Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

14-Daagse Honeymoon in Thailand

Geniet met de liefde van je leven van een tropische huwelijksreis

14-Daagse Honeymoon in Thailand

Geniet met de liefde van je leven van een tropische huwelijksreis

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
14 dagen / 13 nachten
VANAFPRIJS
€ 1119 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Bangkok, Kanchanaburi, Ayutthaya, Koh Samet
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Romantische huwelijksreis in Thailand
 • 5 volle dagen in een 5* top resort op Koh Samet
 • Dinner cruise op de Chao Phraya rivier in Bangkok
 • Het mooiste van historsich Ayutthaya
 • Sightseeing: Drijvende markt, Maeklong treinmarkt, The Bridge on the River Kwai
 • Zwemmen bij de Erawan watervallen

Introductie

Wat is er romantischer dan je huwelijksreis in Thailand te vieren? Het weer is er geweldig, de eilanden zijn om door een ringetje te halen, en je kunt er heerlijk samen eten, aan het strand of bij een rooftop in Bangkok.

Vandaar deze 14-daagse rondreis Honeymoon in Thailand: geniet met de liefde van je leven van een uitgebalanceerde tropische huwelijksreis. Je ziet Bangkok en de belangrijke Thaise plaatsen Kanchanaburi en Ayutthaya. Je logeert aan de rivier en aan het eind verblijf je maar liefst 5 volle dagen in een 5* resort aan een baai bij Koh Samet, een van Thailands mooiste eilanden.

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Vertrek naar Thailand
Dag 1: Vertrek naar Thailand
Gefeliciteerd! Op het moment dat jullie op de luchthaven staan om naar Thailand te vliegen, zijn jullie getrouwd! En om dat te vieren hebben jullie Thailand als decor gekozen. Wat een heerlijk vooruitzicht!

De tickets voor jullie vlucht naar Bangkok zijn niet inbegrepen. Wij helpen jullie graag met het zoeken naar een geschikte vlucht.

Dag 2
Aankomst in Bangkok
Dag 2: Aankomst in Bangkok
Zodra jullie zijn geland op de luchthaven van Bangkok staat onze chauffeur klaar om jullie naar je hotel te brengen. Wij zorgen dat er een flesje van het een of ander klaar staat om nog eens te proosten op jullie geluk

Vandaag kunnen jullie vrij besteden, rustig bijkomen van de vlucht en wennen aan het tijdsverschil. Rust lekker uit bij het zwembad of wandel alvast eens door de straten van Bangkok om een eerste indruk van deze immense stad te krijgen. Misschien heb jullie wel zin in een verkwikkende massage bij één van de vele lokale massagesalons!

’s Avonds is het leuk om Khao San Road te verkennen. Dit ‘backpackersstraatje’ is zeer geliefd bij reizigers van over de hele wereld. Of pak wat grootser uit en ga naar een van de talloze ‘rooftop bars’ waar jullie met een cocktail of biertje in de hand kunnen genieten van een verbluffend uitzicht over deze bruisende metropool.
INCLUSIEF:
Transfer: Van de luchthaven naar jullie hotel
Accommodatie:
Chatrium Hotel Riverside Bangkok *****
(Deluxe River View)

Dag 3
Bangkok
Dag 3: Bangkok
Hoog tijd om wat meer van Bangkok te zien! Deze ochtend start met een leuke fietstour! De ‘Go Red Guided Tour’ leidt van een historische moslimbuurt naar Bangkok’s eerste belastingkantoor direct aan de rivier. Dit was voor de oude goederenschepen de eerste stop in Bangkok, een perfecte plek om te starten. Van hieruit gaan jullie richting Chinatown, jullie fietsen door leuke en gezellige buurtjes, smalle straatjes en ziet het alledaagse leven van de Thaise mensen. Na Chinatown stappen jullie op het pontje en steken jullie de Chao Praya rivier over. De reis gaat naar het Princess Mother Memorial Park waar jullie kunnen genieten van tuinen en bloemenmarkten. Hierna stappen jullie opnieuw op de pont voor een bijzonder uitzicht op Bangkok vanaf de rivier.

