Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hotdeals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hotdeals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

20-Daagse rondreis Vietnam Compleet

Het hele land van noord naar zuid, van de bergen naar het strand

20-Daagse rondreis Vietnam Compleet

Het hele land van noord naar zuid, van de bergen naar het strand

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
20 dagen / 19 nachten
VANAFPRIJS
€ 2345 € 2227
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Hanoi, Sapa, Halong Bay, Ninh Binh, Dong Hoi, Phong Nha, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh City, Mekong Delta, Mui Ne
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Halong Bay is uniek: een eindeloze zee vol rotspieken
 • Logeren tussen de rijstvelden in een homestay in Sapa
 • Met de cyclo door Hanoi, en fietsen op het platteland
 • Woestijn in Vietnam? De zandduinen van Mui Ne
 • Strand, zon en zee in Zuid-Vietnam

Introductie

Vietnam heeft een opmerkelijke langwerpige vorm. Het land is in een rechte lijn maar liefst 1.650 kilometer lang (en op z’n smalst maar 50 kilometer). De hele oostkust bestaat uit de Zuid-Chinese Zee. Je begrijpt wat we willen zeggen: dit is een interessant land om van noord naar zuid te bereizen.

Noord en zuid zijn erg verschillend qua landschap. Los van de 3.200 kilometer kustlijn (!) heeft het noorden een van de mooiste natuurgebieden die je (waar ook ter wereld) kunt zien. Je ziet er woeste bergtoppen en diepe dalen met kronkelende rivieren en rijstvelden.

Het zuiden is het terrein van de Mekong Delta waar de rivieren die hier een weg naar naar zee zoeken stuk voor stuk tot kleine stromen uiteen worden getrokken en een groot moeras en watergebied veroorzaken. In het zuiden vind je ook de meeste eilanden.

We noemen deze reis compleet, niet alleen omdat je plekken in het hele land bezoekt, maar ook omdat de verschillende gezichten van Vietnam zo goed aan bod komen: je ziet de hippe metropool Ho Chi Minh City en gaat logeren in een homestay bij bergvolkeren; je reist naar de eindeloos met rotspieken gevulde baai van Halong, maar ook naar Vietnamese zandduinen, en van de oude keizerlijke hoofdstad Hue naar de stranden van het eiland Mui Ne.

Bekijk het dagprogramma maar eens rustig. Weet wel dat je ontzettend veel zin krijgt om naar Vietnam te gaan!

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Vertrek
Dag 1: Vertrek
Je bent bijna onderweg. Drie weken lang in Vietnam. Je staat op het punt een andere, nieuwe, maar erg leuke wereld te ontdekken!

Vandaag begint je reis! De internationale vluchten zijn exclusief, maar wij kunnen altijd helpen met het regelen van de vluchten indien nodig.

Dag 2
Hanoi
Dag 2: Hanoi
Zo, je staat in Hanoi! Onze chauffeur wacht je op en brengt je naar je hotel. Je hebt alle tijd om even op adem te komen.

De hoofdstad van Vietnam is niet de grootste stad van het land, dat is Ho Chi Minh City, maar wel een erg fijne stad met karakteristieke wijken. De bekendste is het Old Quarter, waar je nu bent. Het barst er van de cafeetjes, koffietentjes en restaurants. Je ziet hier overal Vietnamezen hun zaken afhandelen, of op een krukje op een hoek van een straat een kopje koffie drinken.

Aan het begin van de avond haalt onze gids je op voor een korte cyclo tour door de leukste buurten van Hanoi. De rit eindigt bij het restaurant waar het diner wordt geserveerd.
INCLUSIEF:
Transfer: Van de luchthaven naar hotel
Excursie: Cyclo tour Hanoi en diner
Accommodatie:
San Palace Hotel (voorheen L'Harmonie Hotel) ***
(Deluxe)
Maaltijden: Diner

Dag 3
Hanoi stadstour
Dag 3: Hanoi stadstour
Na je eerste kennismaking met Hanoi gisteren ben je vast benieuwd naar wat deze stad nog meer te bieden heeft. Daarom hebben we vandaag een stadstour voor je georganiseerd.

Die begint met een bezoek aan het mausoleum waar Ho Chi Minh, leider van de Vietnamese onafhankelijkheidsstrijd en de eerste president van het land, opgebaard ligt.

Ook op het programma: de Tempel van de Literatuur. Volgens ons de mooiste tempel van Hanoi. Deze ligt in een groot park en bestaat uit vijvers, poorten en altaartjes. De tempel werd al in 1070 (!) opgericht ter ere van de Chinese wijsgeer Confucius.

