Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

16-daagse rondreis Noord-India & Nepal

Een reis om naar uit te kijken, te ondergaan, en nooit meer te vergeten!

16-daagse rondreis Noord-India & Nepal

Een reis om naar uit te kijken, te ondergaan, en nooit meer te vergeten!

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
16 dagen / 15 nachten
VANAFPRIJS
€ 2107 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Delhi, Jaipur, Abhaneri, Agra, Taj Mahal, Kathmandu, Chitwan National park, Pokhara
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Kathmandu: het mystieke religieuze hart van Nepal
 • Spot neushoorns, beren en luipaarden in Chitwan National Park
 • Vergaap je aan de Taj Mahal, het wereldberoemde monument van de liefde
 • Onvergetelijk: het magistrale Himalaya gebergte
 • Rajasthan: het land van maharadja’s en tijgers, van forten en paleizen

Introductie

Nepal is een van de meest begeerde reisdoelen van menig reiziger. Terecht, het land onderscheidt zich met een fascinerende eigen cultuur, is kleurrijk, heeft fantastisch wildlife en de tot de verbeelding sprekende hoge bergpieken van het Himalaya gebergte.

Het mooie van deze 16-daagse rondreis is dat we het moois van Nepal combineren met hoogtepunten van Noord-India. Dat is een veel grotere bonus dan je misschien denkt. Want als we het hebben over reisdoelen die hoog op wensenlijstjes staan, mogen we de Taj Mahal in Agra niet vergeten. Dat betoverende monument zie je op deze reis!

Je gaat ook naar Jaipur in Rajasthan, ooit een eigen koninkrijk, nu nog altijd een visueel spektakel; bezoekt Keoladeo Ghana National Park in Bharatpur, het voormalige eendenjachtgebied van de Maharadja’s. En je gaat natuurlijk naar Kathmandu, het religieuze en culturele hart van Nepal; maar ook op safari in Chitwan, waar nog luipaarden en tijgers leven.

Kortom: een reis om naar uit te kijken, te ondergaan, en nooit meer te vergeten!

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Heenvlucht naar Delhi
Dag 1: Heenvlucht naar Delhi
Vandaag vlieg je naar Delhi met een internationale vlucht. De vlucht is niet inclusief in de prijs. Wij helpen je graag met het zoeken naar een geschikte vlucht.

Dag 2
Aankomst in Delhi
Dag 2: Aankomst in Delhi
Na al die maanden vooruitblikken, ben je dan eindelijk in India, in Delhi. Je reis is nu echt begonnen. Een nieuwe wereld ligt aan je voeten. Gelukkig staat in die wereld ook onze chauffeur voor je klaar, die je naar het hotel brengt.

Delhi is de beste stad om deze reis door India en Nepal te beginnen, een stad waar je even rustig aan dit overrompelende land kunt wennen. Indiërs vinden deze stad westers, maar maak je geen zorgen, dat vinden wij niet. Dit is echt India!

Delhi is een stad van dromen. Voor sommige Indiërs komen die dromen uit, maar voor de meesten niet. Toch is een droom najagen voor sommigen het enige dat ze rest. Het leven van bijna 28 miljoen mensen krioelt door de straten en stegen. Je ziet de overblijfselen van het rijke Britse koloniale verleden, de tradities, de dagelijkse besognes, maar ook de stappen die India op weg naar de toekomst zet.
INCLUSIEF:
Transfer: Van de luchthaven naar het hotel in Delhi
Accommodatie:
Tree of Life Bed & Breakfast ***
(Standaard)

Dag 3
Delhi
Dag 3: Delhi
Hoe kun je India beter leren kennen dan door maar meteen onder te dompelen in Delhi en de rijke historie. Dat doen we met deze dagtour.

Die begint met de Jama Masjid, een van de grootste moskeeën van India. Er is plaats voor zo'n 25.000 gelovigen! De minaretten en de koepels van rode zandsteen en marmer van het 17e eeuwse religieuze monument zijn een toonbeeld van de Mughal-architectuur.

Vervolgens ga je verder naar de India Gate, een oorlogsmonument ter herinnering aan soldaten die sneuvelden terwijl ze de eer van India verdedigden, onder meer in de Eerste Wereldoorlog. Als je niet beter zou weten, zou je denken dat je in Parijs bij de Arc de Triomphe staat.

