Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
Ervaringen

Ervaringen

Wat zeggen anderen?

kreft 2018
Fam Kreft uit Moordrecht
Thailand, Aug 2018

Wat hebben we veel gezien, gedaan en ervaren. En wat hebben we genoten! Alles was perfect geregeld door jullie, helemaal niets op aan te merken. Altijd stond de gids of chauffeur klaar op afgesproken tijd. Blij met de gidsen die we hebben ontmoet. Met name gids Aurora en chauffeur Nan, met wie we 3 dagen op stap zijn geweest, top! Ook een absoluut hoogtepunt was het fietsen door Bangkok met gids Nick. Wij zouden AsiaDirect iedereen aanbevelen!

vietnam ninh binh tam coc bootje klein 1047
Wesley & Anja
Vietnam, Februari 2024

Onze reis naar Vietnam was tot in de puntjes verzorgd. Een mooie reis op maat en compleet naar onze wensen aangepast. Absolute aanrader voor reizigers naar Azië. Michel heeft prachtige plekken en hotels/homestays voor ons uitgezocht. De vier weken zaten vol met prachtige trips naar bijzondere plekken, die ons een onvergetelijke ervaring hebben bezorgd.

thailand boeddhabeelden klein 1037
Audrey
Thailand, Januari 2024

Rene van AsiaDirect ben ik voor altijd dankbaar! Hij heeft niet alleen mij gehoord in mijn wensen en vooral ook in mijn beperkingen waardoor hij voor mij een reis op maat heeft gemaakt. Ik wilde, nee ik moest van mijn hart naar Thailand. Al 2 jaar heb ik geroepen ik ga mijn 50ste verjaardag in Thailand vieren en dat heb ik gedaan! Ik heb AS ook wel Bechterew genoemd, en lopen gaat moeilijk en bewegen zowiezo. Mijn lijf gaat hard achteruit en dat is de eerste en laatste keer dat ik kan reizen. Rene van AsiaDirecht heeft er voor gezorgd dat op elk vliegveld een rolstoel voor mij klaar stond. Echt super geweldig was dat! Ik ben helemaal alleen naar Thailand gereisd. Voor het eerst in mijn leven alleen op reis en Rene had alles super goed geregeld en vlak voordat ik ging nogmaals mijn reis met me doorgenomen. Zodat ik precies wist hoe of wat. Maar ook tips en zelfs tijdens mijn reis goede zorgen van Rene en AsiaDirect. Af en toe een appje of alles nog goed was en met mij. En veel rustdagen zodat ik genoeg energie had om ook leuke dingen te ondernemen, zoals tempels bezoeken of night markets. In Bangkok heeft AsiaDirect ook erg goed voor mij gezorgd! Deze 4 weken alleen naar Thailand is de mooiste droomreis geworden voor mij en dat is echt mogelijk gemaakt door Rene van AsiaDirect en de hele hele lieve mensen van Thailand! Zonder beide had ik deze reis niet durven doen of gekund! Dank je/ jullie wel!!!!!!!!! Als ik je ooit live mag ontmoeten Rene, dan geef ik je een hele grote knuffel... Kan je niet vertellen hoe dankbaar ik jou ben... Warme groetjes Audrey 💜

thailand khao sok small 0
Ron Duijverman
Thailand, Januari 2024

Aller eerst wil ik michel bedanken voor het uitstippelen van mijn fantastische reis waarbij ook alles uitstekend is geregeld , want alle aansluitingen voor mijn rondreis door thailand waren uitstekend geregeld alles klopte qua vervoer van vliegveld , trein, ferry , alles was optijd en makkelijk te vinden . En dan de resorts en hotels waren fantastisch schitterend gewoon dus mensen asia direct is echt de aanrader om door thailand rond te reizen en nogmaals bedankt ik kom zeker weer boeken gr Ron

thailand recensie youri 601
Youri
Thailand, Januari 2024

Vanaf ons moment van boeken tot aan de laatste dag van onze vakantie hebben we de service die Jeroen en zijn collega's van AsiaDirect hebben gegeven als top ervaring. Een dikke 10 voor de persoonlijke benadering en de service die ook tijdens onze reis werd geboden. Goed bereikbaar, goed advies, snel handelen, in belang van klanten denken. Als we weer een keer richting Azië gaan boeken we zeker weer via AsiaDirect een vakantie. Bedankt!!

cambodja siem reap angkor wat gezin klein 598
Marc Adriaensen
Cambodja, December 2023

De gehele reis was perfect geregeld. Vooral de persoonlijke service van Vatana van de plaatselijke reisagent Cambodia Travel Partners was fantastisch. Ze deed er alles aan om onze reis zo vlot en aangenaam mogelijk te maken. De manier van werken via een persoonlijke WhatsApp-groep was zeer efficiënt en maakte dat we ons steeds ondersteund voelden als er iets moest geregeld worden (bv bijkomende uitstap of boeking). Kortom, wij zijn een zeer tevreden klant en wensen jullie nog veel succes.

thailand bangkok small 8
Rob van t Zet
Thailand, December 2023

Het was onze eerste reis door Azië, dus best wel spannend. Asiadirect had alles perfect geregeld voor ons. Mooie hotels, super activiteiten en transport etc super geregeld. Daarnaast hadden we een geweldige gids met Rudy. Het was een fantastisch avontuur, waar we met heel veel plezier op terugkijken.

thailand khao sok rafthouse klein 587
Hans de Beijer
Thailand, December 2023

Wij zijn net terug van een Prachtige 24 daagse vakantie door Thailand. Een dikke tien voor Asiadirect hoe ze dit tot in de puntjes geregeld hebben. Ongeveer rond de 10 hotels, resorts, slaapplaats in boomhut en rafthouses gehad, en 3 binnenlandse vluchten. Overal taxi's of minibusjes die altijd ons op tijd weer ophaalden of wegbrachten. Veel lof voor Jeroen die ons tot in de puntjes geholpen heeft met het samen stellen! Met vriendelijke groeten, Hans en Silvana de Beijer

thailand small klein 0
Dianne Riemens
Thailand, December 2023

Het contact tijdens het uitzoeken van de reis verliep vlot. Goede adviezen en het reisvoorstel paste precies bij wat wij in gedachten hadden, In thailand zelf was alles tot in de puntjes verzorgd,de taxi's, de accomodaties,de gids,de boottochten,de fietstocht. Eigenlijk zijn we over alles zeer tevreden, hebben een fantastische reis gehad. Gaan de volgende keer zeker weer bij hun boeken.

thailand phuket phang nga bay SMALL
Dennis van der Meer
Thailand, November 2023

Wij hebben een waanzinnige reis gehad met behulp van Asiadirect. Alles (hotels, transfers, veerboten, vluchten) was super geregeld. Ook het vooraf doornemen van de reis op locatie in Bangkok vonden we zeer prettig. De plaatsen die we hebben aangedaan in Thailand (Bangkok, Khao Yai national park, Koh Chang, Koh mak en Koh kood) zijn absolute aanraders! We komen zeker terug!

vietnam hoi an small 4
Anja
Vietnam, November 2023

Onze reis naar Vietnam was in 1 woord fantastisch. Asia direct heeft heel goed begrepen wat voor ons heel belangrijk is. De gidsen waren allemaal geweldig. We voelden ons echt heel welkom in Vietnam. De volgende keer kiezen wij zeker voor Asiadirect.

thailand chiang mai klein 0
Kees Verhaaren
Thailand, November 2023

an AMAZING EXPERIENCE in Thailand Deze reis staat duidelijk in onze top 3 ever. Wat een geweldige ervaringen in Thailand en met AsiaDirect. Vanaf het eerste contact zijn wij perfect geholpen en werden de bouwstenen perfect aangepast aan onze wensen. Maatwerk ten top. Je kan het zo gek en bijzonder maken als je zelf wilt. Wij zijn voor de rustige varianten gegaan. Natasja heeft van begin tot eind meegedacht met ons om de perfecte reis samen te stellen. Zelfs een voor ons zeer belangrijke aanpassing nadat wij onze reis al definitief hadden gepland (wij wilden onze dochter die in Bangkok studeert nog een paar dagen mee nemen in een van onze bouwstenen) was geen enkel probleem. En dan is het natuurlijk afwachten wat je werkelijk gaat meemaken met een organisatie ter plaatse. Welnu, wij kunnen niets anders dan AsiaDirect absoluut aanbevelen! De reisbescheiden, vouchers, tickets ed werden tijdig compleet en duidelijk ontvangen. Alles tot in de kleinste details ter plaatse sloot perfect op elkaar aan. De eerste 4 dagen hadden wij op eigen gelegenheid in Bangkok omdat wij onze dochter gingen bezoeken. Daarna zou onze privé-maatwerk (mini) rondreis beginnen. Het kost teveel tijd om alles in teveel detail te beschrijven maar onze trip was echt subliem. Van de River Kwai bouwsteen Kanchanaburi-Ayutthaya met de treinmarkt, de floating market, de longtailboat de Birma spoorlijn, Hellfire pass naar de River Kwai rafts voor een bijzondere ervaring. Next day Erawan watervallen, Bridge River Kwai en verblijf in Good Times. Vervolgens via de indrukwekkende tempels van Ayutthaya naar Chiang Mai met de nachttrein (must do). Chiang Mai is ook echt een aanrader. Olifanten voeren en wassen tijdens de eco excursie en na een paar dagen door Chiang Mai dan via een binnenlandse vlucht naar Phuket en door naar Khao Sok in de boomhut en op een raft op het Cheow Lan stuwmeer. Dit meer is echt enorm, de omgeving en natuur zijn fenomenaal. Echt een must do! Aan het einde met de boot naar Koh Samui om de laatste 4 dagen lekker te relaxen in Peace resort aan het strand, vlakbij Fishermans village. Terug via het bijzondere "open lucht" vliegveld (alles is buiten) van Koh Samui naar Bangkok en zo eindigde een dag later onze 19 daagse reis. Een reis die onvergetelijk is mede dankzij AsiaDirect. Nog geen hoogseizoen dus alles overal lekker rustig. De lokale gidsen die wij hadden tijdens de excursies (Anouk voor de River Kwai en Pim bij de olifanten) en chauffeurs pasten zich ook perfect aan zodra wij speciale wensen hadden. De ervaringen met Anouk om de meest bijzondere gerechten te eten in plaatselijke schuurtjes langs de weg zijn ook onvergetelijk. Bij al onze connecties tijdens deze reis stonden de mini vans klaar en brachten ons veilig naar de bestemmingen. Alles sloot perfect op elkaar aan. Geen enkele keer te laat of fout. Super geoliede organisatie ook hier. Wat een prachtig land en cultuur. De temperatuur en luchtvochtigheid moet je wel voor lief willen nemen. Verder ben je natuurlijk afhankelijk van de gekozen lokale accommodaties en soms voldoet dat niet helemaal aan je verwachting. Ook hier zijn de Corona effecten merkbaar. Maar tegengesteld is ons ook overkomen. Er waren accommodaties die onze verwachting vele malen te boven gingen. Daarnaast speelt het weer en de tijd natuurlijk een rol. De service was overal prima in orde. De mensen zijn allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam. Zonder uitzonderingen. Als wij ooit een volgende reis richting Azië gaan maken dan zullen we ongetwijfeld AsiaDirect in ons lijstje hebben staan om ons hierin te voorzien. Bedankt AsiaDirect en, in het bijzonder bedankt Natasja voor deze Amazing Experience.