Na de lunch ga je naar het Vietnam Museum of Ethnology (om meer te weten te komen over de 54 verschillende etnische groepen die samen Vietnam vormen) en naar de beruchte Hoa Loa gevangenis, waar eerst de Fransen opstandige Vietnamezen opsloten en later Noord-Vietnamezen Amerikaanse krijgsgevangen. Vandaar de bijnaam Hanoi Hilton.
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour Hanoi
Accommodatie:
San Palace Hotel (voorheen L'Harmonie Hotel) ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 4
Hanoi – Sapa
Dag 4: Hanoi – Sapa
Tijd voor een nieuw decor. Wat heet! Van Hanoi word je in alle vroegte met een comfortabele bus naar Sapa gereden. De rit duurt een kleine 6 uur, maar de omgeving wordt als je in de buurt van Sapa komt alsmaar mooier. Daar wacht onze gids je op. Na de lunch brengt deze je naar Luckydaisy's homestay tussen de rijstterassen van de Muong Hoa vallei.

Onze reisspecialist Sanne heeft een blog geschreven over haar bezoek aan Sapa: "Eenmaal bij de homestay Luckydaisy’s aangekomen worden we naar onze Villa gebracht. Wauw wauw wauw! Dit is echt een heel huis met veel licht, overal ramen die uitkijken op de rijstvelden! Heel sfeervol ingericht en van alle (luxe) gemakken voorzien. Hier houden we het wel 2 nachten vol. Er is zelfs een openhaard voor de koude winteravonden. De sfeer van de homestay is fantastisch!"

Je kunt je verblijf hier helemaal zelf plannen. Ga op pad met de locals, maak een wandeling door de omgeving, verken het dorpje of neem een drankje in de Bamboo Bar.

Tip: Het is slim iets warms mee te nemen, want de avonden kunnen hier koel of zelfs koud zijn.
INCLUSIEF:
Transfer: Per comfortabele bus van Hanoi naar Sapa
Accommodatie:
Luckydaisy's Homestay Sapa **
(Buffalo house)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 5
Sapa
Dag 5: Sapa
Met je Hmong gids maak je vandaag een wandeltocht door de omgeving van Ta Van. De tocht leidt langs rijstvelden, dorpjes van Giay en Red Dao minderheden, heuvels, bamboebossen en een waterval.

De gids bespreekt voor vertrek hoeveel je wilt lopen en wat je wilt zien.

Na de wandeltocht kun je uitrusten en nog een avond genieten van je verblijf in de homestay.
INCLUSIEF:
Excursie: Wandeltocht Ta Van
Accommodatie:
Luckydaisy's Homestay Sapa **
(Buffalo house)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 6
Sapa – Hanoi
Dag 6: Sapa – Hanoi
De reis terug naar Hanoi gaat in twee stappen. Allereerst word je naar Sapa gereden per privéauto.

In Sapa heb je tijd om hier bijvoorbeeld lekker rond te hangen, naar een hilltribe dorpje in deze schilderachtige omgeving te wandelen, of als je genoeg hebt gelopen, kun je met de kabelbaan in een kwartier naar de top van de Fansipan berg gaan. Met 3.147 meter de hoogste berg van Vietnam.

Rond 16 uur vertrek je per bus naar Hanoi. Je bagage kun je tot die tijd achterlaten in het kantoor van het busbedrijf.
INCLUSIEF:
Transfer: Naar Sapa, per comfortabele bus naar Hanoi
Accommodatie:
San Palace Hotel (voorheen L'Harmonie Hotel) ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 7
Hanoi – Halong Bay
Dag 7: Hanoi – Halong Bay
Zeer waarschijnlijk zit je nog bij te komen van twee bijzondere dagen bij de locals in Sapa, maar niet getreurd, er wacht je alweer een nieuw avontuur. Rond 8 uur vertrek je naar Halong Bay.

De baai heeft een oppervlakte van 1500 vierkante kilometer! Het is een grote in de rotsen uitgesleten zee, waar duizenden kalkstenen pieken nog boven het water uitsteken en nu eilandjes vormen.

Er bestaat geen mooiere manier om dit gebied te zien dan een dag en een nacht met een jonk, een klassiek Vietnamees cruise schip, een tocht door de baai te maken. Het licht en het decor veranderen doorlopend en je mobieltje wordt roodgloeiend van het fotograferen.