Eenmaal terug bij het beginpunt is er tijd om nog even na te praten. Heerlijk relaxen onder het genot van een gratis frisdrankje, of tegen een kleine vergoeding een lekker koud biertje. Na afloop nemen jullie de taxi weer terug naar het hotel of gaan jullie verder de stad ontdekken.

Eet 's avonds heerlijk op het terras van het Chatrium of kies bijvoorbeeld voor deze ontspannen Tuk Tuk Foodtour als jullie van street food houden.

Deze fietstour wordt in een internationale groep uitgevoerd. Het is ook mogelijk om een privétour te reserveren.
INCLUSIEF:
Excursie: Fietstour Bangkok
Accommodatie:
Chatrium Hotel Riverside Bangkok *****
(Deluxe River View)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 4
Bangkok
Dag 4: Bangkok
Jullie hebben lekker veel ruimte om vandaag te doen waar je zin in hebt. Wil je aan het zwembad liggen? Prima! Wil je meer van Bangkok zien? Kan ook.

Onze tip: maak een tour langs de drie belangrijkste beziens-waardigheden van Bangkok: het Grand Palace, Wat Arun en Wat Pho met de 42 meter lange Liggende Boeddha, gecombineerd met een boottocht over de historische kanalen van de Thaise hoofdstad. Bijvoorbeeeld met deze Grand Palace, Tempels en Kanalentocht.

's Avonds hebben we een Traditional Dinner Cruise voor jullie geregeld. In een bijzondere ambiance worden er Thaise specialiteiten geserveerd, terwijl jullie met een antieke rijstschuit over de Chao Phraya rivier varen. Wij trakteren op een flesje wijn of champagne.
INCLUSIEF:
Excursie: Traditional Dinner Cruise
Accommodatie:
Chatrium Hotel Riverside Bangkok *****
(Deluxe River View)
Maaltijden: Ontbijt, diner

Dag 5
Bangkok - Kanchanaburi
Dag 5: Bangkok - Kanchanaburi
We brengen jullie vandaag naar Kanchanaburi, maar dat doen we niet zonder te gaan kijken bij een paar bijzondere plekken.

Allereerst maken we pas op de plaats bij de Maeklong Railway Market. Deze bijzondere markt ligt pal naast het treinstation van Maeklong en de gelijknamige rivier. De verkopers leggen dagelijks hun koopwaar langs en zelfs op de rails neer. Zodra er een trein aankomt, moeten ze hun spullen snel veiligstellen. Nadat de trein is gepasseerd gaat men vrolijk verder alsof er geen trein op centimeters afstand voorbij is gekomen.

Daarna mogen we de Damnoen Saduak Drijvende Markt niet missen. Op deze drijvende markt kom je in een andere wereld terecht. Behendig varen de Thai hun bootjes met allerlei koopwaar rond. Er zijn zelfs bootjes waarop noedels worden bereid. Deze zogenaamde bootnoedels zijn een ware delicatesse. Wandel rond terwijl er overal druk wordt onderhandeld om tot de juiste prijs te komen.

Tijd om te lunchen.

Voordat we jullie naar jullie drijvende bungalow brengen, moeten we even stilstaan bij het donkere verleden van Kanchanaburi. Hier werd in de Tweede Wereldoorlog in een recordtempo de Birmaspoorlijn aangelegd. Onder dwang van de Japanners moesten vele krijgsgevangenen dagelijks onder erbarmelijk omstandigheden werken. Velen van hen hebben dit niet overleefd. Daarom wordt de spoorlijn ook wel de Dodenspoorlijn genoemd. Tijdens een bezoek aan de Hell Fire Pass Memorial kom je meer over de aanleg van deze beruchte spoorlijn te weten.

