Home / Indonesië / Bouwstenen & korte reizen

Bouwstenen & korte reizen

Hier vind je een aantal bouwstenen, dagexcursies en meerdaagse tours, waarvan wij uit ervaring weten dat ze zeer goed in de smaak vallen bij onze reizigers. Je kunt ze onafhankelijk van elkaar boeken of ze met elkaar combineren om zo helemaal je eigen reis samen te stellen. Mochten bepaalde excursies of bouwstenen die jij in gedachten hebt hier niet bijstaan, schroom niet ons te mailen voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag jouw reiswensen te vervullen.

current cat:bouwstenen&kortereizen
15
Bali

Bali

Hier vind je een aantal bouwstenen, dagexcursies en meerdaagse tours op Bali, waarvan wij uit ervaring weten dat ze zeer goed in de smaak vallen bij onze reizigers. Je kunt ze onafhankelijk van elkaar boeken of ze met elkaar combineren om zo helemaal je eigen reis samen te stellen.

» Bekijk deze 15 reizen
6
Java

Java

Hier vind je een aantal bouwstenen, dagexcursies en meerdaagse tours op Java, waarvan wij uit ervaring weten dat ze zeer goed in de smaak vallen bij onze reizigers. Je kunt ze onafhankelijk van elkaar boeken of ze met elkaar combineren om zo helemaal je eigen reis samen te stellen.

» Bekijk deze 6 reizen
1
Kalimantan

Kalimantan

Hier vind je een aantal bouwstenen, dagexcursies en meerdaagse tours op Kalimantan, waarvan wij uit ervaring weten dat ze zeer goed in de smaak vallen bij onze reizigers. Je kunt ze onafhankelijk van elkaar boeken of ze met elkaar combineren om zo helemaal je eigen reis samen te stellen.

» Bekijk deze reis
1
Sulawesi

Sulawesi

Hier vind je een aantal bouwstenen, dagexcursies en meerdaagse tours op Sulawesi, waarvan wij uit ervaring weten dat ze zeer goed in de smaak vallen bij onze reizigers. Je kunt ze onafhankelijk van elkaar boeken of ze met elkaar combineren om zo helemaal je eigen reis samen te stellen. Sulawesi is zonder meer fantastisch! Het eiland is zo gevarieerd en daardoor heel interessant. De natuur is uitzonderlijk en thuisbasis van onder andere het spookdiertje. Cultuurliefhebbers gaan het hier ook fantastisch vinden met de bijzondere ceremonies van de Toraja en de delicatessen van de Minahasa. Je kunt daarna heerlijk bijkomen in een van de accommodaties aan de paradijselijke stranden van de Togean eilanden of Bunaken en genieten van de overweldigende onderwaterwereld.

» Bekijk deze reis
4
Sumatra

Sumatra

Hier vind je een aantal bouwstenen, dagexcursies en meerdaagse tours op Sumatra, waarvan wij uit ervaring weten dat ze zeer goed in de smaak vallen bij onze reizigers. Je kunt ze onafhankelijk van elkaar boeken of ze met elkaar combineren om zo helemaal je eigen reis samen te stellen.

» Bekijk deze 4 reizen
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!