Vanmiddag, vanavond, vannacht en morgenochtend vaar je met de jonk door Halong Bay. Je kunt vanaf de boot zelf het water op met een kano, even gaan zwemmen of met een bamboeboot een drijvend vissersdorp bezoeken.
INCLUSIEF:
Transfer: Naar Halong Bay
Excursie: Cruise Halong Bay
Accommodatie:
Oriental Sails Cruise ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 8
Halong Bay – Ninh Binh
Dag 8: Halong Bay – Ninh Binh
Op het moment dat je wakker wordt vaart de boot alweer richting de haven. Toch is er nog alle ruimte om rustig te ontbijten, even een kalksteengrot te bezoeken en nog tijd op het dek door te brengen.

Op de pier staat onze chauffeur klaar om je naar Ninh Binh te brengen. Ninh Binh wordt weleens het Halong Bay van het vasteland genoemd. Hier in de Red River Delta rijzen de grillige rotspieken tot hoog boven de valleien vol rijstvelden.

Je verblijft dicht bij Tam Coc, dat prachtig zelf per fiets te verkennen is.
INCLUSIEF:
Transfer: Naar Ninh Binh
Accommodatie:
Chez Loan Hotel ***
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 9
Ninh Binh - Nachttrein naar Dong Hoi
Dag 9: Ninh Binh - Nachttrein naar Dong Hoi
Je dag begint op tijd, want er is veel te doen vandaag.

Om 8.00 uur word je opgehaald om naar Bai Dinh te gaan, het grootste boeddhistische tempelcomplex in Vietnam. Er staan 500 Arhat-beelden in lange gallerijen. Je ziet er vijvers, meerdere pagodes en het grootste bronzen boeddhabeeld van het land. Je kunt ook de in het oogspringende 13 verdiepingen tellende Bao Thap Tower op voor een schitterend uitzicht over het hele complex.

De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant. Uitbuiken kan tijdens een 2 uur durende tocht per roeiboot (je hoeft zelf niet te roeien), waarin je de omgeving vanaf het water bekijkt.

Aan het eind van de middag word je naar het station gebracht voor de nachttrein naar Dong Hoi.
INCLUSIEF:
Transfer: Naar Ban Dinh en treinstation, per nachttrein naar Dong Hoi
Excursie: Excursie: Bai Dinh Tempel en boottocht
Accommodatie:
Nachttrein Ninh Binh - Dong Hoi
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 10
Dong Hoi – Phong Nha
Dag 10: Dong Hoi – Phong Nha
De zon is waarschijnlijk nog niet zo heel lang actief als je in Dong Hoi aankomt.

Je gaat naar Phong Nha, waar miljoenen jaren lang het water gaten in het kalkstenen gebergte heeft gemaakt. Het resultaat is een enorm onderwater grottenstelsel.

Per boot ga je over de Son River naar Phong Nha Cave. Deze grot is alleen toegankelijk over water. En om je een idee te geven wat je je moet voorstellen: Phong Nha is bijna 8 km lang, heeft 14 km rivier binnen het totale grottenstelsel en bestaat uit 44 kleinere grotten.

Hierna ga je naar je hotel in Phong Nha.
INCLUSIEF:
Excursie: Boottocht over de Son River
Accommodatie:
Phong Nha Lake House Resort ***
(Bungalow Lake View)

Dag 11
Phong Nha – Vinh Moc – Hue
Dag 11: Phong Nha – Vinh Moc – Hue
Als je het niet zou weten, zou je het niet merken, maar vandaag ga je over een historisch belangrijke grens, namelijk die tussen Noord- en Zuid-Vietnam.

Tussen 1955 en 1975 waren de twee landsdelen in oorlog met elkaar. Het communistische noorden (van Ho Chi Minh) vocht tegen de Amerikanen die het zuiden 'beschermden'.

Rondom die oude grens valt nog veel te zien dat aan de oorlog herinnert. Je gaat naar de DMZ (Demilitarized Zone), bezoekt de Hien Luong brug, waar midden op de brug de grens was, en de Vinh Moc tunnels, waar zo'n 60 families uit een dorp zich ondergronds schuil hielden.

Lunch is onderweg.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Donghoi naar Hue
Excursie: Excursie: Hien Luong Bridge, Vinh Moc Tunnels, DMZ
Accommodatie:
Rosaleen Boutique Hotel ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 12
Hue stadstour
Dag 12: Hue stadstour
Hue was in de 19e eeuw de keizerlijke hoofdstad van de Nguyen dynastie. Dat voorname voorkomen is de stad nog altijd niet kwijt. De stevig ommuurde citadel is de belangrijkste reden Hue te bezoeken. Binnen die muren en de slotgracht liggen de restanten van tempels, pagodes en Forbidden Purple City, destijds het paleis van de keizer.

