Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hotdeals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hotdeals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

22-Daagse rondreis Oost-Maleisië Compleet & Strand

Alle hoogtepunten van fascinerend Borneo. Extra: Kuala Lumpur en strand!

Populair

22-Daagse rondreis Oost-Maleisië Compleet & Strand

Alle hoogtepunten van fascinerend Borneo. Extra: Kuala Lumpur en strand!

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
22 dagen / 21 nachten
VANAFPRIJS
€ 3662 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Kuala Lumpur, Kuching, Bako National Park, Batang Ai, Damai Beach, Mulu National Park, Kundasang, Sepilok (orang-oetans), Kinabatangan River, Kota Kinabalu (strand)
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Kuala Lumpur. Modern en traditioneel, Twin Towers en street food
 • Midden in de jungle logeren bij de Iban. Zwemmen in de rivier
 • Boottocht door mangrove moerassen en naar enorme grotten
 • Uniek: orang-oetans in Sepilok
 • Vier dagen aan het strand van Kota Kinabalu

Introductie

Deze 22-daagse rondreis naar Oost-Maleisië is een reis die je de oerkrachten van Moeder Natuur laat ontdekken, je diep in de jungle brengt en naar Mount Kinabalu, de hoogste berg van het land.

Verreweg de meeste tijd breng je door op het fascinerende Borneo, een van de grootste eilanden ter wereld. Je ziet er orang-oetans, en met wat geluk ook neusapen of dolfijnen in het wild.

Je logeert bij de Iban, die je leren hoe je een blaaspijp gebruikt; je gaat naar hot springs en mangrove moeras, wandelt tussen boomtoppen door de jungle, maakt boottochten en ziet bij enorme grotten hoe miljoenen vleermuizen uitvliegen.

Je bent in het tropisch regenwoud, in de heuvelachtige Maleisische hooglanden, maar ook meerdere keren aan het strand. Als extraatje hebben we aan het begin een dag Kuala Lumpur toegevoegd. Dat geeft je mooi de gelegenheid daar en passant ook enkele street food markten of de opvallende ruim 450 meter hoge Twin Towers te bezoeken. En! Aan het eind heb je een paar extra stranddagen……

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Vertrek
Dag 1: Vertrek
De dag waarvan je wist dat die zou komen. Vandaag vlieg je naar Kuala Lumpur. Deze vlucht is niet inbegrepen, maar wij helpen je graag met het zoeken naar de beste vluchtopties.

Dag 2
Aankomst Kuala Lumpur
Dag 2: Aankomst Kuala Lumpur
Zodra je de formaliteiten op de luchthaven van Kuala Lumpur hebt afgehandeld, staat onze chauffeur klaar om je naar je hotel in Kuala Lumpur te brengen.

Je hebt de rest van de dag om in je eigen tempo alvast wat van Kuala Lumpur te ontdekken. Onze tips:

Twin Towers: Tot 2003 waren deze ruim 450 meter hoge torens het hoogste gebouw ter wereld. Het uitzicht is uiteraard fantastisch. Aan de voet liggen een park en restaurantjes.

China Town: Om de hoek van Central Market vind je (vooral in de avond) een van de leukere wijken van KL: China Town, dat officieel Petaling Street heet. Is het niet voor al je namaak designerspullen, dan toch zeker om heerlijk te kunnen eten.

Batu Caves: Een dikke tien kilometer buiten Kuala Lumpur liggen de Batu Caves. Als je voor de trap met dat grote beeld van Lord Murugan staat, heb je al geen spijt meer. Al moet je dan nog wel de 272 treden op om bij de grotten te komen. De Temple Cave is de grootste en meest indrukwekkende.
INCLUSIEF:
Transfer: Transfer van het vliegveld naar je hotel in KL.
Accommodatie:
Verdant Hill Hotel Kuala Lumpur ****
(Deluxe)

Dag 3
Kuala Lumpur
Dag 3: Kuala Lumpur
Misschien heb je het gisteren wel lekker rustig aan gedaan en tot vandaag gewacht met Kuala Lumpur te zien. Geen probleem, onze gids neemt je mee op een stadstour.