thailand koh phangan milky bay resort small 6
Marian Post
Thailand, November 2023

En we gaan nog niet naar huis,zoals jullie lezen nog een paar dagen onderweg. Maar wil vast kwijt dat dit een reis is om niet te vergeten. Asia direct en Natasja bedankt voor een super ervaring. Veel km gemaakt maar alles tot in detail. Even werden we aangezien voor de familie Perenboom en ja dan ben en je even de weg kwijt. Waar is de chauffeur. Geen nood bij nood het is met 5min opgelost door meneer Wu.Alle reis momenten sloten prima aan. Het is een prachtig land,Thailand. Op naar onze volgende reis. Sri Lanka. En natuurlijk met Asia Direct. Bedankt allemaal namens Comelis Kruidenier hahahahahaha. In NL heet hij Cor hoor.

maleisie sarawak klein 0
Melanie
Maleisië, Oktober 2023

Individuele rondreis met aanpassingen gedaan naar Maleisië, voornamelijk Borneo, Sarawak. Alles goed geregeld, goede hotels. Enorm goede kwaliteit voor de prijs. Onbeschrijfelijke ervaring opgedaan dankzij Asiadirect. Voornamelijk Saloma Homestay was voor ons een geweldige ervaring, zeer dankbaar voor hun gastvrijheid.

thailand ayutthaya small 4
Johannes Lankhorst
Thailand, Oktober 2023

Jan en José uit Zwaag, Alles was prima georganiseerd. We wilde een relaxte vakantie met weinig verplichtingen enkel fietsen in Bangkok. 5 dagen Bangkok en daarna eiland hoppen op Koh Chang- Mak en Koh Kood. Het was in een woord geweldig. Gr. Jan en José

thailand koh phangan milky bay resort small 6
CH van Gestel
Thailand, Oktober 2023

De logistiek rond onze rondreis door Thailand was perfect. Alles klopte. We hebben leuke dingen gedaan en veel gezien. De reis voldeed volledig aan onze verwachtingen.

vietnam hoi an klein 0
Roel en Jolanda
Vietnam, Oktober 2023

Wat een onvergetelijke ervaring! In 4 week Vietnam doorkruisd waarbij we volledig ontzorgd werden door Asia Direct en het TOP team ter plaatse. Voorgaande vakanties regelden we alles zelf maar als je 1 x het gemak van een privé rondreis hebt ervaren wil je nooit anders. We boeken zeker nog een rondreis bij Asia Direct. Roel & Jolanda

maleisie taman negara klein 0
A vd Veld
Maleisië, Oktober 2023

Planned a very nice holiday, with great accommodations and perfect guides in Malaysia, so helpful, kind, knew a lot, spoke good English, very comfortable. Was in Kuala Lumpur, Taman Negara, Cameron Highlands and Pankor Laut.

thailand khao sok klein 4
Jacq
Thailand, Oktober 2023

De boeking was snel en vlot geregeld en Natasja luisterde naar onze wensen. Het contact tijdens de reis via Whatsapp was fijn en handig. Het ideale was dat de taxi altijd ruim op tijd voor ons klaar stond alles liep als vanzelf. Als we ergens aan kwamen stond onze naam op het bordje en wisten we snel waar we moesten zijn. We vonden Khao Sok erg mooi. We hebben een hele dag gehikt in de jungle met een privé gids i.p.v. een halve ( aanrader !) We zijn ook nog bij elephant conservation geweest die net een maand geopend , een hele mooie ervaring waar je olifanten mag wassen. Die mag wat ons betreft in het pakket erbij. Op het Cheow lan meer hadden we een minder goede ervaring. We werden met 38, ja echt 38!! andere puberende back Packers tussen de 20 en 25 jaar in 2 boten gestopt en die sliepen ook echt allemaal in die huisjes. Tot s’ avonds laat werd er hard gepraat en gezongen. We hadden ons juist zo verheugd op dat idyllische mooie stukje natuur. Wij zijn 57 jaar het was echt niet gepast en kan naar onze mening beter afgestemd worden. Hou er rekening mee dat er erg lange reisdagen tussen zitten . Natuurlijk is het een groot land en ontkom je daar niet aan. Maar één reistijd kan wat ons betreft verbetert worden. Bij de nacht trein naar Suratani werden we al om 1500u afgezet terwijl de trein om 18.00u pas ging. Waarom zo vroeg ?? Zo zonde van de tijd en dag!! Toen we brak van het slechte slapen in Suratani aan kwamen moesten we daar nog anderhalf uur wachten voordat de taxi kwam. ( dat was ook de enige keer dat de taxi niet klaar stond ) Het was een lange en vermoeiende reis dag en kan wat ons betreft ook anders.

Onze reactie: Dank voor je uitgebreide recensie Jacq. Jammer genoeg hebben we geen invloed op wie er verder allemaal in een accommodatie logeren, maar wel vervelend dat het bij jullie tot laat in de avond zo onrustig was. Qua reistijd kiezen we soms voor wat extra speling omdat het verkeer in Thailand onvoorspelbaar kan zijn. We willen niet dat onze gasten hierdoor hun aansluiting missen. Gelukkig lezen we veel goede punten terug. En inderdaad, Khao Sok is erg mooi!

indonesie java.klein 3
Kimberley Woldringh
Indonesië, Oktober 2023

Het is fijn dat de organisatie alles tot in de puntjes heeft geregeld, hotels, activiteiten en een gids. Wij wilde sommige activiteiten inwisselen voor iets anders en dit werd keurig geregeld. Het is te zien dat het bedrijf ervaren is rondom het organiseren van dingen in Indonesie. Een puntje van aandacht is dat de moeilijkheidsgraad van sommige activiteiten niet is vermeld. Zo vroeg ik of de fietsstocht te doen was i.v.m. mijn astma. Er werd mij terug geschreven dat die te doen was, maar er werd niet beschreven dat andere activiteiten wel moeilijk waren, zoals het beklimmen van Bromo en de Ijen krater. Bromo heb ik met veel moeite gered. Ik ben niet naar de Ijen krater gegaan, omdat ik ziek was. De gids bij Ijen had tegen mijn vriendengroep gezegd dat mensen met astma deze klim niet kunnen doen. De klim naar de ijen krater werd beschreven als 10x moeilijk dan de klim bij Bromo. Ik had het wel fijn gevonden als deze informatie van te voren bekend was. Een ander punt van aandacht is dat je moet kunnen overstappen van een grote boot in een kleinere boot om aan land te komen bij Komodo. Voor ons was dit geen probleem, omdat wij jong zijn. Maar deze informatie zou wel nuttig zijn geweest voor ouderen- of mensen die slecht ter been zijn.

Onze reactie: Dank voor je uitgebreide recensie Kimberley. Je snijdt een paar goede punten aan waar we lering uit zullen trekken. We zijn dus blij met je feedback.

sri lanka .klein 2
Hans
Sri Lanka, Oktober 2023

In good consultation AsiaDirect has put together a beautiful individual trip through Sri Lanka for us and during the trip our expectations were more than met.

vietnam ha giang dong .klein 1
Suna kurudere
Vietnam, Oktober 2023

We boekten bij AsiaDirect onze reis naar Vietnam. Er werd geluisterd naar al onze noden en we hebben hierdoor een prachtige reis achter de rug. De hotels en homestays waren super! Het was een unieke ervaring. De communicatie ter plaatse was ook zeer goed. Er werd telkens heel snel gereageerd wanneer nodig. De gidsen hebben het ook fantastisch gedaan! Nog een extra shout out naar Minh en Vinh die ons 4 dagen meegenomen hebben op de Ha Giang Loop. Ze hebben zo goed zorg gedragen voor ons echt bedankt! Ook Mels heeft heel goed zijn werk gedaan met onze reis uit te stippelen, dank je wel daarvoor. Wij boeken zeker nog eens bij AsiaDirect!

maleisie.klein 0
AAML De Vries
Maleisië, Oktober 2023

Actief meegedacht, problemen snel en goed opgelost. Goed bereikbaar wanneer dit nodig was. Jammer alleen, dat de chauffeur van Singapore naar Malacca alleen Chinees sprak.

