Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

17-Daagse rondreis Fair Deal Vietnam

Met volle teugen genieten van Vietnam, maar dan wel duurzamer

Fair Deal

17-Daagse rondreis Fair Deal Vietnam

Met volle teugen genieten van Vietnam, maar dan wel duurzamer

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
17 dagen / 16 nachten
VANAFPRIJS
€ 2654 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Hanoi, Hue, Hoi An, Mai Chau, Pu Luong, Ninh Binh, Hai Hau, Halong Bay, Dong Trieu
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Ecovriendelijke rondreis door Vietnam
 • Veel lokaal leven, fietsen en wandelen
 • Met de Vietnamese cyclo door Old Quarter in Hanoi
 • Ga heerlijk snorkelen bij de Cham eilanden
 • Het onweerstaanbaar charmante lampionnen-stadje Hoi An
 • Landelijk Vietnam: ontdek het elke dag opnieuw

Introductie

Opvallende tempels, uitgestrekte landschappen, uitzichten, keizerlijke historie, het lekkerste eten, het unieke Halong Bay, fietsen, wandelen en een tocht in een bamboebootje. Het zit allemaal in deze 17-daagse rondreis Fair Deal Vietnam. Je hoeft niks van wat Vietnam zo aantrekkelijk maakt te missen.

Dit is gewoon opnieuw zo’n afwisselende top vakantie van AsiaDirect. Alleen we pakken het net wat anders aan. We vliegen niet binnen Vietnam, je reist meerdere keren per (nacht)trein (met een van de mooiste treinreizen ter wereld!), je gaat veel te voet en per fiets zien, logeert bij minderheden, en de hotels zijn klein (vaak homestays) en als het maar even kan een AsiaDirect Eco Top Keuze.

Het zijn allemaal kleine stapjes, maar waarom zouden we ze niet zetten als we die fantastische natuur in Vietnam en de leefwereld van ons allemaal wat beter beschermen? Daarom: Fair Deal Vietnam. Net iets anders, maar minstens zo leuk!

Wil je weten waarom we deze reis Fair Deal noemen? Lees dan ons blog Wat betekent Fair Deal reizen met AsiaDirect.

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Vertrek
Dag 1: Vertrek
Je bent bijna onderweg. Ruim twee weken lang in Vietnam. Je staat op het punt een andere, nieuwe, maar erg leuke wereld te ontdekken!

Vandaag begint je reis! De internationale vluchten zijn exclusief, maar wij kunnen altijd helpen met het regelen van de vluchten indien nodig.

Dag 2
Aankomst in Hanoi
Dag 2: Aankomst in Hanoi
Zo, je staat in Hanoi! Onze chauffeur wacht je op en brengt je naar je hotel. Je hebt alle tijd om even op adem te komen.

De hoofdstad van Vietnam is niet de grootste stad van het land, dat is Ho Chi Minh City, maar wel een erg fijne stad met karakteristieke wijken. De bekendste is het Old Quarter, waar je nu bent. Het barst er van de cafeetjes, koffietentjes en restaurants. Je ziet hier overal Vietnamezen hun zaken afhandelen, of op een krukje op een hoek van een straat een kopje koffie drinken.

Aan het begin van de avond haalt onze gids je op voor een korte cyclo tour door de leukste buurten van Hanoi. De rit eindigt bij het restaurant waar het diner wordt geserveerd.
INCLUSIEF:
Transfer: Van de luchthaven naar je hotel
Excursie: Cyclo tour Hanoi en diner
Accommodatie:
Tirant Hotel ****
(Deluxe)
Maaltijden: Diner

Dag 3
Hanoi - Hue
Dag 3: Hanoi - Hue
Na je eerste kennismaking met Hanoi gisteren ben je vast benieuwd naar wat deze stad nog meer te bieden heeft. Daarom hebben we vandaag een stadstour voor je georganiseerd.

Die begint met een bezoek aan het mausoleum waar Ho Chi Minh, leider van de Vietnamese onafhankelijkheidsstrijd en de eerste president van het land, opgebaard ligt.

Ook op het programma: de Tempel van de Literatuur. Volgens ons de mooiste tempel van Hanoi. Deze ligt in een groot park en bestaat uit vijvers, poorten en altaartjes. De tempel werd al in 1070 (!) opgericht ter ere van de Chinese wijsgeer Confucius.

