Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Wat voor tour zoek je?
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Fair Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Videobellen
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Fair Deals
Wat betekent Fair Deal?
Fair Deal rondreizen
Fair Deal excursies
Ecovriendelijke hotels
Verantwoord reizen
Travelife Partner
Met UNICEF in actie
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

19-daagse combinatiereis Vietnam, Cambodja en Thailand

Wat een reis! 19 dagen! 3 geweldige Aziatische buurlanden!

19-daagse combinatiereis Vietnam, Cambodja en Thailand

Wat een reis! 19 dagen! 3 geweldige Aziatische buurlanden!

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
19 dagen / 18 nachten
VANAFPRIJS
€ 2361 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Ho Chi Minh City, Ben Tre, Can Tho, Chau Doc, Phnom Penh, Siem Reap, Angkor Wat, Koh Chang, Bangkok
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Vietnam: mangrove, rijstvelden en pagodes van de Mekong Delta
 • Thailand: verken de wereldse hoofdstad Bangkok per fiets
 • Cambodja: Angkor Wat, het grootste religieuze bouwwerk ter wereld
 • Vietnam: Cu Chi tunnels, ondergrondse schuilplaats van de Vietcong
 • Thailand: tropisch bijtanken op olifanteneiland Koh Chang

Introductie

Wat een reis is dit! Op deze 19-daagse combinatiereis Vietnam, Cambodja en Thailand haal je het maximale uit deze drie verschillende, maar o zo leuke Aziatische buurlanden. Om te beginnen leer je de landen echt kennen omdat je veel tijd doorbrengt op het platteland. Daar komen minder reizigers en zijn de mensen vaak nog net zo benieuwd naar jou, als jij naar hen. We hebben bij alle drie de landen de sterkste troeven gekozen.

Vietnam. De bijna 100 miljoen (!) Vietnamezen zijn trots op hun land, op hun eten, en meer nog op hun cultuur. Er is hier veel moois te zien, aan tempels en pagodes, aan theehuizen, winkeltjes en overdekte en drijvende Vietnamese markten. Je bezoekt het van geschiedenis doordrenkte Ho Chi Minh City (Saigon), gaat naar de geweldige Mekong Delta (en de Cai Rang drijvende markt) en verkent per bootje het kleurrijke boerenland.

Cambodja bestaat uit rijstvelden, meren, rivieren, jungle, grotten en watervallen. Je zult merken dat er buiten Phnom Penh (je maakt er een tour met de tuk tuk) amper stedelijk gebied is. Hoogtepunt is Angkor Wat, het historische hart van Cambodja. Het unieke tempelcomplex toont nog altijd hoe machtig het Khmer-rijk is geweest. Op de grondvesten van Angkor Wat is het huidige Cambodja tot stand gekomen.

Thailand heeft een reputatie te verliezen als het gaat om de mooiste eilanden ter wereld. Het land van de glimlach heeft meer strand dan je kunt bezoeken. Koh Chang is een bergachtig beschermd eiland waar de natuur voorrang krijgt op de mensen. Het resulteert in bijzondere mangrove gebieden, steile rotswanden, watervallen en veel baaien met grotere of kleinere stranden. En je gaat natuurlijk naar Bangkok, de wervelende metropool die je met open armen zal ontvangen.

Meer weten over deze reis? Kijk dan even bij de dagbeschrijving of neem vrijblijvend contact met ons op!

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Vertrek naar Vietnam
Dag 1: Vertrek naar Vietnam
Klaar voor je avontuur? Binnenkort weet je alles over Vietnam, Cambodja en Thailand! Nu eerst naar het vliegveld!

Vandaag vlieg je naar Vietnam met een internationale vlucht. De vlucht is niet inclusief in de prijs. Wij helpen je graag met het zoeken naar een geschikte vlucht.

Dag 2
Aankomst in Ho Chi Minh City (voormalig Saigon)
Dag 2: Aankomst in Ho Chi Minh City (voormalig Saigon)
Onze chauffeur wacht je op op het vliegveld van Ho Chi Minh City en brengt je naar je hotel zodra je door de douane bent.

