Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
Thailand papa en zoon kanoen

Familiereizen

Zodat jong en oud van een onvergetelijke vakantie in Azië kunnen genieten!

Toon filter opties
Filter op regio
Sorteer op

11 Tours in het thema Familiereizen

Familiereizen

Het is heerlijk om met je kinderen een reis naar Azië te maken. Het klimaat is er geweldig, je kunt er prachtige avonturen beleven en schitterende natuur zien. Dit werelddeel is uitnodigend voor jonge reizigers. Om te beginnen worden kinderen in (bijvoorbeeld) Thailand, Vietnam, Cambodja op handen gedragen. Ze krijgen veel aandacht en het wordt ze zo goed mogelijk naar de zin gemaakt. Dat geldt niet alleen voor buitenlandse kinderen, maar ook voor de eigen kroost. Bovendien: de zon schijnt, en zand, zee en strand zijn nooit ver weg.

Als gezin een reis maken is een unieke gebeurtenis. Je kunt altijd terug als de kinderen ouder zijn, maar dan is de ervaring totaal anders. Om te zorgen dat je volop kunt genieten, zorgen wij voor maximaal gemak. Onze familiereizen zijn toegespitst op gezinnen. Waarom? Omdat we rekening houden met de afstanden en reistijden, zorgen dat de hotels een zwembad hebben of dat je er kunt zwemmen, en dat er waar mogelijk hotelkamers met tussendeuren zijn. We maken de programma's voor jong en oud interessant en de dagen niet te vol.

Bovendien geven we je extra veel tips voor leuke activiteiten op de dagen dat er geen reisprogramma is. Zo hoef je zelf niet te zoeken wat er ter plekke allemaal te doen is. Natuurlijk is het mooi meegenomen dat de reizen van AsiaDirect niet in beton zijn gegegoten. Wil je meer strand of juist meer tropisch regenwoud, alles kan. We zijn pas tevreden als jij dat bent en de hele reis voor jullie perfect is.
Bekijk de ervaringen van Cindy en Frank, winnaars van de door Singha Beer georganiseerde 'Best Thai Award'. Zij maakten in september en oktober een rondreis door Thailand, geheel verzorgd door AsiaDirect.

Waarom een familiereis met AsiaDirect?

  • Altijd op maat aanpasbaar
  • Met de juiste ingrediënten is een rondreis in Zuidoost-Azië een geweldige ervaring voor het hele gezin
  • Prachtige natuur, leuke activiteiten en lekker eten
  • Beleef avonturen in de jungle, bezoek de mooiste tempels en geniet van het strand
  • Boordevol activiteiten die ook voor kinderen geschikt zijn
  • Een onvergetelijke ervaring die je met de hele familie deelt
  • Laat kinderen kennis maken met nieuwe culturen, exotische diersoorten en Aziatische lekkernijen
Myanmar Bagan luchtballon

Wat onze reizigers zeggen

We wilden eerst alles zelf doen, maar hoe dichter we bij de reis datum kwamen, des te meer vragen we eigenlijk hadden. Door wat rond te struinen op het internet kwamen we uit bij AsiaDirect. Had hen een mailtje gestuurd met de vraag of ze konden helpen en de volgende dag werden we al gebeld. Ze gaven ons hele leuke en bruikbare adviezen en hebben toen besloten ook het een en ander bij hen te boeken. Hier hebben we absoluut geen spijt van.

Top service met zeer kundige gidsen, maar dat kan ook bijna niet anders in dit prachtige land. Zeer indrukwekkend, maar ondanks dat we veel gereisd hebben voelde alles heel ontspannen en relaxed. Volgend jaar weer met AsiaDirect!

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
Myanmar Mt Popa vulkaan
Myanmar Ballonvlucht
Vietnam Sapa 2 jongetjes rijstvelden
Vietnam Hoi An bovenaanzicht straat
Vietnam Halong Bay Kano varen
Sri Lanka Polonnaruwa
Thailand familie in tuktuk
Thailand Kanchanaburi Erawan waterval
Thailand Koh Samui Peace Resort Koh Samui Prive zwembad huisje suite deluxe
Foto van Familie Nijman @ Koh Samui

"We hebben zelf een aaneengesloten vakantie opgebouwd uit meerdere bouwstenen. Louter positieve ervaringen!"

Familie rondreis door Thailand op maat ingevuld tijdens de Vakantiebeurs te Utrecht. We hadden gekozen voor een drukker eerste deel van de vakantie om vervolgens met een relaxt tweede deel van de reis af te sluiten.

Opgebouwd uit meerdere bouwstenen (minireisjes van 2-4 dagen) tot een mooie aaneengesloten vakantie. Bangkok en jungle rafts, allerlei bezienswaardigheden bezocht, vervolgens nachttrein naar Surat Thani om aan het tweede deel van de reis te beginnen. Koh Samui (5 overnachtingen) en van daaruit naar Koh Tao (4 overnachtingen), binnenlandse vlucht Bangkok (1 overnachting), en volgende dag aan het einde van de avond naar huis.

Wij hebben louter positieve ervaringen met AsiaDirect, contacten verlopen heel soepel en alles is tot in de puntjes geregeld qua vlieg en treintickets, hulp van de medewerkers, vervoer van en naar de hotels, excursies alsook de stoelreserveringen voor heenreis en terugreis naar huis. Dat er Nederlandstalige mensen ter plaatse zijn waardoor je niet met het tijdsverschil rekening hoeft te houden als je informatie nodig hebt is zeker een pluspunt. Daarbij komt dat we ook op de niet gebruikelijke tijdstippen moeiteloos contact kregen. Dit heeft zeker bijgedragen aan een toch wel heel mooie vakantie!

Familie Nijman uit Aalden
Thailand