Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Ruim 15 jaar ervaring
Home / Ervaringen
Rita, Sint-Niklaas
Maleisië, Jul 2018
Als ik 3 dingen moeten noemen die mij aan deze reis zullen bijblijven, dan zijn het 1) de enorme diversiteit van het land. Fraaie natuur, lekker eten en zachte mensen. 2) de flexibiliteit van de reisorganisatie AsiaDirect. Ze luisterden naar al onze wensen en hebben de reis zo samengesteld dat we bijna alles hebben kunnen doen binnen ons budget. 3) onze ontmoeting met de orang oetans in Semenggoh. Dit moet je gewoon ervaren.
Deborah, Deventer
Thailand, Jul 2018
Nam Pung van Asia Direct hielp ons om onze reis naar Thailand een extra dimensie te geven. Vooraf mailden en belden we meermaals naar elkaar om de gekozen bouwstenen aan te passen aan onze wensen. Alles werd tot in de puntjes geregeld. Tijdens de vakantie nam Nam Pung zelfs contact op om even te informeren of alles naar wens verliep. Topservice! We kozen voor de vier uur durende fietstocht door Bangkok, de tweedaagse jungle ervaring van Khao Sok en optioneel namen we er ook de olifantensanctuary bij. Alles werd echt piekfijn geregeld. We verbleven in totaal drie weken in Thailand maar de activiteiten geboekt via AsiaDirect worden door onze twee tieners omschreven als "de leukste van de ganse reis". Misschien een tip: de olifantenervaring kan je boeken voor 1 uur of voor 3 uur. Wij boekten ter plaatse om naar 3 uur. Wat ons toch een veel fijnere en intensere ervaring bleek. Mogelijks is het een idee om deze optie toe te voegen aan jullie aanbod. In de toekomst zullen we zeker gebruik maken van Asiadirect bij reizen naar Azië. We promoten jullie bedrijf bij vrienden en familieleden! Bedankt voor alles!
Jan, Groningen
Thailand, Jul 2018
Heerlijke reis, goed georganiseerd en perfecte begeleiding. Ook gedurende reis alles perfect verlopen, complimenten daarvoor.
Haneke, Alkmaar
Thailand, Jul 2018
Wij hebben een geweldige rondreis gehad. We zijn van het noorden naar het zuiden gegaan. alles was goed geregeld en ook alle tranfers sloten perfect aan en alles op de afgesproken tijden. Onze gids Jill was echt een super goede gids, ze was super leuk met onze pubers en organiseerde zelf ook nog enkele leuke dingen tussendoor. Ze bestelde het eten voor ons zodat we van de heerlijke thaise keuken konden genieten,en vertelde van alles tijdens de excursies. Wij komen zeker nog eens terug naar Thailand en boeken zeker weer bij AsiaDirect. Kortom we hebben genoten van Bangkok de fietstour tot aan de jungle met olifanten, verschillende stammen en cultuur en alle avontuurlijke uitstapjes voor onze jongens. AsiaDirect en met name Nam Pung bedankt voor de fantastische ervaring.
Carola, Leuven
Thailand, Jul 2018
Ik wil u en uw team bedanken voor de prefecte organisatie van onze rondreis en verblijf in Thailand ! Wij hebben een heel fijne vakantie gehad. De rondreis was de moeite waard, we hebben mooie dingen gezien, fijne mensen ontmoet, lekker gegeten enz… Ik heb eigenlijk geen negatieve punten, wij zijn zeer tevreden klanten ! Onze persoonlijke hoogtepunten waren de fietstocht in Bangkok, Thai boxing, het verblijf in het Float House Resort op de River Kwai, de Erawan Watervallen, het bezoek aan Doi Suthep in Chiang Mai en uiteraard het bezoek aan het olifantenkamp. We hebben verschillende gidsen gehad die we allemaal apprecieerden maar in het bijzonder Jill die 3 dagen met ons op pad was van Bangkok tot Ayuthaya. Zij was zeer goed, had een brede kennis en bovendien was zij zeer vriendelijk. Ook de chauffeur To was een heel aangename jonge man. Voor een eventueel volgende reis naar Azië zullen we zeker terug bij u aankloppen. Hartelijk dank voor de goede organisatie en uitvoering van de verschillende diensten !