Ho Chi Minh City is de 'nieuwe' naam van de stad die velen nog als Saigon kennen. Ook de Vietnamezen gebruiken Saigon nog volop als naam. Ho Chi Minh City, genoemd naar de leider van de revolutie die in 1945 tot de onafhankelijkheid van Vietnam leidde, is de grootste stad van het land. De stad is het economisch en cultureel centrum, en bijvoorbeeld een stuk moderner dan hoofdstad Hanoi.
INCLUSIEF:
Transfer: Luchthaven naar hotel per minibus
Accommodatie:
Huong Sen Hotel ***
(Premium Deluxe)

Dag 3
Cu Chi Tunnels en Ho Chi Minh City
Dag 3: Cu Chi Tunnels en Ho Chi Minh City
Deze dag bestaat uit twee tours. In de ochtend bezoek je de Cu Chi Tunnels, in de middag maak je een stadstour door Ho Chi Minh City (en die begint met een lunch).

De Cu Chi tunnels zijn een onvoorstelbaar geraffineerd ondergronds netwerk waar de Vietcong zich tijdens de Vietnam oorlog schuil hielden. Feitelijk leefden ze permanent in dit meer dan 250 kilometer (!) gangenstelsel. Er was een gebrek aan lucht, eten en water, en de tunnels zaten vol slangen en schorpioenen, maar de Amerikaanse tegenstanders kregen geen greep op de onzichtbare Vietcong. Er is 121 kilometer tunnel bewaard en je kunt dus zelf ontdekken hoe het gevoeld moet hebben hier te leven. De Cu Chi tunnels liggen op zo'n 2 uur rijden van Saigon.

Na de lunch in Saigon begint de stadstour. Je wandelt naar de belangrijkste bezienswaardigheden van deze historische stad. Veel van wat je gaat zien herinnert aan de Franse overheersing en de Vietnamoorlog. De Notre Dame kathedraal en het oude postkantoor zijn eind 19e eeuw gebouwd en de beste voorbeelden van de Franse architectuur uit die tijd. Het Reunification Palace was de residentie van de president van de republiek van Vietnam tijdens de Vietnamoorlog. Op 30 april 1975 kwam er feitelijk een einde aan de oorlog toen tank nummer 843 van het Noord-Vietnamese leger dwars door de hekken van de residentie reed. Eigenlijk is er sinds dat moment aan de inrichting van het paleis niks meer veranderd. Het is daarom niet alleen een inkijkje in dat conflict, maar ook een tijdmachine die je naar de jaren 60 en 70 transformeert.

Het War Remnants Museum, dat in het begin het Museum van de Amerikaanse Oorlogsmisdrijven heette, is een indrukwekkende tentoonstelling over de zin en vooral de zinloosheid van de verschrikkelijke Vietnamoorlog (en elke andere oorlog).
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour Ho Chi Minh City en de Cu Chi tunnels
Accommodatie:
Huong Sen Hotel ***
(Premium Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 4
Ho Chi Minh City
Dag 4: Ho Chi Minh City
Deze dag is ter vrije besteding. Wat kun je doen?

Zeker de moeite waard is de After Dark foodtasting tour. Hiervoor word je rond een uur of 6 opgehaald door een brommer met chauffeur. Je ervaart al vrij snel waarom de brommer hier het ideale vervoermiddel is. Je leert de stad en haar culinaire hoogstandjes op een totaal andere manier kennen. Je rijdt van snack naar hapje, en van gerecht naar koffie. Rond 10 uur ‘s avonds word je weer bij je hotel afgezet.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Huong Sen Hotel ***
(Premium Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 5
Ho Chi Minh City – Ben Tre – Can Tho
Dag 5: Ho Chi Minh City – Ben Tre – Can Tho
Wat gebeurt er allemaal op het Vietnamese platteland zul je je misschien afvragen? Na deze dag kun je er over meepraten.

