Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
cindy 2018
Cindy
Thailand, Dec 2018

Wij willen jullie bedanken voor de fantastische reis die we hebben gehad. De overnachtingen in de boomhut in Khao Sok en op de River Kwai Rafts in Kanchanaburi waren echt de hoogtepunten! Uiteraard waren en zijn er verbeterpuntjes maar overall was het tip top geregeld!

Er waren 2 puntjes die ik als terugkoppeling wil geven:
1. De gids voor het eerste deel van de reis viel ons tegen. De man is erg aardig, maar spreekt zeer gebrekkig Engels. En daarnaast was hij niet op de hoogte van wat we gingen doen. Daar kwamen we achter in de auto en ik heb toen ook meteen contact met jullie gehad. Waar jullie terugkwamen dat dat lag aan jullie kant dat het niet goed was gegaan met de communicatie. Maar dit zorgt natuurlijk wel voor wat wantrouwen voor de rest van de trip. Maar overall is dat allemaal goed gekomen alleen was het jammer dat je niet echt goed vragen kon stellen omdat hij het gewoon niet zo goed begreep. We hadden zelfs de indruk dat de chauffeur het voor hem vertaalde.

2. Tweede puntje was de wachttijd op het treinstation. We hebben daar uiteindelijk 3 uur gewacht wat eigenlijk te lang is voor een gezin met 2 kleine kinderen. Achteraf hadden we beter ‘later’ kunnen vertrekken van het park i.p.v. op een stoeltje op station wachten. Maar goed…we waren in reis modus en hebben ons zeker vermaakt maar het was gewoon jammer van de tijd. De kinderen hadden graag langer in de ochtend dan gezwommen.

Maar goed….op deze 2 puntjes na -> het was fantastisch allemaal geregeld. Geweldige hotels, geweldige activiteiten en heerlijk eten. En je weet dat ik erg getwijfeld heb over de nachttrein en toen in Bangkok bleek dat we 2de klas kregen ipv de geboekte 1ste klas - was dat nog extra spannend…maar het was uiteindelijk echt een highlight van onze vakantie! De reis was inderdaad een avontuur en zeer comfortabel! Ook het Apsara hotel was fantastisch voor de kinderen (en ook voor onszelf). De glijbaan in het zwembad was echt een kadootje en de surfschool om de hoek was de absolute bonus! Kortom…een reis om nooit te vergeten! Nogmaals bedankt voor je hulp en geduld en we zijn jullie zeker alweer goed aan het promoten!

~~~~~
Hoi Cindy, bedankt voor je snelle reactie. Wat fijn om te horen dat jullie zo'n mooie tijd hebben gehad in Thailand. De terugkoppeling waarderen wij enorm en kunnen wij alleen maar van leren. Gelukig is het goed gekomen en hebben jullie een super reis gehad. Bedankt voor de feedback met betrekking tot de gids en het afzetten op het station. We zullen hier zeker rekening mee houden. Team AsiaDirect.

» Lees alle ervaringen

Anderen bekeken ook

Meer inspiratie vind je in ons travel blog!