Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Ruim 15 jaar ervaring
Home / Privacyverklaring

AsiaDirect hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Persoonsgegevens die wij verwerken
AsiaDirect B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Nationaliteit
  • Paspoortnummer
  • Paspoort vervaldatum

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@asiadirect.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
AsiaDirect B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Administratieve doeleinden
  • Communicatie over de (offerte voor de) reis
  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht
  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief indien je je hiervoor schriftelijk of op onze website hebt aangemeld
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • AsiaDirect B.V. analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming
AsiaDirect B.V. neemt geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van AsiaDirect B.V.) tussen zit.

Bewaartermijn
AsiaDirect bewaart persoonsgegevens zoals vermeld in de paragraaf ‘Persoonsgegevens die wij verwerken’ niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Delen van persoonsgegevens met derden
AsiaDirect B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Binnen de EU en Zuidoost Azië
Wij verstrekken enkel persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn binnen de EU of Zuidoost Azië. Dit betreft uitsluitend die gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de reisovereenkomst. Indien reisdienst gerelateerde diensten in het buitenland geboekt worden, zullen de klantgegevens worden doorgegeven ter voltooiing van de boeking. Daarbij geldt evenwel dat de dienstverlener in het buitenland een eigen zelfstandige bevoegdheid heeft om de privacy van de reiziger te waarborgen en AsiaDirect niet verantwoordelijk is voor het handelen van de dienstverlener.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
AsiaDirect B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies (Google Analytics, Facebook Pixel, Google Tag Manager). En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door AsiaDirect B.V. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@asiadirect.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
AsiaDirect B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@asiadirect.nl.

Klachten
Mocht je een klacht hebben over de verwerking van jouw persoonsgegevens, dan vragen wij je hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met jou niet uit, dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen
Als je naar aanleiding van deze privacyverklaring nog vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op.

W: https://www.asiadirect.nl
E: info@asiadirect.nl
T: +31 (0)85 006 2044
Productieweg 2
3481 MH Harmelen

Bijgewerkt op: 18 juni 2018

Wij staan op deze (vakantie)beurzen

 
Verre Reizen Event Nederland
27 en 28 oktober 2018
Fokker Terminal
Den Haag, Nederland
Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen
5 en 6 januari 2019
Beurs van Berlage
Amsterdam, Nederland
Reis&Co Event
5 en 6 januari 2019
MartiniPlaza
Groningen, Nederland
Vakantiebeurs
10 t/m 13 januari 2019
Jaarbeurs
Utrecht, Nederland
Vakantiesalon
24 t/m 27 januari 2019
Antwerp Expo
Antwerpen, België
 
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!