Je wandelt rustig door de leukste straten van de Maleisische hoofdstad. Zo kom je op de markten Rust Market en The Wet Market, ga je naar Petaling Street (China Town), Independence Square, en bezoek je de Kwong Siew tempel, de oudste hindoe tempel van KL, Mahamariamman tempel en de Jamek moskee.
INCLUSIEF:
Excursie: Kuala Lumpur Stadstour
Accommodatie:
Verdant Hill Hotel Kuala Lumpur ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 4
Kuala Lumpur – Kuching
Dag 4: Kuala Lumpur – Kuching
Je wordt op tijd naar de luchthaven gebracht voor je ongeveer twee uur durende reis naar Borneo, een van de grootste eilanden ter wereld. Na aankomst wacht een van onze chauffeurs je op om je naar je accommodatie te brengen.

De rest van de dag is er in Kuching, dat trouwens kat betekent, geen programma. Onze tips:

Boottochtje: Je kunt met de sampan, een lokaal bootje, een tocht maken over de Sarawak rivier.

Kuching Waterfront: Maak een wandeling over de 900 meter lange boulevard aan de rivier. Je kunt er street food eten en een oversteek maken via de opvallende Darul Hana voetgangersbrug.
INCLUSIEF:
Transfer: Per minibus naar het vlieveld. Vlucht van KL naar Kuching. Per minibus naar je accommodatie.
Accommodatie:
Limetree Hotel Kuching ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 5
Kuching (Bako National Park Dagtour)
Dag 5: Kuching (Bako National Park Dagtour)
Dit wordt een dagje wild life. Als het meezit (het is ten slotte geen dierentuin) zie je opvallende dieren in het Bako National Park. De neusaap bijvoorbeeld, komt alleen hier op Borneo voor.

Dit bijzondere natuurgebied ligt op een hoek van het Muara Tebas schiereiland, aan de monding van de Bako en Kuching rivieren. Er leven niet alleen neusapen, maar ook zeldzame mutslangoeren, makaken, wilde beren, krokodillen en andere dieren die je liever niet tegenkomt, maar vandaag (op veilige afstand) wel.

Je wordt met de bus (45 min) en de boot (30 min) naar het park gebracht. In de middag ga je in omgekeerde volgorde terug.
INCLUSIEF:
Excursie: Dagtour: Bako National Park
Accommodatie:
Limetree Hotel Kuching ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 6
Kuching - Batang Ai
Dag 6: Kuching - Batang Ai
Het beschermde natuurgebied Batang Ai National Park is een groot tropisch regenwoud. Er leven hier relatief veel orang-oetans. Dat wil niet per se zeggen dat je er eentje ziet, maar het kan wel.

Het nationale park ligt op 250 kilometer ten oosten van Kuching en dat betekent dat je vandaag een flinke rit te wachten staat. Er wordt onderweg uiteraard wel gestopt om op een lokale markt koffie te drinken, een peper of cacao boerderij te bezoeken, en om te lunchen in het dorpje Lachau.

In de namiddag arriveer je bij het meer, waar onze bootsman klaar staat om je met een longtailboat naar de homestay van je Iban gastgevers te brengen.
INCLUSIEF:
Transfer: Per minibus naar Batang Ai. Met de boot naar je homestay.
Accommodatie:
Batang Ai Longhouse **
(Homestay)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 7
Batang Ai
Dag 7: Batang Ai
Je hebt de hele dag om meer van de omgeving te zien en alles over de Iban te weten te komen.

Je kunt een jungle wandeling maken, in de rivier gaan zwemmen of picknicken in het regenwoud.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Batang Ai Longhouse **
(Homestay)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 8
Batang Ai - Damai Beach
Dag 8: Batang Ai - Damai Beach
Nadat je bent uitgezwaaid door de Iban, wordt de volgende bestemming Damai Beach. Je gaat eerst weer met de longtailboat en vervolgens met de minibus richting Kuching. Onderweg wordt er gestopt voor lunch.

Gelukkig is er laat in de middag en avond nog alle tijd om het stof van de reis in zee van je af te spoelen. Een leuk vooruitzicht!
INCLUSIEF:
Transfer: Per boot en per minibus terug naar Kuching.
Accommodatie:
Damai Beach Resort ****
(Superior Pool Facing)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 9
Damai Beach (Satang Island & Wetland Cruise)
Dag 9: Damai Beach (Satang Island & Wetland Cruise)
De veelzijdigheid van Borneo gaat zich vandaag opnieuw bewijzen. Je bent een paar dagen in het regenwoud geweest en een dag aan het strand. En dan wacht vandaag het mangrove moerasgebied Kuching Wetlands National Park.

