Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Wat voor tour zoek je?
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
Review Ann uit Schilde - Nov 2019
Ann uit Schilde
Vietnam en Cambodja, Nov 2019

Over de goede organisatie kunnen we ook alleen maar super tevreden zijn. Alles paste perfect in elkaar!

Over de goede organisatie kunnen we ook alleen maar super tevreden zijn. Alles paste perfect in elkaar: het stipt ophalen en afleveren van ons van de luchthavens en hotels, de uitgestippelde tochten en bezoeken van bezienswaardigheden. Ook de gidsen waren zeer vriendelijk en hulpvaardig. Hun Engels was over het algemeen zeer goed, maar soms qua uitspraak moeilijker te verstaan. De inbegrepen maaltijden waren allemaal zeer lekker en het was telkens een uitgebreid menu. De hotels waren allen zeer goed, goede ligging (buiten eentje wat te druk was in Ho Chi Minh), goede kamers en ontbijt. Vietnam is een mooi gevarieerd land en uiteraard is er nog veel meer moois te zien. Ook Cambodja (vooral Siem Reap) was prachtig om te bezoeken. Onze laatste stop Sihanoukville is niet echt een topper geweest. We adviseren andere reizigers Sihanoukville over te slaan en naar Koh Rong of Koh Rong Samloen te gaan. Dat zijn mooie strandbestemmingen in tegenstelling tot Sihanoukville. Ondanks dat hebben we hele fijne dagen in Cambodja gehad. AsiaDirect is zeker een aanrader! Zowel de voorbereiding van de reis als de follow up tijdens de reis was zeer goed. Bedankt ! Ann en Luc

~~~~~
Hoi Ann en Luc, bedankt voor jullie feedback. We hebben Sihoukville in onze programma's vervangen door Koh Rong. Dit is inderdaad een veel mooiere strandbestemming. Door jullie feedback kunnen we onze reizigers beter adviseren. Dus daarvoor heel veel dank! Team AsiaDirect.

» Lees alle ervaringen
Thailand Chiang Mai Zonsopgang.

Anderen bekeken ook

Meer inspiratie vind je in ons travel blog!