Frederique, Naarden
Cambodja, Jun 2018
Als je van reizen houdt, dan moet je een keer Angkor Wat bezoeken. De mooiste plek waar ik geweest ben. De tempels tussen het groen, met prachtige zonsopkomsten, zijn werkelijk geweldig. Samen met Jonas, die we al kenden van onze reis naar Thailand, hebben we deze reis helemaal samengesteld. Begonnen in Bangkok, toen gevlogen naar Siem Reap, per minibus naar Phnom Penh en een aantal dagen strand bij Sikhounaville. Daarna weer terug naar Bangkok
Debby, Medemblik
Cambodja, Mei 2018
Wij hebben een top vakantie gehad. Met onze 2 kinderen van 5 en 8 jaar was het perfect te doen. We hadden eerst wel onze twijfels of Cambodja een goede bestemming zou zijn voor hen, maar we hebben absoluut geen spijt van onze keuze gehad. Alles was top geregeld door AsiaDirect, waar we ook kwamen overal stond er een taxi voor ons klaar. Onze gids Nancy was ook geweldig, zoveel extra dingen heeft ze ons laten zien die anders nooit gezien zouden hebben. We willen jullie bedanken voor deze reis.
Goffart, Oostende
Thailand, Mei 2018
Ongelooflijk goede service. Een prachtige reis, compleet op mijn eigen wensen samengesteld. Ook al vroeg ik om de haverklap wijzigingen, alles werd tot in de puntjes verzorgd. Ik praatte niet met een reisorganisator, maar met een zeer professionele goede vriend. Echt… Beter is onmogelijk.
Maaike, Breda
Vietnam, Mei 2018
Alles was goed geregeld, chauffeur, gidsen stonden op tijd klaar. Enkele gidsen zouden iets beter Engels mogen leren. Verschil in zzp gidsen inzetten en de gidsen die AsiaDirect zelf werken. Enkele boottochtjes stelde niks voor mogen uit het programma. Verder kregen we vrijheid om tijdens te reis nog wat aan te passen in het programma. We hebben zelf onze hotels uitgezocht. Tip: zorg dat je ook vrije momenten in je reis opneemt.
Ron, De Bilt
Thailand, Mei 2018
Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt werd er een mooie reis uitgestippeld. Hierbij zaten ook bezoeken bij aan olifanten en apen. Aangezien dit niet onze eerste reis naar Thailand was en wij dit al eerder hadden gezien werden deze excursies eenvoudig geschrapt en werd het programma aangepast. Werkelijk alles is bespreekbaar.
Ans, Den Helder
Cambodja, Apr 2018
Samen met mijn partner hebben wij een fantastische reis door het mooie Cambodia mogen maken. Alles was tot in de puntjes verzorgt. Vanaf de aankomst in Phnom Phen, Kratie, Khampong, Battambang, Sihanoukivlle, Koh Kong en natuurlijk Siem Reap. Overal klopte alles. De chauffeurs stonden klaar, we hadden erg leuke gidsen, met name Mr Pom willen we extra bedanken voor de attentie tijdens de verjaardag van mijn partner. Een avond om nooit te vergeten. Hoogtepunt voor ons was de homestay en de olifanten sanctuary buiten natuurlijk de schitterende Angor Wat. Wij komen zeker weer terug met AsiaDirect en denken nu over Myanmar of Vietnam, kunnne jullie ons alvast lekker maken voor komend jaar? We bezoeken jullie zeker weer op de vakantiebeurs.
Renée, Rotterdam
Thailand, Apr 2018
Wij hebben een fantastische vakantie in Thailand gehad! Alles was tot in de puntjes verzorgd waardoor we optimaal hebben junnen genieten van deze reis. Wij maakten een rondreis met het pakket Schatten van het Zuiden met daarin onze eigen wensen verwerkt. Zorgeloos reizen …optimaal genoten! Onze dank aan Jeroen Jansen en zijn team….bijzonder hartelijke mensen met oprechte belangstelling! Wij gaan AsiaDirect aanraden bij onze vrienden en familie.
Marja, Leeuwarden
Vietnam, Apr 2018
Heel fijn om te weten, dat vervoer en accommodatie allemaal voor je geregeld zijn en dat je op iemand terug kunt vallen, mocht je hulp nodig hebben. Je stelt samen een reis vast en kunt zodoende ook zelf bepalen, wat je aan een reis wilt besteden. Achteraf is er denk altijd wel iets, wat je anders zou doen en wat je ook nog had willen doen, maar de keuzes moeten vooraf gemaakt worden.