Onze chauffeur brengt je naar de pier voor een boottocht door het mangrove moeras. Is dat een krokodil?

Over open zee (hier leven Irrawaddy dolfijnen) ga je naar Satang Island. Bezoek de Turtle Hatching Site. Je kunt hier ook zwemmen!
INCLUSIEF:
Excursie: Tour: boottocht door de mangrove. Bezoek aan de Turtle Hatching Site.
Accommodatie:
Damai Beach Resort ****
(Superior Pool Facing)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 10
Damai Beach - Kuching - Mulu (Deer & Lang Caves)
Dag 10: Damai Beach - Kuching - Mulu (Deer & Lang Caves)
In de ochtend vlieg je van Kuching naar Mulu, midden in het regenwoud. Daar word je opgewacht door onze chauffeur en snel naar je accommodatie gebracht. Nadat je hebt kunnen ontspannen, wandel je met onze gids door de jungle naar de Deer & Lang Caves. Het Mulu National Park staat bekend om zijn velen grotten.

De Deer Cave (zo genoemd omdat hier herten zout komen likken en er schuilen bij slecht weer) heeft een van de grootste openingen ter wereld. Ook is er de Tuin van Eden, waar licht en regen door een gat in de grot naar binnen kunnen. Als gevolg daarvan groeien er in de grot nu planten. De Lang Cave is kleiner, maar heeft fraaie stalactieten en stalagmieten.

In deze grotten leven miljoenen vleermuizen die aan het eind van de middag massaal uitvliegen om eten te gaan zoeken. Een bijzonder gezicht!
INCLUSIEF:
Transfer: Per minibus naar het vliegveld, vlucht naar Mulu en per minibus naar je accommodatie.
Excursie: Tour: naar de Deer & Lang Caves
Accommodatie:
Garden Bungalows Mulu National Park ***
(Bungalow)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 11
Mulu National Park (Clearwater & Wind Caves)
Dag 11: Mulu National Park (Clearwater & Wind Caves)
De longtailboat brengt je naar een ander grottencomplex in Mulu National Park. De Wind Caves (inderdaad, zo genoemd omdat er een prettige bries door de grotten waait) is eigenlijk onderdeel van de Clearwater grotten. Beiden zijn goed bereikbaar omdat er een netwerk van boardwalks is gebouwd. De Wind Cave is vaak slecht verlicht waardoor gidsen een lichttoorts meenemen.

Bij de Clearwater Caves maak je ook een boottochtje. Dat kan gemakkelijk, want de grot is meer dan 100 kilometer lang! Het is er ook goed rondwandelen. Je kunt bijvoorbeeld de 200 treden naar de opening van de grot beklimmen. Het is hier in de buurt ook goed zwemmen. Leuk om net voor of na de picknick lunch te doen.
INCLUSIEF:
Excursie: Tour: naar de Clearwater & Wind Caves
Accommodatie:
Garden Bungalows Mulu National Park ***
(Bungalow)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 12
Mulu National Park - Kota Kinabalu - Kundasang
Dag 12: Mulu National Park - Kota Kinabalu - Kundasang
Je rondreis verplaatst zich naar het noorden van Borneo, naar de hooglanden van Sabah. Vanaf Mulu Airport vlieg je naar Kota Kinabalu, de regionale hoofdstad van Sabah. Onze chauffeur brengt je (in een paar uur) naar de Kundasang vallei.

Er is deze dag verder geen programma. Verken op eigen gelegenheid de prachtige heuvels of ga naar een lokale markt voor wat wilde beer van de barbecue...
INCLUSIEF:
Transfer: Per minibus naar het vliegveld, vlucht naar Kota Kinabalu, met de minibus naar Sabah.
Accommodatie:
Kinabalu Pine Resort ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 13
Kundasang (Kinabalu Park & Hot Springs Dagtour)
Dag 13: Kundasang (Kinabalu Park & Hot Springs Dagtour)
Maak je op voor een gevarieerde dag in de omgeving van de hoogste berg van het land, Mount Kinabalu, meer dan 4000 meter hoog. Dit nationale park staat al meer dan 20 jaar op de werelderfgoedlijst van de Verenigde Naties.

