Home / Thailand / Bouwstenen & korte reizen

Bouwstenen & korte reizen

Op deze pagina vind je per regio een aantal dagexcursies en meerdaagse tours, waarvan wij uit ervaring weten dat ze zeer goed in de smaak vallen bij onze reizigers. Met onze uitgebreide lokale kennis, stellen we bouwstenen samen die altijd bijzonder zijn en een unieke inkijk in het lokale Thaise leven geven. Tevens kunnen we hierdoor de prijzen laag houden en jou de laagste prijsgarantie bieden. Onze slogan is niet voor niets Omdat wij er al zijn.

Met onze bouwstenen en korte reizen kun je eenvoudig je eigen unieke droomreis samenstellen. De meerdaagse tours zijn opgedeeld in de regio’s Noord Thailand, Centraal Thailand en Zuid Thailand. Ook de transfers, treintickets en (binnenlandse) vluchten kunnen wij hierbij verzorgen.

Iedere bouwsteen biedt een bijzondere kijk in het lokale Thaise leven, uiteraard met laagste prijsgarantie! Omdat wij er al zijn.

Thailand is een enorm land en er zijn vele manieren om je reis samen te stellen. Uiteraard adviseren onze gespecialeerde medewerkers je hier graag over.

current cat:bouwstenen&kortereizen
19
Centraal-Thailand

Centraal-Thailand

Het bruisende middelpunt van Centraal Thailand is zonder twijfel de hoofdstad Bangkok. Tuktuks rijden af en aan en overal wordt druk gekookt. Al fietsend door de stad of varend door de klongs ervaar je het echte Bangkok. Overal duiken tempels op en staan de Thai hartelijk naar je te zwaaien. Vanuit Bangkok breng je een bezoek aan de oude hoofdstad Ayutthaya met haar eeuwenoude tempels en paleizen. Of ga voor de jungle van het Khao Yai National Park. In Kanchanaburi vind je de beroemde ‘Bridge over the River Kwai’ en overnacht je in een drijvende bungalow op een sprookjesachtige lokatie.

» Bekijk deze 19 reizen
14
Noord-Thailand

Noord-Thailand

Een weelderige jungle, groene bergen en stromende rivieren. Dat is Noord-Thailand! In dit gedeelte wonen vele kleurrijke bergstammen, waarvan de Longnecks de bekendste is. Maak een trekking dwars door de jungle op de rug van een enorme olifant of ga raften op één van de rivieren. Avontuur gegarandeerd! Uitgangspunt voor een bezoek aan dit niet te missen deel van Thailand is Chiang Mai. Deze sfeervolle stad wordt ook wel de ‘Roos van het Noorden’ genoemd. Naast prachtige tempels zoals de Doi Suthep, is het leuk om een bezoek te brengen aan de avondmarkt. Naast vele stalletjes met allerlei koopwaar zijn er leuke restaurants en massagesalons.

» Bekijk deze 14 reizen
4
Zuid-Thailand

Zuid-Thailand

Tropische regenwouden, krijtsteenrotsen die stijl uit zee oprijzen en parelwitte stranden. Zuid-Thailand heeft het allemaal. Voor de avonturiers is er het Khao Sok National Park, waar je overnacht in je eigen boomhuis. Of duik in de onderwaterwereld vol kleurrijk koraal en exotische vissen. Maar je kunt natuurlijk ook tot rust komen op één van de stranden. Zuid-Thailand heeft vele tropische eilanden. Een waar paradijs! Geniet van een ontspannende massage terwijl de wind zachtjes door de palmbomen ruist, en je uitkijkt over een azuurblauwe zee. Dat is pas echt vakantie!

» Bekijk deze 4 reizen
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!