Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Ruim 15 jaar ervaring
×

Profiteer nú van de Azië Oktober gekte!

Boek deze maand een 8-daagse stad- en strandvakantie Bangkok en Hua Hin met vertrek in maart 2019 voor €199 p.p. bij 4 personen (€249 p.p. bij 2 personen). Dat is ruim 40% korting !
BEKIJK DEZE AANBIEDING Houd mij op de hoogte van de laatste hot deals!
Home / Ervaringen
Hedwig, Almelo
Thailand, Aug 2018
Wij (gezin met kinderen 11 en 13 jaar) hebben een rondreis van drie weken gemaakt door Thailand. We hadden enkele maanden daarvoor al aangegeven wat we graag wilde doen en zien en met deze wensen werd een fantastische reis samengesteld. Zelfs vlak voor vertrek kon het reisprogramma nog aangepast worden. De contacten via email verliepen uitstekend en snel.

We begonnen de reis met drie dagen Bangkok en hebben veel gezien en gedaan. Met name de fietstocht door de stad met Go Bangkok Tours, onder begeleiding van superleuke gids Oy was de moeite waard. De kookworkshop Thai Cooking, na het fietsen, viel prima in de smaak. Een boottocht door de klongs en een rit per tuktuk door de stad mochten natuurlijk ook niet ontbreken.

Daarna vertrokken we richting Kanchanaburi, in een heerlijk koel busje met chauffeur Tui, wat een luxe. Zo hadden wij alle tijd om onze ogen uit te kijken. Onderweg deden we Bamnoen Saduak Floating Market aan. We verbleven in de Jungle Rafts, wat een geweldige ervaring dit drijvende hotel op de River Kwai. De kinderen hebben heerlijk gefloat op de rivier en bij het ontbijt werden we verrast door de komst van een olifant. Het bezoek aan de brug over River Kwai, Hellfire Pass en bijbehorend museum hebben veel indruk gemaakt, ook op de kinderen.

Na een bezoek aan warm Ayutthaya bracht chauffeur Tui ons naar het treinstation waar we de nachttrein naar Chiang Mai namen. Daar hebben we tijd doorgebracht met familie, die daar woont. Geen probleem voor AsiaDirect, ze hadden een prima huurauto voor ons geregeld en na een paar dagen Chiang Mai vervolgden wij de reis weer die zij voor ons hadden uitgewerkt. Met de huurauto, naar het noorden naar Chiang Dao en Chiang Rai.

We hadden geen hotels vooraf geboekt voor deze rondreis, maar kregen steeds enkele suggesties aangereikt waar we uit konden kiezen. Zelfs het navigatiesysteem van de auto was al door een medewerker van Asia Direct geprogrammeerd zodat fout rijden onmogelijk was. Ook kregen we allerlei tips voor leuke activiteiten of bezienswaardigheden.

We beëindigde de rondreis weer in Chiang Mai waar we de huurauto inleverde en we per vliegtuig naar Bangkok vertrokken. Daar stond weer een busje voor ons klaar die ons naar Ban Phe bracht. Daar stapten we op de speedboot naar Koh Samet voor enkele dagen zon, zee en zandstranden. Een perfecte, relaxte afsluiting van een heerlijke vakantie.

Bedankt AsiaDirect, jullie hebben een geweldige vakantie voor ons samengesteld, niets was jullie te gek. Ook ter plekke niet. Bedankt Tui voor de veilige kilometers, de informatie, tips en je gezelschap.

Een eventuele volgende reis naar Azië wordt zeker weer bij jullie geboekt.
Danielle en Martin
Thailand, Aug 2018
Wij zijn voor 2 weken in Thailand geweest voor onze huwelijksreis. In de voorbereiding naar deze reis toe zijn wij goed geïnformeerd door AsiaDirect op de vakantiebeurs. Via de e-mail hebben wij onze wensen voor onze reis kenbaar gemaakt en AsiaDirect heeft hier een mooi 14-daags programma van gemaakt. Mailcontact verliep soepel en we kregen snelle reacties. De service was top en ze wouden ons met alles helpen!