Het is het leefgebied van honderden soorten vogels en zoogdieren, heeft meerdere bergen, en een rijke variatie aan bloemen en planten, waaronder de zeldzaam bloeiende Rafflesia, de grootste bloem ter wereld. Je gaat naar de tuinen en bezoekt het planten research centrum (ongeveer 2 uur rijden vanaf je hotel).

Een uurtje verderop liggen de Poring Hots Springs (neem je zwemspullen mee!). Bijzonder leuk daar is de Canopy Skywalk, 175 meter touwbruggen en houten platformen tussen de toppen van de bomen.
INCLUSIEF:
Excursie: Tour: Kinabalu Park & Hot Springs dagtour
Accommodatie:
Kinabalu Pine Resort ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 14
Kundasang - Sepilok
Dag 14: Kundasang - Sepilok
Door het mooie landschap van heuvels en valleien van Noord-Borneo rijd je vandaag naar Sepilok.

Het is een uur of 6 rijden, dus geniet van het uitzicht.
INCLUSIEF:
Transfer: Per minibus van Kundasang naar Sepilok.
Accommodatie:
Sepilok Jungle Lodge **
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 15
Sepilok - Kinabatangan River
Dag 15: Sepilok - Kinabatangan River
Je lodge staat om de hoek van het Sepilok Orangutan Centre. Hartstikke gemakkelijk dus om zelf in de ochtend naar dit opvangcentrum te gaan. Hier zie je orang-oetans in hun natuurlijke omgeving. Verstoten orang-oetans wordt geleerd hoe ze zelf (weer) in het wild moeten leven.

Rond het middaguur brengt de chauffeur je naar de Kinabatangan rivier. Vanaf een boot zie je mogelijk apen of olifanten, maar in ieder geval veel vogels. Het diner is in je resort.
INCLUSIEF:
Transfer: Per minibus van Sepilok naar Kinabatangan River.
Accommodatie:
Borneo Natural Sukau Bilit Resort ****
(Chalet)
Maaltijden: Ontbijt, diner

Dag 16
Kinabatangan River
Dag 16: Kinabatangan River
Er is genoeg te zien in dit gebied rond de Kinabatangan rivier. Daarom hebben we vandaag maar liefst twee boottochtjes voor je!

Ze gaan naar verschillende delen van dit natuurgebied. De gidsen hebben een goed idee van waar je op dat moment de beste kans hebt om wilde dieren te zien.
INCLUSIEF:
Excursie: Tour: boottochten Kinabatangan rivier
Accommodatie:
Borneo Natural Sukau Bilit Resort ****
(Chalet)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 17
Kinabatangan River - Sandakan - Kota Kinabalu
Dag 17: Kinabatangan River - Sandakan - Kota Kinabalu
Onze chauffeur brengt je op tijd naar Sandakan voor je vlucht naar Kota Kinabalu. Daar word je -zoals je intussen gewend bent- opgehaald en naar je accommodatie gebracht.

Je verblijft vlak bij het strand dus we hoeven geen suggesties te doen over wat je de rest van de dag kunt doen....
INCLUSIEF:
Transfer: Per minibus naar het vliegveld in Sandakan. Vlucht naar Kota Kinabalu. Per minibus naar je hotel.
Accommodatie:
Nexus Karambunai Resort ****
(Garden Room)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 18
Kota Kinabalu
Dag 18: Kota Kinabalu
Zo, je bent aan het strand. Die paar dagen zon, zand en zee heb je wel verdiend. Kota Kinabalu heeft prachtige stranden en biedt genoeg activiteiten die daarbij horen: snorkelen, duiken en zwemmen. Onze tips:

River Raften: Op twee uur rijden van Kota Kinabalu kun je fantastisch raften op de Kadamaian rivier. Je raft 10 kilometer op water dat van Mount Kinabalu komt.

Gaya Street: Het China Town van Kota Kinabalu. Street food en restaurantjes zover je kunt kijken. Op zondag is de straat afgesloten voor een markt.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Nexus Karambunai Resort ****
(Garden Room)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 19
Kota Kinabalu
Dag 19: Kota Kinabalu
Deze dag is ter vrije besteding.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Nexus Karambunai Resort ****
(Garden Room)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 20
Kota Kinabalu
Dag 20: Kota Kinabalu
Deze dag is ter vrije besteding.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Nexus Karambunai Resort ****
(Garden Room)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 21
Kota Kinabalu - Kuala Lumpur
Dag 21: Kota Kinabalu - Kuala Lumpur
Pak je zwemspullen maar in, je vliegt vandaag naar Kuala Lumpur.

