Home / Cambodja / Bouwstenen & korte reizen

Bouwstenen & korte reizen

Op deze pagina vind je per regio een aantal dagexcursies en meerdaagse tours, waarvan wij uit ervaring weten dat ze zeer goed in de smaak vallen bij onze reizigers. Met onze bouwstenen en korte reizen kun je eenvoudig je eigen unieke droomreis samenstellen. Ook de transfers, treintickets en (binnenlandse) vluchten kunnen wij hierbij verzorgen.

Cambodja is een enorm land en er zijn vele manieren om je reis samen te stellen. Uiteraard adviseren onze gespecialeerde medewerkers je hier graag over.

current cat:bouwstenen&kortereizen
2
Battambang

Battambang

Battambang ligt in het westen van Cambodja en is de belangrijkste stad in de regio. De stad heeft een interessante geschiedenis want deze regio is meer dan 100 jaar onder Thais bestuur geweest en ook tijdens de koloniale overheersing door de Fransen speelde Battambang een sleutelrol. Je vindt hier dus een stad met niet alleen een interessante geschiedenis maar ook een perfecte uitvalsbasis voor tours in het westen van Cambodja. Op deze pagina vind je een overzicht van al onze bouwstenen, dagexcursies en korte meerdaagse tours in de regio. Met onze bouwstenen en korte reizen kun je eenvoudig je eigen unieke droomreis samenstellen. Ook de transfers, treintickets en (binnenlandse) vluchten kunnen wij hierbij verzorgen.

» Bekijk deze 2 reizen
7
Phnom Penh

Phnom Penh

Phnom Penh is niet alleen de hoofdstad, maar ook de grootste en belangrijkste stad van Cambodja. Tijdens de koloniale overheersing door Frankrijk stond Phnom Penh bekend als een van de mooiste steden in Frans Indochina en ook vandaag de dag vind je nog veel prachtige koloniale architectuur. De stad is strategisch gelegen op de plek waar de Tonlé Sap rivier en de machtige Mekong samenkomen, een kruispunt van handelswegen en culturen. Kortom een ideale uitvalsbasis en een niet te missen stop tijdens een bezoek aan Cambodja. Op deze pagina vind je een overzicht van al onze bouwstenen, dagexcursies en korte meerdaagse tours in de regio Phnom Penh. Met onze bouwstenen en korte reizen kun je eenvoudig je eigen unieke droomreis samenstellen. Ook de transfers en (binnenlandse) vluchten kunnen wij hierbij verzorgen.

» Bekijk deze 7 reizen
10
Siem Reap

Siem Reap

Siem Reap is een provinciale hoofdstad en was dat ook al tijdens koloniale Franse periode. De stad kent nog altijd mooie koloniale architectuur. De naam betekent letterlijk 'totale overwinning op Siam (Thailand)' maar hier is weinig historisch bewijs voor en hoogstwaarschijnlijk niet meer dan een 'PR stunt' door de koning destijds. Waar Siem Reap vandaag de dag bekend om is, is simpelweg de ligging dicht bij de tempelcomplexen van Angkor Wat. Siem Reap is dé uitvalsbasis voor dé highlight van Cambodja. Maar dat wilt niet zeggen dat er niet veel meer te zien en te doen is in de omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van al onze bouwstenen, dagexcursies en korte meerdaagse tours in de regio. Met onze bouwstenen en korte reizen kun je eenvoudig je eigen unieke droomreis samenstellen. Ook de transfers, treintickets en (binnenlandse) vluchten kunnen wij hierbij verzorgen.

» Bekijk deze 10 reizen
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!