Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
Blog artikel 'Stage lopen bij AsiaDirect - door Julia en Aisya'
Zuidoost-Azië

Stage lopen bij AsiaDirect - door Julia en Aisya

Aisya » Oktober 2021

Even voorstellen: Aisya

Hoi! Sinds deze week begon ik mijn stage bij AsiaDirect met enthousiasme, en ik wil me graag even voorstellen aan jullie! Mijn naam is Aisya en ik ben 21 jaar. Momenteel zit ik in het 3e jaar van mijn studie International Tourism Management. En zoals jullie al wel zien, kom ik niet uit Nederland. Ik ben geboren en getogen in Bali. Op mijn 9e ben ik naar Nederland verhuisd en ik moet zeggen dat het wel een ervaring is om in 2 culturen op te groeien! Ergens ben ik daar ook wel blij om, want nu spreek ik 3 talen vloeiend (Indonesisch, Nederlands en Engels) ?.

Waar ik van hou? Ik hou echt van reizen! Ik ben nog niet op veel plekken geweest, maar dat is wel mijn plan. Het leukste aan reizen vind ik het zien van nieuwe plekken, nieuwe mensen leren kennen en het zien van andere culturen. Verder hou ik heel erg van gezelligheid met vrienden en familie. Bijvoorbeeld lekker uiteten gaan, naar een festival gaan of gewoon lekker samen luieren op de bank en Netflix kijken. Ohja, en ik hou heel erg van eten, vooral lekker eten! Mijn favoriet is sushi, geen twijfel over mogelijk. Daar kan je me ook ’s nachts echt voor wakker maken!

Ik ben super blij dat ik bij AsiaDirect stage mag lopen en heb er super veel zin in om de komende weken het bedrijf en jullie te leren kennen! ?

Aisya
Aisya Septa

Even voorstellen: Julia

Sinds drie weken loop ik met veel plezier stage bij AsiaDirect en wil mij graag even voorstellen. Mijn naam is Julia ik ben geboren en getogen in Hengelo maar voor mijn studie International Tourism Management woon ik al drie jaar in Breda. Door de coronacrisis is het helaas niet mogelijk om naar het kantoor te kunnen in Bangkok dus vandaar dat ik mijn studentenkamer tijdelijk heb omgetoverd tot een kantoor.

De passie voor reizen en anderen culturen ontdekken die is er altijd al geweest, als klein meisje keek ik vaak naar 3 op reis en Bondi rescue op de televisie. Totdat ik oud genoeg was om zelf mooie reizen te mogen maken in landen zoals Verenigde Staten en Zuid-Afrika. Mijn ultieme reisdroom is om een camper busje te kopen en daar mee door Australië te crossen en natuurlijk Bondi beach te bezoeken.

Ik kijk uit naar de komende maanden!

Julia
Julia Harmsen
Aisya, auteur van het artikel Stage lopen bij AsiaDirect - door Julia en Aisya

Aisya

Meer weten over dit onderwerp of reisadvies op maat? Bel direct op +31 (0) 85 006 2044
Meer weten over dit onderwerp of reisadvies op maat? Bel direct op +31 (0) 85 006 2044

Dit artikel met plezier gelezen? Deel het met je vrienden!

Verder lezen over..

Zuidoost-Azië
Algemene info
Stage