Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Wat voor tour zoek je?
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Fair Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Videobellen
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Fair Deals
Wat betekent Fair Deal?
Fair Deal rondreizen
Fair Deal excursies
Ecovriendelijke hotels
Verantwoord reizen
Travelife Partner
Met UNICEF in actie
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

17-daagse rondreis Zuid-Korea en Japan

Als dit geen droomreis naar het verre oosten is: Seoul, Kyoto, Tokyo en nog veel meer

17-daagse rondreis Zuid-Korea en Japan

Als dit geen droomreis naar het verre oosten is: Seoul, Kyoto, Tokyo en nog veel meer

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
17 dagen / 16 nachten
VANAFPRIJS
€ 2875 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Seoul, Gyeongju, Busan, Hiroshima, Miyajima, Kyoto, Tokyo
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Gyeongbokgung. Het belangrijkste paleis uit de geschiedenis van Seoul
 • Het museum zonder muren. Kennismaking met het Silla koninkrijk in Gyeongju
 • Wervelend Busan. Voor een dagje naar het strand, street food en een felgekleurde kunstenaarswijk
 • Herinnering aan de atoombom: vredespark en Atomic Bomb Dome in Hiroshima
 • Gewijd aan de goddelijke geest van de keizer: de serene Meiji Jingu tempel in Tokyo
 • De meest Japanse stad van deze reis: Kyoto. Shogun Castle, parken en tempels

Introductie

Wat een reis is dit. Je bezoekt twee van de meest fascinerende landen van Azië: Zuid-Korea en Japan. De buurlanden zijn verschillend, hebben nadrukkelijk een eigen cultuur, maar delen dat hun geschiedenis is doordrenkt van gezaghebbende clans, tempels en oude paleizen. In zowel Zuid-Korea als Japan heb je prachtige natuur en heerlijke markten, waar je niet alleen rond kunt struinen, maar ook geweldig kunt eten.

Niet alle locaties op deze 17-daagse rondreis Zuid-Korea en Japan spreken misschien onmiddellijk tot je verbeelding. Natuurlijk, Tokyo, Kyoto en Seoul ken je, maar je gaat ook naar het eiland Miyajima met de iconische oranjerode torii poort in de baai, en naar Gyeongju, dat al bijna 2.500 jaar bestaat, en door de Koreanen een museum zonder muren wordt genoemd. En als je wilt ook naar het uitnodigende strand van het wervelende Busan en naar het vredespark in Hiroshima, een monument ter herinnering aan de atoombom.

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Naar Zuid-Korea
Dag 1: Naar Zuid-Korea
Ben je klaar voor deze bijzondere rondreis naar Zuid-Korea en Japan? Hopelijk wel, want je reist vandaag naar de Zuid-Koreaanse hoofdstad.

Dit vliegticket is niet inbegrepen, maar als je wilt, dan helpen wij je het beste ticket te vinden. Laat het ons weten.

Dag 2
Aankomst in Seoul
Dag 2: Aankomst in Seoul
Welkom in Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea. We weten niet of we je helemaal kunnen voorbereiden op de culture shock die je zult ondergaan, maar geniet ervan. Het wordt prachtig en onvergetelijk.

Seoul (meer dan 10 miljoen inwoners) is een moderne, erg levendige en op sommige plekken zeer hippe stad. Het is de geboorteplaats van de nu wereldwijd populaire K-Pop bijvoorbeeld, maar ook een stad met historisch besef. Dat blijkt uit de goed geconserveerde tempels en paleizen, en de bijna letterlijke stap terug in de tijd: de wijk Bukchon Hanok.
INCLUSIEF:
Transfer: Van de Incheou luchthaven naar het hotel per auto
Accommodatie:
Crown Park Hotel ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 3
Seoul
Dag 3: Seoul
Dag ter vrije besteding.

Een mooie wijk om te verkennen is Jongno-gu. Om te beginnen vind je daar de trots van Seoul: het Gyeongbokgung Palace. Het al in de 14e eeuw gebouwde paleis was de belangrijkste van de 5 paleizen van de Joseon dynastie, die honderden jaren over deze regio heerste. Met de Bugaksan berg als achtergrond vormde het eeuwenlang het regeringscentrum en gezaghebbende middelpunt van Seoul. Het brandde in de 16e eeuw tijdens een conflict met Japan af, maar werd erna in volle glorie herbouwd.