Bij aankomst in het hotel van Bangkok zijn wij meteen opgevangen door een medewerker van AsiaDirect. Super. Zij regelde ook meteen met hotel de procedures en ze legde ons ook meteen uit waar we wat konden eten, boodschappen konden halen etc. Ook kregen we tijdens dit gesprek verschillende tips, denkend aan kosten taxi – tuk tuk, hoeveel fooi geef je etc.

In Bangkok hadden we een leuke Thaise gids die ons veel kon vertellen over de stad, de tempels en het koningshuis. Het leuke was dat wij deze gids nadien bij een 3daagse trip weer hadden. Wat we ook super leuk vonden was dat in het hotel in Bangkok meerdere Nederlanders zaten, een leuke start van de vakantie. Sommige van deze mensen kwamen we later weer tegen bij een tour of een andere stad, wat toch een soort herkenning gaf. Door de gids kwamen we in leuke Thaise tentjes waar we lekker Thais konden eten. Haar hulp was fijn want in een tentje in Ayuthaya was er alleen maar een menukaart in het Thais.

In Chiang Mia waren alle transfers naar de activiteiten goed geregeld en waren onze activiteiten ook erg leuk. Zo hebben we hier olifanten verzorgd en zijn we 2 dagen wezen hiken.

Alle transfers, gidsen en verblijven waren super goed geregeld door AsiaDirect. De transfers stonden al voor de afgesproken tijd klaar en zette ons allemaal netjes voor de deur af. De gidsen van de verschillende tours hebben ons voorzien van veel informatie en de verblijven waar we sliepen waren mooi, schoon en netjes.