Je reis vervolgt zich in zuidelijke richting naar de provincie Ben Tre, het hart van de Mekong Delta. Je maakt een boottocht en bezoekt een “Brick Kiln Factory”. Deze ‘bijenkorfen’ heb je vast eens op foto’s voorbij zien komen, het zijn een soort steenovens die een bijzonder landschap vormen.

Ook bezoek je een kokosnotenwerkplaats. Ben Tre staat bekend als kokosnoteneiland omdat ze in allerlei producten en materialen worden verwerkt. Een lokaal weefhuis waar ze matten produceren is ook een interessante stop. Daarna maak je een korte wandeling door een dorpje waar je het echte Delta-leven kunt ervaren. Proef wat tropische vruchten en neem een Xe Loi rit (lokale fietstaxi) of maak een fietstour. Lunch wordt gereserveerd in een restaurant aan de rivier. Aansluitend word je naar je hotel in Can Tho gebracht.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Ho Chi Minh City naar Can Tho
Excursie: Mekong Tour
Accommodatie:
Green Village Mekong ***
(Bungalow)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 6
Can Tho – Drijvende markt Cai Rang – Chau Doc
Dag 6: Can Tho – Drijvende markt Cai Rang – Chau Doc
De Mekong Delta bestaat uit meer dan 40 duizend (!) vierkante kilometer moeras, meren, drijvende markten, rivieren, mangrove, rijstvelden en pagodes. De natuur is hier al eeuwenlang de baas en de mensen hebben zich bij dat lot neergelegd.

Dat ze er het beste van weten te maken, blijkt op de Cai Be en Cai Rang drijvende markten. Een wirwar van bootjes waarop iedereen zijn handel aanprijst of op zoek is naar de beste deal.

Die markt van Cai Rang ga je bezoeken. Alles wat in deze regio wordt gemaakt, wordt hier verkocht of gekocht. Je ziet niet alleen deze markt op het water, maar ervaart ook hoe het er op de markt aan wal aan toegaat. Aansluitend bezoek je een drijvende viskwekerij.

Daarna gaat de tour verder naar Sam Mountain, een belangrijk pelgrimsoord voor Vietnamese boeddhisten. Na een korte klim, heb je vanaf de top van de berg een fantastisch uitzicht!

Hierna komt (letterlijk) Chau Doc in zicht. Vanaf de hooggelegen Phuoc Dien Tempel, ook wel de Grottempel genoemd, kun je tot aan de Cambodjaanse grens kijken. In deze 19e eeuwse tempel zie je beelden van slangen en demonen.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Can Tho naar Chau Doc
Excursie: Drijvende markt van Cai Rang, Sam Mountain en Phuoc Dien grottempel
Accommodatie:
Chau Pho Hotel ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 7
Chau Doc – Phnom Penh
Dag 7: Chau Doc – Phnom Penh
Je hebt in deze kleine week veel van Vietnam gezien dat voor andere reizigers verborgen blijft. We richten het vizier nu op Cambodja, waar terecht een hoofdrol is weggelegd voor Angkor Wat.

Daarover later meer. Vandaag word je na het ontbijt naar de haven worden gebracht en neem je de Hang Chau boot naar Phnom Penh in Cambodja. Het is 4,5 uur varen en rond het middaguur kom je in de Cambodjaanse hoofdstad aan. Onze lokale chauffeur haalt je op en brengt je naar je hotel.

Er wonen ruim twee miljoen mensen in de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh, maar daar merk je eigenlijk weinig van. De stad heeft een dorpse sfeer en dat is wel zo leuk. Ontmoetingspunt, uitrustplek en de lokatie om vrienden en bekenden te ontmoeten, of gewoon even een wandelingetje te maken is Sisowath Quay. De boulevard is 3 kilometer lang en ligt aan de Mekong rivier, waar meerdere afsplitsingen van deze rivier weer bij elkaar komen. Je vindt er legio koffietentjes, barretjes en restaurants.
INCLUSIEF:
Transfer: Hotel naar haven Chau Doc per minibus, naar Phnom Penh per boot en naar hotel per minibus
Accommodatie:
Okay Boutique Hotel ****
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 8
Phnom Penh – Stadstour per tuk tuk
Dag 8: Phnom Penh – Stadstour per tuk tuk
Tijd om de stad te verkennen! En dat kunnen we net zo goed met de tuk tuk doen, het traditionele vervoersmiddel in Cambodja.