Sanne, Amersfoort
Indonesië, Mrt 2018
Onze reis was fantastisch. Hoogtepunt waren de Orang Oetans in de jungle van Sumatra. De weg er naar toe was al een avontuur, met een bootje de rivier over. Sumatra, Java en Bali zijn ook zo divers. De Borobudur op Java was zeer indrukwekkend en bij de Bromo lijkt het net op je op de maan loopt. Bali is druk maar toch ook heel bijzonder met al die offertjes en ceremonies die je echt overal tegenkomt, de vrouwen in hun mooie traditionele kleding met fruitmanden op hun hoofd... Elk eiland had zijn eigen charme. Zo fijn dat je bij AsiaDirect je eigen tempo en route kan bepalen. Zo hebben we alles kunnen doen wat we wilden.
Mariska, Rotterdam
Maleisië, Mrt 2018
Afgelopen maart zijn wij het het gezin en hulp van AsiaDirect naar Kuala Lumpur geweest. Wat een super ervaring! De service van AsiaDirect was erg fijn, voornamelijk doordat alles op maat aan te passen is. Ook de stad Kuala Lumpur is een aanrader. Een stad met veel hoge gebouwen maar ook veel groene parken. Vergeet vooral de wijk Kampong Baru niet met de vele locals en laagbouw. Een andere must-do is de fietstour door de stad. Je komt op plaatsen waar je normaliter niet zou komen! Bedankt AsiaDirect voor jullie goede zorgen.
Charles, Antwerpen
Vietnam, Mrt 2018
We hebben een heel geweldige reis gehad. Hendrik heeft precies waargemaakt wat hij beloofd had. Alles was perfect geregeld en het programma was precies goed. De laatste paar dagen waren heerlijk in de beach villa. We willen AsiaDirect allemaal enorm bedanken voor de support en perfect georganiseerde reis. We zullen AsiaDirect bij vele vrienden aanbevelen. Nu nog 1.5 dag Singapore en dan weer terug naar de realiteit en naar de regen, maar ook naar ons eigen huis. Tot ziens.
Klepke, Rotterdam
Thailand, Mrt 2018
Wij komen al sinds 2005 ieder jaar in Thailand. Hebben tot op heden nog geen negatieve ervaringen gehad. Onze boekingen verlopen altijd via Jeroen Jansen en heeft ons nog nooit teleurgesteld. Alles was altijd naar wens van begin tot einde vakantie. Plannen voor 2019 liggen al weer klaar. Wij maken onze wensen kenbaar en AsiaDirect zorgt voor een perfecte vakantie.
Roel, Arnhem
Vietnam, Mrt 2018
De rit was geweldig. Wat een leuke jongens, ze hebben ons veilig door Saigon geloodst. We hebben een geweldige indruk van de stad gekregen. Uiteindelijk heeft Han een tafeltje voor ons weten te reserveren in de rooftop bar van de bitexo tower. Prachtige afsluiting van een geweldige avond mede dankzij jouw team.
Anouk, Cuijk
Sri Lanka, Feb 2018
Sri Lanka is een prachtig land, maar reizen kan er behoorlijk hectisch zijn. We waren dan ook erg blij dat we via AsiaDirect geboekt hebben. Alles is vlotjes verlopen en altijd stipt op tijd. We hebben daardoor optimaal genoten. Voor ons staat AsiaDirect voor betrouwbaarheid, punctualiteit en kwaliteit.
Kris, Oostende
Myanmar, Feb 2018
We wilden eerst alles zelf doen, maar hoe dichter we bij de reis datum kwamen, des te meer vragen we eigenlijk hadden. Door wat rond te struinen op het internet kwamen we uit bij AsiaDirect. Had hen een mailtje gestuurd met de vraag of ze konden helpen en de volgende dag werden we al gebeld. Ze gaven ons hele leuke en buikbare adviezen en hebben toen besloten ook het een en ander bij hen te boeken. Hier hebben we absoluut geen spijt van. Top service met zeer kundige gidsen, maar dat kan ook bijna niet anders in dit prachtige land. Zeer indrukweekend maar ondanks dat we veel gereisd hebben voelde alles heel ontspannen en relaxed. Volgend jaar weer met AsiaDirect . . . . Sri Lanka, here we come!