Onze reactie: Onze chauffeurs spreken inderdaad niet altijd Engels. Ze zijn immers chauffeurs en geen gids. Het is mooi meegenomen als ze wel wat Engels spreken, maar ze moeten in eerste instantie veilig rijden en goed de weg weten.

thailand ayutthaya small 4
Dientje
Thailand, September 2023

Wij zijn zeer tevreden over de reis die wij naar Thailand hebben geboekt bij AsiaDirect. De reis was super goed georganiseerd. Ter plekke zijn ze goed bereikbaar en vragen/problemen (al hadden we die niet veel) worden direct en kundig beantwoord/opgelost.

thailand chiang mai small 2
Lidy Lenoir-Wanten
Thailand, September 2023

Wij hebben een prachtige goed georganiseerde op maat gemaakte rondreis in Thailand via Asiadirect geboekt. Alles was perfect geregeld van excursies/vervoer/hotels/vliegreis.

vietnam ninh binh small 1
Bart Vanlaer
Vietnam, September 2023

Alles fijn geregeld. Vietnam van Noord naar Zuid doorgereisd, supervakantie gehad. Alle gidsen en vervoer waren prima geregeld. geweldig

thailand koh phangan milky bay resort small 6
Frank
Thailand, September 2023

Fijne reis door Thailand georganiseerd door Asiadirect. Alles sloot goed op elkaar aan. Tijdsduur per lokatie en accommodaties waren prima, net als vervoer.

thailand khao sok small 0
Gordana Visser
Thailand, September 2023

Jeroen from AsiaDirect has put together a fantastic trip to Thailand based on our wishes (nature and culture, adventure and effort). Very nice accommodations. All transportation was very well organized. Very grateful.

vietnam hanoi temple of literature small 9
TheRozenBroekies
Vietnam, September 2023

Alles was prima geregeld, accommodatie was prima, gidsen en vervoer keurig op tijd. Gids Quiyen was een topper!

thailand phuket phang nga bay SMALL
Peet van Landschoot
Thailand, Augustus 2023

Wat een fantastische rondreis door Thailand hebben we mogen maken en is mogelijk gemaakt door de fantastische organisatie van AsiaDirect. Of we nu de nachttrein, prive chaufeur of boot hadden, iedereen stond er op het juiste moment waardoor we maximaal konden genieten en ons niet druk hoefden te maken over de verplaatsing. De gekozen verblijven waren uniek, en onze gidsen/chauffeurs maakten de reis onvergetelijk.

vietnam hoi an small 4
Sillie
Vietnam, Augustus 2023

Asiadirect is een hele plezierige en betrouwbare reisorganisatie. We zijn 3 weken naar Vietnam geweest en alles was tot in de puntjes geregeld. Fijne en enthousiaste gidsen, altijd op tijd, prachtige accommodatie en we zijn op de mooiste plekken geweest. Er wordt goed gecommuniceerd, zowel met de gidsen ter plaatse als de organisatie zelf. Wij hebben een fantastische vakantie gehad!

thailand koh phangan milky bay resort small 6
Nadine van Zanten
Thailand, Augustus 2023

Alles was top geregeld! Taxi’s stonden altijd op tijd klaar. De resorts waren ook super goed. Milky Bay was voor ons echt een topper! Ik raad deze organisatie zeker aan bij vrienden en familie

thailand kanchanburi small 7
Marcel
Thailand, Augustus 2023

Wij hebben een 3-weekse reis gemaakt door Thailand. Vanaf aankomst tot vertrek was alles heel goed geregeld. Voor de verschillende excursies hadden we hele goede, vriendelijke gidsen die veel van de omgeving, land en de mensen konden vertellen. Wat absoluut genoemd moet worden zijn de supermooie accomodaties: goede bedden, schoon, uniek (boomhuis, drijvende accomodaties) en in sommige gevallen erg luxe. Onvergetelijke ervaring!

thailand bangkok small 8
Sandra Wagemans
Thailand, Augustus 2023

Wat ben ik blij dat ik jullie heb leren kennen en dat jullie onze droomreis werkelijkheid hebben laten worden. Hoe alles was geregeld ook al werkte t soms niet mee jullie waren er altijd Mega Dankbaar en Mega veel geleerd over het mooie Thailand wij komen zeker nog een keer terug en zullen jullie dan meteen berichten.

vietnam hanoi temple of literature small 9
Van de Lockant
Vietnam, Augustus 2023

Vietnam is echt een aanrader: van het afgelegen noorden naar het tropische zuiden we maakten een prachtige reis langs chaotische steden, rijstvelden en tempels. Een land met een bijzondere geschiedenis, prachtige natuur, bijzonder vriendelijke gastvrije mensen en heerlijk eten! De reis was super geregeld de verblijven leuk divers en de gidsen leuk, geduldig en heel informatief !

thailand phuket phang nga bay SMALL
Brandy Roemer
Thailand, Augustus 2023

Het begon al met fijn contact via de mail ter voorbereiding op de reis. Er werd goed meegedacht en snel gereageerd. De reis was fantastisch! Alles goed geregeld en verliep zoals gepland! Veel gereisd, gezien en steeds goede verblijven! Één enkele keer contact gezocht tijdens de reis ( via WhatsApp): ook dit verliep snel en oplossend! Ik hoop dat wij nog een keer in de gelegenheid komen om een verre reis te maken met Asia Direct!

Khao Sok familie Luigjes
Nicole, Wim, Peter en Catharina uit Landgraaf
Thailand, Juli 2023

We zijn jammer genoeg weer terug in Nederland. We hebben genoten van onze reis naar Thailand. Het feit dat we hem helemaal op maat gemaakt hadden beviel ons super. 

Alle 5 de locaties hadden weer andere leuke dingen om te ontdekken. We hebben gesnorkeld, tempels bezocht, jungle tochten gemaakt, met de boot rond Koh Tao gevaren en natuurlijk naar het prachtige gebied van Khao Sok. Het eten was heerlijk en de mensen vriendelijk en alles was spotgoedkoop. De geboekte hotels en excursies waren goed. Dus het was een hele mooie ervaring voor ons. Zeker willen we graag als de financiën en de gezondheid van ons allemaal het toelaat graag weer naar Azië volgend jaar.

In ieder geval bedankt voor de goede zorgen en we zullen zeker weer contact opnemen.

Hotels Vietnam Halong Bay Calypso Cruise Halong Bay3
José en Hans uit Maastricht
Vietnam en Cambodja, Juni

Dankzij AsiaDirect hebben wij een fantastische, op maat gemaakte reis naar Vietnam en Cambodja gemaakt. De aandacht van AsiaDirect, hulpvaardigheid en het snel en correct opvolgen van onze vragen hebben in zeer grote mate bijgedragen aan onze positieve ervaringen. Bij het samenstellen van de reis konden we gemakkelijk Hue alsnog toevoegen. AsiaDirect hield ons goed op de hoogte van de laatste aanpassingen (bijvoorbeeld de boottocht over de grens van Vietnam naar Cambodja die niet door kon gaan). Ze reageerde zeer correct en snel toen onze overstap in Bangkok toch meer tijd vergde dan aanvankelijk was ingecalculeerd. Dit door de terugreis aan te passen met een overnachting in Bangkok in plaats van in Siem Reap. Daarmee is ook onze terugreis uitstekend en ook relaxed verlopen. 

Alle gidsen hadden een goed verhaal, waren heel gemotiveerd en deden uitstekend hun best om het ons naar de zin te maken. Onze complimenten, echter de uitspraak van het Engels leidde nogal eens tot hoofdbrekens in de zin dat niet altijd even duidelijk verstaan kon worden wat er precies werd bedoeld. Maar dat had ook zijn charmes en leverde soms grappige momenten op.  

Als wij ooit weer een reis naar Azië willen maken komen wij zeker weer terug bij AsiaDirect. Een echte aanrader!

marianne 2019
Marianne uit Schoorl
Thailand, Feb 2020

Een mooie reis met fijne accomodaties. Een prachtig strand op Koh Phangan bij Ko Ma. We werden steeds ruim op tijd opgehaald, zelfs toen we vertraging hadden tijdens onze binnenlandse vlucht naar Bangkok. De fietstour door Bangkok was heel leuk met de vrolijke gids Chi.

anouk 2018
Anouk uit Cuijk
Sri Lanka, Feb 2018

Sri Lanka is een prachtig land, maar reizen kan er behoorlijk hectisch zijn. We waren dan ook erg blij dat we via AsiaDirect geboekt hebben. Alles is vlotjes verlopen en altijd stipt op tijd. We hebben daardoor optimaal genoten. Voor ons staat AsiaDirect voor betrouwbaarheid, punctualiteit en kwaliteit.

jos 2019
Jos uit Veldhoven
Thailand, Nov 2019

Jungle tour Chiang Mai was geweldig, supermooie en leuke ervaring. Leuke gids, hike is goed te doen en ik zou aanraden om de tweede dag de olifanten te gaan wassen, dat deed de rest van onze groep en was heel leuk. De 3-daagse reis Khao Sok is ook geweldig en heel mooi. Verblijf en overnachting op water is heel erg mooi en leuk en fijn dat je zelf kan kiezen wat je gaat doen. Enige nadeel was dat de eerste dag nog in het dorpje was, wij dachten dat we die dag nodig hadden, omdat de tour rond het middaguur begon maar je kan rustig iets later aankomen en het als een soort reisdag gebruiken.

kolstee 2018
Kris uit Oostende
Myanmar, Feb 2018

We wilden eerst alles zelf doen, maar hoe dichter we bij de reis datum kwamen, des te meer vragen we eigenlijk hadden. Door wat rond te struinen op het internet kwamen we uit bij AsiaDirect. Had hen een mailtje gestuurd met de vraag of ze konden helpen en de volgende dag werden we al gebeld. Ze gaven ons hele leuke en bruikbare adviezen en hebben toen besloten ook het een en ander bij hen te boeken. Hier hebben we absoluut geen spijt van.