Om een goed beeld van de rijkdom van de hoogtijdagen van de Cambodjaanse koningen in de 20e eeuw te krijgen, ga je naar het koninklijk paleis.

Om Cambodja goed te begrijpen moet je meer weten over de recente zwarte geschiedenis van de Pol Pot periode. In Phnom Penh zijn een bezoek aan de Tuol Sleng gevangenis en de Killing Fields daarom een must. Aan de gevangenis, eigenlijk een school, bekend als S21, is na de terreur niets veranderd. Er zijn alleen geen gevangenen meer. Er zijn er zo’n 15 duizend naar toegebracht, nagenoeg niemand heeft het overleefd.
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour Phnom Penh, inclusief Killing Fields en Tuol Sleng gevangenis
Accommodatie:
Okay Boutique Hotel ****
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 9
Phnom Penh – Siem Reap
Dag 9: Phnom Penh – Siem Reap
Onze chauffeur brengt je naar Siem Reap (een rit van ongeveer 7 uur).

Siem Reap ligt in het noorden van Cambodja aan het Tonle Sap meer. Het eeuwenoude stadje is de uitvalsbasis voor Angkor Wat, dat op een kleine 6 kilometer afstand ligt. Siem Reap heeft dankzij die bezoekers een enorm aanbod van hotels, maar door die drukte ook een levendig en erg gezellig centrum gekregen, waar het goed toeven is.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Phnom Penh naar Siem Reap per minibus
Accommodatie:
La Niche D'angkor Boutique Hotel ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 10
Siem Reap – Angkor Wat, Angkor Thom & Ta Phrom
Dag 10: Siem Reap – Angkor Wat, Angkor Thom & Ta Phrom
Eigenlijk kunnen we hier kort over zijn: een reis naar Cambodja zonder Angkor Wat is niet compleet. Angkor Wat is een unieke belevenis, een stap terug in de tijd, een indrukwekkende kennismaking met wat ooit het welvarende Khmer-rijk was. Angkor Wat betekent niet voor niets ‘tempel stad’, het is het grootste religieuze monument ter wereld.

Leuk om te weten is dat de tempels helemaal niet zo veel op elkaar lijken als je misschien nu nog denkt. De hoofdtempel Angkor Wat is groots en heeft de uitstraling van een paleis. Een andere tempel, Ta Phrom, ziet eruit alsof er een aardbeving is geweest die goed aan de wortels van de bomen heeft geschud. Bomen en tempel lijken met elkaar verweven. En in de Bayon tempel zie je honderden in rotsen uitgehouwen gezichten die nog altijd respect afdwingen.

Hoe dan ook, je gaat het zelf zien. Met de tuk tuk word je naar Angkor Wat gebracht. De zojuist genoemde hoogtepunten zitten allemaal in de tour.
INCLUSIEF:
Excursie: Angkor Wat per tuktuk incl. bezoek aan Angkor Wat, Angkor Thom & Ta Phrom
Accommodatie:
La Niche D'angkor Boutique Hotel ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 11
Siem Reap
Dag 11: Siem Reap
Dag ter vrije besteding.

Wat kun je doen? Overweeg een bezoek aan Kampong Kleang, het meest authentieke dorp aan het grote Tonle Sap meer.

Tonle Sap is het grootste zoetwatermeer van Zuidoost-Azië en een opvallend natuurverschijnsel. Het maakt veel uit of je dit meer in het droge- of het regenseizoen bezoekt. In de regentijd is het zo’n 6 (!) keer groter, en de waterstanden verschillen van 1 meter (droge seizoen) tot wel 9 meter water!