Na de lunch ga je naar het Vietnam Museum of Ethnology (om meer te weten te komen over de 54 verschillende etnische groepen die samen Vietnam vormen).

Na een drankje in de populaire Train Street ga je nog naar de beruchte Hoa Loa gevangenis, waar eerst de Fransen opstandige Vietnamezen opsloten en later Noord-Vietnamezen Amerikaanse krijgsgevangen. Vandaar de bijnaam Hanoi Hilton.

Aan het begin van de avond word je naar het station gebracht waar je de nachttrein naar Hue neemt. We hebben al geregeld dat je tot 18 uur van je kamer gebruik kunt maken.
INCLUSIEF:
Transfer: Met de nachttrein van Hanoi naar Hue. Transfer naar het station en in Hue naar het hotel
Excursie: Stadstour Hanoi
Accommodatie:
Nachttrein Hanoi - Hue
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 4
Hue
Dag 4: Hue
Hue was in de 19e eeuw de keizerlijke hoofdstad van de Nguyen dynastie. Dat voorname voorkomen is de stad nog altijd niet kwijt. De stevig ommuurde citadel is de belangrijkste reden Hue te bezoeken. Binnen die muren en de slotgracht liggen de restanten van tempels, pagodes en Forbidden Purple City, destijds het paleis van de keizer.

Je wordt bij het station opgehaald en dan krijg je eerst een lokaal Bun Bo Hue ontbijt! Hierna gaan we op tour. Die begint met een boottocht over de Perfume rivier. Alles wat je per se van Hue moet zien, zie je op deze tour. Om te beginnen de Thien Mu pagoda. Hier bezoek je de 7 verdiepingen hoge octogonale toren, het symbool van Hue. Ook bezoek je de keizerlijke Citadel, een ommuurd fort. Via de Ngo Mon Gate ga je Forbidden Purple City in om de Thai Hoa tempel, de Can Thanh tempel en Mieu en Hieu Lam Cac te zien.

In de middag gaat de tour verder met een uitgebreid bezoek aan de tombes van de keizers Tu Duc & Khai Dinh. De Engelssprekende gids vertelt je ook over de filosofie van de keizer en hoe deze het leven aan het hof beïnvloed heeft.

Nadat je bent ingecheckt in je hotel staan we rond half zes klaar om je per cyclo Hue bij avond te laten zien. We laten de kans om lekker Vietnamees street food te proeven natuurlijk niet aan ons voorbijgaan. We stoppen bij Le Loi Street, de Truong Tien brug en de Dong Ba markt. Rond 21 uur ben je weer in je hotel.
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour Hue, street food cyclo tour Hue
Accommodatie:
EMM Hotel ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 5
Hue - Hoi An
Dag 5: Hue - Hoi An
De treinreis van Hue naar Da Nang duurt ongeveer drie uur, maar je hoeft je geen moment te vervelen. Integendeel.

Allereerst reis je langs het strand van Lang Co, daarna de Hai Van Pass. Alleen het stuk van 21 kilometer over de Hai Van Pass is de moeite al waard. De pas doorkruist een uitloper van een rotsgebergte die ver in zee pas wordt opgeslokt door het water. Zo vormt het gebergte hier ook de Da Nang baai. Aan de linkerkant zie je de Zuid-Chinese Zee, aan je rechterhand schitteren de bergen.

Het laatste stuk van Da Nang naar Hoi An reis je per auto.

In de loop van de middag ben je dan in Hoi An. Het oogstrelende stadje kan op veel sympathie van bezoekers rekenen. Iedereen voelt zich hier snel thuis. Hoi An bestaat al eeuwen, is rustig en pakt bekenden en onbekenden in met de versieringen in de straten, de smalle kanaaltjes en bruggetjes, de houten Chinese shophouses en soms goed verborgen tempeltjes.

Ter kennismaking maak je een stadswandeling. Je bezoekt in ieder geval de 400 jaar oude Japanse brug, het eeuwenoude religieuze en sociale Chinees ontmoetingscentrum Phuc Kien Assembly Hall en de lokale vismarkt.
INCLUSIEF:
Transfer: Met de trein van Hue naar Da Nang. Transfer naar het station in Hue, naar hotel in Hoi An
Excursie: Stadswandeling Hoi An
Accommodatie:
Hadana Boutique Resort Hoi An ****
(Deluxe Balcony)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 6
Hoi An (Cham Islands)
Dag 6: Hoi An (Cham Islands)
Is het niet tijd voor een heerlijk dagje aan het strand en op het water? Inderdaad, dat is het.