Al met al raden wij AsiaDirect zeker aan. Door de inzet van AsiaDirect en de service ga je zorgeloos op vakantie en het is een fijne gedachte dat mocht er iets gebeuren zij meteen iets voor jou kunnen doen. Wij hebben dat gelukkig niet meegemaakt maar ze zijn altijd bereikbaar en ze hebben ook een noodnummer die je 24/7 kan bereiken, indien nodig.
Goris, Amsterdam
Thailand, Sept 2018
Alle praktische zaken waar tot in de puntjes geregeld. Hierdoor moesten wij ons op geen enkel ogenblik zorgen maken over onze transfers, hotels, etc. Zelfs toen we niet helemaal tevreden waren over ons laatste hotel werden we binnen het uur getransfereerd naar een ander hotel dat ons wel helemaal beviel. Communicatie is altijd zeer vlot verlopen en elke aanmerking werd meteen aangepast aan onze behoeftes. Voor de mensen die liever niet alles on the minute willen regelen ter plaatse en zekerheid willen in de kwaliteit van de accomodaties, is AsiaDirect een absolute aanrader. Top service!
Lisanne, De Haan
Thailand, Sept 2018
We hebben echt een heerlijke vakantie gehad. Vooral het Panviman was helemaal top! Alles was goed geregeld. Als we weer richting Azië gaan, laat ik zeker weer wat van mij horen!
Viviane, Gent
Thailand, Laos en Vietnam, Aug 2018
In Thailand gids was ok en goede afwisseling van hotels qua type. Laos zeer goed, ziplines fantastisch. Vietnam trein naar Sapa hebben moeten bijbetalen voor aparte slaapplaats, maar verder alles ok. Fantastische reis.
Jochem, Arnhem
Vietnam, Aug 2018
We willen jullie langs deze weg nog eens bedanken voor de fantastische reis die we achter de rug hebben. We hebben het heel erg geapprecieerd dat jullie de moeite gedaan hebben om de volgorde van het reisschema om te boeken toen er een storm op komst was in Halong Bay terwijl wij nietsvermoedend Hanoi bezochten. Top service! Als we de reis zelf op ons eentje geboekt hadden zouden we hoogstwaarschijnlijk nooit in Halong Bay geraakt zijn (en indien wel zouden we een dag bezig geweest zijn met alles omboeken). We vonden Halong Bay toch wel een van de hoogtepunten van onze reis en zijn heel tevreden dat we de 3 dagen/2 nachten geboekt hebben. Die extra dag waarop we met een dagboot in beperkt gezelschap verder de baai ingevaren zijn en met de kayak naar een afgelegen strandje gevaren zijn waar we konden zwemmen, kayakken en schelpen verzamelen vonden wij (en zeker de kinderen) heel onstpannend en relaxed. Bij de 2 dagen/1 nacht cruise krijg je dat allemaal niet te zien. Ook de tussenstop in Phong Na met zipline, grotbezoek met modderbad en daarna leuk zwembad in mooi hotel waar er gratis kayaks ter beschikking waren vonden onze kinderen geweldig. Was daar ook nog niet zo super toeristisch. Wat betreft de hotels in Ninh Binh: het eerste extra hotel dat jullie voor ons geboekt hadden, vonden wij zeker zo goed als het tweede hotel. Het klopt wel dat het eerder een backpackershotel was, maar er waren toch ook wel een aantal gezinnen met kinderen. Qua accommodatie moest het zeker niet onderdoen voor het tweede hotel (nette kamer, proper en goed werkende douche) met mooi terrasje boven het water. Het restaurant was niet zo chique, maar we hebben er toch lekker gegeten en bij het ontbijt was er ook iemand die a la carte omelet en pannekoeken bakte. Personeel was heel vriendelijk en deed veel moeite. Enige minpunt tov ander hotel was dat er geen zwembad was, maar aangezien we de hele dag regen gehad hebben, hebben we een zwembad daar niet echt gemist. De hele reis verliep super vlot, ook transport en gidsen waren zeker ok. Vooral Ha die de eerste dagen in Hanoi onze gids was, vonden wij heel lief, enthousiast en behulpzaam.
Fam Kreft, Moordrecht
Thailand, Aug 2018
Wat hebben we veel gezien, gedaan en ervaren. En wat hebben we genoten! Alles was perfect geregeld door jullie, helemaal niets op aan te merken. Altijd stond de gids of chauffeur klaar op afgesproken tijd. Blij met de gidsen die we hebben ontmoet. Met name gids Aurora en chauffeur Nan, met wie we 3 dagen op stap zijn geweest, top! Ook een absoluut hoogtepunt was het fietsen door Bangkok met gids Nick. Wij zouden AsiaDirect iedereen aanbevelen!
Fam Nijman, Aalden
Thailand, Aug 2018