Als jullie opgefrist en uitgerust zijn zorgen wij voor een heerlijk diner in jullie drijvende hotel. Aan de rivier en (als het weer het toelaat) in de buitenlucht.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Bangkok naar Kanchanaburi
Excursie: Maeklong Railway Market, Damnoen Saduak drijvende markt, Hell Fire Pass, diner in jullie drijvende hotel
Accommodatie:
The Floathouse Resort River Kwai ****
(Drijvende Bungalow)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 6
Kanchanaburi
Dag 6: Kanchanaburi
Na het ontbijt gaan jullie naar één van de mooiste watervallen van Thailand: de Erawan watervallen. Hier vindt het water via 7 plateaus over een afstand van 1500 meter haar weg naar beneden. Hoe verder jullie naar boven lopen, hoe lastiger het wordt. Probeer in ieder geval plateau 5 te bereiken, die vinden wij persoonlijk het allermooist. Vergeet jullie zwemkleding niet, want het is heerlijk om na de klim verkoeling te zoeken in het heldere water. Daarna is het tijd voor een welverdiende lunch, waarna jullie naar het hotel in Kanchanaburi worden gebracht. De rest van de middag is ter vrije besteding.
INCLUSIEF:
Excursie: Erawan watervallen
Accommodatie:
U Inchantree Kanchanaburi ****
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 7
Kanchanaburi - Ayutthaya - Koh Samet
Dag 7: Kanchanaburi - Ayutthaya - Koh Samet
Deze dag eindigt aan het strand van Koh Samet, maar we willen jullie op weg ernaartoe graag nog een paar dingen laten zien.

Natuurlijk mag The Bridge on the River Kwai (beroemd door de gelijknamige film uit 1957) niet ontbreken tijdens jullie bezoek aan Kanchanaburi. Dit was een van de bruggen van de dodenspoorlijn die de geallieerden probeerden te vernietigen. Nu een herinnering aan donkere dagen.

We gaan naar Ayutthaya, waar we eerst lunchen voordat we de historische locaties gaan bekijken. Tot halverwege de achttiende eeuw was Ayutthaya een welvarende handelsstad en eigen koninkrijk, omdat het centraal op de route tussen China en India lag. Het werd niet alleen druk bezocht door handelaren, maar ook door diplomaten en kunstenaars. Er stonden paleizen, tempels en kloosters. Rond het jaar 1765 werd er flink gevochten om het koninkrijk. De Birmezen omsingelden Ayutthaya een paar jaar tot ziektes en uitputting een eind aan de strijd maakten. In 1767 werd de stad grotendeels vernietigd.

De beroemdste tempel hier is Wat Mahathat, gebouwd in 1374, toen koning Borom Rachathirat I aan de macht was. De tempel bestaat uit een prang (toren) en verwoeste boeddhabeelden. Het meest bekend is echter het Boeddhahoofd dat tussen de wortels van een boom ligt genesteld. Hoe het hoofd er ooit terecht is gekomen is tot op de dag van vandaag een mysterie. Sommige mensen denken dat de Birmezen het hoofd hebben achtergelaten, nadat zij de tempel hadden verwoest.

Daarna bezoeken jullie Wihan Phra Mongkon Bophit, een moderne tempel waar één van de grootste bronzen boeddhabeelden van Thailand te zien is. Ook kijken we bij Wat Sri Sanphet. Ooit lag de tempel binnen de muren van het koninklijk paleis. Er stond een staande gouden Boeddha van 16 meter hoog. Tegenwoordig herinneren alleen de drie chedi’s nog aan het bestaan van de tempel. Hierin wordt de as van de belangrijkste koningen van Ayutthaya bewaard.