Loes, Steenbergen
Sri Lanka, Feb 2018
Hierbij enkele tips voor mensen die ook hun reis willen laten verzorgen door AsiaDirect. Probeer in ieder geval enkele dagen door te brengen in het Anantamaa Resort in Trincomalee. Bijzonder mooie ligging, fijne mensen en uitzonderlijk goed eten. Ook de kamers waren echt top. Als dit een drie sterren restaurant is, dan zou ik wel eens in een vijf sterren restaurant willen verblijven. Wij gaven het resort een 10, hygiëne een 9 en voor het eten ook een 9 (keuze menu). Mocht u in Jaffna komen, denk dan aan het Pillaiyer Inn Hotel. Wel oud we gaven een 6 daarvoor, service een 10 en eten een 9 (heerlijk plus keuzemenu). En de laatste tip, mocht u een gids willen hebben tijdens uw reis dan kunnen wij Rajeewa de Silva aanbevelen. Kundig, behulpzaam, lost problemen op, is vriendelijk en een goede chauffeur.
Karel, Amsterdam
Indonesië, Jan 2018
Via een kennis ben ik bij AsiaDirect terechtgekomen en uiteindelijk de Java en Bali reis geboekt. Vakantie was super! Java en Bali zijn compleet anders, maar beide erg mooi. Hoogtepunten voor ons waren de zonsopkomst bij de Bromo vulkaan en de trekking in het nationale park van Bali. We zijn heel blij dat we naar onze kennis hebben geluisterd en zullen jullie ook bij onze vrienden aanbevelen. Jullie lokale kennis en flexibiliteit zijn onovertroffen.
Annemieke, Haaksbergen
Thailand, Dec 2017
Wat een belevenis! Twee week geleden heb ik samen met mijn zus, zoon en schoondochter op de fiets mogen genieten van veelzijdig Bangkok. Voor vertrek kregen we van onze gids “Black” (zijn bijnaam) een video opname met daarin de nodige instructies met de bedoeling ons veilig door de hoofdstad te loodsen. De fietstocht leidde ons langs meerdere tempels en een katholieke kerk. Ook een oude bierfabriek van Chang lag op onze route. We genieten, fietsend tussen de kramen door, van de vele markten die Bangkok rijk is en de bedrijvigheid in Chinatown. Tijdens onze rit door de kleine steegjes van Bangkok passeerden we een heilige boom. Deze boom heeft zijn eigen verhaal/geschiedenis. Heel bijzonder. Onze rit werd onderbroken voor een korte pauze met heerlijk verse kokosnoot en een ijsco. Het oversteken van de rivier per veerboot, ons ondertussen vergapend aan al het verkeer over de waterweg, was eveneens een hele ervaring. We kwamen ogen tekort. Door de schat aan informatie die Black ons gaf en de foto’s die hij onderweg maakte werd het fietsavontuur een onvergetelijke ervaring. Na het ontdekken van Bangkok op de fiets wachtte ons nog een culinair avontuur: de Go Thai Cooking Class. Ook dit werd een ware happening. Onder begeleiding van een professionele kok genaamd Sarin, mochten we 5 recepten maken en verorberen. Het was één groot feest en een waar smulfestijn. Om nog veelvuldig te kunnen nagenieten van de heerlijke Thaise keuken, kregen we alle recepten via mail thuis gezonden. De warmte, hartelijkheid en spontaniteit van gids, kok en haar medewerkster maakten dat het een onvergetelijke dag is geworden. Voor herhaling vatbaar. We danken AsiaDirect en GoBangkokTours voor deze unieke ervaring. Een echte aanrader voor iedereen die op vakantie gaat naar Bangkok.
Esmé, Venlo
Cambodja, Dec 2017
Ik ben al een aantal keren naar Azie geweest. Ik hou van de mensen, het eten, het weer. Helaas heb ik ook een paar minder fijne ervaringen gehad toen ik alleen reisde. Voor mij het is het grote pluspunt van AsiaDirect dat je ter plekke een Nederlands aanspreekpunt hebt, mocht er iets onverwachts gebeuren. Voor mijn laatste rondreis vooral daarom voor AsiaDirect gekozen. Ik heb nog steeds mijn reisroute helemaal zelf kunnen bepalen maar terplekke was ik veel meer aan het genieten doordat ik niet druk hoefde te maken om hotels, onderhandelen met lokale chauffeurs en dergelijke (zelfs niet toen mijn vlucht geannuleerd werd). Kortom, super vakantie gehad, goed georganiseerd en prachtige dingen gezien.
