Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hotdeals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hotdeals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

16-Daagse rondreis Japanse Alpen Avontuur

De mooiste steden en de imposante Japanse bergen

16-Daagse rondreis Japanse Alpen Avontuur

De mooiste steden en de imposante Japanse bergen

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
16 dagen / 15 nachten
VANAFPRIJS
€ 2816 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Tokyo, Magome, Omachi, Tateyama, Takayama, Kyoto
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Voorjaar: bewonder de 20 meter hoge sneeuwmuur van Tateyama
 • Steek met duizenden Japanners Shibuya Crossing in Tokyo over
 • Logeer meerdere nachten in een traditionele Japanse ryokan
 • Bezoek de pagode en metershoge lampions van de roodgekleurde Sensoji tempel
 • Wandel door de historische dorpjes van de eeuwenoude Nakasendo route
 • De onvergetelijke parken, shogun ‘kastelen’ en tempels van Kyoto

Introductie

Deze 16-Daagse rondreis Japanse Alpen Avontuur is de perfecte reis voor natuurliefhebbers die met eigen ogen willen zien hoe mooi Japan is. Dit is niet alleen een uitnodiging voor buitenmensen, want deze reis is evenwichtig afgestemd en bevat natuur, maar ook de culturele rijkdom van Japans interessantste steden Tokyo en Kyoto.

Maak je deze reis in het voorjaar, bezoek dan bijvoorbeeld de 20 meter hoge sneeuwmuren van Tateyama, waar de sneeuw tot in de zomer blijft liggen. Of verken de Noordelijke Japanse Alpen per kabelbaan, het uitzicht is er magnifiek. Neem een warmwaterbad in Omachi, drink een glaasje sake in Takayama, of wandel door de bergdorpjes van de eeuwenoude Nakasendo route.

Op het interessante middenstuk van deze reis ervaar je maximaal de overweldigende natuur en de culturele geschiedenis van Japan. Aan het begin is er Tokyo, waar je de rust van tempels af kunt wisselen met de opwinding van Shibuya en Shinjuku. En tot slot is er Kyoto, waar paleizen, tempels, parken, een shogun kasteel en een bamboebos om je aandacht zullen vragen.

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Naar Japan
Dag 1: Naar Japan
Haal nog een keer diep adem, en daar ga je. Op weg naar de luchthaven voor je reis naar Japan. Wat een heerlijk vooruitzicht. 16 dagen natuur en unieke Japanse cultuur.

Dit vliegticket is niet inbegrepen, maar als je wilt, dan helpen wij je het beste ticket te vinden. Laat het ons weten.

Dag 2
Aankomst in Tokyo
Dag 2: Aankomst in Tokyo
Daar ben je dan. In Tokyo! Hoe bijzonder is dat? Je hebt vandaag en de komende drie volle dagen om deze wereldstad te verkennen. We helpen je met tips.

Om te beginnen neem je na aankomst op Narita Airport de limousine bus van het vliegveld naar de stad. Je hotel ligt in de bekende wijk Shinjuku.

Shinjuku is op een leuke manier direct een klap in het gezicht van de nietsvermoedende bezoeker. Hier krijg je een klein voorproefje van de omvang van de stad Tokyo. Je ziet in Shinjuku de hoogste wolkenkrabbers van de stad, er ligt het Shinjuku Gyoen park (waar op het juiste moment van het jaar de schitterende cherry bloesem te bewonderen is), en er zijn hier meer warenhuizen, winkels, bars en restaurants dan in de meeste Europese steden bij elkaar. In sommige straten worden potentiële klanten verleid met schreeuwerige en uitbundige reclameborden, soms meerdere verdiepingen hoog.

Bijzonder zijn de extreem smalle straatjes van Golden Gai, waar in de avond piepkleine barretjes eten en drank serveren aan de vaste garde van witte boorden uit deze wijk.
INCLUSIEF:
Transfer: Met de bus van Narita Airport naar je hotel in Tokyo
Accommodatie:
The Knot Tokyo Shinjuku ***
(Standaard)

Dag 3
Tokyo
Dag 3: Tokyo
Dag ter vrije besteding.

Een van de tempels die je niet wilt missen is het Shinto altaar Meiji Jingu. Deze is gewijd aan de goddelijke geesten van keizer Meiji en zijn vrouw. De entree naar dit bescheiden, maar indrukwekkende tempelcomplex straalt gezag en devotie uit. Het is een brede 900 meter lange laan van kiezelstenen die dwars door het enorme 70 hectare grote bos loopt dat de tempel omringt. Vergeet niet dat Meiji Jingu midden in Tokyo ligt, maar toch lijkt de stad hier ver weg.