Met al die oude cultuur op zak brengen we jullie naar de Ban Phe pier voor de speedboot naar Koh Samet.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Kanchanaburi via Ayutthaya naar de Ban Phe pier. Speedboot naar Koh Samet, transfer naar hotel
Excursie: The Bridge on the River Kwai, historisch Ayutthaya
Accommodatie:
Paradee *****
(Garden Pool Villa)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 8 - 13
Koh Samet
Dag 8 - 13: Koh Samet
Voor veel Thai uit Bangkok is Koh Samet de perfecte escape voor het weekeinde. Het eiland ligt op maar een paar uur rijden van de hoofdstad. Dat Samet zo populair is merk je overigens helemaal niet als je op het eiland bent. Dan bepalen zee en zon het ritme van de dag en is de bewoonde wereld ver weg.

Koh Samet is onderdeel van een nationaal park, dus er is geen hoogbouw, er mogen geen jet ski’s worden verhuurd en er is nagenoeg geen nachtelijk uitgaansleven. In de avond zitten de bezoekers op of bij het strand om te eten of een glaasje te drinken. De sfeer is gezellig en ontspannen. Het strandleven is bijna nergens leuker!

Jullie krijgen een uur Thaise massage (op een moment naar keuze) in Paradee, jullie prachtige resort hier.
INCLUSIEF:
Excursie: Koh Samet: 1 uur Thaise massage
Accommodatie:
Paradee *****
(Garden Pool Villa)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 14
Vertrek
Dag 14: Vertrek
Niemand wil dat er een eind komt aan een vakantie, en al helemaal niet aan je huwelijksreis, maar ja...... Hopelijk hebben jullie onvergetelijke herinneringen gemaakt en zien we jullie terug in Thailand.

We brengen jullie naar de luchthaven in Bangkok voor de vlucht naar huis.
INCLUSIEF:
Transfer: Speedboot naar Rayong. Transfer naar de luchthaven
Maaltijden: Ontbijt

Routekaart 14-daagse Honeymoon in Thailand

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 1119
3 personen€ 1119
4 personen€ 924
5 personen€ 924
6+ personen€ 820
Prijzen zijn beschikbaar t/m 15-10-2024.
Bovengenoemde vanafprijzen zijn geldig bij vertrek tussen 14-06-2024 en 30-06-2024.
Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Hotelovernachtingen in 4* en 5* accommodatie
 • Ontbijt, lunch en diner zoals vermeld in het programma
 • Transfers per auto of minibus
 • Speedboot naar en van Koh Samet
 • Vermelde excursies met Engelssprekende gids, incl. entreegelden
 • Fietstour Bangkok
 • Traditional Dinner Cruise
 • Maeklong Railway Market, Damnoen Saduak drijvende markt, Hell Fire Pass, diner in jullie drijvende hotel
 • Erawan watervallen
 • The Bridge on the River Kwai, historisch Ayutthaya
 • Koh Samet: 1 uur Thaise massage

Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Optionele excursies
 • Overige maaltijden
 • Drankjes
 • Fooien
 • Entree, ongeveer 5 euro p.p. voor het Koh Samet Nationale Park
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Bangkok
Chatrium Hotel Riverside Bangkok *****
Deluxe River View
Kanchanaburi
The Floathouse Resort River Kwai ****
Drijvende Bungalow
Kanchanaburi
U Inchantree Kanchanaburi ****
Superior
Koh Samet
Paradee *****
Garden Pool Villa
14-Daagse Honeymoon in Thailand
REISDUUR
14 dagen / 13 nachten
VANAFPRIJS
€ 1119 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Bangkok, Kanchanaburi, Ayutthaya, Koh Samet
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 25 Rutger,
Reisexpert Rutger

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
thailand koh samet paradee 3316
thailand bangkok chinatown
thailand bangkok dinner cruise by night fotos manohra 7
thailand damnoen saduak drijvende markt
thailand koh samet strand palmbomen
thailand ayutthaya wat phra si sanphet tempel
Kanchanaburi The Floathouse River Kwai Resort2
thailand ayutthaya jonge monnik

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's