Familie rondreis (kinderen 18 en 21) door Thailand op maat ingevuld tijdens de vakantiebeurs te Utrecht. We hadden gekozen voor een drukker eerste deel van de vakantie om vervolgens met een relaxt tweede deel van de reis af te sluiten. Opgebouwd uit meerdere bouwstenen (minireisjes van twee-vier dagen) tot een mooie aaneengesloten vakantie. Bangkok en jungle rafts (6 overnachtingen), allerlei bezienswaardigheden bezocht, vervolgens nachttrein naar Surat Thani om aan het tweede deel van de reis te beginnen. Koh Samui (5 overnachtingen) en van daaruit naar Koh Tao (4 overnachtingen), binnenlandse vlucht Bangkok (1 overnachting), en volgende dag aan het einde van de avond naar huis. Wij hebben louter positieve ervaringen met AsiaDirect, contacten verlopen heel soepel en alles is tot in de puntjes geregeld qua vlieg en treintickets, hulp van de medewerkers, vervoer van en naar de hotels, excursies alsook de stoelreserveringen voor heenreis en terugreis naar huis. Dat er Nederlandstalige mensen ter plaatse zijn waardoor je niet met het tijdsverschil rekening hoeft te houden als je informatie nodig hebt is zeker een pluspunt. Daarbij komt dat we ook op de niet gebruikelijke tijdstippen moeiteloos contact kregen. Dit heeft zeker bijgedragen aan een toch wel heel mooie vakantie!
Rita, Sint-Niklaas
Maleisië, Jul 2018
Als ik 3 dingen moeten noemen die mij aan deze reis zullen bijblijven, dan zijn het 1) de enorme diversiteit van het land. Fraaie natuur, lekker eten en zachte mensen. 2) de flexibiliteit van de reisorganisatie AsiaDirect. Ze luisterden naar al onze wensen en hebben de reis zo samengesteld dat we bijna alles hebben kunnen doen binnen ons budget. 3) onze ontmoeting met de orang oetans in Semenggoh. Dit moet je gewoon ervaren.
Deborah, Deventer
Thailand, Jul 2018
Nam Pung van Asia Direct hielp ons om onze reis naar Thailand een extra dimensie te geven. Vooraf mailden en belden we meermaals naar elkaar om de gekozen bouwstenen aan te passen aan onze wensen. Alles werd tot in de puntjes geregeld. Tijdens de vakantie nam Nam Pung zelfs contact op om even te informeren of alles naar wens verliep. Topservice! We kozen voor de vier uur durende fietstocht door Bangkok, de tweedaagse jungle ervaring van Khao Sok en optioneel namen we er ook de olifantensanctuary bij. Alles werd echt piekfijn geregeld. We verbleven in totaal drie weken in Thailand maar de activiteiten geboekt via AsiaDirect worden door onze twee tieners omschreven als ""de leukste van de ganse reis"". Misschien een tip: de olifantenervaring kan je boeken voor 1 uur of voor 3 uur. Wij boekten ter plaatse om naar 3 uur. Wat ons toch een veel fijnere en intensere ervaring bleek. Mogelijks is het een idee om deze optie toe te voegen aan jullie aanbod. In de toekomst zullen we zeker gebruik maken van Asiadirect bij reizen naar Azië. We promoten jullie bedrijf bij vrienden en familieleden! Bedankt voor alles!
Jan, Groningen
Thailand, Jul 2018
Heerlijke reis, goed georganiseerd en perfecte begeleiding. Ook gedurende reis alles perfect verlopen, complimenten daarvoor.
Haneke, Alkmaar
Thailand, Jul 2018
Wij hebben een geweldige rondreis gehad. We zijn van het noorden naar het zuiden gegaan. alles was goed geregeld en ook alle tranfers sloten perfect aan en alles op de afgesproken tijden. Onze gids Jill was echt een super goede gids, ze was super leuk met onze pubers en organiseerde zelf ook nog enkele leuke dingen tussendoor. Ze bestelde het eten voor ons zodat we van de heerlijke thaise keuken konden genieten,en vertelde van alles tijdens de excursies. Wij komen zeker nog eens terug naar Thailand en boeken zeker weer bij AsiaDirect. Kortom we hebben genoten van Bangkok de fietstour tot aan de jungle met olifanten, verschillende stammen en cultuur en alle avontuurlijke uitstapjes voor onze jongens. AsiaDirect en met name Nam Pung bedankt voor de fantastische ervaring.
Carola, Leuven
Thailand, Jul 2018