Het verklaart waarom de vissershuisjes hier op palen staan. Dat er veel vissers leven is omdat driekwart van alle vis in de Cambodjaanse binnenwateren in Tonle Sap wordt gevangen. Nog zo’n indrukwekkend gegeven dat aantoont hoe belangrijk en groot dit meer is: ongeveer de helft van het water dat de Vietnamese Mekong Delta instroomt, komt hier vandaan.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
La Niche D'angkor Boutique Hotel ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 12
Siem Reap – Koh Chang
Dag 12: Siem Reap – Koh Chang
Een fikse reisdag. Je gaat naar het Thaise eiland Koh Chang. En dat is dan wel weer een mooi vooruitzicht!

Je wordt vanaf je hotel in Siem Reap naar de grens gebracht. Na het oversteken van de grens staat in Thailand een andere chauffeur te wachten die je naar Koh Chang brengt.

Koh Chang is een van de grootste eilanden van Thailand. Je vindt hier naast strand ook het nodige nachtleven (leuke bars, restaurants). Maak een trekking door de jungle en ontdek de prachtige watervallen. Of ga strandhoppen en geniet van de mooie strandjes die Koh Chang te bieden heeft. ‘s Avonds kun je heerlijk dineren met uitzicht op zee.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Siem Reap naar Koh Chang per minibus en boot
Accommodatie:
Awa Resort Koh Chang ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 13 - 16
Koh Chang
Dag 13 - 16: Koh Chang
De komende dagen kun je optimaal van dit tropische eiland genieten. Zo kun je bijvoorbeeld een leuke snorkeltour ondernemen. De meeste snorkeltours nemen je mee naar het eiland Koh Rang of naar de kleinere nabijgelegen eilanden, Koh Wai, Koh Lao Ya, Koh Khum en Hin Rarp. De tours zijn vaak inclusief uitstapjes op het strand en een stop bij aapjes.

De beste plek nabij Koh Chang om te duiken en te snorkelen is bij Koh Rang. Verschillende rotseilandjes liggen verspreid langs de kust van dit eiland. Eromheen een betoverend mooie onderwaterwereld! Het water is zeer helder en je hebt dus een goed en ver zicht. Je vindt hier enorme koralen en anemonen, grote vissen als roggen, barracuda’s, zeeschildpadden en ontelbaar veel kleine visjes in alle kleuren van de regenboog.

Ook leuk is om het vissersdorpje Bangbao in het zuidwesten te bezoeken. Je kunt hier eenvoudig een lokale songthaew taxi naar toenemen, een soort busje met banken achterin.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Awa Resort Koh Chang ****
(Deluxe)

Dag 17
Koh Chang - Bangkok
Dag 17: Koh Chang - Bangkok
Pak je zwembroek maar even in, want je gaat naar Bangkok, de hoofdstad van Thailand en de grootste stad die je op deze reis bezoekt. Het is ongeveer 6 uur rijden.

Voor sommigen blijft Bangkok, de hoofdstad van Thailand, een ongrijpbare metropool. Toch is Bangkok een hartstikke leuke stad. Er zijn veel markten, je kunt overal voor een habbekrats op straat eten, er zijn prachtige oude tempels (zoals Wat Pho met de Liggende Boeddha), moderne shopping malls (waarvan er een paar tot de grootste van Zuidoost-Azië behoren), en toffe rooftop bars voor een uitzicht en een drankje.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Koh Chang naar Bangkok per minibus
Accommodatie:
Maitria Mode Sukhumvit 15 Bangkok ****
(Superior)

Dag 18
Bangkok (Fietstour)
Dag 18: Bangkok (Fietstour)
Deze ochtend start met een leuke fietstour! De ‘Go Red Guided Tour’ leidt van een historische moslimbuurt naar Bangkok’s eerste belastingkantoor direct aan de rivier. Dit was voor de oude goederenschepen de eerste stop in Bangkok, een perfecte plek om te starten. Van hieruit ga je richting Chinatown, je fietst door leuke en gezellige buurtjes, smalle straatjes en ziet het alledaagse leven van de Thaise mensen. Na Chinatown stap je op het pontje en steek je de Chao Praya rivier over. De reis gaat naar het Princess Mother Memorial Park waar je kunt genieten van tuinen en bloemenmarkten. Hierna stap je opnieuw op de pont voor een bijzonder uitzicht op Bangkok vanaf de rivier.