Erik, Breda
Maleisie, Nov 2017
Wij hebben een fantastische vakantie gehad deze zomer in Maleisie. Echt alles was uitstekend verzorgd door jullie en alles gebeurde op de afgesproken tijden. Wij ervaarden het als grote luxe dat er in de mensenmassa bij aankomst op vliegvelden en eilanden iemand met een naambordje op ons stond te wachten. Top geregeld.
Yvonne, Eelde
Vietnam, Nov 2017
Fantstische reis gemaakt. In het voortraject enkele keren met Hendrik geschakeld om de puntjes op de “i” te kunnen zetten. Daarna hebben we het helemaal losgelaten en terecht!! De communicatie was prima en snel, o.a. via Whatsapp. Wanneer we gedurende de reis nog vragen hadden, dan werd er vlot gereageerd. Hendrik hield zelfs de weersvooruitzichten (hoog water) voor ons in de gaten en had een alternatief achter de hand wanneer het klimaat ons parten zou gaan spelen. We hebben echt hele mooie dingen gezien en heerlijk het straatleven in Hanoi kunnen ervaren, inclusief geweldige foodtours. Ons is gebleken dat werkelijk al je wensen worden uitgezocht en gehonoreerd. Kortom, mooie reis, prima vervoer en gidsen door een zeer betrouwbare organisatie. Voor de Nederlanders onder ons: ook de prijs was concurrerend :-)
Valerie, Neede
Indonesië, Nov 2017
De vriendelijke mensen, het heerlijke eten en de mooie zonsondergangen in Bali zijn mij het meest bijgebleven. Wat een mooi vakantie eiland! Vergeet vooral niet de minder bekende tempel Sangeh te bezoeken die vlakbij Ubud ligt. Ik ga zeker nog eens terug naar dit eiland met behulp van AsiaDirect!
Freek, Drachten
Vietnam en Singapore, Sep 2017
Van anderen hadden we gehoord dat Halong Bay enorm toeristisch is. AsiaDirect heeft ons Halong Bay laten zien waar heel weinig komen. Hierdoor hebben we een schitterende cruise gehad. Ik kan die iedereen aanbevelen. En de keuken overtreft de stoutste verwachten.
Peter, Heerhugowaard
Vietnam, Jul 2017
Vorig jaar zijn wij met de hele familie via AsiaDirect naar Vietnam gegaan. Omdat ieder van ons zo zijn eigen interesses heeft hebben we via de "bouwstenen" een reis samengesteld met excursies waarbij we soms allemaal en soms met een paar op stap gingen. We hadden onze vier kinderen mee en we vonden het de perfekte oplossing om iedereen een onvergetelijke reis te geven. Het is moeilijk om te kiezen, maar onze absolute hoogtepunten waren toch wel Halong Bay, de streetfood tour in Hanoi, de Mekong Delta en een bezoek aan de DMZ bij Hue. Alhoewel, de fietstour in Hoi An was toch ook wel ontzettend leuk. Drie van ons hebben in Hoi An ook nog een foto-tour gedaan. Die werd geleid door een Nederlandse fotograaf die daar ook woont. Al onze foto’s werden meteen een stuk beter! We weten uit ervaring dat het reizen in Azie niet altijd even gemakkelijk is, maar werkelijk alles was perfekt geregeld, van de eerste tot de laatste dag. Dit jaar gaan we weer met AsiaDirect en we kunnen bijna niet wachten.
Desiree, Kampen
Indonesië, Nov 2016
In november een fantastische reis gemaakt. Alles sloot aan op onze wensen en het contact vanuit thuis maar ook tijdens de vakantie verliep erg prettig wij konden altijd iemand bereiken bij vragen. Wij hebben erg genoten van een compleet zorgeloze vakantie alles was zo goed geregeld dat wij ons nergens druk over hoefde te maken en alleen maar konden genieten.

Heb je zelf ook feedback die je ons wilt meegeven? Klik hier om het review formulier te openen.
Of laat een review achter op Reisorakel.nl.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!