Ik wil u en uw team bedanken voor de prefecte organisatie van onze rondreis en verblijf in Thailand ! Wij hebben een heel fijne vakantie gehad. De rondreis was de moeite waard, we hebben mooie dingen gezien, fijne mensen ontmoet, lekker gegeten enz… Ik heb eigenlijk geen negatieve punten, wij zijn zeer tevreden klanten ! Onze persoonlijke hoogtepunten waren de fietstocht in Bangkok, Thai boxing, het verblijf in het Float House Resort op de River Kwai, de Erawan Watervallen, het bezoek aan Doi Suthep in Chiang Mai en uiteraard het bezoek aan het olifantenkamp. We hebben verschillende gidsen gehad die we allemaal apprecieerden maar in het bijzonder Jill die 3 dagen met ons op pad was van Bangkok tot Ayuthaya. Zij was zeer goed, had een brede kennis en bovendien was zij zeer vriendelijk. Ook de chauffeur To was een heel aangename jonge man. Voor een eventueel volgende reis naar Azië zullen we zeker terug bij u aankloppen. Hartelijk dank voor de goede organisatie en uitvoering van de verschillende diensten !
Frederique, Naarden
Cambodja, Jun 2018
Als je van reizen houdt, dan moet je een keer Angkor Wat bezoeken. De mooiste plek waar ik geweest ben. De tempels tussen het groen, met prachtige zonsopkomsten, zijn werkelijk geweldig. Samen met Jonas, die we al kenden van onze reis naar Thailand, hebben we deze reis helemaal samengesteld. Begonnen in Bangkok, toen gevlogen naar Siem Reap, per minibus naar Phnom Penh en een aantal dagen strand bij Sikhounaville. Daarna weer terug naar Bangkok
Debby, Medemblik
Cambodja, Mei 2018
Wij hebben een top vakantie gehad. Met onze 2 kinderen van 5 en 8 jaar was het perfect te doen. We hadden eerst wel onze twijfels of Cambodja een goede bestemming zou zijn voor hen, maar we hebben absoluut geen spijt van onze keuze gehad. Alles was top geregeld door AsiaDirect, waar we ook kwamen overal stond er een taxi voor ons klaar. Onze gids Nancy was ook geweldig, zoveel extra dingen heeft ze ons laten zien die anders nooit gezien zouden hebben. We willen jullie bedanken voor deze reis.
Goffart, Oostende
Thailand, Mei 2018
Ongelooflijk goede service. Een prachtige reis, compleet op mijn eigen wensen samengesteld. Ook al vroeg ik om de haverklap wijzigingen, alles werd tot in de puntjes verzorgd. Ik praatte niet met een reisorganisator, maar met een zeer professionele goede vriend. Echt… Beter is onmogelijk.
Maaike, Breda
Vietnam, Mei 2018
Alles was goed geregeld, chauffeur, gidsen stonden op tijd klaar. Enkele gidsen zouden iets beter Engels mogen leren. Verschil in zzp gidsen inzetten en de gidsen die AsiaDirect zelf werken. Enkele boottochtjes stelde niks voor mogen uit het programma. Verder kregen we vrijheid om tijdens te reis nog wat aan te passen in het programma. We hebben zelf onze hotels uitgezocht. Tip: zorg dat je ook vrije momenten in je reis opneemt.
Ron, De Bilt
Thailand, Mei 2018
Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt werd er een mooie reis uitgestippeld. Hierbij zaten ook bezoeken bij aan olifanten en apen. Aangezien dit niet onze eerste reis naar Thailand was en wij dit al eerder hadden gezien werden deze excursies eenvoudig geschrapt en werd het programma aangepast. Werkelijk alles is bespreekbaar.
Ans, Den Helder
Cambodja, Apr 2018
Samen met mijn partner hebben wij een fantastische reis door het mooie Cambodia mogen maken. Alles was tot in de puntjes verzorgt. Vanaf de aankomst in Phnom Phen, Kratie, Khampong, Battambang, Sihanoukivlle, Koh Kong en natuurlijk Siem Reap. Overal klopte alles. De chauffeurs stonden klaar, we hadden erg leuke gidsen, met name Mr Pom willen we extra bedanken voor de attentie tijdens de verjaardag van mijn partner. Een avond om nooit te vergeten. Hoogtepunt voor ons was de homestay en de olifanten sanctuary buiten natuurlijk de schitterende Angor Wat. Wij komen zeker weer terug met AsiaDirect en denken nu over Myanmar of Vietnam, kunnne jullie ons alvast lekker maken voor komend jaar? We bezoeken jullie zeker weer op de vakantiebeurs.
Marja, Leeuwarden
Vietnam, Apr 2018
Heel fijn om te weten, dat vervoer en accommodatie allemaal voor je geregeld zijn en dat je op iemand terug kunt vallen, mocht je hulp nodig hebben. Je stelt samen een reis vast en kunt zodoende ook zelf bepalen, wat je aan een reis wilt besteden. Achteraf is er denk altijd wel iets, wat je anders zou doen en wat je ook nog had willen doen, maar de keuzes moeten vooraf gemaakt worden.