Eenmaal terug bij het beginpunt heb je de tijd om nog even na te praten. Heerlijk relaxen onder het genot van een gratis frisdrankje, of tegen een kleine vergoeding een lekker koud biertje. Na afloop neem je de taxi weer terug naar het hotel of je kunt de stad verder ontdekken.

Belangrijke informatie: deze tour wordt in een internationale groep uitgevoerd. Het is ook mogelijk om een privé tour te reserveren.
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour Bangkok incl. bezoek aan Chinatown, Princess Mother Memorial Park, Wat Prayoon en/of Wat Kalayanamitr
Accommodatie:
Maitria Mode Sukhumvit 15 Bangkok ****
(Superior)

Dag 19
Bangkok
Dag 19: Bangkok
Helaas zit deze prachtige rondreis er bijna op. Op gepaste tijd word je naar het vliegveld gebracht. We hopen dat het een onvergetelijke reis is geworden en verwelkomen je graag weer op een van onze bestemmingen!
INCLUSIEF:
Transfer: Van het hotel naar de luchthaven in Bangkok

Routekaart 20-daagse combinatiereis Vietnam Cambodja en Thailand

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 2361
3 personen€ 2041
4 personen€ 1925
5 personen€ 1636
6+ personen€ 1591
Prijzen zijn beschikbaar t/m 01-12-2024.
Bovengenoemde vanafprijzen zijn geldig bij vertrek tussen 16-10-2024 en 01-12-2024.
Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Transfer vliegveld – hotel – vliegveld
 • 24/7 assistentie
 • Accommodatie
 • Privé vervoer met chauffeur
 • Boot van Chau Doc naar Phnom Penh (Hang Chau boot)
 • Entreegelden (zoals opgenomen in reisbeschrijven)
 • Engelssprekende gids tijdens genoemde excursies
 • Excursies zoals vermeld
 • Dagtour Angkor Wat per tuk tuk incl. Engels sprekende gids, 1 daagse Angkor pas
 • Maaltijden als aangegeven in dagbeschrijving
 • Water en tissues

Exclusief

 • Internationale vliegtickets
 • Visums. Lees hier meer over het aanvragen van een visum voor Vietnam en hier voor Cambodja. Voor Thailand krijg je een visum voor 30 dagen, lees hier de voorwaarden.
 • Reisverzekering
 • Niet vermelde onderdelen
 • Overige entreegelden
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Overige maaltijden
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Ho Chi Minh City
Huong Sen Hotel ***
Premium Deluxe
Can Tho
Green Village Mekong ***
Bungalow
Chau Doc
Chau Pho Hotel ***
Deluxe
Phnom Penh
Okay Boutique Hotel ****
Superior
Siem Reap
La Niche D'angkor Boutique Hotel ****
Deluxe
Koh Chang
Awa Resort Koh Chang ****
Deluxe
Bangkok
Maitria Mode Sukhumvit 15 Bangkok ****
Superior
19-daagse combinatiereis Vietnam, Cambodja en Thailand
REISDUUR
19 dagen / 18 nachten
VANAFPRIJS
€ 2361 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Ho Chi Minh City, Ben Tre, Can Tho, Chau Doc, Phnom Penh, Siem Reap, Angkor Wat, Koh Chang, Bangkok
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 5 Jeroen, Zuidoost-Azië specialist
Reisexpert Jeroen

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
Cambodja Siem Reap Angkor Wat 7
vietnam can tho floating market drijvende markt
vietnam mekong delta chau doc boot
thailand bangkok chao phraya
cambodja tonle sap meer huis op palen
vietnam mekong delta chau doc rijstveld fiets
thailand koh chang strand helder water zee
vietnam mekong delta an giang provincie ta pa rijstvelden bij tri ton town

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's