Het grote complex omvat meerdere toegangspoorten en binnenplaatsen, troonzalen, vijvers met paviljoens, en gebouwen waar de leden van de koninklijke familie woonden. Bijzonder fraai is het zeshoekige Hyangwonjeong paviljoen. Ook mooi om te zien: het wisselen van de wacht bij de Gwanghwamun Gate.

In dezelfde wijk ligt Bukchon Hanok Village, een van de historische en daarom meest pittoreske buurten van Seoul. Je ziet hier veel hanok, traditionele Koreaanse huizen. Tijdens de Joseon dynastie leefden hier veel hooggeplaatste functionarissen.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Crown Park Hotel ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 4
Seoul
Dag 4: Seoul
Dag ter vrije besteding.

Ook het Changgyeonggung Palace ligt in de wijk Jongno-gu. Het werd in de 15e eeuw gebouwd en heeft de mooie uit twee verdiepingen bestaande Honghwamun toegangspoort, met daarachter de Okcheongyo brug, versierd met mythische figuren die het paleis moeten beschermen. De brug leidt naar het belangrijkste gebouw van het complex, Myeongjeongjeon, waar koninklijke gasten werden ontvangen.

Seoul heeft erg leuke markten, waarvan de Namdaemun Market de bekendste is. De markt bestaat al meer dan 800 jaar en wordt nog altijd druk bezocht. Zoek je eten, video games, tapijten, Aziatische medicijnen, juwelen of theepotten, hier is het te doen.

De Lotte World Tower is met 555 meter een van de hoogste gebouwen ter wereld. Op de top ligt het Seoul Sky Observatory. Vanaf hier is het uitzicht over Seoul uiteraard geweldig.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Crown Park Hotel ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 5
Seoul - Gyeongju
Dag 5: Seoul - Gyeongju
Je reis verplaatst zich naar de oostkust van het Zuid-Koreaanse schiereiland, en wel naar de stad Gyeongju, zo'n 370 kilometer van Seoul.

Gyeongju was van 50 voor Christus tot in de 9e eeuw de hoofdstad van het koninkrijk Silla, een van de drie koninkrijken van Korea.

Het was in de 8e en 9e eeuw een van de grootste steden ter wereld. Gelukkig is veel van dat oude regime nog te verkennen in Gyeongju, dat terecht weleens een museum zonder muren wordt genoemd. Je vindt er niet alleen zo'n beetje op elke straathoek een tombe of paleis ruïne, maar de stad staat ook vol met tempels en pagodes, omdat het zuiden als eerste gebied in Korea met het boeddhisme in aanraking kwam.
INCLUSIEF:
Transfer: Met de trein van Seoul naar Gyeongju
Accommodatie:
Sugar Hotel ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 6
Gyeongju
Dag 6: Gyeongju
Dag ter vrije besteding. Dit zijn onze tips:

De Bulguk-sa tempel wordt door de Koreaanse overheid beschouwd als de belangrijkste historische locatie van het land. Dat zegt alles over het aanzien van dit tempelcomplex. Het bevat 6 nationale kunstschatten, waaronder de Dabotap en Seokgatap pagodes, twee bronzen boeddhabeelden en de Cheongun-gyo brug. Belangrijke zalen zijn verder de 7e eeuwse Daeungjeon Hall met de Sakyamuni Boeddha en Museoljeon, de 'zaal zonder woorden', omdat het boeddhisme niet alleen met de mond kan worden overgedragen, maar ook met het hart moet worden gevoeld.

Een paar kilometer verderop ligt de Seokguram grot. Het is een tempel in een grot met veel in steen uitgehouwen beelden. Mooi meegenomen is het uitzicht over zee.