Top service met zeer kundige gidsen, maar dat kan ook bijna niet anders in dit prachtige land. Zeer indrukwekkend, maar ondanks dat we veel gereisd hebben voelde alles heel ontspannen en relaxed. Volgend jaar weer met AsiaDirect!

plaggemars 2018
Sanne uit Amersfoort
Indonesië, Mrt 2018

Onze reis was fantastisch. Hoogtepunt waren de Orang Oetans in de jungle van Sumatra. De weg er naar toe was al een avontuur, met een bootje de rivier over. Sumatra, Java en Bali zijn ook zo divers. De Borobudur op Java was zeer indrukwekkend en bij de Bromo lijkt het net op je op de maan loopt.

Bali is druk maar toch ook heel bijzonder met al die offertjes en ceremonies die je echt overal tegenkomt, de vrouwen in hun mooie traditionele kleding met fruitmanden op hun hoofd... Elk eiland had zijn eigen charme. Zo fijn dat je bij AsiaDirect je eigen tempo en route kan bepalen. Zo hebben we alles kunnen doen wat we wilden.

wouter 2019
Wouter uit 's-Gravenhage
Thailand, Sept 2019

We hebben een fantastische privérondreis gemaakt in Thailand. We hebben onze wensen aan Asiadirect doorgegeven en zij hebben een heel reisschema samen met ons samengesteld. En alles liep op rolletjes. Het vervoer: Prima vervoer met z'n drieen. En altijd stipt op tijd, met goede chauffeurs. gidsen: Top. Overnachtingen: goede en ook romantische (op de rivier, in de boomhut, in de jungle) accommodaties. Een prachtige 2 daagse trekking gedaan bij Chiang mai. Tempels, watervallen, natuur…… Pfff overweldigend. De reis was zoals wij het wilden. We hebben genoten! En hebben geen negatieve ervaringen gehad, anders zouden we dit ook opschrijven! Hulde… Asiadirect

lucl 2019
Luc uit Turnhout
Vietnam, Sept 2019

We hebben AsiaDirect ontdekt op de beurs in Antwerpen. Het voortraject verliep prima. Vanaf het eerste contact was er een duidelijke match met wat we graag hadden gehad als reisprogramma. Met al onze wensen werd op korte tijd een programma opgesteld..

De reis zelf verliep prima, hotels, restaurants, gids en chauffeur, … alles was altijd klaar en volledig op punt. Hoogtepunten van onze reis (15 dagen): Halong Bay op het schip, we waren met heel weinig op de boot en het was heerlijk rustig om schitterende natuur te bekijken. Hoi An, waar we met de fiets het strand en de omgeving hebben kunnen bezoeken. Mui Ne, waar we in het resort onze huwelijksverjaardag hebben kunnen vieren met een volledig voor ons opgesteld avondmaal. Natuurlijk niet te vergeten de zeer gastvrije Vietnamezen, de natuur, het heerlijke eten. AsiaDirect, hartelijk dank!

erik 2017
Erik uit Breda
Maleisië, Nov 2017

Wij hebben een fantastische vakantie gehad deze zomer in Maleisië. Echt alles was uitstekend verzorgd door jullie en alles gebeurde op de afgesproken tijden.

Wij ervaarden het als grote luxe dat er in de mensenmassa bij aankomst op vliegvelden en eilanden iemand met een naambordje op ons stond te wachten. Top geregeld.