De derde locatie van vandaag is de Qutub Minar, de hoogste toren in India. Al in 1193 werd aan de bouw van deze ‘overwinningstoren’ begonnen. Het is niet duidelijk of de toren is gebouwd om de komst van de Islam naar India te herdenken of als minaret van een moskee. Aan de voet van de toren staat namelijk de Quwwat-ul-Islam moskee, de oudste moskee van India. De toren is bijna 73 meter hoog en versierd met ingenieuze inscripties en houtsnijwerk.

Dan: de graftombe van Humayun. Het eerste wat je zult denken is: dit lijkt op de Taj Mahal. En dat klopt, Humayun is het voorbeeld voor Taj Mahal. Deze graftombe, bestemd als laatste rustplaats voor Humayun, de tweede vorst van het Mughal-rijk, is namelijk de eerste tombe die in een tuin werd gebouwd. In die tijd waren bezoekers zo onder de indruk van dit complex dat veel latere vorsten zich hierdoor lieten inspireren.

Hierna maak je een tocht met de riksja door de kronkelende straatjes van Chandni Chowk, een duizelingwekkende, honderden jaren oude markt vol Indiase specerijen en snoepjes, fruit, zijden en satijnen kleding, etherische oliën, gouden en zilveren sieraden.
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour Delhi, riksja tocht door Chandni Chowk
Accommodatie:
Tree of Life Bed & Breakfast ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 4
Delhi - Jaipur
Dag 4: Delhi - Jaipur
Na het ontbijt ga je je verplaatsen vandaag. De reis gaat verder naar Jaipur, de hoofdstad van Rajasthan. Het is ongeveer 6 uur rijden.

Jaipur was eeuwenlang een eigen koninkrijk. Dat is lang geleden, maar de stad heeft, nu als onderdeel van India, haar eigen charme bewaard. Het is een van de leukste steden om te bezoeken. Er is een levendige stadskern waar altijd wat te beleven valt en er is veel te zien. De stad heeft de bijnaam de ‘roze stad’, mogelijk omdat de stad ooit roze werd geverfd voor koninklijk bezoek uit Groot-Brittannië. Je vindt er bijvoorbeeld het spectaculaire Ambert Fort en het roze Windpaleis.

Ook de moeite waard: een ontdekkingstocht door de bruisende Johori bazaar. Beweeg mee op de stromen van deze populaire markt, die beroemd is vanwege de traditionele Rajasthani stoffen, opvallende geborduurde schoenen en de lokale juweliers. Zijn de juweliers te duur? Kijk dan eens naar een ketting van goudsbloemen op de Tripolia bazaar.

In de avond krijg je een kookdemonstratie over de Rajasthani keuken. Dat wordt smullen van Rajasthani barbecue, Indiase kwark en desserts.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Delhi naar Jaipur
Excursie: Rajasthani kookdemonstratie
Accommodatie:
Rajasthan Palace ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt, diner

Dag 5
Jaipur
Dag 5: Jaipur
De excursie begint vroeg vandaag. Je gaat veel zien en beleven. Dit staat op het programma:

Het sprookjesachtige Amber Fort (Fort Ajmer) is een imposante citadel waar, toen Ajmer nog de hoofdstad van het Mughal-rijk was, de keizer woonde. Het fort, misschien is paleis een beter woord, is opgetrokken uit rode zandsteen en wit en geel marmer en ligt idyllisch aan het Maotha meer. Het is gebouwd in 1592 en aanzienlijk groter dan je misschien in eerste instantie zou denken. Het heeft verschillende delen met elk een eigen binnenplaats, er zijn koninklijke verblijven, Perzische Tuinen, Turkse baden, er is het spiegelpaleis Diwan-e-Khas (waarvan de muren helemaal bedekt zijn met spiegels), en er staat een paviljoen waar vroeger alleen de vrouwen mochten komen. Het uitzicht vanaf het dak over de Aravalli bergketen en de oude stad is onvergetelijk.

Het Jaipur City Palace, het stadspaleis, bestaat net zo lang als de stad Jaipur. Het was zo’n beetje het eerste gebouw dat door koning Maharadja Sawai Jai Singh II in 1727 werd gebouwd. Hij maakte van Jaipur de nieuwe hoofdstad en verving daarmee Amber. Het paleis werd tot halverwege de vorige eeuw gebruikt voor ceremoniële bijeenkomsten van de maharadja van Jaipur. Binnen de muren van het stadspaleis vind je Mubarak Mahal (het welkomstpaleis) en het Paleismuseum.