Je wordt rond 8 uur opgehaald en naar de boot op de Cua Dai pier gebracht. Je vaart naar een mooi snorkelgebied bij de Cham Islands. De witte stranden en het helderblauwe water bij de eilanden worden tot de mooiste van Vietnam gerekend. Je hoeft geen snorkelspullen mee te nemen, en ook geen drinkwater, snacks of koffie en thee, daar zorgen wij voor.

Als het tijd wordt voor de lunch vaart de kapitein naar het Bai Chong strand. Hier wordt lekkere vis voor je klaargemaakt. Je kunt nog even zwemmen of in een hangmat je eten laten zakken. Rond half vier gaat de boot terug naar de pier (dat is ongeveer 5 kwartier varen). Onze chauffeur brengt je terug naar het hotel.

Deze tour wordt alleen uitgevoerd tussen mei en september.
INCLUSIEF:
Excursie: Snorkelen bij de Cham Islands
Accommodatie:
Hadana Boutique Resort Hoi An ****
(Deluxe Balcony)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 7
Hoi An - Hanoi
Dag 7: Hoi An - Hanoi
Voordat we Hoi An verlaten, nemen we je nog mee naar een bijzondere plek: My Son.

Het My Son heiligdom bestaat uit vele Champa tempels, die liggen in een vallei van ongeveer twee kilometer breed, omringd door twee bergketens. Het was de plek van religieuze ceremonies van koningen van de Champa dynastie en was ook een begraafplaats van Champa royals en nationale helden. Het My Son tempelcomplex is een van de meest voorname tempelcomplexen van het hindoeïsme in Zuidoost-Azië en het belangrijkste erfgoed in zijn soort in Vietnam. Hoewel het complex in de loop der tijd is verwoest, zien we nog steeds veel majestueuze oude ruïnes van tempels in de omgeving. Op de terugweg naar Hoi An brengen we ook een bezoek aan een zijdehandwerkdorp langs de Thu Bon rivier.

Rond de middag verlaat je het hotel en ben je vrij tot je rond 16 uur naar het station van Da Nang wordt gebracht om via Hanoi naar Mai Chau te reizen. Op weg naar meer ontdekkingen in het geweldige Noord-Vietnam.
INCLUSIEF:
Transfer: Per minibus naar Da Nang. Met de nachttrein van Da Nang naar Hanoi.
Excursie: Tour naar My Son
Accommodatie:
Nachttrein Da Nang - Hanoi
Maaltijden: Ontbijt

Dag 8
Hanoi- Mai Chau
Dag 8: Hanoi- Mai Chau
Zoals je inmiddels weet word je door onze chauffeur opgehaald op het station. Je gaat dan eerst lunchen voordat je in drie tot vier uur naar Mai Chai wordt gebracht.

Mai Chau ligt ten westen van Hanoi in een gebied waar de heuvels en bergen steeds meer greep op het landschap krijgen. Je ziet er een lappendeken van kleine gele en groene rijstvelden met wat minderhedendorpjes ertussen. Verderop in Moc Chau liggen juist meer theeplantages.

De minderheden die hier leven zijn de White Thai en Black Thai. Ze leven van de rijstbouw, het weven van kleding en het maken van een lokale rijstwijn. Opvallend is dat hun huisjes op palen staan. De grond kan hier erg nat worden, dus geeft een bamboehuis op palen wat bescherming (ook tegen dieren trouwens).

Onderweg stop je om van het uitzicht bij de Hoa Binh Hydroelectric Power Station te genieten. Diner is in de homestay.
INCLUSIEF:
Transfer: Van het station in Hanoi naar Mai Chau
Accommodatie:
Little Mai Chau Home Stay **
(Homestay)
Maaltijden: Lunch, diner

Dag 9
Mai Chau- Pu Luong
Dag 9: Mai Chau- Pu Luong
In de ochtend maak je een fietstocht om boeren te zien werken op het land en bezoek je rustige dorpjes met traditionele paalwoningen, verspreid tussen moderne huizen in Na Phon, Na Mo en Nhot. In Lac en Pom Coong worden sjaals en stoffen geweven. Na een bezoek aan deze dorpen hoor je meer over het dagelijks leven en de cultuur van de lokale Thai minderheden, voordat je terugkeert naar je homestay om uit te checken.