Review Ann uit Schilde - Nov 2019
Ann uit Schilde
Vietnam en Cambodja, Nov 2019

Over de goede organisatie kunnen we ook alleen maar super tevreden zijn. Alles paste perfect in elkaar: het stipt ophalen en afleveren van ons van de luchthavens en hotels, de uitgestippelde tochten en bezoeken van bezienswaardigheden. Ook de gidsen waren zeer vriendelijk en hulpvaardig. Hun Engels was over het algemeen zeer goed, maar soms qua uitspraak moeilijker te verstaan. De inbegrepen maaltijden waren allemaal zeer lekker en het was telkens een uitgebreid menu. De hotels waren allen zeer goed, goede ligging (buiten eentje wat te druk was in Ho Chi Minh), goede kamers en ontbijt. Vietnam is een mooi gevarieerd land en uiteraard is er nog veel meer moois te zien. Ook Cambodja (vooral Siem Reap) was prachtig om te bezoeken. Onze laatste stop Sihanoukville is niet echt een topper geweest. We adviseren andere reizigers Sihanoukville over te slaan en naar Koh Rong of Koh Rong Samloen te gaan. Dat zijn mooie strandbestemmingen in tegenstelling tot Sihanoukville. Ondanks dat hebben we hele fijne dagen in Cambodja gehad. AsiaDirect is zeker een aanrader! Zowel de voorbereiding van de reis als de follow up tijdens de reis was zeer goed. Bedankt ! Ann en Luc

~~~~~
Hoi Ann en Luc, bedankt voor jullie feedback. We hebben Sihoukville in onze programma's vervangen door Koh Rong. Dit is inderdaad een veel mooiere strandbestemming. Door jullie feedback kunnen we onze reizigers beter adviseren. Dus daarvoor heel veel dank! Team AsiaDirect.

luc 2019
Luc uit Desselgem
Vietnam, Jul 2019

We hadden een heel mooie ontspannen reis. De verplaatsingen gebeuren met chauffeurs in airco gekoelde zeer goede auto's. Iedereen (de chauffeurs, de gidsen) waren altijd ruim op tijd. De binnenlandse vluchten waren best OK! Voor alles werd gezorgd! De hotels waren zeer goed gekozen.

De Vietnamezen zijn een zeer vriendelijk volk. Ze willen je het echt naar je zin maken. Het eten is lekker en gevarieerd. Er is veel te zien. Het is goed dat je tours met gids kunt bijboeken. Er is natuur, cultuur, voor elk wat wils. We beleefden een super reis dankzij Asiadirect.nl met grote dank aan Jonas die de reis voor ons verzorgde! Wij zijn enorm tevreden! Wij kunnen het alleen maar aanraden!

debby 2018
Debby uit Medemblik
Cambodja, Mei 2018

Wij hebben een top vakantie gehad. Met onze 2 kinderen van 5 en 8 jaar was het perfect te doen. We hadden eerst wel onze twijfels of Cambodja een goede bestemming zou zijn voor hen, maar we hebben absoluut geen spijt van onze keuze gehad. Alles was top geregeld door AsiaDirect, waar we ook kwamen overal stond er een taxi voor ons klaar. Onze gids Nancy was ook geweldig, zoveel extra dingen heeft ze ons laten zien die anders nooit gezien zouden hebben. We willen jullie bedanken voor deze reis.

ter avest 2018
Danielle en Martin uit Utrecht
Thailand, Aug 2018

Wij zijn voor 2 weken in Thailand geweest voor onze huwelijksreis. In de voorbereiding naar deze reis toe zijn wij goed geïnformeerd door AsiaDirect op de vakantiebeurs. Via de e-mail hebben wij onze wensen voor onze reis kenbaar gemaakt en AsiaDirect heeft hier een mooi 14-daags programma van gemaakt. Mailcontact verliep soepel en we kregen snelle reacties. De service was top en ze wouden ons met alles helpen!

Bij aankomst in het hotel van Bangkok zijn wij meteen opgevangen door een medewerker van AsiaDirect. Super. Zij regelde ook meteen met hotel de procedures en ze legde ons ook meteen uit waar we wat konden eten, boodschappen konden halen etc. Ook kregen we tijdens dit gesprek verschillende tips, denkend aan kosten taxi – tuk tuk, hoeveel fooi geef je etc.

In Bangkok hadden we een leuke Thaise gids die ons veel kon vertellen over de stad, de tempels en het koningshuis. Het leuke was dat wij deze gids nadien bij een 3daagse trip weer hadden. Wat we ook super leuk vonden was dat in het hotel in Bangkok meerdere Nederlanders zaten, een leuke start van de vakantie. Sommige van deze mensen kwamen we later weer tegen bij een tour of een andere stad, wat toch een soort herkenning gaf. Door de gids kwamen we in leuke Thaise tentjes waar we lekker Thais konden eten. Haar hulp was fijn want in een tentje in Ayuthaya was er alleen maar een menukaart in het Thais.

In Chiang Mia waren alle transfers naar de activiteiten goed geregeld en waren onze activiteiten ook erg leuk. Zo hebben we hier olifanten verzorgd en zijn we 2 dagen wezen hiken.

Alle transfers, gidsen en verblijven waren super goed geregeld door AsiaDirect. De transfers stonden al voor de afgesproken tijd klaar en zette ons allemaal netjes voor de deur af. De gidsen van de verschillende tours hebben ons voorzien van veel informatie en de verblijven waar we sliepen waren mooi, schoon en netjes.

Al met al raden wij AsiaDirect zeker aan. Door de inzet van AsiaDirect en de service ga je zorgeloos op vakantie en het is een fijne gedachte dat mocht er iets gebeuren zij meteen iets voor jou kunnen doen. Wij hebben dat gelukkig niet meegemaakt maar ze zijn altijd bereikbaar en ze hebben ook een noodnummer die je 24/7 kan bereiken, indien nodig.

nijman 2018
Familie Nijman uit Aalden
Thailand, Augustus 2018

Familie rondreis door Thailand op maat ingevuld tijdens de Vakantiebeurs te Utrecht. We hadden gekozen voor een drukker eerste deel van de vakantie om vervolgens met een relaxt tweede deel van de reis af te sluiten.

Opgebouwd uit meerdere bouwstenen (minireisjes van 2-4 dagen) tot een mooie aaneengesloten vakantie. Bangkok en jungle rafts, allerlei bezienswaardigheden bezocht, vervolgens nachttrein naar Surat Thani om aan het tweede deel van de reis te beginnen. Koh Samui (5 overnachtingen) en van daaruit naar Koh Tao (4 overnachtingen), binnenlandse vlucht Bangkok (1 overnachting), en volgende dag aan het einde van de avond naar huis.

Wij hebben louter positieve ervaringen met AsiaDirect, contacten verlopen heel soepel en alles is tot in de puntjes geregeld qua vlieg en treintickets, hulp van de medewerkers, vervoer van en naar de hotels, excursies alsook de stoelreserveringen voor heenreis en terugreis naar huis. Dat er Nederlandstalige mensen ter plaatse zijn waardoor je niet met het tijdsverschil rekening hoeft te houden als je informatie nodig hebt is zeker een pluspunt. Daarbij komt dat we ook op de niet gebruikelijke tijdstippen moeiteloos contact kregen. Dit heeft zeker bijgedragen aan een toch wel heel mooie vakantie!

carola 2018
Carola uit Leuven
Thailand, Jul 2018

Ik wil u en uw team bedanken voor de prefecte organisatie van onze rondreis en verblijf in Thailand ! Wij hebben een heel fijne vakantie gehad. De rondreis was de moeite waard, we hebben mooie dingen gezien, fijne mensen ontmoet, lekker gegeten enz… Ik heb eigenlijk geen negatieve punten, wij zijn zeer tevreden klanten !

Onze persoonlijke hoogtepunten waren de fietstocht in Bangkok, Thai boxing, het verblijf in het Float House Resort op de River Kwai, de Erawan Watervallen, het bezoek aan Doi Suthep in Chiang Mai en uiteraard het bezoek aan het olifantenkamp. We hebben verschillende gidsen gehad die we allemaal apprecieerden maar in het bijzonder Jill die 3 dagen met ons op pad was van Bangkok tot Ayuthaya. Zij was zeer goed, had een brede kennis en bovendien was zij zeer vriendelijk. Ook de chauffeur To was een heel aangename jonge man.

Voor een eventueel volgende reis naar Azië zullen we zeker terug bij u aankloppen. Hartelijk dank voor de goede organisatie en uitvoering van de verschillende diensten !

Laos Luang Prabang
Bert en Annemarie uit Rotterdam
Laos, Nov 2018

Door goede eerdere ervaringen met AsiaDirect, hebben we besloten om weer naar Zuidoost-Azie te gaan. Dit keer niet de toeristische paden, maar bewust naar onontdekte plekjes. Laos heeft ons werkelijk omver geblazen. De vriendelijke mensen, het authentieke leven, de prachtige natuur en het lekkere eten (met zowel Aziatische als Franse invloeden).

Het fijne aan AsiaDirect vinden wij, dat je je wensen kunt aangeven en dat zij op basis hiervan met hun kundigheid en lokale expertise een reis samenstellen. Zo is deze reis precies geworden zoals wij het wilden. De betrokkenheid van AsiaDirect in het voortraject en tijdens de reis hebben we ook als erg prettig ervaren. Net even die extra tip voor een leuk restaurantje of hulp bij het geven van fooi.

Kortom, we hebben genoten en komen weer terug bij AsiaDirect als we opnieuw naar deze regio reizen. AsiaDirect, bedankt voor de goede zorgen!

cornelis 2019
Cornelis uit Haarlem
Thailand, Jul 2019

We hebben genoten. Het was een vlekkeloos verlopen reis. Hoogtepunt was het olifant knuffelen. Zowel het inregelen als de uitvoering van de reis was optimaal. Door de uiterst vriendelijke gidsen hebben we veel geleerd over de Thaise cultuur. AsiaDirect, bedankt….

annette 2019
Annette uit Zwolle
Thailand, Jul 2019

We hebben ontzettend genoten van onze reis door Zuid-Thailand. Het hotel in Koh Phi Phi lag buiten het centrum en met klimpercentages van wel 17%. Alle georganiseerde activiteiten zaten in het eerste gedeelte van de reis, dus we adviseren andere reizigers om niet in dit hotel te verblijven, maar in het eerste gedeelte.

fiona 2019
Fiona uit Amersfoort
Thailand, Jul 2019

Hele leuke reis gehad, alleen 1 dingetje die bij ons niet duidelijk was op de plaats van bestemming zelf. Hierover contact gehad met het whats-app nummer en dit is meteen geregeld !

aline 2019
Aline uit Gent
Thailand, Jul 2019

Dit was onze eerste reis naar Azië en alles is heel vlot verlopen. Het transfer was steeds mooi op tijd en alles was goed georganiseerd. De hotels waar we verbleven zijn netjes en in orde. Het was een super ervaring waarbij de het contrast tussen Noord en Zuid Thailand prachtig is. De jungle twee daagse was best pittig en is zeker geen rustige wandeling. Dit hadden we niet verwacht. Bereid je voor op 6u klimmen naar boven bij warme temperaturen. Goede schoenen en veel water is zeker een must. Maar het is de moeite waard! Ook de gids die ons begeleidde was fantastisch, een local die alles wist over de natuur in Thailand! Bedankt voor een mooie ervaring die ik nooit zal vergeten.

pai 2019
Marcel uit Vught
Thailand, Sept 2019

Het was een hele mooie reis naar Thailand, AsiaDirect had het vervoer zeer goed geregeld, alles was goed op elkaar afgestemd en iedereen kwam ruim op tijd, dit was heel erg prettig, alles was heel goed geregeld. De communicatie met AsiaDirect was ook heel erg goed, direct bereikbaar en heel vriendelijk. Hoogtepunten vond ik het fietsen en kookworkshop Bangkok, echt een aanrader. Pai was ontzettend leuk, ook het hotel. Minder mooi vonden we de stad Chiang Mai, druk, het hotel was normaal, maar stond niet in een gezellige wijk. Natuurpark Khao Sok was ook heel erg mooi, idyllische locatie, heel vriendelijk personeel. Ko Samui het hotel was prima, maar stond niet in een gezellige wijk, deze was ver van ons hotel af. Hotel was wel lekker om uit te rusten van de reis. Ik zou een volgende keer zeker weer bij AsianDirect mijn reis boeken en ik zal anderen deze reisorganisatie ook aanbevelen.

julio 2019
Julio uit Alkmaar
Thailand, Sept 2019

Het vervoer was fantastisch geregeld. Hotels waren okay. Ik heb het super naar mijn zin gehad.

axel 2019
Axel uit Otegem
Thailand, Sept 2019

Super georganiseerde reis. Top communicatie, valt niks over te zeggen. Zeer blij met de service van Jonas. Toch denk wij dat enkele hotels voor vervanging vatbaar zijn.

dirk 2019
Dirk uit Beveren
Thailand, Nov 2019

De rondreis was geweldig en zeker met gids Anouk die ons overal begeleide en zelfs enkele heel speciale plaatsen liet ontdekken. Dit verdient een dikke pluim. Enig minpuntje was in Bangkok het hotel dat overspoeld werd met ongemanierde, slecht geurende Indiërs. De volgende keer een ander hotel kiezen is een optie. Voor de rest was alles tot in de puntjes geregeld. Een dikke 10/10

karel2 2018
Karel uit Capelle
Cambodja en Vietnam, Nov 2018

In voortraject reisplan in overleg samengesteld. Daarbij was er meerdere keren persoonlijk contact met Hendrik van AsiaDirect via WhatsApp, om nauwkeurig wensen en ideeën af te stemmen. Ook tijdens de reis was hij goed bereikbaar en werden wij soms door hem verrast met aanvullende tips. Wij (vitaal senioren-echtpaar) hebben met ons tweeën een rondreis gemaakt, die begon met drie dagen in Bangkok en dankzij de perfecte organisatie zeer zorgeloos was. Bij elke nieuwe bestemming werden we opgewacht, naar hotel gebracht en van informatie voorzien. Vooraf was ons een overzicht toegestuurd met o.a. dagprogramma en naam + telefoonnummer van desbetreffende gids. De gidsen spraken redelijk tot goed Engels en waren goed op de hoogte van geschiedenis en bezienswaardigheden van het volk en de omgeving. Ook kwaliteit van de auto’s en chauffeurs waren uitstekend. De accomodaties waren goed tot zeer goed, met gunstige ligging. We hebben genoten in beide landen, in contact met zeer vriendelijke mensen, heerlijk eten (vooral op straat), een indrukwekkende cultuur en geschiedenis. Door de uitstekende communicatie en organisatie is dit voor ons een fantastische, onvergetelijke en zorgeloze reis geweest, die we van harte aanbevelen.

rita 2018
Rita uit Sint-Niklaas
Maleisië, Jul 2018

Als ik 3 dingen moeten noemen die mij aan deze reis zullen bijblijven, dan zijn het 1) de enorme diversiteit van het land. Fraaie natuur, lekker eten en zachte mensen. 2) de flexibiliteit van de reisorganisatie AsiaDirect. Ze luisterden naar al onze wensen en hebben de reis zo samengesteld dat we bijna alles hebben kunnen doen binnen ons budget. 3) onze ontmoeting met de orang oetans in Semenggoh. Dit moet je gewoon ervaren.

van der streek 2018
Mariska uit Rotterdam
Maleisië, Mrt 2018

Afgelopen maart zijn wij het het gezin en hulp van AsiaDirect naar Kuala Lumpur geweest. Wat een super ervaring! De service van AsiaDirect was erg fijn, voornamelijk doordat alles op maat aan te passen is. Ook de stad Kuala Lumpur is een aanrader. Een stad met veel hoge gebouwen maar ook veel groene parken. Vergeet vooral de wijk Kampong Baru niet met de vele locals en laagbouw. Een andere must-do is de fietstour door de stad. Je komt op plaatsen waar je normaliter niet zou komen! Bedankt AsiaDirect voor jullie goede zorgen.

cindy 2018
Cindy
Thailand, Dec 2018

Wij willen jullie bedanken voor de fantastische reis die we hebben gehad. De overnachtingen in de boomhut in Khao Sok en op de River Kwai Rafts in Kanchanaburi waren echt de hoogtepunten! Uiteraard waren en zijn er verbeterpuntjes maar overall was het tip top geregeld!

Er waren 2 puntjes die ik als terugkoppeling wil geven:
1. De gids voor het eerste deel van de reis viel ons tegen. De man is erg aardig, maar spreekt zeer gebrekkig Engels. En daarnaast was hij niet op de hoogte van wat we gingen doen. Daar kwamen we achter in de auto en ik heb toen ook meteen contact met jullie gehad. Waar jullie terugkwamen dat dat lag aan jullie kant dat het niet goed was gegaan met de communicatie. Maar dit zorgt natuurlijk wel voor wat wantrouwen voor de rest van de trip. Maar overall is dat allemaal goed gekomen alleen was het jammer dat je niet echt goed vragen kon stellen omdat hij het gewoon niet zo goed begreep. We hadden zelfs de indruk dat de chauffeur het voor hem vertaalde.

2. Tweede puntje was de wachttijd op het treinstation. We hebben daar uiteindelijk 3 uur gewacht wat eigenlijk te lang is voor een gezin met 2 kleine kinderen. Achteraf hadden we beter ‘later’ kunnen vertrekken van het park i.p.v. op een stoeltje op station wachten. Maar goed…we waren in reis modus en hebben ons zeker vermaakt maar het was gewoon jammer van de tijd. De kinderen hadden graag langer in de ochtend dan gezwommen.

Maar goed….op deze 2 puntjes na -> het was fantastisch allemaal geregeld. Geweldige hotels, geweldige activiteiten en heerlijk eten. En je weet dat ik erg getwijfeld heb over de nachttrein en toen in Bangkok bleek dat we 2de klas kregen ipv de geboekte 1ste klas - was dat nog extra spannend…maar het was uiteindelijk echt een highlight van onze vakantie! De reis was inderdaad een avontuur en zeer comfortabel! Ook het Apsara hotel was fantastisch voor de kinderen (en ook voor onszelf). De glijbaan in het zwembad was echt een kadootje en de surfschool om de hoek was de absolute bonus! Kortom…een reis om nooit te vergeten! Nogmaals bedankt voor je hulp en geduld en we zijn jullie zeker alweer goed aan het promoten!