Deze koning liet in 1728 ook het Jantar Mantara observatorium bouwen. Hij was een gedreven astroloog en zette zijn belangstelling om in wat het grootste observatorium ter wereld zou worden. Het bevat een 18-delig stenen instrumentarium, allemaal in de openlucht.
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour Jaipur, Ambert fort paleis en Stadspaleis
Accommodatie:
Rajasthan Palace ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 6
Jaipur - Abhaneri
Dag 6: Jaipur - Abhaneri
De trapputten van Chand Baori zijn echt iets bijzonders. Mooier ga je ze niet zien! Reden genoeg dus om vandaag in een kleine 3 uur naar Abhaneri te rijden.

In dit woestijnachtige gebied is al duizenden jaren een tekort aan water. Rond het jaar 1100 bouwden ze daarom ingenieuze trapconstructies in diepe putten waar het water kon blijven staan en de mensen er (via die trappen) altijd bij konden. In Chand Baori zien we een van de oudste en grootste van het land, zo'n 13 verdiepingen en duizenden trappen diep.

Na een bezoek aan dit architectonisch wonder ga je genieten van de landelijke omgeving en leer je de dorpsbewoners en hun levensstijl kennen tijdens een 'safari' langs authentieke dorpjes.
INCLUSIEF:
Excursie: Sightseeing Chand Baori, village safari
Accommodatie:
Umaid Palace ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt, diner

Dag 7
Abhaneri - Keoladeo Ghana - Fatehpur Sikri - Agra
Dag 7: Abhaneri - Keoladeo Ghana - Fatehpur Sikri - Agra
We zeggen het zelf, maar ook dit belooft weer een bijzondere dag te worden. We rijden naar het Keoladeo Ghana National Park in Bharatpur. Dit voormalige eendenjachtgebied van de Maharadja's is nu een van de belangrijkste overwinteringsgebieden voor grote aantallen watervogels uit bijvoorbeeld Afghanistan en China. Het Nationaal Park herbergt maar liefst 366 vogelsoorten, vele soorten bloemen, maar ook schildpadden en hagedissen. Per riksja ontdekken we in ongeveer twee uur tijd de prachtige natuur en met een beetje geluk (afhankelijk van het seizoen) kun je zelfs de zeldzame Siberische kraanvogel zien.

We gaan op weg naar Agra (in totaal is het vandaag ongeveer 5 uur rijden), maar met een mooie tussenstop in Fatehpur Sikri. Deze kleine stad was in de 16e eeuw de hoofdstad van een Mughal keizerrijk. En dat is te zien, want de stad, net ten westen van Agra, is opgetrokken uit rode kalkstenen monumenten die bezoekers tot op de dag van vandaag doen verbazen.

De Jama Masjid moskee (niet te verwarren met de gelijknamige moskee in Delhi) was na de bouw de grootste van India. Net zo beroemd is de enorme Buland Darwaza, de poort naar deze oude moskee, ook wel de deur naar de overwinning genoemd. Ook de marmeren tombe van Salim Chishti en het Jodha Bais Palace mag je niet missen. Het paleis bevat een mix van hindoeïstische en Mughal-stijlen. De vijf verdiepingen hoge Panch Mahal, vanwaar je uitkijkt over Fatehpur Sikri, ligt ernaast.

Vervolgens rijden we naar Agra, dat tijdens de 16e en 17e eeuw de zetel van het keizerlijke hof was. Eén enkele familie domineerde India ongeveer 300 jaar. Deze familie staat bekend als de Grote Mughals. Het mooiste overblijfsel is de Taj Mahal, een gedicht van marmer.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Abhaneri naar Agra
Excursie: Riksja tocht in Keoladeo Ghana National Park, Fatehpur Sikri
Accommodatie:
Hotel Taj Resorts ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 8
Agra - Taj Mahal - Delhi - Kathmandu
Dag 8: Agra - Taj Mahal - Delhi - Kathmandu
De Taj Mahal is een monument van de liefde. De Indiase mogol Sjah Jahan creëerde het als eerbetoon aan zijn vrouw Mumtaz Mahal, die in 1631 in het kraambed overleed. De Taj Mahal is misschien in het echt kleiner dan je verwacht (het is 58 meter hoog en 56 meter breed) maar de indruk die het achterlaat is immens. Dat komt door de uitstraling van het monument, het licht dat altijd in andere tinten over het marmer rolt en de ligging aan de Yemuna rivier (die je aanvankelijk niet eens ziet).