Tumuli-gongwon (ook bekend als Daereungwon) is een groot herinneringspark met meer dan 20 tombes van leden van de koninklijke familie en notabelen uit de tijd van het Silla koninkrijk. Of je de tombes wilt zien of niet, het park is hoe dan ook zeer de moeite waard.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Sugar Hotel ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 7
Gyeongju - Busan
Dag 7: Gyeongju - Busan
Busan is een stad met vele gezichten. Je kunt ernaar kijken als een van de grootste havensteden van Korea, naar de tempels en hun historische betekenis, naar de mogelijkheden om trekkings te lopen in de bergen, maar de stad ook ervaren als een badplaats met strand.

Een goede eerste bestemming voor hongerige reizigers in Busan is het street food labyrint Gwangbokdong. In havenstad Busan betekent dat uiteraard veel vis.

Ook al wil je nergens echt naartoe, dan is het toch een ervaring om een ritje met de Sky Capsule te maken. Deze minieme felgekleurde capsules rijden vooral van en naar de kust.
INCLUSIEF:
Transfer: Met de trein van Gyeongju naar Busan
Accommodatie:
Solaria Nishitetsu ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 8
Busan
Dag 8: Busan
Dag ter vrije besteding. Dit kun je doen:

De Haedong Yonggung tempel ligt prachtig over de rosten gedrapeerd en is niet alleen de belangrijkste tempel van de stad, maar biedt ook nog eens een mooi uitzicht over zee.

Niet ver van de tempel ligt een van de mooiste stranden van Korea: Haeundae Beach. Heb je even behoefte aan zand tussen de tenen, dan moet je hier zijn.

Gamcheon Culture Village is een hippe kunstenaarsbuurt in Busan. De wijk onderscheidt zich visueel vanwege de in alle kleuren van de regenboog geschilderde huizen, en heeft leuke smalle straatjes en veel fotogenieke trappen.

Tot slot: de Songdo Yonggung Suspension Bridge is een onmisbare tijdsbesteding voor 'thrill seekers' zonder hoogtevrees. De smalle 127 meter lange wandelbrug is boven zee tussen twee rotsen gespannen.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Solaria Nishitetsu ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 9
Busan - Hiroshima
Dag 9: Busan - Hiroshima
De eerste associatie voor de meeste mensen met Hiroshima is de atoombom die op 6 augustus 1945 door de Amerikanen op de Japanse stad werd gegooid. De stad werd grotendeels vernietigd en alleen al in Hiroshima kwamen daar zo'n 100 tot ruim 200 duizend mensen (direct op de dag van de bom of later aan de gevolgen van de straling) bij om het leven.

Het Hiroshima Peace Memorial Park en de Atomic Bomb Dome herinneren aan deze gruwelijke gebeurtenis. De Atomic Bomb Dome is een van de weinige gebouwen in het oude stadscentrum van Hiroshima die de atoombom doorstond. De gehavende Dome staat nu aan de rand van het Hiroshima Peace Memorial Park.

Dat de Japanners stilstaan bij de slachtoffers en gevolgen van de atoombom, maakt van Hiroshima geen treurige stad. Integendeel.

Hirsohima is een levendige stad met iets meer dan een miljoen inwoners. Het centrum is kleurrijk. Je vindt er verkeersvrije winkelstraten in Hondori en voor liefhebbers van de Japanse keuken is er Okonomimura waar tientallen restaurants (net allemaal anders) de lokale lekkernij okonomiyaki maken.

Het Hiroshima Castle werd in de 16e eeuw gebouwd door de feodale leider Mori Terumoto, en na vernietiging door de atoombom nauwkeurig gereconstrueerd. Het belangrijkste (en mooiste) gebouw is de 5 verdiepingen hoge toren.
INCLUSIEF:
Transfer: Met de ferry van Busan naar Fukuoka. Vandaar met de trein naar Hiroshima
Accommodatie:
Sotetsu Fresa Inn Hiroshima ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 10
Hiroshima - Miyajima
Dag 10: Hiroshima - Miyajima
Miyajima, een eiland in de Baai van Hiroshima, heeft een iconisch uitzicht dat niet alleen Miyajima verbeeldt, maar eigenlijk heel Japan. We hebben het over de grote oranjerode torii poort Itsukushima Jinja in het meer.