Tussen al die bomen staan torii poorten en tempelgebouwen. De kleuren zijn rustig en dat geeft de tempel een natuurlijke uitstraling. De gebouwen staan in de vorm van een ruim vierkant. In het midden van het grote open plein staan alleen een paar flinke eeuwenoude bomen. Met wat geluk zie je hier een Shinto huwelijksceremonie waarin de verbinding wordt bezegeld, overleden familieleden worden geëerd en wordt gebeden voor geluk en voorspoed.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
The Knot Tokyo Shinjuku ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 4
Tokyo
Dag 4: Tokyo
Dag ter vrije besteding.

We tippen nog een tempel: Sensoji. De verschillen tussen de al genoemde Meiji Jingu Shrine en de Sensoji tempel zijn groot. Meiji is terughoudend en bescheiden, Sensoji overrompelt met haar rode kleur en weelderige architectuur, waarvan de prachtige 48 meter hoge pagode en de Hozomon poort met metershoge 700 kilo zware lampionnen de mooiste voorbeelden zijn.

Volgens de legende visten twee broers hier in 628 een beeld van Kannon uit het water, de godin van de vergeving. Ze legden het opnieuw in de rivier, maar bleven het opvissen. Dat werd gezien als een teken en leidde tot de bouw van deze tempel, uiteraard opgedragen aan Kannon.

Tokyo heeft veel parken en ze zijn echt de moeite van een wandeling waard. Ga bijvoorbeeld naar het park waarin het Imperial Palace ligt. Of kies voor de eeuwenoude Japanse tuinen van Koishikawa Korakuen, of de uit 1702 stammende tuin van Rikugien, die op traditionele Japanse gedichten is gebaseerd.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
The Knot Tokyo Shinjuku ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 5
Tokyo
Dag 5: Tokyo
Dag ter vrije besteding.

Stel je hebt ooit maar één foto van Tokyo gezien. Dan is de kans groot dat de Shibuya Crossing er op stond. Op de drukke kruising steken dagelijks zo'n 300.000 mensen over. Het uit de kluiten gewassen zebrapad wordt omringd door grote video-reclames die om je aandacht vechten.

Deze wijk is (net als Shinjuku) een druk winkel- en uitgaansgebied waar vooral jongeren de trend zetten. Als je wilt zien wat de hippe mode van het moment is in Japan, dan krijg je hier de beste indruk. Een andere, rustigere en sjiekere, maar zeer uitgestrekte winkelbuurt is Ginza.

Wil je vandaag echt iets heel anders doen, weet dan dat Tokyo niet alleen 2 Disney parken heeft, Tokyo DisneySea en Tokyo Disneyland, maar ook het Ghibli Museum van de succesvolle animatiestudio van Miyazaki Hayao (Spirited Away, Princess Mononoke).
INCLUSIEF:
Accommodatie:
The Knot Tokyo Shinjuku ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 6
Tokyo - Magome
Dag 6: Tokyo - Magome
In het bergrijke gebied van de Kiso Mountains, Mount Utsuqi en Mount Ena vinden we, veelal aan de oevers van de Kiso rivier, een reeks prachtige historische Japanse dorpjes. De grootste nederzetting van al die kleintjes is Nakatsugawa, waar je vandaag met de trein naartoe gaat. Net ten noorden van Nakatsugawa ligt Magome.

Je logeert hier in een echte traditionele Japanse ryokan.
INCLUSIEF:
Transfer: Met de trein van Tokyo naar Nakatsugawa (inbegrepen). Hier neem je zelf de bus naar Magome (een klein half uurtje)
Accommodatie:
Magomechaya Ryokan *
(Ryokan)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 7
Magome
Dag 7: Magome
Magome-juku was een van de rustplaatsen aan het Nakasendo pad.

Het Nakasendo pad ontstond in de Edo periode toen deze regio geleid werd door Tokugawa shoguns (shoguns zijn militaire leiders). De Nakasendo route liep van Edo (nu Tokyo) naar Kyoto en was meer dan 530 kilometer lang. Op sommige plekken, zoals in Magome waar je vandaag bent, liep het pad door grillig berggebied.

Tussen Magome en Tsumago kun je net als eeuwen geleden een mooi stuk van de Nakasendo wandelen. Bijvoorbeeld over de Magome Pass. Heel veel verschil met toen is er niet. Onderweg kun je hier een daar rusten en een kopje Japanse thee drinken.