Naar verluidt werkten in 22 jaar zo’n 20 duizend man aan de tombe. Dat was vooral omdat het witte marmer van 300 kilometer verderop moest komen. Het werd met honderden olifanten naar Agra gebracht.

Na dit bezoek word je naar het vliegveld van Delhi gereden voor je vlucht naar Kathmandu. Het begin van het Nepal gedeelte van deze rondreis.

Nepal spreekt als weinig andere landen tot de verbeelding van reizigers. Het land heeft iets mystieks, iets ongrijpbaars, en iets indrukwekkends, al is het maar omdat het 8 van de 10 hoogste bergen ter wereld heeft, waaronder de hoogste top op aarde: die van de Mount Everest.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Agra naar de luchthaven in Delhi, vlucht naar Kathmandu, transfer naar je hotel
Excursie: Bezoek Taj Mahal
Accommodatie:
Hotel Le Himalaya ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 9
Kathmandu (Eerste stadstour)
Dag 9: Kathmandu (Eerste stadstour)
Er staat je een nieuwe ontdekkingstocht te wachten: Kathmandu. De stad ligt in een vallei en is een van de oudste ter wereld. Het is niet alleen het economisch hart van het land, maar ook het culturele en religieuze centrum. En vooral aan dat laatste dankt de Nepalese hoofdstad haar reputatie. Na vandaag weet je waarom. We nemen je mee op tour en dit ga je zien:

In het openlucht museum Kathmandu bezoeken we eerst de 2000 jaar oude Swayambhunath stoepa. Deze boeddhistische stoepa heeft een magische sfeer en wordt ook de Apentempel genoemd, omdat hier al generaties lang heilige apen leven. Grote kans dat je er dus een aantal tegenkomt.

Vervolgens ga je naar het Durbar Square van Kathmandu, het oude paleis van de Nepalese royalty. Het complex heeft 50 tempels en wordt daarom ook wel 'het museum van tempels' genoemd. In de buitenste vierhoek staan de Kasthamandap, de Kumari Ghar (de tempel van de levende godin) en de Shiva-Parvati-tempel, terwijl in de binnenste vierhoek de Hanumandhoka en het hoofdpaleis staan.

Daarna ga je het Durbar Square van Patan verkennen, een ander paleiscomplex van de Malla koningen uit de 17e eeuw. Het plein en de omgeving zijn een goed voorbeeld van de oude Newari-architectuur. Patan barst bijna uit zijn voegen vanwege de enorme hoeveelheid boeddhistische heiligdommen, stoepa's en kloosters. Het paleis heeft drie grote binnenplaatsen. De centrale (en tevens de oudste) is Mul Chowk, met een indrukwekkend museum met boeddhistische, maar ook hindoeïstische kunst.
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour Kathamandu: Swayambhunath stoepa, Kathmandu Durbar Square, Patan Durbar Square
Accommodatie:
Hotel Le Himalaya ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 10
Kathmandu (Tweede stadstour + Bhaktapur)
Dag 10: Kathmandu (Tweede stadstour + Bhaktapur)
De dag begint met de Pashupatinath tempel. Voor Shiva-aanhangers is dit een van de vier belangrijkste religieuze plaatsen in Azië. Een verguld dak, vier zilveren deuren en houtsnijwerk van de beste kwaliteit sieren de Pashupatinath. Altaren gewijd aan andere hindoeïstische en boeddhistische goden omringen de tempel van Pashupatinath. Het hoogtepunt zijn de ghats van de heilige Bagmati-rivier, waar de doden worden gecremeerd.

Daarna ga je op weg naar de Boudhanath Stupa in de wijk Boudha, ook wel klein Tibet genoemd. De kolossale en oude stoepa wordt beschouwd als een van 's werelds grootste stoepa’s en is gebouwd op een achthoekige basis, in de vorm van een Mandala en met nissen die Boeddha en zijn leer voorstellen. Er komen veel pelgrims naar de Boudhanath, en wandelen allemaal een ronde om de stoepa. Schuifel door de straatjes en luister naar de monniken die mantra’s zingen en ratelende gebedsmolens.