De Itsukushima Shrine op Miyajima eiland is zo'n 1500 jaar geleden gebouwd ter ere van de dochters van de Shinto windgod Susanoo. Als je kunt kiezen, bezoek de tempel tijdens vloed. De lak van de rode palen weerspiegelt dan in het stille water van de baai.

Als het weer een klein beetje meewerkt, neem dan het kabelbaantje naar de top van Mount Misen. Het ritje is leuk, het uitzicht is geweldig.
INCLUSIEF:
Transfer: Je kunt nu je Japan Rail Pass in laten gaan. Vandaag reis je van Hiroshima naar Miyajima
Accommodatie:
Iwaso Ryokan ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt, diner

Dag 11
Miyajima - Kyoto
Dag 11: Miyajima - Kyoto
Kyoto is volgens velen de meest Japanse stad, en met de mooiste bezienswaardigheden. De oude Japanse hoofdstad heeft Shinto tempels, parken, keizerlijke paleizen, tuinen en nog altijd veel houten huizen.

De bekendste en meest populaire tempel (ook voor de Japanners) is Kiyomizudera, de tempel van het zuivere water. Toen de tempel in 780 werd gebouwd, is deze vernoemd naar de Otowa waterval, waarvan nog altijd drie verschillende stroompjes water in de tempel uitkomen. Het water van de bron wordt gedronken als er behoefte is aan succes in zaken of de liefde, of voor een lang leven.

De Jishu Shrine (een onderdeel van de Kiyomizudera tempel) wordt vooral bezocht voor mensen die naar liefde snakken. Er staan 2 stenen op 18 meter afstand. Wie met de ogen dicht van de ene steen naar de andere kan lopen, weet dat het amoreus wel goed komt.

Dat Kiyomizudera zo geliefd is heeft ook te maken met de grote hooggelegen houten terrassen. In meerdere seizoenen bieden ze een schitterend uitzicht over de van kleur wisselende vegetatie.
INCLUSIEF:
Transfer: Met de (hogesnelheids)trein van Miyajima naar Kyoto (Japan Rail Pass)
Accommodatie:
Miyako Hotel Kyoto Hachijo ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 12
Kyoto
Dag 12: Kyoto
Dag ter vrije besteding. Dit zijn onze tips:

In 1603 werd begonnen met de bouw van het Nijo Castle, een fort annex paleis dat ter bescherming diende van de eerste shogun van de Edo periode. Shoguns waren militaire leiders en dus altijd op hun hoede. Vandaar dat in het Ninomaru Palace de vloeren van hout zijn gemaakt. Dat kraakt als je eroverheen loopt. Indringers hadden zo geen kans. Wandel vooral even door dit paleis. Het geeft een prachtig inzicht in hoe het leven er toen uitzag. Het complex heeft ook een flink park.

De Kinkaku-ji Zen-tempel is wereldberoemd vanwege het gouden paviljoen aan de vijver. Een terechte naam want de bovenste twee verdiepingen zijn volledig bedekt met bladgoud. Het werd gebouwd als woonruimte voor een shogun leider, maar na zijn overlijden gebruikt als tempel.

Japan staat bekend om de gestileerde, vaak eeuwenoude, tuinen van steen. Je ziet ze bijvoorbeeld in het tempelcomplex Nanzenji. Je kunt hier gewoon naar binnen wandelen en dan ontdek je overal kleine sub-tempeltjes met 'stone gardens'.

Kyoto was meer dan duizend jaar de hoofdstad van Japan. Iets van die oude sfeer kun je nog ontdekken in de buurt Gion. Hier zie je nog straatjes met de historische aanblik van het oude Kyoto. De wijk is ook beroemd omdat er nog geisha's leven en werken. Geisha's zijn gezelschapsdames (maar wel met hun kleren aan, we zeggen het er maar even bij). In Gion zie je ze met wat geluk over straat schuifelen.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Miyako Hotel Kyoto Hachijo ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 13
Kyoto
Dag 13: Kyoto
Dag ter vrije besteding.

