Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hotdeals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hotdeals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
thailand khao sok klein 4
Jacq
Thailand, Oktober 2023

De boeking was snel en vlot geregeld en Natasja luisterde naar onze wensen. Het contact tijdens de reis via Whatsapp was fijn en handig. Het ideale was dat de taxi altijd ruim op tijd voor ons klaar stond alles liep als vanzelf. Als we ergens aan kwamen stond onze naam op het bordje en wisten we snel waar we moesten zijn. We vonden Khao Sok erg mooi. We hebben een hele dag gehikt in de jungle met een privé gids i.p.v. een halve ( aanrader !) We zijn ook nog bij elephant conservation geweest die net een maand geopend , een hele mooie ervaring waar je olifanten mag wassen. Die mag wat ons betreft in het pakket erbij. Op het Cheow lan meer hadden we een minder goede ervaring. We werden met 38, ja echt 38!! andere puberende back Packers tussen de 20 en 25 jaar in 2 boten gestopt en die sliepen ook echt allemaal in die huisjes. Tot s’ avonds laat werd er hard gepraat en gezongen. We hadden ons juist zo verheugd op dat idyllische mooie stukje natuur. Wij zijn 57 jaar het was echt niet gepast en kan naar onze mening beter afgestemd worden. Hou er rekening mee dat er erg lange reisdagen tussen zitten . Natuurlijk is het een groot land en ontkom je daar niet aan. Maar één reistijd kan wat ons betreft verbetert worden. Bij de nacht trein naar Suratani werden we al om 1500u afgezet terwijl de trein om 18.00u pas ging. Waarom zo vroeg ?? Zo zonde van de tijd en dag!! Toen we brak van het slechte slapen in Suratani aan kwamen moesten we daar nog anderhalf uur wachten voordat de taxi kwam. ( dat was ook de enige keer dat de taxi niet klaar stond ) Het was een lange en vermoeiende reis dag en kan wat ons betreft ook anders.

Onze reactie: Dank voor je uitgebreide recensie Jacq. Jammer genoeg hebben we geen invloed op wie er verder allemaal in een accommodatie logeren, maar wel vervelend dat het bij jullie tot laat in de avond zo onrustig was. Qua reistijd kiezen we soms voor wat extra speling omdat het verkeer in Thailand onvoorspelbaar kan zijn. We willen niet dat onze gasten hierdoor hun aansluiting missen. Gelukkig lezen we veel goede punten terug. En inderdaad, Khao Sok is erg mooi!

» Lees alle ervaringen