Vervolgens rijden we (20 kilometer) naar Bhaktapur, een van de oude nederzettingen van de Newar-gemeenschap en nog steeds rijk aan tempels en historisch erfgoed. Hier bezoek je het Durbar-plein, met het gezaghebbende paleis met 55 ramen. En kun je naar de Nyatapola-tempel, het hoogste gebouw in de vallei en tevens de hoogste tempel van Nepal. Dat de tempel goed is gebouwd is duidelijk, het heeft meerdere aardbevingen onbeschadigd doorstaan.
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour Kathamandu: Pashupatinath tempel, Boudhanath stoepa, en naar Bhaktapur
Accommodatie:
Hotel Le Himalaya ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 11
Kathmandu - Chitwan National Park
Dag 11: Kathmandu - Chitwan National Park
Je begint vandaag aan een paar dagen natuur. Je bezoekt Chitwan Wildlife Sanctuary, ook bekend als het Chitwan National Park. Het natuurgebied (aan de voet van het Himalaya gebergte) ligt in de Terai Laaglanden en bestaat uit dichte bossen, graslanden en de Rapti rivier.

Het nationale park is meer dan 900 vierkante kilometer groot en is een uitzonderlijk dierenrijk. Het is helemaal niet verrassend dat dit in 1973 het eerste nationale park van Nepal werd. Er leven hier luipaarden, cobra's, Bengaalse tijgers, meushoorns, pythons, krokodillen, beren, neushoorns, beren, herten, vliegende eekhoorns en apen.

Eenmaal in het hotel word je bijgepraat over de verschillende safari's of junglewandelingen die je hier morgen kunt gaan maken. Je kiest dus zelf.

Tot slot maak je vandaag een wandeling met onze gids door het dorp en langs de oevers van de Rapti rivier voor een bijzondere zonsondergang in de subtropische jungle. Aansluitend geniet je van een diner en een cultureel programma met stokdansen en tribale drums.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Kathmandu naar Chitwan National park
Excursie: Wandeling naar de Rapti rivier, diner met stokdansen en tribale drums
Accommodatie:
Jungle Safari Lodge ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 12
Chitwan National Park
Dag 12: Chitwan National Park
Wordt het een safari of een junglewandeling? Je kiest zelf hoe je deze dag in het Chitwan Nationale Park gaat besteden. Uiteraard krijg je een goed advies van onze gidsen.
INCLUSIEF:
Excursie: Safari of junglewandeling naar keuze
Accommodatie:
Jungle Safari Lodge ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 13
Chitwan National Park- Pokhara
Dag 13: Chitwan National Park- Pokhara
We rijden (ongeveer 6 uur) verder naar het westen de bergen in en volgen een groot deel van de dag de rivieren. Die leiden ons naar Pokhara, ook wel de 'Lake City' genoemd. Alleen al het Phewa meer spreekt to de verbeelding. Pokhara mag op deze reis niet ontbreken vanwege het onbelemmerde uitzicht op de ruim 6.000 meter hoge pieken van het Annapurna en Dhaulagiri gebergte.

Pokhara is dan ook de startplaats voor veel trektochten in deze regio. We bekijken Pokhara meteen wat beter als onze gids je meeneemt op een tour.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Chitwan National Park naar Pokhara
Excursie: Tour Pokhara
Accommodatie:
Utsab Himalaya ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 14
Pokhara - Sarangkot - Pokhara
Dag 14: Pokhara - Sarangkot - Pokhara
De opkomst van de zon is altijd mooi, maar die bij Sarangkot is extra speciaal. Na vandaag weet je dat als geen ander. We gaan vroeg naar Sarangkot om te kunnen genieten van de roze en oranje tinten achter de bergketens en het betoverende uitzicht op de Pokhara vallei.

Omdat we er toch zijn gebruiken we het ontbijt hier in de buurt op landelijke wijze.

Vervolgens maken we een trekking (van 10 tot 12 kilometer) om het Himalaya gebergte te verkennen en goed te kunnen uitkijken op de indrukwekkende toppen en het groene wijdvertakte tapijt dat de vallei omringt.