Een van de mooiste en meest bijzondere tempels van Kyoto ligt aan de zuidkant van de stad tegen een helling. Van deze Fushimi Inari Shrine heb je zeer waarschijnlijk al foto's gezien. Achter de tempel voert een kilometers lang pad, afgeschermd met ogenschijnlijk eindeloze rijen rode torii poorten naar altaartjes en de top van de heilige Mount Inari. De tempel bestaat op deze plek al meer dan 1500 jaar en is opgedragen aan Inari, de god van de rijst.

Zeer fotogeniek is het bamboebos Arashiyama Bamboo Grove. Na een korte wandeling door het bos kom je bij een flinke strook zeer dichtbegroeid metershoog bamboe. Een foto maken zonder mensen erop zal niet meevallen (tenzij je heel vroeg gaat, echt vroeg), maar tussen het wuivende bamboe wandelen is hoe dan ook een bijzondere ervaring.

In de uitgebreide winkelbuurt rond Shijo Avenue loont het de moeite om even een paar zijstraatjes van de hoofdweg te onderzoeken. Vooral de lange aaneensluitende smalle straat van Nishiki Market is zowel een traktatie voor de smaakpapillen als voor de ogen. Je kunt op deze overdekte markt verse vis en andere lekkernijen kopen, maar -leuker nog- op veel plekken ook meteen eten.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Miyako Hotel Kyoto Hachijo ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 14
Kyoto - Tokyo
Dag 14: Kyoto - Tokyo
Tokyo! Hoe bijzonder is dat? Je hebt vandaag en de komende twee volle dagen om deze wereldstad te verkennen. We helpen je met tips.

Je hotel ligt in de bekende wijk Shinjuku. Shinjuku is op een leuke manier direct een klap in het gezicht van de nietsvermoedende bezoeker. Hier krijg je een klein voorproefje van de omvang van de stad Tokyo. Je ziet in Shinjuku de hoogste wolkenkrabbers van de stad, er ligt het Shinjuku Gyoen park (waar op het juiste moment van het jaar de schitterende cherry bloesem te bewonderen is), en er zijn hier meer warenhuizen, winkels, bars en restaurants dan in de meeste Europese steden bij elkaar. In sommige straten worden potentiële klanten verleid met schreeuwerige en uitbundige reclameborden, soms meerdere verdiepingen hoog.

Bijzonder zijn de extreem smalle straatjes van Golden Gai, waar in de avond piepkleine barretjes eten en drank serveren aan de vaste garde van witte boorden uit deze wijk.
INCLUSIEF:
Transfer: Met de (hogesnelheids)trein van Kyoto naar Tokyo (Japan Rail Pass). Je kunt op sommige trajecten binnen Tokyo ook met je Japan Rail Pass reizen
Accommodatie:
The Knot Tokyo Shinjuku ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 15
Tokyo
Dag 15: Tokyo
Dag ter vrije besteding.

Een van de tempels die je niet wilt missen is het Shinto altaar Meiji Jingu. Deze is gewijd aan de goddelijke geesten van keizer Meiji en zijn vrouw. De entree naar dit bescheiden, maar indrukwekkende tempelcomplex straalt gezag en devotie uit. Het is een brede 900 meter lange laan van kiezelstenen die dwars door het enorme 70 hectare grote bos loopt dat de tempel omringt.

Tussen al die bomen staan torii poorten en tempelgebouwen. De gebouwen staan in de vorm van een ruim vierkant. In het midden van het grote open plein staan alleen een paar flinke eeuwenoude bomen. Met wat geluk zie je hier een Shinto huwelijksceremonie waarin de verbinding wordt bezegeld, overleden familieleden worden geëerd en wordt gebeden voor geluk en voorspoed.

Stel je hebt ooit maar één foto van Tokyo gezien. Dan is de kans groot dat de Shibuya Crossing erop stond. Op de drukke kruising steken dagelijks zo'n 300.000 mensen over. Het uit de kluiten gewassen zebrapad wordt omringd door grote video-reclames die om je aandacht vechten.