Bijzonder is Narai-juku in de Kiso Vallei. Het fotogenieke plaatsje ligt aan de Narai rivier en bestaat uit smalle straten met fraaie historische houten huisjes, Shinto altaren en boeddhistische tempels.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Magomechaya Ryokan *
(Ryokan)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 8
Magome - Omachi
Dag 8: Magome - Omachi
Er was gek genoeg een Amerikaanse dominee voor nodig om de Japanners de schoonheid van de bergketen, die dwars over het eiland Honshu ligt, te doen waarderen. Hij schreef er eind 19e eeuw een succesvol boek over en maakte de naam Japanse Alpen zo tot een begrip. De keten bestaat uit drie delen: het Hidagebergte (de Noordelijke Alpen), het Kisogebergte (Centrale Alpen) en het Akaishigebergte (de Zuidelijke Alpen).

Omachi ligt onder de Noordelijke Alpen en wordt feitelijk omringd door bergen. Je kunt er prachtig wandelen, een warmwaterbad bezoeken of bij een van de eeuwenoude tempels gaan kijken.
INCLUSIEF:
Transfer: Reis terug naar Nakatsugawa en vandaar per trein naar Omachi. Vandaag gaat je JR Alpine Takayama Matsumoto area 5-day tourist pass in. Hiermee kun je in de Alpen reizen per trein, kabelbaan of bus.
Accommodatie:
Ryokusuitei Keisui Ryokan ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 9
Omachi - Tateyama
Dag 9: Omachi - Tateyama
Op ongeveer een uurtje treinen van Omachi vind je Tateyama. Mocht je nog twijfels hebben gehad dat je in de Japanse Alpen bent, dan zijn die nu definitief weg.

Of je hier gaat wandelen of de omgeving bekijkt met de bus of een kabelbaan, er is hier in de Noordelijke Alpen veel moois te zien.

Op ieders verlanglijstje staat de indrukwekkende sneeuwmuur van de Kurobe Alpine Route. De ongeveer 500 meter lange en 20 meter hoge sneeuwlaag is te bewonderen tussen half april en (afhankelijk van het weer) juni. Rond die tijd is de muur geen 20 meter meer, maar vaak nog wel een meter of 10 hoog. In de winter is het gebied onbegaanbaar.

Zorg ook dat je volop kunt genieten van de Tateyama Mountain Range. Veel mooier wordt het uitzicht over een berggebied niet!

Als je voelt dat de benen vermoeid worden, is er altijd nog een warmwaterbad of de sauna in je hotel.
INCLUSIEF:
Transfer: Reis met de trein van Omachi naar Tateyama (inbegrepen).
Accommodatie:
Morinokaze Tateyama ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 10
Tateyama - Takayama
Dag 10: Tateyama - Takayama
Takayama, je volgende bestemming in de Japanse Alpen, is een historische stad in de regio Hida. Omdat er nogal wat plaatsen met Takayama in de naam zijn, wordt het hier ook wel Hida-Takayama genoemd.

Het juweel van de stad is de honderden jaren oude stadswijk rond de Sannomachi straat. De smalle autovrije straatjes hebben nog oude houten huisjes met hier en daar winkeltjes met ambachtelijke kunstnijverheid of een brouwerij van de lokale specialiteit sake (waarvan sommige al eeuwen de beroemde Japanse rijstwijn maken).
INCLUSIEF:
Transfer: Reis met de trein van Tateyama naar Takayama (inbegrepen).
Accommodatie:
Spa Hotel Alpina Hida Takayama ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 11
Takayama
Dag 11: Takayama
Wie een goed beeld wil hebben van hoe het leven er hier tussen de 17e en 19e eeuw uitzag, gaat naar het Hida Folk Village. In dit openluchtmuseum zijn oude (boerderij)huisjes uit deze periode bijeengebracht. Daardoor is een mooi en interessant echt historisch Japans dorp ontstaan.

Het oude Takayama Jinya loont ook de moeite van een bezoek. Vanuit dit regeringscentrum werd al in de 17e eeuw door de militaire shogun-leiders met strakke hand de regio bestuurd. Een ander gebouw van het Takayama Jinya museum stamt uit 1600 en is de grootste traditionele rijstopslag van Japan. Tegenwoordig een onderdeel van de exposities in het museum.