Na de lunch bezoeken we de Bindabasani tempel, de oudste tempel van Pokhara en helemaal gewijd aan de hindoegodin Durga.
INCLUSIEF:
Excursie: Zonsopkomst in Sarangkot, trekking, Bindabasani tempel
Accommodatie:
Utsab Himalaya ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 15
Pokhara - Bandipur - Kathmandu
Dag 15: Pokhara - Bandipur - Kathmandu
We rijden via Bandipur in ongeveer 6 uur terug naar Kathmandu. Bandipur is de ideale plek om de rit te onderbreken. Ook dit stadje ligt prachtig in het Himalaya gebergte, maar heeft als extra een uitstekend bewaard gebleven kern, een soort openluchtmuseum. 18e-eeuwse gebouwen zijn nu restaurants en boetiekhotels, maar zonder de aantrekkelijke architectuur te verstoren.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Pokhara via Bandipur naar Kathmandu
Accommodatie:
Hotel Le Himalaya ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 16
Kathmandu - Terugvlucht
Dag 16: Kathmandu - Terugvlucht
Helaas komt er vandaag dan echt een einde aan deze reis. Je wordt op gepaste tijd naar het vliegveld gebracht voor je vlucht naar huis.

We hopen je graag nog eens rond te mogen leiden door India en Nepal of een van onze andere bestemmingen.
INCLUSIEF:
Transfer: Van het hotel naar de luchthaven
Maaltijden: Ontbijt

Routekaart 16-daagse rondreis Noord-India Nepal

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 2107
3 personen€ 1912
4 personen€ 1912
5 personen€ 2107
6+ personen€ 2107
Prijzen zijn beschikbaar t/m 15-03-2024.
Bovengenoemde vanafprijzen zijn geldig bij vertrek tussen 15-01-2024 en 13-02-2024.
Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Overnachtingen in goede 3* en 4* hotels
 • Maaltijden zoals aangegeven in het dagprogramma
 • Transfers met air-conditioning tijdens de reis
 • Internationale vlucht van Delhi naar Kathmandu
 • Engelssprekende gidsen
 • Entreebewijzen
 • Stadstour Delhi, riksja tocht door Chandni Chowk
 • Rajasthani kookdemonstratie
 • Stadstour Jaipur, Ambert fort paleis en Stadspaleis
 • Sightseeing Chand Baori, village safari
 • Riksja tocht in Keoladeo Ghana National Park, Fatehpur Sikri
 • Bezoek Taj Mahal
 • Stadstour Kathamandu: Swayambhunath stoepa, Kathmandu Durbar Square, Patan Durbar Square
 • Stadstour Kathamandu: Pashupatinath tempel, Boudhanath stoepa, en naar Bhaktapur
 • Chitwan National Park: wandeling naar de Rapti rivier, diner met stokdansen en tribale drums
 • Chitwan Natiuonal park: safari of junglewandeling naar keuze
 • Tour Pokhara
 • Zonsopkomst in Sarangkot, trekking, Bindabasani tempel

Exclusief

 • Internationale vluchten en luchthavenbelasting
 • Persoonlijke verzekeringen, zoals reis- en annuleringsverzekering
 • Visum
 • Niet vermelde onderdelen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Andere dan genoemde excursies
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Delhi
Tree of Life Bed & Breakfast ***
Standaard
Jaipur
Rajasthan Palace ***
Standaard
Eco Top Keuze
Abhaneri
Umaid Palace ****
Standaard
Agra
Hotel Taj Resorts ****
Standaard
Kathmandu
Hotel Le Himalaya ***
Standaard
Chitwan
Jungle Safari Lodge ***
Standaard
Pokhara
Utsab Himalaya ****
Standaard
16-daagse rondreis Noord-India & Nepal
REISDUUR
16 dagen / 15 nachten
VANAFPRIJS
€ 2107 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Delhi, Jaipur, Abhaneri, Agra, Taj Mahal, Kathmandu, Chitwan National park, Pokhara
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 18 Timmy, Marketing specialist
Reisexpert Timmy

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
nepal pokhara annapurna gebergte
nepal holi festival van de kleuren
india agra taj mahal
Nepal Pokhara Lake Phewa boten
nepal pashupatinath tempel heilige peroon Kathmandu
nepal pokhara phewa lake meer
nepal chitwan national park
india jaipur pink palace hawa mahal

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's