Sanne, Amersfoort
Indonesië, Mrt 2018
Onze reis was fantastisch. Hoogtepunt waren de Orang Oetans in de jungle van Sumatra. De weg er naar toe was al een avontuur, met een bootje de rivier over. Sumatra, Java en Bali zijn ook zo divers. De Borobudur op Java was zeer indrukwekkend en bij de Bromo lijkt het net op je op de maan loopt. Bali is druk maar toch ook heel bijzonder met al die offertjes en ceremonies die je echt overal tegenkomt, de vrouwen in hun mooie traditionele kleding met fruitmanden op hun hoofd... Elk eiland had zijn eigen charme. Zo fijn dat je bij AsiaDirect je eigen tempo en route kan bepalen. Zo hebben we alles kunnen doen wat we wilden.
Mariska, Rotterdam
Maleisië, Mrt 2018
Afgelopen maart zijn wij het het gezin en hulp van AsiaDirect naar Kuala Lumpur geweest. Wat een super ervaring! De service van AsiaDirect was erg fijn, voornamelijk doordat alles op maat aan te passen is. Ook de stad Kuala Lumpur is een aanrader. Een stad met veel hoge gebouwen maar ook veel groene parken. Vergeet vooral de wijk Kampong Baru niet met de vele locals en laagbouw. Een andere must-do is de fietstour door de stad. Je komt op plaatsen waar je normaliter niet zou komen! Bedankt AsiaDirect voor jullie goede zorgen.
Charles, Antwerpen
Vietnam, Mrt 2018
We hebben een heel geweldige reis gehad. Hendrik heeft precies waargemaakt wat hij beloofd had. Alles was perfect geregeld en het programma was precies goed. De laatste paar dagen waren heerlijk in de beach villa. We willen AsiaDirect allemaal enorm bedanken voor de support en perfect georganiseerde reis. We zullen AsiaDirect bij vele vrienden aanbevelen. Nu nog 1.5 dag Singapore en dan weer terug naar de realiteit en naar de regen, maar ook naar ons eigen huis. Tot ziens.
Roel, Arnhem
Vietnam, Mrt 2018
De rit was geweldig. Wat een leuke jongens, ze hebben ons veilig door Saigon geloodst. We hebben een geweldige indruk van de stad gekregen. Uiteindelijk heeft Han een tafeltje voor ons weten te reserveren in de rooftop bar van de bitexo tower. Prachtige afsluiting van een geweldige avond mede dankzij jouw team.
Anouk, Cuijk
Sri Lanka, Feb 2018
Sri Lanka is een prachtig land, maar reizen kan er behoorlijk hectisch zijn. We waren dan ook erg blij dat we via AsiaDirect geboekt hebben. Alles is vlotjes verlopen en altijd stipt op tijd. We hebben daardoor optimaal genoten. Voor ons staat AsiaDirect voor betrouwbaarheid, punctualiteit en kwaliteit.
Kris, Oostende
Myanmar, Feb 2018
We wilden eerst alles zelf doen, maar hoe dichter we bij de reis datum kwamen, des te meer vragen we eigenlijk hadden. Door wat rond te struinen op het internet kwamen we uit bij AsiaDirect. Had hen een mailtje gestuurd met de vraag of ze konden helpen en de volgende dag werden we al gebeld. Ze gaven ons hele leuke en buikbare adviezen en hebben toen besloten ook het een en ander bij hen te boeken. Hier hebben we absoluut geen spijt van. Top service met zeer kundige gidsen, maar dat kan ook bijna niet anders in dit prachtige land. Zeer indrukweekend maar ondanks dat we veel gereisd hebben voelde alles heel ontspannen en relaxed. Volgend jaar weer met AsiaDirect . . . . Sri Lanka, here we come!
Loes, Steenbergen
Sri Lanka, Feb 2018
Hierbij enkele tips voor mensen die ook hun reis willen laten verzorgen door AsiaDirect. Probeer in ieder geval enkele dagen door te brengen in het Anantamaa Resort in Trincomalee. Bijzonder mooie ligging, fijne mensen en uitzonderlijk goed eten. Ook de kamers waren echt top. Als dit een drie sterren restaurant is, dan zou ik wel eens in een 5* restaurant willen verblijven. Wij gaven het resort een 10, hygiëne een 9 en voor het eten ook een 9 (keuze menu). Mocht u in Jaffna komen, denk dan aan het Pillaiyer Inn Hotel. Wel oud we gaven een 6 daarvoor, service een 10 en eten een 9 (heerlijk plus keuzemenu). En de laatste tip, mocht u een gids willen hebben tijdens uw reis dan kunnen wij Rajeewa de Silva aanbevelen. Kundig, behulpzaam, lost problemen op, is vriendelijk en een goede chauffeur.
Karel, Amsterdam
Indonesië, Jan 2018