Speelser is het Takayama Showa Museum met nostalgische attributen uit de jaren '50, zoals retro videospelletjes.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Spa Hotel Alpina Hida Takayama ***
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 12
Takayama - Kyoto
Dag 12: Takayama - Kyoto
Kyoto, de laatste stad van deze rondreis, is volgens velen de meest Japanse en met de mooiste bezienswaardigheden. De oude Japanse hoofdstad heeft Shinto tempels, parken, keizerlijke paleizen, tuinen en nog altijd veel houten huizen.

De bekendste en meest populaire tempel (ook voor de Japanners) is Kiyomizudera, de tempel van het zuivere water. Toen de tempel in 780 werd gebouwd, is deze vernoemd naar de Otowa waterval, waarvan nog altijd drie verschillende stroompjes water in de tempel uitkomen. Het water van de bron wordt gedronken als er behoefte is aan succes in zaken of de liefde, of voor een lang leven.

De Jishu Shrine wordt vooral bezocht voor mensen die naar liefde snakken. Er staan 2 stenen op 18 meter afstand. Wie met de ogen dicht van de ene steen naar de andere kan lopen, weet dat het amoreus wel goed komt.

Dat Kiyomizudera zo geliefd is heeft ook te maken met de grote hooggelegen houten terrassen. In meerdere seizoenen bieden ze een schitterend uitzicht over de van kleur wisselende vegetatie.
INCLUSIEF:
Transfer: Je reist met je JR Alpine Takayama toeristenpas per trein naar Nagoya (dat duurt ongeveer 2,5 uur). Daar met de trein in 2 uur van Nagoya naar Kyoto (niet inbegrepen)
Accommodatie:
Miyako Hotel Kyoto Hachijo ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 13
Kyoto
Dag 13: Kyoto
Je hebt drie volle dagen om het interessante Kyoto goed te kunnen ontdekken. Veel bezienswaardigheden kun je gemakkelijk vinden en bereiken, maar we hebben er een paar samengebracht in een flinke ochtendtour (8.30 tot 13.00 uur). Dat scheelt je veel reistijd en je hoeft de routes naar deze locaties niet zelf uit te zoeken. Dit staat er op het programma:

Nijo Castle. In 1603 werd begonnen met de bouw van dit fort annex paleis dat ter bescherming diende van de eerste shogun van de Edo periode. Shoguns waren militaire leiders en dus altijd op hun hoede. Vandaar dat er hier verdedigingsmuren binnen de buitenste muren staan en in het Ninomaru Palace de vloeren van hout zijn gemaakt. Dat kraakt als je eroverheen loopt. Indringers hadden zo geen kans. Wandel vooral even door dit paleis. Het geeft een prachtig inzicht in hoe het leven er toen uitzag. Het complex heeft ook een flink park.

Kinkaku-ji tempel. Deze Zen tempel is wereldberoemd vanwege het gouden paviljoen aan de vijver. Een terechte naam want de bovenste twee verdiepingen zijn volledig bedekt met bladgoud. Het werd gebouwd als woonruimte voor een shogun leider, maar na zijn overlijden gebruikt als tempel.

Kyoto Imperial Palace of de Kitano Tenmangu Shrine. Als het Imperial Palace open is gaan we daarheen. Tot 150 jaar geleden was dit het woonpaleis van de Japanse keizer. Dat eindigde toen Tokyo de nieuwe hoofdstad werd. Het paleis, dat nog altijd voor belangrijke ceremoniële gelegenheden wordt gebruikt, ligt in het enorme Kyoto Imperial Park. De Kitano Tenmangu Shrine is een altaar voor de god van de wetenschap. Niet zo gek dat hier veel studenten komen om te bidden voor wijsheid. In de lente en de herfst zijn de bossen hier prachtig rood en oranje gekleurd.
INCLUSIEF:
Excursie: Tour: Hoogtepunten van Kyoto
Accommodatie:
Miyako Hotel Kyoto Hachijo ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 14
Kyoto
Dag 14: Kyoto
Dag ter vrije besteding.

Een van de mooiste en meest bijzondere tempels van Kyoto ligt aan de zuidkant van de stad tegen een helling. Van de Fushimi Inari Shrine heb je zeer waarschijnlijk al foto's gezien. Achter de tempel voert een kilometers lang pad, afgeschermd met ogenschijnlijk eindeloze rijen rode torii poorten naar altaartjes en de top van de heilige Mount Inari. De tempel bestaat op deze plek al meer dan 1500 jaar en is opgedragen aan Inari, de god van de rijst.

