Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
Waarom AsiaDirect?

Waarom AsiaDirect?

Omdat wij er al zijn! Lokale expertise met alle bekende reisgaranties

Waarom AsiaDirect?

Is AsiaDirect een nieuwe naam voor je? Dan heten we je welkom bij de enige echte Nederlandse reisorganisatie die gevestigd is in Azië. Dat heeft voordelen, en daar vertellen we je graag wat meer over.

Hierom kies je AsiaDirect

 • Omdat wij er al zijn!
 • Als locals, kennen wij de mooiste accommodaties, de leukste excursies en de onontdekte plekjes
 • AsiaDirect heeft 25 jaar reiservaring in Azië
 • Hoge waardering: betrouwbare kwaliteit
 • We werken lokaal en tegen scherpe prijzen
 • Alle reizen zijn aanpasbaar aan jouw wensen
 • Bespreek je droomreis met onze specialisten
 • Persoonlijk contact en snelle feedback
 • Alle reisgaranties, zoals ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
 • Verantwoord reizen met oog voor mens, dier en natuur
 • Unieke accommodaties die jouw reis bijzonder maken

Omdat wij er al zijn!

Omdat wij er al zijn….. Het is al jaren onze slogan en beter kunnen we het ook niet uitleggen. Wij zijn ter plaatse, je vindt ons in Bangkok, Hanoi en verderop in Azië. Dat is uniek, want we zijn een Nederlands reisburo (met alle zekerheden voor reizigers die daarbij horen), maar we werken vanuit dat prachtige werelddeel Azië.

Wij kennen de mooiste accommodaties, de leukste excursies en de onontdekte plekjes

Omdat wij er al zijn, zien we wat er lokaal speelt, hebben we informatie uit de eerste hand, inspecteren we veel vaker zelf de accommodaties en proberen en maken we regelmatig nieuwe tours. Plus: we kennen de mensen met wie we werken hartstikke goed. Dat helpt allemaal om jouw reis beter te maken. Bovendien, als er echt wat aan de hand is, zijn wij er al.

Reizen met oog voor mens en natuur
Droomreizen bestaan: we maken je reis helemaal op maat

AsiaDirect heeft 25 jaar reiservaring in Azië

De oprichters van AsiaDirect reisden een kwart eeuw geleden al als reisleiders door Azië. En zijn nooit gestopt met reizen. Ze kennen het continent van Thailand en Vietnam tot Cambodja en Sri Lanka als geen ander. Toen ze (meer dan 15 jaar geleden) begonnen met het aanbieden van Thailand tours, en het reisbureau al snel groeide, kozen ze altijd voor nieuwe collega’s met veel reiservaring. Want de passie voor reizen is de basis van AsiaDirect. Lees hier meer over het verhaal van AsiaDirect.

Hoge waardering: betrouwbare kwaliteit

Kijk vooral wat anderen over ons te zeggen hebben. Gelukkig delen veel reizigers op websites als Trustpilot, Rondreis.nl en Reisgraag.nl hun ervaringen met AsiaDirect. Onze goede organisatie, het maken van betrouwbare afspraken, ons netwerk, en de kwaliteit van gidsen, chauffeurs, excursies en hotels worden het meest geprezen.

We werken lokaal en tegen scherpe prijzen

Omdat we vanuit Azië werken, kennen we de mensen met wie we werken vaak al jaren. En we weten wat de gangbare tarieven zijn. Je betaalt dus nooit te veel. En dat is fijn, want zo krijg je meer waar voor je geld. We bieden je onverslaanbare prijzen, omdat we zelf ook niet graag te veel betalen.

Alle reizen zijn aanpasbaar aan jouw wensen

Op onze website vind je behoorlijk wat reizen die kant-en-klaar zijn. Kies maar, uit Thailand, Sri Lanka, Cambodja of Japan, om er alvast een paar te noemen. Maar nu komt het mooie: al onze reizen en bouwstenen kunnen we zo aanpassen dat jouw droomreis werkelijkheid wordt. We maken alles op maat. Lees hier hoe jij met AsiaDirect een reis op maat maakt.

Bespreek je droomreis met onze specialisten

Wil je andere hotels? Heb je zin in meer strand of wil je juist langer de jungle in? Een dagje korter in Bangkok of Hanoi en langer in Khao Sok National Park of de Mekong Delta, zeg het maar, wij regelen het voor je. Gebruik de expertise van onze ervaren en gepassioneerde reisspecialisten om jouw reis helemaal perfect te maken!

Persoonlijk contact en snelle feedback

We hebben specialisten van alle landen die we aanbieden. Zij kennen de plekken waar jij naartoe wilt, omdat ze die meerdere keren hebben bezocht. Het zijn allemaal voormalige tourleaders met gedegen kennis van Azië. Zodra je informatie vraagt of belt, bespreek je je reis met een van hen. Die specialist is daarna je aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk, want dan hoef je niet telkens opnieuw uit te leggen wat je wilt.

Alle reisgaranties, zoals ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dat betekent de zekerheid die je mag verwachten en betrouwbare garanties. Je loopt dus geen risico’s als je een reis bij ons boekt.

Verantwoord reizen met oog voor mens, dier en natuur

Als we reizen, moeten we ervoor zorgen dat ook toekomstige generaties van de wereld kunnen blijven genieten. Sociaal verantwoord reizen en duurzaam toerisme zijn daarom erg belangrijk voor ons.

Duurzaamheid betekent rekening houden met al het leven op onze planeet. Bij AsiaDirect doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze reizen geen negatieve invloed hebben op het milieu en het cultureel erfgoed van de samenleving respecteren. We gebruiken regionale componenten om bij te dragen aan de lokale gemeenschappen.

Reizen met oog voor mens en natuur
Reizen met oog voor mens en natuur

Toerisme stimuleert economische, culturele en sociale ontwikkelingen in veel landen. AsiaDirect is gevestigd in de landen zelf en daardoor creëren wij duurzame werkgelegenheid. Zowel op ons steeds groter wordende kantoor, als bij de vele chauffeurs, gidsen en lokale partners die dagelijks in de weer zijn. Wij streven ernaar onze klanten de echte lokale culturen en gebruiken te laten zien en hopen zo bij te dragen aan het versterken en behouden hiervan.

Unieke accommodaties die jouw reis bijzonder maken

Hou jij ook niet van grote all-inclusive resorts? Wij verblijven liever in een boutique resort of kleinschalige accommodatie met vriendelijk personeel en een waanzinnig uitzicht. Ga voor échte ervaringen, zoals wakker worden in een rafthouse in het midden van de jungle of een boomhut in een nationaal park.

Unieke accommodatie in Thailand
Jouw reis wordt een bijzondere ervaring door in unieke accommodaties te overnachten