Via een kennis ben ik bij AsiaDirect terechtgekomen en uiteindelijk de Java en Bali reis geboekt. Vakantie was super! Java en Bali zijn compleet anders, maar beide erg mooi. Hoogtepunten voor ons waren de zonsopkomst bij de Bromo vulkaan en de trekking in het nationale park van Bali. We zijn heel blij dat we naar onze kennis hebben geluisterd en zullen jullie ook bij onze vrienden aanbevelen. Jullie lokale kennis en flexibiliteit zijn onovertroffen.
Annemieke, Haaksbergen
Thailand, Dec 2017
Wat een belevenis! Twee week geleden heb ik samen met mijn zus, zoon en schoondochter op de fiets mogen genieten van veelzijdig Bangkok. Voor vertrek kregen we van onze gids “Black” (zijn bijnaam) een video opname met daarin de nodige instructies met de bedoeling ons veilig door de hoofdstad te loodsen. De fietstocht leidde ons langs meerdere tempels en een katholieke kerk. Ook een oude bierfabriek van Chang lag op onze route. We genieten, fietsend tussen de kramen door, van de vele markten die Bangkok rijk is en de bedrijvigheid in Chinatown. Tijdens onze rit door de kleine steegjes van Bangkok passeerden we een heilige boom. Deze boom heeft zijn eigen verhaal/geschiedenis. Heel bijzonder. Onze rit werd onderbroken voor een korte pauze met heerlijk verse kokosnoot en een ijsco. Het oversteken van de rivier per veerboot, ons ondertussen vergapend aan al het verkeer over de waterweg, was eveneens een hele ervaring. We kwamen ogen tekort. Door de schat aan informatie die Black ons gaf en de foto’s die hij onderweg maakte werd het fietsavontuur een onvergetelijke ervaring. Na het ontdekken van Bangkok op de fiets wachtte ons nog een culinair avontuur: de Go Thai Cooking Class. Ook dit werd een ware happening. Onder begeleiding van een professionele kok genaamd Sarin, mochten we 5 recepten maken en verorberen. Het was één groot feest en een waar smulfestijn. Om nog veelvuldig te kunnen nagenieten van de heerlijke Thaise keuken, kregen we alle recepten via mail thuis gezonden. De warmte, hartelijkheid en spontaniteit van gids, kok en haar medewerkster maakten dat het een onvergetelijke dag is geworden. Voor herhaling vatbaar. We danken AsiaDirect en GoBangkokTours voor deze unieke ervaring. Een echte aanrader voor iedereen die op vakantie gaat naar Bangkok.
Esmé, Venlo
Cambodja, Dec 2017
Ik ben al een aantal keren naar Azie geweest. Ik hou van de mensen, het eten, het weer. Helaas heb ik ook een paar minder fijne ervaringen gehad toen ik alleen reisde. Voor mij het is het grote pluspunt van AsiaDirect dat je ter plekke een Nederlands aanspreekpunt hebt, mocht er iets onverwachts gebeuren. Voor mijn laatste rondreis vooral daarom voor AsiaDirect gekozen. Ik heb nog steeds mijn reisroute helemaal zelf kunnen bepalen maar terplekke was ik veel meer aan het genieten doordat ik niet druk hoefde te maken om hotels, onderhandelen met lokale chauffeurs en dergelijke (zelfs niet toen mijn vlucht geannuleerd werd). Kortom, super vakantie gehad, goed georganiseerd en prachtige dingen gezien.
Erik, Breda
Maleisie, Nov 2017
Wij hebben een fantastische vakantie gehad deze zomer in Maleisie. Echt alles was uitstekend verzorgd door jullie en alles gebeurde op de afgesproken tijden. Wij ervaarden het als grote luxe dat er in de mensenmassa bij aankomst op vliegvelden en eilanden iemand met een naambordje op ons stond te wachten. Top geregeld.
Valerie, Neede
Indonesië, Nov 2017
De vriendelijke mensen, het heerlijke eten en de mooie zonsondergangen in Bali zijn mij het meest bijgebleven. Wat een mooi vakantie eiland! Vergeet vooral niet de minder bekende tempel Sangeh te bezoeken die vlakbij Ubud ligt. Ik ga zeker nog eens terug naar dit eiland met behulp van AsiaDirect!
Desiree, Kampen
Indonesië, Nov 2016
In november een fantastische reis gemaakt. Alles sloot aan op onze wensen en het contact vanuit thuis maar ook tijdens de vakantie verliep erg prettig wij konden altijd iemand bereiken bij vragen. Wij hebben erg genoten van een compleet zorgeloze vakantie alles was zo goed geregeld dat wij ons nergens druk over hoefde te maken en alleen maar konden genieten.

Heb je zelf ook feedback die je ons wilt meegeven? Klik hier om het review formulier te openen.
Of laat een review achter op Reisorakel.nl.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!