Alhoewel de meeste belangstelling van bezoekers uitgaat naar de Senbon Torii, letterlijk: duizenden torii poorten, zijn de gebouwen van de tempel zeer de moeite waard. Als je de tocht naar boven hebt gemaakt, kun je terug op de manier zoals je bent gekomen, maar ook via andere paden langs oude begraafplaatsen weer naar de tempel wandelen.

In de uitgebreide winkelbuurt rond Shijo Avenue loont het de moeite om even een paar zijstraatjes van de hoofdweg te onderzoeken. Vooral de lange aaneensluitende smalle straat van Nishiki Market is zowel een traktatie voor de smaakpapillen als voor de ogen. Je kunt op deze overdekte markt verse vis en andere lekkernijen kopen, maar -leuker nog- op veel plekken ook meteen eten.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Miyako Hotel Kyoto Hachijo ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 15
Kyoto
Dag 15: Kyoto
Dag ter vrije besteding.

Zeer fotogeniek is het bamboebos Arashiyama Bamboo Grove. Na een korte wandeling door het bos kom je bij een flinke strook zeer dichtbegroeid metershoog bamboe. Een foto maken zonder mensen erop zal niet meevallen (tenzij je heel vroeg gaat, echt vroeg), maar tussen het wuivende bamboe wandelen is hoe dan ook een bijzondere ervaring.

Japan staat bekend om de gestileerde, vaak eeuwenoude, tuinen van steen. Je ziet ze bijvoorbeeld in het tempelcomplex Nanzenji. Je kunt hier gewoon naar binnen wandelen en dan ontdek je overal kleine sub-tempeltjes met 'stone gardens'.

Kyoto was meer dan duizend jaar de hoofdstad van Japan. Iets van die oude sfeer kun je nog ontdekken in de buurt Gion. Hier zie je nog straatjes met de historische aanblik van het oude Kyoto. De wijk is ook beroemd omdat er nog geisha's leven en werken. Geisha's zijn gezelschapsdames (maar wel met hun kleren aan, we zeggen het er maar even bij). In Gion zie je ze met wat geluk over straat schuifelen.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Miyako Hotel Kyoto Hachijo ****
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 16
Vertrek
Dag 16: Vertrek
Je reis naar Japans mooiste steden en de prachtige Japanse Alpen zit erop.

Wij zijn benieuwd of je meteen al plannen hebt om meer van dit bijzondere land te ontdekken.

Maar nu eerst naar huis. Je reist met de airport bus naar de luchthaven.
INCLUSIEF:
Transfer: Met de airport bus van Kyoto naar de Osaka Kansai luchthaven
Maaltijden: Ontbijt

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 2816
3 personen€ 2816
4 personen€ 2816
5 personen€ 2816
6+ personen€ 2816
Prijzen zijn beschikbaar t/m 11-05-2025.
Bovengenoemde vanafprijzen zijn geldig bij vertrek tussen 10-05-2024 en 11-05-2025.
Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Overnachtingen in 3 of 4 sterren hotels of ryokan
 • Maaltijden zoals vermeld in het dagprogramma
 • Narita luchthaven – Tokyo per limousine bus
 • Met de trein van Tokyo naar Nakatsugawa
 • JR Alpine Takayama Matsumoto 5-daagse toeristenpas
 • Met de trein van Nagoya naar Kyoto
 • Kyoto – Osaka Hansai luchthaven per bus
 • Tour: Hoogtepunten van Kyoto
 • Engelssprekende gids

Exclusief

 • Internationale vliegtickets
 • Overige maaltijden
 • Optionele excursies
 • Reis- en annuleringsverzekeringen
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Tokyo
The Knot Tokyo Shinjuku ***
Standaard
Magome
Magomechaya Ryokan *
Ryokan
Omachi
Ryokusuitei Keisui Ryokan ****
Standaard
Tateyama
Morinokaze Tateyama ***
Standaard
Takayama
Spa Hotel Alpina Hida Takayama ***
Standaard
Kyoto
Miyako Hotel Kyoto Hachijo ****
Standaard
16-Daagse rondreis Japanse Alpen Avontuur
REISDUUR
16 dagen / 15 nachten
VANAFPRIJS
€ 2816 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Tokyo, Magome, Omachi, Tateyama, Takayama, Kyoto
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 25 Rutger,
Reisexpert Rutger

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
japan magome aan het nakasendo pad
japan tokyo vrouw kimono
japan kyoto gion geisha
japan tateyama tateyama kurobe alpine route
japan kyoto fushimi inari shrine torii poorten
japan kyoto kinkaku ji tempel golden pavilion
japan tateyama kurobe alpine route sneeuwmuur
japan kyoto kiyomizudera temple

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's