Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Duurzaam & verantwoord reizen
×

Gratis kaarten voor het Verre Reizen Event in Den Haag!

Bezoek onze stand tijdens het ‘Verre Reizen Event’ in Den Haag op 26 en 27 oktober! Stuur ons een berichtje en ontvang gratis kaarten dit event.
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN
Home / Missie en visie

Missie

AsiaDirect is geboren uit een droom van de oprichters Roeland Wassink en Rutger Olthoff. Zij merkten dat klanten bij het boeken van een verre reis, steeds meer waarde hechtten aan flexibel maatwerk, persoonlijke aandacht en direct contact met de uitvoerende lokale organisatie ter plaatse. AsiaDirect biedt klanten unieke, op maat gemaakte, hoogwaardige rondreizen, georganiseerd met persoonlijke aandacht naar de klanten en respect en duurzaamheid naar mens, cultuur en natuur.

Visie

Omdat wij er al zijn en ruim 10 jaar ervaring hebben, kennen wij de mooiste plekjes en routes. Met onze kundige Nederlandse en Vlaamse reisconsulenten, werken wij samen met de reiziger een unieke en onvergetelijke droomreis uit. Doordat we lokaal gevestigd zijn, kunnen wij reisprogramma’s tot in de details aanpassen aan de wensen van de reiziger en toch de laagste prijsgarantie bieden. Samen met de lokale chauffeurs, gidsen en lokale partners willen we de reiziger het echte Azië laten zien. AsiaDirect heeft duurzaam toerisme hoog in het vaandel. Lees hier(onder) meer.

Thailand - Akha vrouw - Bergstem - 02

Duurzaam toerisme

Maatschappelijk verantwoord of duurzaam toeristisch (DTO) ondernemen vinden we bij AsiaDirect erg belangrijk. Duurzaamheid is prioriteit, zodat latere generaties nog steeds dezelfde mooie reizen kunnen maken. Duurzaamheid houdt in dat je rekening houdt met de drie P’s: People, Planet, Profit. Bij AsiaDirect streven we er naar dat onze producten en diensten de integriteit van het milieu behouden, de culturele erfenis van de samenleving gerespecteerd wordt en waar mogelijk gebruik wordt gemaakt van lokale componenten zodat ze een bijdrage leveren aan de lokale samenleving.

Toerisme stimuleert in veel landen de (nationale en internationale) economische, culturele en maatschappelijke ontwikkelingen. AsiaDirect is in de landen zelf gevestigd en daardoor creëren we echte duurzame werkgelegenheid. Zowel op ons steeds verder groeiende kantoor, alsook de vele chauffeurs, gidsen en lokale partners die dagelijks druk op pad zijn voor ons. Wij streven ernaar onze klanten, de echte lokale culturen en gebruiken te laten zien en hopen hierdoor een bijdrage te leveren in het versterken en conserveren hiervan.

Wij ondersteunen ECPAT in de bewustwording van kindersekstoerisme onder reizigers. Elk kind heeft recht om hier tegen beschermd te worden. Mocht je hiermee geconfronteerd worden, meldt dit dan bij www.meldkindersekstoerisme.nl.

AsiaDirect onderschrijft het belang van CITES (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora), een internationale overeenkomst tussen overheden met als doel dat internationale handel in dieren en planten hun bestaan niet in gevaar brengt. Als lokale organisatie zijn we ons bewust van onze taak hierin. AsiaDirect vindt het erg belangrijk de reiziger hierover te informeren en aankopen die schadelijke zijn voor flora of fauna te ontmoedigen. Als mede om aankopen betreffende religieuze of historische kunstvoorwerpen af te raden.

Je reis met ons uitstippelen?
Kom ons opzoeken op één van deze vakantiebeurzen!

 
Verre Reizen Event Nederland
26 en 27 oktober 2019
Fokker Terminal
Den Haag, Nederland
Vakantie Expobeurs Gent
16 en 17 november 2019
ICC Gent
Gent, België
Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen
11 en 12 januari 2020
Beurs van Berlage
Amsterdam, Nederland
 
 
Vakantiebeurs
16 t/m 19 januari 2020
Jaarbeurs
Utrecht, Nederland
Vakantiesalon Antwerpen
23 t/m 26 januari 2020
Antwerp Expo
Antwerpen, België
Vakantiesalon Brussel
6 t/m 9 februari 2020
Brussels Expo
Brussel, België
 
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!