Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
Reiszekerheden

Reiszekerheden

AsiaDirect is aangesloten bij Calamiteitenfonds, SGR en ANVR

ANVR-Reizigersvoorwaarden

De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Deze voorwaarden zijn in overleg met de Consumentenbond, in het kader van de SER-coördinatiegroep zelfregulering, tot stand gekomen. Je kunt deze voorwaarden nalezen op www.anvr.nl.

Voorwaarden vliegtickets

Wijzigen en/of annuleren van vliegtickets

Na boeking is een vliegticket definitief en kan dit niet meer gewijzigd (naams-, tijds- en/of datumwijziging) of geannuleerd worden. U dient dan in het geval van een annulering of wijziging een geheel nieuw ticket te kopen. Om deze reden zijn de annulerings- en wijziging kosten na boeking 100%. Dit geldt voor binnenlandse en internationale vluchten. Tevens geldt dit voor losse vliegtickets en alle vliegtickets binnen een pakketreis.

Naamswijzingingen

De naam van iedere reiziger moet exact overeenstemmen met de naam zoals deze in het paspoort wordt vermeld. In geval u met een ticket reist waarin de naam niet correct wordt vermeld, kan dit leiden tot het weigeren van vervoer door de luchtvaartmaatschappij. Wanneer na het bevestigen van de reservering op de website geconstateerd wordt dat er een verkeerde naam staat of de naam niet correct gespeld is, moet dit telefonisch gemeld worden aan de klantenservice van AsiaDirect. AsiaDirect kan geen garantie geven dat het wijzigen van de naam gegevens door de luchtvaartmaatschappij geaccepteerd wordt. Als reiziger bent u zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van uw correcte naam conform paspoort. Bij onjuistheid zijn alle hieruit voortvloeiende kosten voor de reiziger.

Vlucht informatie

Vluchtnummers en vluchttijden kunnen tijdens uw reis veranderen. U dient voor vertrek van iedere vlucht deze informatie te controleren.

Reisbescheiden

U bent zelf verantwoordelijk om te beschikken over de juiste en geldige reisdocumenten. Hieronder vallen paspoorten, identiteitskaarten en eventuele visa die nodig zijn voor het reizen naar bepaalde landen, ook als u in dit land alleen maar overstapt.