~~~~~
Hoi Cindy, bedankt voor je snelle reactie. Wat fijn om te horen dat jullie zo'n mooie tijd hebben gehad in Thailand. De terugkoppeling waarderen wij enorm en kunnen wij alleen maar van leren. Gelukig is het goed gekomen en hebben jullie een super reis gehad. Bedankt voor de feedback met betrekking tot de gids en het afzetten op het station. We zullen hier zeker rekening mee houden. Team AsiaDirect.

hans 2018
Hans uit Kesteren
Thailand, december 2018

Hallo, wij waren 25 jaar getrouwd en hebben dit gevierd in Thailand met AsiaDirect. Na een paar keer contact te hebben gehad met Nam Pung en onze wensen te hebben doorgegeven zijn wij in zee gegaan met dit reisbureau. Wat een genot, alles was geregeld, en vooraf krijg je allemaal vouchers en de reis kan beginnen. Geweldig hoe alles geregeld wordt het vervoer en de hotels, je hoeft nergens naar te kijken. Wij hebben ontzettend genoten en mocht het zo zijn dat we nog een keer terug gaan dan gaan we weer met AsiaDirect. Dus bij deze team AsiaDirect: Hartelijk Dank namens ons en hopelijk tot ziens. De foto is gemaakt bij Above Eleven, daar wezen eten op de huwelijksdag ook geregeld door AsiaDirect is ook een aanrader.

linda 2018
Linda uit Burcht
Thailand, Dec 2018

Hallo AsiaDirect, het was weer een reis voor U tegen te zeggen. Zoals gewoonlijk was alles weer geregeld van A tot Z. Wij hebben dit jaar voor het niet toeristische Thailand gekozen. Zoals Jeroen ons had verteld verwacht geen luxe resorts maar nette propere hotels. Maar we hebben er zoveel meer voor terug gekregen en gezien waar zelden westerse toeristen komen, het echte Thailand. Twee nachten in een boomhut was ook een belevenis. En natuurlijk onze gids Jill en chauffeur Nodes, echte toppertjes, zo leer je Thailand kennen en proeven. Het is eigenlijk allemaal teveel voor in een review te zetten maar Charuda en Jeroen nogmaals duizend maal dank voor weer zo een prachtige reis voor ons ineen te steken.

vietnam 2019
Marian uit Harderwijk
Vietnam, Aug 2019

Alles tot in de puntjes geregeld, heel fijn. Ook veel contact met Hendrik tijdens onze reis, met goede tips & hulp van zijn kant bij bv slechte hotelkamers. Bij de 2e gids (vanaf Dong Hoi) waren wij wat minder te spreken over de door hem gekozen lunchaccomodaties. We hebben dit ook doorgegeven aan hem. Superaanrader voor verblijf in Hoi An: Aira boutique hotel!! Prachtig gelegen (met privé strand)redelijk klein hotel, zeer smaakvol ingericht, schoon en uitmuntende gastvrijheid van het personeel.

caroline 2019
Caroline uit Bilthoven
Vietnam, Mrt 2019

We hebben een geweldige reis door Vietnam. Alles was goed geregeld. Opmerking onze terugreis duurde erg lang omdat we al vroeg van Phu Quoc terugvlogen, had later mogen zijn.

maarten 2019
Maarten uit Middelburg
Vietnam, Apr 2019

In het voortraject heel flexibel; eigen inbreng was gemakkelijk te doen. De reis zelf was heel goed georganiseerd en de gidsen gaven goede informatie. Keuze van de hotels was prima, er was goed naar onze wensen geluisterd. Soms liet het Engels spreken door de gidsen wat te wensen over, maar dit was geen erg groot bezwaar. Al met al een heel mooie reis gehad!

jan 2019
Jan uit Leischendam
Vietnam, Mrt 2019

Super tevreden over de reis, wel vermoeiend maar uitstekend te doen. We hebben wel een dag een berg beklommen, achteraf was dat niet voor iedereen goed te doen terwijl er gezegd was dat iedereen dat kon. Het was wel een onvergetelijke ervaring. De gids en chauffeur in de eerste dagen waren van super kwaliteit, echt een aanrader. Bedankt voor al het goede regelen en we zullen een goed woordje bij iedereen doen voor AsiaDirect.

monique 2019
Monique uit Voorschoten
Vietnam, Jan 2019

Graag wilde ik jullie bedanken voor afgelopen week, ik heb het namellij ontzettend leuk gehad. Daarbij het voordeel van alleen reizen, zonder de zorg nog van alles te moeten regelen. Hotels waren perfect, op hele goede locatie en lief personeel. The Glance in Hanoi vond ik echt een kadootje. Transporten waren ook super, allemaal op tijd. In Ho Chi Minh City wellicht beter om half uur eerder op te halen ivm mega drukke verkeer. Over 10 km naar vliegveld 3 kwartier over gedaan. De boottocht in Halong Bay was het hoogtepunt. Vreselijk van genoten, daarbij had ik het geluk dat ik op een kleinere boot zat. Hoorde namelijk van een medereiziger dat hij op grotere boot zat, maar dat was zo druk qua mensen, hij werd er niet echt blij van, dus wellicht goed voor jullie om te weten. Schip zelf was ook prachtig, heel goed eten, prachtige hut met groot raam en de service was top. Oplossing met tunnel was snel geregeld en heb ik verder geen hinder van ondervonden. Als je reist moet je flexibel blijven, want gaat altijd wel iets mis. Vlucht in Hanoi bleek ook gecancelled te zijn, maar VietJet had mij netjes op eerstvolgende vlucht overgeboekt. Overigens is VietJet wel vaak vertraagd. Van de 2 vluchten had ik 2x een uur vertraging.