Je wordt naar het vliegveld gereden en in KL met de minibus opgehaald.
INCLUSIEF:
Transfer: Per minibus naar het vliegveld. Vlucht naar Kuala Lumpur. Per minibus naar je hotel.
Accommodatie:
Verdant Hill Hotel Kuala Lumpur ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 22
Vertrek vanuit Kuala Lumpur
Dag 22: Vertrek vanuit Kuala Lumpur
Vertrek. Het is niet anders. Onze chauffeur brengt je op tijd naar de luchthaven.
INCLUSIEF:
Transfer: Per minibus naar de luchthaven.
Maaltijden: Ontbijt

Routekaart 22 Daagse rondreis Oost Maleisie Compleet en Strand

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 3662
3 personen€ 3662
4 personen€ 3662
5 personen€ 3662
6+ personen€ 3662
Prijzen zijn beschikbaar t/m 07-11-2023.
Bovengenoemde vanafprijzen zijn geldig bij vertrek tussen 12-10-2023 en 31-10-2023.
Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Accommodaties zoals vermeld in het programma
 • Ontbijt op alle dagen
 • Lunch en diner zoals vermeld
 • Engelssprekende gids bij de meeste bezienswaardigheden tijdens de tours en entreegelden
 • Stadstour Kuala Lumpur
 • Tour: Bako National Park dagtour
 • Tour: boottocht door de mangrove. Bezoek aan de Turtle Hatching Site
 • Tour: naar de Deer & Lang Caves
 • Tour: naar de Clearwater & Wind Caves
 • Tour: Kinabalu Park & Hot Springs dagtour
 • Tour: 2 boottochten Kinabatangan rivier
 • Transport per minibus of boot zoals aangegeven in het programma
 • Binnenlandse vlucht van Kuala Lumpur naar Kuching (dag 4)
 • Binnenlandse vlucht van Kuching naar Mulu (dag 10)
 • Binnenlandse vlucht van Mulu naar Kota Kinabalu (dag 12)
 • Binnenlandse vlucht van Sandakan naar Kota Kinabalu (dag 17)
 • Binnenlandse vlucht van Kota Kinabalu naar Kuala Lumpur (dag 21)

Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Eventuele servicetoeslagen
 • Aanbevolen of optionele excursies
 • Eten en drinken die niet vermeld in de reisbeschrijving.
 • Reisverzekering
 • Fooien voor gids, chauffeur e.d.
 • Incidentele kosten (zoals roomservice, minibar, telefoongesprekken, wasservice)
 • Persoonlijke uitgaven
 • Toeristenbelasting, die lokaal wordt geïnd
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Kuala Lumpur
Verdant Hill Hotel Kuala Lumpur ****
Deluxe
Kuching
Limetree Hotel Kuching ***
Deluxe
Batang Ai National Park
Batang Ai Longhouse **
Homestay
Santubong
Damai Beach Resort ****
Superior Pool Facing
Mulu National Park
Garden Bungalows Mulu National Park ***
Bungalow
Kinabalu
Kinabalu Pine Resort ***
Deluxe
Sepilok
Sepilok Jungle Lodge **
Superior
Kinabatangan
Borneo Natural Sukau Bilit Resort ****
Chalet
Karambunai
Nexus Karambunai Resort ****
Garden Room
22-Daagse rondreis Oost-Maleisië Compleet & Strand
REISDUUR
22 dagen / 21 nachten
VANAFPRIJS
€ 3662 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Kuala Lumpur, Kuching, Bako National Park, Batang Ai, Damai Beach, Mulu National Park, Kundasang, Sepilok (orang-oetans), Kinabatangan River, Kota Kinabalu (strand)
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 18 Timmy, Marketing specialist
Reisexpert Timmy

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
maleisie kuching zonsondergang
maleisie kuala lumpur sri mahamariamman tempel
maleisie kota kinabalu zee
maleisie kuala lumpur thean hou tempel
Maleisie Mulu Panorama
maleisie borneo kota kinabalu Vissersdorp
maleisie borneo sarawak neusaap
maleisie sarawak bako national park strand

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's