Lunch wordt opgediend bij een familie van White Thai. Hierna rijden we in ongeveer anderhalf uur naar Pu Luong. Je rijdt Pu Luong Natuurreservaat binnen via een adembenemende bergpas die je op een panoramisch uitzicht over de hele vallei trakteert.

Pu Luong bestaat uit kalkstenen bergen, groene dichtbegroeide stroken bos en rijstterrassen. In het landschap duiken hier veel voor deze regio typische bamboe waterraderen op waarmee de rijstvelden worden geïrrigeerd.

Eenmaal bij je accommodatie heb je vrije tijd om de omgeving in alle rust te verkennen.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Mai Chau naar Pu Luong
Excursie: Fietstocht Mai Chau
Accommodatie:
Pu Luong Retreat ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 10
Pu Luong
Dag 10: Pu Luong
We gaan wandelen en fietsen in de omgeving van Pu Luong.

Afhankelijk van het weer (en de warmte) wandelen we of fietsen we eerst. Hoe dan ook, je daalt op enig moment te voet af naar de prachtige vallei vol rijstterrassen en bezoekt wat omliggende dorpjes.

Ook ga je op de fiets naar Uoi en Lan dorpen. Als de tijd het toelaat en je sterk genoeg bent kun je naar het dorp Hieu fietsen, met de mogelijkheid om van de Hieu waterval te genieten, de enige in het reservaat. Ontbijt, lunch en diner zijn vandaag inbegrepen.
INCLUSIEF:
Excursie: Fietsen en wandelen in de omgeving van Pu Luong
Accommodatie:
Pu Luong Retreat ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 11
Pu Luong - Ninh Binh
Dag 11: Pu Luong - Ninh Binh
Voordat we naar het al net zo mooie Ninh Binh reizen, spenderen we nog snel wat tijd in Pu Luong.

We wandelen naar het gebied waar de meeste waterraderen staan. Daarna gaan we met een vlot van bamboe een dikke kilometer de rivier afdrijven.

Als we weer opgedroogd en opgefrist zijn, gaan we naar Ninh Binh. Een van de meest overrompelende natuurgebieden van Vietnam. Je ziet er hoe kronkelende rivieren door valleien vol rijstvelden een weg vinden langs spitse met bomen begroeide rotspieken.

En er staan geweldige tempels. We gaan er meteen maar de meest indrukwekkende zien: Bai Dinh, het grootste boeddhistische tempelcomplex in Vietnam. Er staan 500 Arhat-beelden in lange gallerijen. Je ziet er vijvers, meerdere pagodes en het grootste bronzen boeddhabeeld van het land. Je kunt ook de in het oogspringende 13 verdiepingen tellende Bao Thap Tower op voor een schitterend uitzicht over het hele complex.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Pu Luong naar Ninh Binh
Excursie: Naar de waterraderen, riviertocht per bamboevlot, Bai Dinh tempel
Accommodatie:
Tam Coc Serenity ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 12
Ninh Binh
Dag 12: Ninh Binh
Ninh Binh is een van de meest overrompelende natuurgebieden van Vietnam. Bij Tam Coc zie je hoe een kronkelende rivier door een vallei vol rijstvelden een weg vindt langs spitse met bomen begroeide rotspieken.

Het allermooist is het uitzicht vanaf de Hang Mua piek. Dat is echt een flinke klim naar boven, maar je wordt beloond. Op de top is het moeilijk je ogen te geloven.

Die Hang Mua, de Mua Cave, is een van de eerste onderdelen van ons gevarieerde programma van vandaag. We maken een wandeling in de omgeving van Mua Cave en bezoeken de Dinh en Le tempels, die vlak bij elkaar liggen. Na de lunch vervolgen we onze weg naar de nog relatief onbekende vallei van de vogels, Thung Nham (ook bekend als Thung Chim). Hierna stappen we op de fiets en trappen we naar de Bich Dong pagode. Een kleine maar fotogenieke tempel, waarvan de toegangspoort en het meertje met lotussen het meest tot de verbeelding spreken.
INCLUSIEF:
Excursie: Wandel- en fietstour Ninh Binh
Accommodatie:
Tam Coc Serenity ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 13
Ninh Binh - Hai Hau (Ninh Binh)
Dag 13: Ninh Binh - Hai Hau (Ninh Binh)
We gaan deze bijzondere regio en de cultuur die erbij hoort nog wat verder ontdekken vandaag. Het wordt weer een volle en mooie dag.