Deze wijk is (net als Shinjuku) een druk winkel- en uitgaansgebied waar vooral jongeren de trend zetten. Als je wilt zien wat de hippe mode van het moment is in Japan, dan krijg je hier de beste indruk.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
The Knot Tokyo Shinjuku ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 16
Tokyo
Dag 16: Tokyo
Dag ter vrije besteding.

We tippen nog een tempel: Sensoji. De verschillen tussen de al genoemde Meiji Jingu Shrine en de Sensoji tempel zijn groot. Meiji is terughoudend en bescheiden, Sensoji overrompelt met haar rode kleur en weelderige architectuur, waarvan de prachtige 48 meter hoge pagode en de Hozomon poort met metershoge 700 kilo zware lampionnen de mooiste voorbeelden zijn.

Volgens de legende visten twee broers hier in 628 een beeld van Kannon uit het water, de godin van de vergeving. Ze legden het opnieuw in de rivier, maar bleven het opvissen. Dat werd gezien als een teken en leidde tot de bouw van deze tempel, uiteraard opgedragen aan Kannon.

Tokyo heeft veel parken en ze zijn echt de moeite van een wandeling waard. Ga bijvoorbeeld naar het park waarin het Imperial Palace ligt. Of kies voor de eeuwenoude Japanse tuinen van Koishikawa Korakuen, of de uit 1702 stammende tuin van Rikugien, die op traditionele Japanse gedichten is gebaseerd.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
The Knot Tokyo Shinjuku ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 17
Vertrek
Dag 17: Vertrek
Je kunt nu oprecht zeggen dat je kennis hebt gemaakt met Zuid-Korea en Japan. Niemand maakt je nog iets wijs over Seoul, Tokyo, Kyoto of de andere steden uit deze reis. Wij zijn benieuwd of je meteen al plannen hebt om meer van deze bijzondere landen te ontdekken.

Maar nu eerst naar huis. Je reist met de airport bus naar de luchthaven.
INCLUSIEF:
Transfer: Met de airport bus naar de Osaka Kansai luchthaven
Maaltijden: Ontbijt

Routekaart 17-daagse rondreis Zuid Korea en Japan

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 2875
3 personen€ 2875
4 personen€ 2875
5 personen€ 2875
6+ personen€ 2875
Prijzen zijn beschikbaar t/m 01-12-2024.
Bovengenoemde vanafprijzen zijn geldig bij vertrek tussen 14-06-2024 en 30-11-2024.
Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Overnachtingen in 3 of 4 sterren hotels of ryokan
 • Maaltijden zoals vermeld in het dagprogramma
 • Treinticket van Seoul naar Gyeongju
 • Treinticket van Gyeongju naar Busan
 • Ferry van Busan naar Fukuoka
 • Japan Rail Pass, tweede klas – 7 dagen
 • Narita luchthaven – Tokyo per limousine bus

Exclusief

 • Internationale vliegtickets
 • Overige maaltijden
 • Optionele excursies
 • Reis- en annuleringsverzekeringen
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Seoul
Crown Park Hotel ***
Standaard
Gyeongju
Sugar Hotel ***
Standaard
Busan
Solaria Nishitetsu ****
Standaard
Hiroshima
Sotetsu Fresa Inn Hiroshima ***
Standaard
Miyajima
Iwaso Ryokan ****
Standaard
Kyoto
Miyako Hotel Kyoto Hachijo ****
Standaard
Tokyo
The Knot Tokyo Shinjuku ***
Standaard
17-daagse rondreis Zuid-Korea en Japan
REISDUUR
17 dagen / 16 nachten
VANAFPRIJS
€ 2875 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Seoul, Gyeongju, Busan, Hiroshima, Miyajima, Kyoto, Tokyo
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 12 Charuda, Reisspecialist Thailand en Cambodja
Reisexpert Charuda

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
japan miyajima hiroshima itsukushima jinja torii poort
zuid korea seoul vrouw in hanbok klederdracht
zuid korea gyeongju seokguram grot
zuid korea seoul bukchon hanok village
japan kyoto gion geisha
zuid korea seoul yeouido
zuid korea busan sky capsule
zuid korea gyeongju hwangnyongsa pagode

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's