Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Wat voor tour zoek je?
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Fair Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Videobellen
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Fair Deals
Wat betekent Fair Deal?
Fair Deal rondreizen
Fair Deal excursies
Ecovriendelijke hotels
Verantwoord reizen
Travelife Partner
Met UNICEF in actie
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
Hoe doe ik een reisaanvraag?

Hoe doe ik een reisaanvraag?

Eenvoudig en snel

De 5 manieren om een reisaanvraag in te dienen

De eerste stap om een op maat gemaakte reis te maken, is het doen van een reisaanvraag. Dit kan op vele manieren, net wat jij het prettigst vindt. Op deze pagina leggen we uit welke manieren er zijn en hoe deze werken. Kom je er toch niet uit, dan staan we voor je klaar om je verder te helpen.

Er zijn 5 media die je kunt gebruiken. Klik op een medium om ernaartoe te springen:

Manieren om een reisaanvraag in te dienen

1. Website

Aangezien je toch al op onze website bent, beginnen we met de verschillende mogelijkheden om via dit kanaal een aanvraag in te dienen. Je hebt hier 5 opties. Klik op een optie om ernaartoe te springen:

Bekijk de mogelijkheden in afbeeldingen:

1a. Reisvoorstel

Deze optie is vooral handig als je al een redelijk beeld hebt van de reis die je wilt maken. Gebruik de knop ‘START REISVOORSTEL‘ in het hoofdmenu. Je komt op een pagina waarin je in 4 stappen wordt gevraagd hoe jouw droomreis eruit ziet. Je geeft o.a. aan waar je heen wilt, met hoeveel personen en in welk type accommodatie je wilt overnachten.

1b. Een reis op maat maken

Deze optie is ideaal als je de reis op de website leuk vindt, maar misschien nog een paar wijzigen in het programma wilt maken. Op iedere rondreis pagina vind je een rode knop ‘DEZE REIS OP MAAT MAKEN’. Ook nu kom je op een pagina met 4 stappen waar je jouw wensen nader kunt specificeren.

1c. Snelle aanvraag

Deze optie gebruik je als je snel jouw interesse wilt doorgeven of meer informatie over de reis wilt ontvangen. Op iedere rondreis pagina vind je het formulier dat we ‘SNELLE AANVRAAG’ noemen. Je vult jouw contactgegevens in en klaar is Kees.

1d. Mijn Reisplan

Wist je dat je bij AsiaDirect ook een reis kunt samenstellen door verschillende bouwstenen en/of excursies met elkaar te combineren? Hierdoor stel je een reis samen die helemaal aan jouw voorkeuren voldoet. Gebruik de blauwe knop ‘AAN REISPLAN TOEVOEGEN’ op een individuele rondreis, bouwsteen of excursie pagina om een onderdeel aan jouw reisplan toe te voegen. Bovenaan iedere pagina vind je een knop met een koffertje die je naar de Reisplan-pagina brengt. Hier vind je alle door jou geselecteerde onderdelen en kun je jouw aanvraag indienen.

1e. Contact pagina

Op de Contact pagina vind je een formulier om vragen te stellen, maar je kunt dit formulier uiteraard ook gebruiken om jouw wensen door te geven.


2. Telefonisch

Waarschijnlijk de snelste manier om een aanvraag in te dienen is door ons direct te bellen. Dat kan via ons Nederlandse nummer: +31 (0) 85 006 2044. Wij noteren jouw wensen, waarna we voor je aan de slag gaan.


3. E-mail

Geef je wensen door via ons algemene e-mailadres: info@asiadirect.nl. We horen graag van je waar je naar toe wilt, wanneer en met hoeveel personen.


4. Vakantiebeurs

De leukste en meest persoonlijke manier is een bezoek aan onze stand op een vakantiebeurs te brengen. We staan ieder jaar op meerdere beurzen, die we op onze website aankondigen. We kunnen direct al je vragen beantwoorden en tips geven over je reis. Een reisspecialist noteert jouw wensen en zal op basis hiervan een voorstel maken.


5. WhatsApp

Ook wij gaan met onze tijd mee. Stuur ons een berichtje via WhatsApp (+66 933 271 330) en wij nemen contact met je op om jouw wensen door te nemen.


Ik heb een reisaanvraag ingediend. En nu?

Nadat je je wensen kenbaar hebt gemaakt door middel van een reisaanvraag, ga je samen met een persoonlijk reisexpert aan de slag om een mooie reis in elkaar te zetten. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de pagina ‘Hoe werkt een op maat gemaakte reis‘.

Reis op maat samenstellen of direct boeken

Uiteraard kun je ook een rondreis, bouwsteen of excursie, zoals die op de website beschreven staat, direct boeken. Kijk op de pagina ‘Hoe boek ik een reis?‘ hoe dat werkt.

Wil je 2 of meer bouwstenen en/of excursies met elkaar combineren? Doe dan een reisaanvraag.