Home / Maleisië

Maleisië

Maleisië is een land dat veel mensen zal verbazen. Het vasteland is goed ontwikkeld. Dat zie je bijvoorbeeld aan de indrukwekkende skyline van Kuala Lumpur, dat merk je aan de goede kwaliteit wegen en het feit dat bijna iedereen er Engels spreekt. Maar er is ook een rijke cultuur en historie te vinden, die in het geval van bijvoorbeeld Malakka, nauw met Nederland verweven is. Het meest opvallende is misschien wel dat je overal in het land apen tegenkomt en er zelfs de met uitsterven bedreigde Orang Oetans kunt zien. 

Maleisië heeft met Mount Kinabalu de op 1 na hoogste berg van Zuidoost-Azië en met het prachtige nationale park Taman Negara, het oudste oerbos op aarde. Dus ook voor natuurliefhebbers heeft dit land veel te bieden.

De veelzijdigheid van het land komt niet alleen terug in de natuur, maar ook in de cultuur, Maleisië is een smeltkroes van Chinese, Indiase, inheemse en koloniale invloeden. Dit proef je onder andere aan de overweldigende uitgebreide Maleisische keuken. Dus kom en laat je verrassen!

AsiaDirect is gespecialiseerd in het samenstellen en organiseren van reizen naar Zuidoost-Azië. Met onze lokale Nederlandstalige reisspecialisten kennen wij de mogelijkheden die deze bestemmingen te bieden hebben als geen ander, en adviseren je dan ook graag bij het samenstellen van jouw droomreis!

current cat:maleisie
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!