jochem 2018
Jochem uit Arnhem
Vietnam, Aug 2018

We willen jullie langs deze weg nog eens bedanken voor de fantastische reis die we achter de rug hebben. We hebben het heel erg geapprecieerd dat jullie de moeite gedaan hebben om de volgorde van het reisschema om te boeken toen er een storm op komst was in Halong Bay terwijl wij nietsvermoedend Hanoi bezochten. Top service! Als we de reis zelf op ons eentje geboekt hadden zouden we hoogstwaarschijnlijk nooit in Halong Bay geraakt zijn (en indien wel zouden we een dag bezig geweest zijn met alles omboeken). We vonden Halong Bay toch wel een van de hoogtepunten van onze reis en zijn heel tevreden dat we de 3 dagen/2 nachten geboekt hebben. Die extra dag waarop we met een dagboot in beperkt gezelschap verder de baai ingevaren zijn en met de kayak naar een afgelegen strandje gevaren zijn waar we konden zwemmen, kayakken en schelpen verzamelen vonden wij (en zeker de kinderen) heel onstpannend en relaxed. Bij de 2 dagen/1 nacht cruise krijg je dat allemaal niet te zien. Ook de tussenstop in Phong Na met zipline, grotbezoek met modderbad en daarna leuk zwembad in mooi hotel waar er gratis kayaks ter beschikking waren vonden onze kinderen geweldig. Was daar ook nog niet zo super toeristisch. Wat betreft de hotels in Ninh Binh: het eerste extra hotel dat jullie voor ons geboekt hadden, vonden wij zeker zo goed als het tweede hotel. Het klopt wel dat het eerder een backpackershotel was, maar er waren toch ook wel een aantal gezinnen met kinderen. Qua accommodatie moest het zeker niet onderdoen voor het tweede hotel (nette kamer, proper en goed werkende douche) met mooi terrasje boven het water. Het restaurant was niet zo chique, maar we hebben er toch lekker gegeten en bij het ontbijt was er ook iemand die a la carte omelet en pannekoeken bakte. Personeel was heel vriendelijk en deed veel moeite. Enige minpunt tov ander hotel was dat er geen zwembad was, maar aangezien we de hele dag regen gehad hebben, hebben we een zwembad daar niet echt gemist. De hele reis verliep super vlot, ook transport en gidsen waren zeker ok. Vooral Ha die de eerste dagen in Hanoi onze gids was, vonden wij heel lief, enthousiast en behulpzaam.

maaike 2018
Maaike uit Breda
Vietnam, Mei 2018

Alles was goed geregeld, chauffeur, gidsen stonden op tijd klaar. Enkele gidsen zouden iets beter Engels mogen leren. Verschil in zzp gidsen inzetten en de gidsen die AsiaDirect zelf werken. Enkele boottochtjes stelde niks voor mogen uit het programma. Verder kregen we vrijheid om tijdens te reis nog wat aan te passen in het programma. We hebben zelf onze hotels uitgezocht. Tip: zorg dat je ook vrije momenten in je reis opneemt.

marja 2018
Marja uit Leeuwarden
Vietnam, Apr 2018

Heel fijn om te weten, dat vervoer en accommodatie allemaal voor je geregeld zijn en dat je op iemand terug kunt vallen, mocht je hulp nodig hebben. Je stelt samen een reis vast en kunt zodoende ook zelf bepalen, wat je aan een reis wilt besteden. Achteraf is er denk altijd wel iets, wat je anders zou doen en wat je ook nog had willen doen, maar de keuzes moeten vooraf gemaakt worden.

charles 2018
Charles uit Antwerpen
Vietnam, Mrt 2018

We hebben een heel geweldige reis gehad. Hendrik heeft precies waargemaakt wat hij beloofd had. Alles was perfect geregeld en het programma was precies goed. De laatste paar dagen waren heerlijk in de beach villa. We willen AsiaDirect allemaal enorm bedanken voor de support en perfect georganiseerde reis. We zullen AsiaDirect bij vele vrienden aanbevelen. Nu nog 1.5 dag Singapore en dan weer terug naar de realiteit en naar de regen, maar ook naar ons eigen huis. Tot ziens.

roel 2018
Roel uit Arnhem
Vietnam, Mrt 2018

De rit was geweldig. Wat een leuke jongens, ze hebben ons veilig door Saigon geloodst. We hebben een geweldige indruk van de stad gekregen. Uiteindelijk heeft Han een tafeltje voor ons weten te reserveren in de rooftop bar van de bitexo tower. Prachtige afsluiting van een geweldige avond mede dankzij jouw team.

viviane 2018
Viviane uit Gent
Thailand, Laos en Vietnam, Aug 2019

In Thailand gids was ok en goede afwisseling van hotels qua type. Laos zeer goed, ziplines fantastisch. Vietnam trein naar Sapa hebben moeten bijbetalen voor aparte slaapplaats, maar verder alles ok. Fantastische reis.

middelhuis 2017
Annemieke uit Haaksbergen
Thailand, Dec 2017

Wat een belevenis! Twee week geleden heb ik samen met mijn zus, zoon en schoondochter op de fiets mogen genieten van veelzijdig Bangkok. Voor vertrek kregen we van onze gids “Black” (zijn bijnaam) een video opname met daarin de nodige instructies met de bedoeling ons veilig door de hoofdstad te loodsen. De fietstocht leidde ons langs meerdere tempels en een katholieke kerk. Ook een oude bierfabriek van Chang lag op onze route. We genieten, fietsend tussen de kramen door, van de vele markten die Bangkok rijk is en de bedrijvigheid in Chinatown. Tijdens onze rit door de kleine steegjes van Bangkok passeerden we een heilige boom. Deze boom heeft zijn eigen verhaal/geschiedenis. Heel bijzonder. Onze rit werd onderbroken voor een korte pauze met heerlijk verse kokosnoot en een ijsco. Het oversteken van de rivier per veerboot, ons ondertussen vergapend aan al het verkeer over de waterweg, was eveneens een hele ervaring. We kwamen ogen tekort. Door de schat aan informatie die Black ons gaf en de foto’s die hij onderweg maakte werd het fietsavontuur een onvergetelijke ervaring. Na het ontdekken van Bangkok op de fiets wachtte ons nog een culinair avontuur: de Go Thai Cooking Class. Ook dit werd een ware happening. Onder begeleiding van een professionele kok genaamd Sarin, mochten we 5 recepten maken en verorberen. Het was één groot feest en een waar smulfestijn. Om nog veelvuldig te kunnen nagenieten van de heerlijke Thaise keuken, kregen we alle recepten via mail thuis gezonden. De warmte, hartelijkheid en spontaniteit van gids, kok en haar medewerkster maakten dat het een onvergetelijke dag is geworden. Voor herhaling vatbaar. We danken AsiaDirect en GoBangkokTours voor deze unieke ervaring. Een echte aanrader voor iedereen die op vakantie gaat naar Bangkok.

veerle 2018
Veerle uit Boechout
Thailand, Nov 2018

Super georganiseerd! Gidsen en chauffeurs overal op tijd, mooie hotels, perfecte combi van cultuur, avontuur en rust. Slapen in de Jungle rafts, de klim naar de watervallen, olifanten wassen, de trein-markt, de drijvende markt….top-avonturen die ons nog lang zullen bijblijven!

jan2 2018
Jan uit Geel
Thailand, Okt 2018

Ik wil even Kris Bosman van AsiaDirect bedanken voor de uitstekende voorbereiding en het in elkaar steken van onze reis naar Thailand in oktober. Hij heeft dit FANTASTISCH geregeld en alles was tot in de puntjes PERFECT! We hebben een rondreis gedaan van 17dagen gestart in Bangkok, Kanchanaburi – Ayutthaya – River Kwai – Chiang Mai – Chiang Rai – Phuket. Zeer leuke activiteiten gedaan en hotels waren TOP! Bedankt AsiaDirect!

goris 2018
Goris uit Amsterdam
Thailand, Sept 2018

Alle praktische zaken waar tot in de puntjes geregeld. Hierdoor moesten wij ons op geen enkel ogenblik zorgen maken over onze transfers, hotels, etc. Zelfs toen we niet helemaal tevreden waren over ons laatste hotel werden we binnen het uur getransfereerd naar een ander hotel dat ons wel helemaal beviel. Communicatie is altijd zeer vlot verlopen en elke aanmerking werd meteen aangepast aan onze behoeftes. Voor de mensen die liever niet alles on the minute willen regelen ter plaatse en zekerheid willen in de kwaliteit van de accomodaties, is AsiaDirect een absolute aanrader. Top service!

lisanne 2018
Lisanne uit De Haan
Thailand, Sept 2019
We hebben echt een heerlijke vakantie gehad. Vooral het Panviman was helemaal top! Alles was goed geregeld. Als we weer richting Azië gaan, laat ik zeker weer wat van mij horen!
deborah 2018
Deborah uit Deventer
Thailand, Jul 2018