Technisch gezien verlaten we de provincie Ninh Binh en gaan we naar de buren van Nam Dinh, maar een 40-tal kilometers verderop. Wat denk je ervan om te ontbijten zoals men hier doet? Met de traditionele rundvlees noedelsoep Pho. Het bekende Vietnamese gerecht ontstond hier in Nam Dinh.

Je stopt in het dorp Hong Quang, dat bekend is vanwege de waterpoppen, een geliefde Vietnamese traditie. Wat komt er kijken bij een waterpoppenshow? Dat hoor je hier. Hierna bezoek je de Co Le pagode. Een bijzonder godshuis, omdat je hier niet alleen boeddhistische invloeden ziet, maar ook christelijke.

We lunchen in de homestay waar we vanavond ook gaan slapen: Ecohost Hai Hau.

In de middag maak je een fietstocht in de omgeving van Pham Phao Village, beroemd om zijn houtsnijwerk. Ook kijk je in het dorp waar traditionele trompetten worden gemaakt. En zie je
Chua Luong, dat zowel een 16e eeuws huis als een brug is....

Het diner wordt geserveerd in je homestay. Daarna kun je karaoke zingen, een wandeling maken of gewoon ontspannen.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Ninh Binh naar Hai Hau
Excursie: Dagtour Nam Dinh provincie
Accommodatie:
Ecohost Hai Hau **
(Homestay)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 14
Hai Hau (Ninh Binh) - Halong Bay
Dag 14: Hai Hau (Ninh Binh) - Halong Bay
Je bent het inmiddels gewend van ons. We maken mooie lange dagen waarin we veel zien en doen. Vandaag doen we er nog een schepje bovenop. Het begint vroeg (eerlijk gezegd: erg vroeg) met de zonsopkomst bij de Hai Ly Rula kerk aan het strand. En eindigt met een boottocht door Halong Bay.

Na de zonsopkomst ga je naar het Hai Ly zoutveld om te leren hoe de lokale bevolking zout maakt en opslaat. Een heerlijke Pho wordt geserveerd op basis van een traditioneel familierecept.

Aan het eind van de ochtend zijn we in Halong Bay. De baai heeft een oppervlakte van 1500 vierkante kilometer! Het is een grote in de rotsen uitgesleten zee, waar duizenden kalkstenen pieken nog boven het water uitsteken en nu eilandjes vormen.

Er bestaat geen mooiere manier om dit gebied te zien dan per boot een tocht door de baai te maken. Het licht en het decor veranderen doorlopend en je mobieltje wordt roodgloeiend van het fotograferen.

Onderweg met de boot kun je ook de Sung Sot grot bezoeken (een van de grootste en mooiste van Halong Bay), kun je kajakken of een tochtje met een bamboevlot naar de Luon Cave maken. Bij Titop Island kun je gaan zwemmen of (voor een schitterend uitzicht over de baai) een wandeling maken naar de top van het eiland (het is maar ongeveer 300 treden omhoog). Verder is er tijd om vanaf het dek de zonsondergang te aanschouwen. Rond 18 uur ben je terug in de haven en word je naar je hotel gebracht.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Hai Hau naar Halong Bay
Excursie: Zonsopkomst aan het strand bij de Hay Li Rula kerk, Hay Li zoutvelden, cruise Halong Bay
Accommodatie:
Novotel Halong Bay Hotel ****
(Super Bay View)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 15
Halong Bay - Dong Trieu
Dag 15: Halong Bay - Dong Trieu
Voordat je terugkeert naar Hanoi voegen we nog een dagje landelijk Vietnam in de provincie Quang Ninh toe.

Van Halong Bay brengen we je in ongeveer anderhalf uur naar een goede homestay waar je kunt zwemmen en fietsen.

Als je zin hebt tenminste. Want we hebben nog een fietstocht door de omgeving voor je geregeld. Maar als je het leuker vindt om Dong Trieu achterop de scooter te verkennen, kan dat ook.

