Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
Cambodja Angkor Wat Banteay Kdei tempel

Bouwstenen Cambodja

De ideale aanvulling op jouw rondreis

Maatwerkreis Cambodja

1
Beschrijf jouw droomreis door Cambodja
2
Onze reisexperts matchen jouw wensen met de perfecte reis
3
Boek jouw vakantie alleen als je 100% tevreden bent
Toon filter opties
Filter op regio
Sorteer op

Waarom een bouwsteen in Cambodja met AsiaDirect?

  • Ontdek de hoogtepunten van Siem Reap en Phnom Penh
  • Verken de omgeving van Siem Reap per avontuurlijke jeeptocht
  • Overnacht bij locals en zie meer van het échte Cambodjaanse leven
  • Maak kennis met de lokale bewoners van Banteay Chhmar
  • Wandel door de mooiste stukjes natuur in Ratanakiri
  • Breng een bezoek aan de Elephant Valley Project in Mondulkiri

Bouwstenen

Op deze pagina vind je per regio een aantal bouwstenen en meerdaagse tours, waarvan wij uit ervaring weten dat ze zeer goed in de smaak vallen bij onze reizigers. Met onze bouwstenen en korte reizen kun je eenvoudig je eigen unieke droomreis samenstellen. Ook de transfers, treintickets en (binnenlandse) vluchten kunnen wij hierbij verzorgen.

Cambodja is een enorm land en er zijn vele manieren om je reis samen te stellen. Uiteraard adviseren onze gespecialiseerde medewerkers je hier graag over.

Phnom Penh


Phnom Penh is niet alleen de hoofdstad, maar ook de grootste en belangrijkste stad van Cambodja. Tijdens de koloniale overheersing door Frankrijk stond Phnom Penh bekend als een van de mooiste steden in Frans Indochina en ook vandaag de dag vind je nog veel prachtige koloniale architectuur. De stad is strategisch gelegen op de plek waar de Tonlé Sap rivier en de machtige Mekong samenkomen, een kruispunt van handelswegen en culturen. Kortom een ideale uitvalsbasis en een niet te missen stop tijdens een bezoek aan Cambodja.

Siem Reap


Siem Reap is een provinciale hoofdstad en was dat ook al tijdens koloniale Franse periode. De stad kent nog altijd mooie koloniale architectuur. De naam betekent letterlijk ‘totale overwinning op Siam (Thailand)’ maar hier is weinig historisch bewijs voor en hoogstwaarschijnlijk niet meer dan een ‘PR stunt’ door de koning destijds. Waar Siem Reap vandaag de dag bekend om is, is simpelweg de ligging dicht bij de tempelcomplexen van Angkor Wat. Siem Reap is dé uitvalsbasis voor dé highlight van Cambodja. Maar dat wilt niet zeggen dat er niet veel meer te zien en te doen is in de omgeving.

Battambang


Battambang ligt in het westen van Cambodja en is de belangrijkste stad in de regio. De stad heeft een interessante geschiedenis want deze regio is meer dan 100 jaar onder Thais bestuur geweest en ook tijdens de koloniale overheersing door de Fransen speelde Battambang een sleutelrol. Je vindt hier dus een stad met niet alleen een interessante geschiedenis maar ook een perfecte uitvalsbasis voor tours in het westen van Cambodja. Op deze pagina vind je een overzicht van al onze bouwstenen, dagexcursies en korte meerdaagse tours in de regio.
Myanmar Bagan luchtballon

Wat onze reizigers zeggen

We wilden eerst alles zelf doen, maar hoe dichter we bij de reis datum kwamen, des te meer vragen we eigenlijk hadden. Door wat rond te struinen op het internet kwamen we uit bij AsiaDirect. Had hen een mailtje gestuurd met de vraag of ze konden helpen en de volgende dag werden we al gebeld. Ze gaven ons hele leuke en bruikbare adviezen en hebben toen besloten ook het een en ander bij hen te boeken. Hier hebben we absoluut geen spijt van.

Top service met zeer kundige gidsen, maar dat kan ook bijna niet anders in dit prachtige land. Zeer indrukwekkend, maar ondanks dat we veel gereisd hebben voelde alles heel ontspannen en relaxed. Volgend jaar weer met AsiaDirect!

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
Cambodja Phnom Penh Paleis Vogels
Cambodja Phnom Penh City
Cambodja Siem Reap Jeeptour
Sen Monorom 3
Ta Prohm temple 1
Cambodja Nationaal museum Algemene informatie Phnom Penh
Cambodja Siem Reap Angkor Wat tempels toeristen fietsen
Cambodja Ratanakiri 2
Cambodja Siem Reap Beng Mealea Temple Angkor Wat tempelcomplex
Foto van Debby @ Angkor Wat

"Zeer bijzondere ervaring in Cambodja met onze 2 kinderen (5 en 8 jr). Met dank aan AsiaDirect voor hun kundigheid en service!"

Wij hebben een top vakantie gehad. Met onze 2 kinderen van 5 en 8 jaar was het perfect te doen. We hadden eerst wel onze twijfels of Cambodja een goede bestemming zou zijn voor hen, maar we hebben absoluut geen spijt van onze keuze gehad. Alles was top geregeld door AsiaDirect, waar we ook kwamen overal stond er een taxi voor ons klaar. Onze gids Nancy was ook geweldig, zoveel extra dingen heeft ze ons laten zien die anders nooit gezien zouden hebben. We willen jullie bedanken voor deze reis.

Debby uit Medemblik
Cambodja