Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hotdeals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hotdeals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
Vietnam honeymoon

Honeymoon

Je huwelijksreis maak je maar één keer!

Toon filter opties
Filter op regio
Sorteer op

Honeymoon

Je kunt met je geliefde je leven lang over de wereld reizen, maar je honeymoon doe je maar een keer. Die moet dus speciaal, romantisch en onvergetelijk zijn.

Om te beginnen moet het reisdoel natuurlijk zeer de moeite waard zijn. Met bestemmingen als Thailand, Vietnam of Japan zit dat wel goed. Zelfs als je zonder geliefde reist, maak je hier de reis van je leven. Er is zo veel te zien en te doen, je wordt waarschijnlijk verliefd op het land. Maar met een geliefde hier reizen, is toch echt anders.

Om je honeymoon bijzonder te maken zorgen we voor net iets mooiere accommodatie, met een ligbad bijvoorbeeld. We voegen wat extra diners toe, op een rooftop of op een boot. En af en toe zorgen wat dat jullie een fijne massage krijgen. Allemaal om te zorgen dat het verrassend en ontspannen blijft, en dat jullie je samen 'on top of the world' voelen.

Daar komt bij: jullie kunnen aangeven wat jullie zelf graag willen. Want onze reizen zijn flexibel en worden op maat gemaakt. Wij zijn pas tevreden als jullie dat zijn. Wil je dus meer strand, luxere hotels of iets anders, laat het ons weten. Want je huwelijksreis maak je maar één keer!
Bekijk de ervaringen van Cindy en Frank, winnaars van de door Singha Beer georganiseerde 'Best Thai Award'. Zij maakten in september en oktober een rondreis door Thailand, geheel verzorgd door AsiaDirect.

Waarom een honeymoon met AsiaDirect?

  • Vier de liefde, wij verzorgen de reis
  • Een rondreis waarbij jullie het middelpunt zijn
  • Luxe en comfort op de meest romantische plekken
  • Alles op maat aanpasbaar
Myanmar Bagan luchtballon

Wat onze reizigers zeggen

We wilden eerst alles zelf doen, maar hoe dichter we bij de reis datum kwamen, des te meer vragen we eigenlijk hadden. Door wat rond te struinen op het internet kwamen we uit bij AsiaDirect. Had hen een mailtje gestuurd met de vraag of ze konden helpen en de volgende dag werden we al gebeld. Ze gaven ons hele leuke en bruikbare adviezen en hebben toen besloten ook het een en ander bij hen te boeken. Hier hebben we absoluut geen spijt van.

Top service met zeer kundige gidsen, maar dat kan ook bijna niet anders in dit prachtige land. Zeer indrukwekkend, maar ondanks dat we veel gereisd hebben voelde alles heel ontspannen en relaxed. Volgend jaar weer met AsiaDirect!

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
Vietnam Hoi An straatbeeld
Vietnam Mekong Delta Drijvende markt
Vietnam Lachende Oude Vrouw Oude ambachten tour
Vietnam Halong Bay Oriental Sails Cruise Amazing Asia Honeymoon Huwelijksrondreis
Vietnamese traditional food
Vietnam Halong Bay rocks
Vietnam Ho Chi Minhstad Cu Chi tunnels Een toeristisch meisje dat de tunnel binnengaat. 1
Ervaringen