Je kunt in je homestay genieten van een voetmassage en van het diner.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Halong Bay naar Dong Trieu
Excursie: Fiets- of scootertour Quang Ninh
Accommodatie:
Paddy Home **
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 16
Dong Trieu - Hanoi
Dag 16: Dong Trieu - Hanoi
We stellen je vertrek naar Hanoi opnieuw een beetje uit. Je gaat eerst nog wat meer van Quang Ninh zien en een paar leuke dingen doen. In dit waterrijke gebied ga je zien hoe families al eeuwenlang gebruik maken van de rivieren. Ook leer je peddelen in een traditioneel noordelijk bamboebootje op de Ngo rivier. En je gaat per fiets naar wat dorpjes in de buurt en een van de beste uitkijkpunten van de omgeving.

Na de lunch brengen we je naar je hotel in Hanoi. De dag is verder ter vrije besteding.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Dong Trieu naar Hanoi
Excursie: Tour Quang Ninh, peddelen in een bamboebootje
Accommodatie:
Tirant Hotel ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 17
Vertrek
Dag 17: Vertrek
Aan alle goede dingen komt een eind, zegt men, en dus ook aan deze rondreis Fair Deal Vietnam.

Je wordt op tijd naar het vliegveld gebracht. We hopen dat je genoten hebt en zien je graag weer terug! Al onze reizen zijn op maat, dus als je bijvoorbeeld meer strand wilt, laat het ons weten.
INCLUSIEF:
Transfer: Van hotel naar de luchthaven
Maaltijden: Ontbijt

Routekaart 17-daagse rondreis Duurzaam Vietnam

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 2654
3 personen€ 2232
4 personen€ 2090
5 personen€ 1929
6+ personen€ 1875
Prijzen zijn beschikbaar t/m 15-12-2024.
Bovengenoemde vanafprijzen zijn geldig bij vertrek tussen 14-06-2024 en 15-12-2024.
Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Accommodatie als aangegeven of vergelijkbaar
 • Maaltijden zoals vermeld
 • Engelssprekende gids bij excursies
 • Privévervoer met chauffeur met auto of minibus
 • Nachttrein van Hanoi naar Hue
 • Trein van Hue naar Da Nang
 • Nachttrein van Da Nang naar Hanoi
 • Excursies en entreegelden zoals vermeld in programma
 • Cyclo tour Hanoi en diner
 • Stadstour Hanoi
 • Stadstour Hue, street food cyclo tour Hue
 • Stadswandeling Hoi An
 • Snorkelen bij de Cham Islands
 • Tour naar My Son
 • Fietstocht Mai Chau
 • Fietsen en wandelen in de omgeving van Pu Luong
 • Naar de waterraderen, riviertocht per bamboevlot, Bai Dinh tempel
 • Wandel- en fietstour Ninh Binh
 • Dagtour Nam Dinh provincie
 • Zonsopkomst aan het strand bij de Hay Li Rula kerk, Hay Li zoutvelden
 • Cruise Halong Bay
 • Fiets- of scootertour Quang Ninh
 • Tour Quang Ninh, peddelen in een bamboebootje

Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Visum
 • Niet vermelde onderdelen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Hanoi
Tirant Hotel ****
Deluxe
Ecovriendelijk
Hanoi
Nachttrein Hanoi - Hue
Eco Top Keuze
Hue
EMM Hotel ****
Deluxe
Hoi An
Hadana Boutique Resort Hoi An ****
Deluxe Balcony
Ecovriendelijk
Hanoi
Nachttrein Da Nang - Hanoi
Eco Top Keuze
Mai Chau
Little Mai Chau Home Stay **
Homestay
Ecovriendelijk
Pu Luong
Pu Luong Retreat ***
Deluxe
Ninh Binh
Tam Coc Serenity ****
Deluxe
Ecovriendelijk
Ninh Binh
Ecohost Hai Hau **
Homestay
Halong Bay
Novotel Halong Bay Hotel ****
Super Bay View
Ecovriendelijk
Dong Trieu
Paddy Home **
Standaard
17-Daagse rondreis Fair Deal Vietnam
REISDUUR
17 dagen / 16 nachten
VANAFPRIJS
€ 2654 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Hanoi, Hue, Hoi An, Mai Chau, Pu Luong, Ninh Binh, Hai Hau, Halong Bay, Dong Trieu
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 9 Sanne, Reisspecialist Indonesië en Thailand
Reisexpert Sanne

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
hue 3
Hoi An Vietnam 02
vietnam pu luong
Vietnam Non La
vietnam hoi an cham islands
vietnam noord vietnam boeren pijp roken
vietnam ninh binh vrouw verzamelt waterplanten
vietnam mai chau

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's