Nam Pung van Asia Direct hielp ons om onze reis naar Thailand een extra dimensie te geven. Vooraf mailden en belden we meermaals naar elkaar om de gekozen bouwstenen aan te passen aan onze wensen. Alles werd tot in de puntjes geregeld. Tijdens de vakantie nam Nam Pung zelfs contact op om even te informeren of alles naar wens verliep. Topservice! We kozen voor de vier uur durende fietstocht door Bangkok, de tweedaagse jungle ervaring van Khao Sok en optioneel namen we er ook de olifantensanctuary bij. Alles werd echt piekfijn geregeld. We verbleven in totaal drie weken in Thailand maar de activiteiten geboekt via AsiaDirect worden door onze twee tieners omschreven als 'de leukste van de ganse reis'. Misschien een tip: de olifantenervaring kan je boeken voor 1 uur of voor 3 uur. Wij boekten ter plaatse om naar 3 uur. Wat ons toch een veel fijnere en intensere ervaring bleek. Mogelijks is het een idee om deze optie toe te voegen aan jullie aanbod. In de toekomst zullen we zeker gebruik maken van Asiadirect bij reizen naar Azië. We promoten jullie bedrijf bij vrienden en familieleden! Bedankt voor alles!

jan 2018
Jan uit Groningen
Thailand, Jul 2018

Heerlijke reis, goed georganiseerd en perfecte begeleiding. Ook gedurende reis alles perfect verlopen, complimenten daarvoor.

haneke 2018
Hanneke uit Alkmaar
Thailand, Jul 2018

Wij hebben een geweldige rondreis gehad. We zijn van het noorden naar het zuiden gegaan. alles was goed geregeld en ook alle tranfers sloten perfect aan en alles op de afgesproken tijden. Onze gids Jill was echt een super goede gids, ze was super leuk met onze pubers en organiseerde zelf ook nog enkele leuke dingen tussendoor. Ze bestelde het eten voor ons zodat we van de heerlijke thaise keuken konden genieten,en vertelde van alles tijdens de excursies. Wij komen zeker nog eens terug naar Thailand en boeken zeker weer bij AsiaDirect. Kortom we hebben genoten van Bangkok de fietstour tot aan de jungle met olifanten, verschillende stammen en cultuur en alle avontuurlijke uitstapjes voor onze jongens. AsiaDirect en met name Nam Pung bedankt voor de fantastische ervaring.

frederique 2018
Frederique uit Naarden
Cambodja, Jun 2018
Als je van reizen houdt, dan moet je een keer Angkor Wat bezoeken. De mooiste plek waar ik geweest ben. De tempels tussen het groen, met prachtige zonsopkomsten, zijn werkelijk geweldig. Samen met Jonas, die we al kenden van onze reis naar Thailand, hebben we deze reis helemaal samengesteld. Begonnen in Bangkok, toen gevlogen naar Siem Reap, per minibus naar Phnom Penh en een aantal dagen strand bij Sikhounaville. Daarna weer terug naar Bangkok.
ron 2018
Ron uit De Bilt
Thailand, Mei 2018

Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt werd er een mooie reis uitgestippeld. Hierbij zaten ook bezoeken bij aan olifanten en apen. Aangezien dit niet onze eerste reis naar Thailand was en wij dit al eerder hadden gezien werden deze excursies eenvoudig geschrapt en werd het programma aangepast. Werkelijk alles is bespreekbaar.

goffart 2018
Goffart uit Oostende
Thailand, Mei 2018

Ongelooflijk goede service. Een prachtige reis, compleet op mijn eigen wensen samengesteld. Ook al vroeg ik om de haverklap wijzigingen, alles werd tot in de puntjes verzorgd. Ik praatte niet met een reisorganisator, maar met een zeer professionele goede vriend. Echt… Beter is onmogelijk.

desiree 2016
Desiree uit Kampen
Indonesië, Nov 2016

In november een fantastische reis gemaakt. Alles sloot aan op onze wensen en het contact vanuit thuis maar ook tijdens de vakantie verliep erg prettig wij konden altijd iemand bereiken bij vragen. Wij hebben erg genoten van een compleet zorgeloze vakantie alles was zo goed geregeld dat wij ons nergens druk over hoefde te maken en alleen maar konden genieten.

van as 2017
Valerie uit Neede
Indonesië, Nov 2017

De vriendelijke mensen, het heerlijke eten en de mooie zonsondergangen in Bali zijn mij het meest bijgebleven. Wat een mooi vakantie eiland! Vergeet vooral niet de minder bekende tempel Sangeh te bezoeken die vlakbij Ubud ligt. Ik ga zeker nog eens terug naar dit eiland met behulp van AsiaDirect!

karel 2018
Karel uit Amsterdam
Indonesië, Jan 2018

Via een kennis ben ik bij AsiaDirect terechtgekomen en uiteindelijk de Java en Bali reis geboekt. Vakantie was super! Java en Bali zijn compleet anders, maar beide erg mooi. Hoogtepunten voor ons waren de zonsopkomst bij de Bromo vulkaan en de trekking in het nationale park van Bali. We zijn heel blij dat we naar onze kennis hebben geluisterd en zullen jullie ook bij onze vrienden aanbevelen. Jullie lokale kennis en flexibiliteit zijn onovertroffen.

thys 2019
Tijl uit Puurs
Cambodja en Thailand, Okt 2019

Alle gidsen, voorziene uitstappen en transport waren steeds correct zoals afgesproken (behalve tijdens lunch fietstocht)! Hotel enerzijds niet op wandelafstand van centrums en restaurants, daardoor waren het anderzijds wél rustige charmehotels. Prijs-kwaliteit technisch was dit een echte topreis! Als tip: sommige overstaptijden waren héél nipt.

esme 2017
Esmé uit Venlo
Cambodja, Dec 2017

Ik ben al een aantal keren naar Azie geweest. Ik hou van de mensen, het eten, het weer. Helaas heb ik ook een paar minder fijne ervaringen gehad toen ik alleen reisde. Voor mij het is het grote pluspunt van AsiaDirect dat je ter plekke een Nederlands aanspreekpunt hebt, mocht er iets onverwachts gebeuren. Voor mijn laatste rondreis vooral daarom voor AsiaDirect gekozen. Ik heb nog steeds mijn reisroute helemaal zelf kunnen bepalen maar terplekke was ik veel meer aan het genieten doordat ik niet druk hoefde te maken om hotels, onderhandelen met lokale chauffeurs en dergelijke (zelfs niet toen mijn vlucht geannuleerd werd). Kortom, super vakantie gehad, goed georganiseerd en prachtige dingen gezien.

daphne 2018
Ans uit Den Helder
Cambodja, Apr 2018

Samen met mijn partner hebben wij een fantastische reis door het mooie Cambodia mogen maken. Alles was tot in de puntjes verzorgt. Vanaf de aankomst in Phnom Phen, Kratie, Khampong, Battambang, Sihanoukivlle, Koh Kong en natuurlijk Siem Reap. Overal klopte alles. De chauffeurs stonden klaar, we hadden erg leuke gidsen, met name Mr Pom willen we extra bedanken voor de attentie tijdens de verjaardag van mijn partner. Een avond om nooit te vergeten. Hoogtepunt voor ons was de homestay en de olifanten sanctuary buiten natuurlijk de schitterende Angor Wat. Wij komen zeker weer terug met AsiaDirect en denken nu over Myanmar of Vietnam, kunnne jullie ons alvast lekker maken voor komend jaar? We bezoeken jullie zeker weer op de vakantiebeurs.

john 2019
John uit Vaals
Maleisië, Mei 2019

We hebben een mooie rondreis door het prachtige Maleisië gehad. De hotels in Langkawi, Penang en Teman Negara waren goed. De hotels in Cameron highlands en Kuala Lumpur waren minder. Het enige kritiekpunt was het vervoer van Taman Negara naar Cameron Highlands. Verder hele mooie reis.

junglerafts 2019
Rene uit Beuningen
Thailand, Nov 2019

Na heel wat administratieve aanpassingen in het begin is verder alles super goed verlopen. We hebben allemaal een onvergetelijke vakantie gehad. Wat er verteld is over verschillende indrukken is allemaal uitgekomen. Wat een enorme vriendelijke mensen allemaal. En wat een cultuur schokken soms. Echt de moeite waard. Wat we nog speciaal wilden benadrukken is de hele goede service van Jill de dagen van en naar de jungle rafts (goede uitleg en enorm lieve vrouw) en Che en Chai tijdens de jungle tour (top mensen). Ook het vervoer was iedere keer op tijd en goed en de hotels waren prima. Wij hebben enorm genoten. Heel bedankt AsiaDirect!

fransen 2018
Loes uit Steenbergen
Sri Lanka, Feb 2018

Hierbij enkele tips voor mensen die ook hun reis willen laten verzorgen door AsiaDirect. Probeer in ieder geval enkele dagen door te brengen in het Anantamaa Resort in Trincomalee. Bijzonder mooie ligging, fijne mensen en uitzonderlijk goed eten. Ook de kamers waren echt top. Als dit een drie sterren restaurant is, dan zou ik wel eens in een vijf sterren restaurant willen verblijven. Wij gaven het resort een 10, hygiëne een 9 en voor het eten ook een 9 (keuze menu). Mocht u in Jaffna komen, denk dan aan het Pillaiyer Inn Hotel. Wel oud we gaven een 6 daarvoor, service een 10 en eten een 9 (heerlijk plus keuzemenu). En de laatste tip, mocht u een gids willen hebben tijdens uw reis dan kunnen wij Rajeewa de Silva aanbevelen. Kundig, behulpzaam, lost problemen op, is vriendelijk en een goede chauffeur.

frans 2019
Frans uit Den Haag
Laos en Vietnam, Apr 2019

Uitstekend georganiseerde reis met bijzonder prettige gidsen en chauffeurs. De contacten met Hendrik van der Wal waren zeer goed en zijn adviezen zeer waardevol. Enige negatieve ervaring waren de slechte atb fietsen in Laos, de tocht is eigenlijk alleen geschikt voor ervaren atb fietsers met voldoende conditie.