Ook in de omgeving van deze fraai aan de Perfume rivier gelegen stad zijn nog tombes, tempels en parken te zien die uit deze tijd stammen. Mooi voorbeeld is de Thien Mu pagode, bijgenaamd Heaven Fairy Lady Pagoda.

's Middags maak je een stadstour in Hue waarop je de belangrijkste bezienswaardigheden bezoekt, waaronder uiteraard de keizerlijke citadel en de Thien Mu Pagode.

Ter afsluiting vaar je met een Dragon Boat terug naar het centrum van Hue.
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour Hue
Accommodatie:
Rosaleen Boutique Hotel ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 13
Hue – Hoi An
Dag 13: Hue – Hoi An
Voordat je naar Hoi An verder reist, bezoek je de Tu Duc tombe. Tu Duc was de langstzittende keizer van de Nguyen dynastie. Tegen het einde van zijn leven, in het tweede deel van de 19e eeuw, besloot hij dat er een tombe moest komen ter ere van hem. Het resulteerde in dit mausoleum en de bijbehorende tempel.

Onderweg van Hue naar Hoi An neem je de mooiste kustweg van Vietnam. Allereerst langs het strand van Lang Co, daarna de Hai Van Pass. Alleen het stuk van 21 kilometer over de Hai Van Pass is de autorit al waard. De pas doorkruist een uitloper van een rotsgebergte die ver in zee pas wordt opgeslokt door het water. Zo vormt het gebergte hier ook de Da Nang baai. Aan de linkerkant zie je de Zuid-Chinese Zee, aan je rechterhand schitteren de bergen.

In de loop van de middag ben je dan in Hoi An. Het oogstrelende stadje kan op veel sympathie van bezoekers rekenen. Iedereen voelt zich hier snel thuis. Hoi An bestaat al eeuwen, is rustig en pakt bekenden en onbekenden in met de versieringen in de straten, de smalle kanaaltjes en bruggetjes, de houten Chinese shophouses en soms goed verborgen tempeltjes.

Ter kennismaking maak je een stadswandeling. Je bezoekt in ieder geval de 400 jaar oude Japanse brug, het eeuwenoude religieuze en sociale Chinees ontmoetingscentrum Phuc Kien Assembly Hall en de lokale vismarkt.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Hue naar Hoi An
Excursie: Bezoek aan de Tu Duc Tombe, stadswandeling door Hoi An
Accommodatie:
Hadana Boutique Resort Hoi An ****
(Deluxe Balcony)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 14
Hoi An
Dag 14: Hoi An
Er is voor vandaag geen programma. Wat kun je doen? Dit zijn onze tips:

Ga naar het strand. De leukste stranden, die niet te ver weg zijn, heten An Bang Beach en Cua Dai Beach. De eerste is de populairste. Naast het strand is er een ruim aanbod van restaurants, bars en winkeltjes. In Cua Dai is het strand door erosie wat smaller geworden, maar nog altijd de moeite waard. Rustiger dan An Bang, maar het kost geen moeite er een restaurant te vinden.

Is dit iets voor jou? Een kookcursus. Leer de trucs om zelf heerlijk Vietnamees te koken. Je gaat mee naar de markt om ingrediënten te kopen en maakt er in de kookschool meerdere gerechten voor je eigen lunch mee.

Laat je liever anderen koken? Overweeg dan een street food tour. Een lokale gids brengt je precies naar die plekken waar ze de Vietnamese lekkernijen verkopen die je anders misschien zou missen.

De bamboeboot. Je kunt ook een tour doen, waarin je leert hoe je de unieke Vietnamese ronde bamboeboot bestuurt en je samen met lokale vissers vis probeert te vangen. Of verken Hoi An op zijn Hollands, per fiets!
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Hadana Boutique Resort Hoi An ****
(Deluxe Balcony)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 15
Hoi An – Ho Chi Minh City
Dag 15: Hoi An – Ho Chi Minh City
Vandaag vlieg je naar Ho Chi Minh City. Het is de grootste stad van het land en het culturele en zakelijke middelpunt. En interessant omdat hier nog veel valt te zien van de Franse overheersing (de Notre-Dame kathedraal, bijvoorbeeld) en de Vietnamoorlog.

Het Reunification Palace (je bezoekt het morgen) is het voornaamste overblijfsel uit de tijd dat Vietnam nog uit twee landen bestond. Hier woonde de president van Zuid-Vietnam en de verovering van dit paleis door de Noord-Vietnamezen was een beslissend moment in de oorlog tussen de twee Vietnams.

Eigenlijk is er sinds dat moment aan de inrichting van het paleis niks meer veranderd. Het is daarom niet alleen een inkijkje in dat conflict, maar ook een tijdmachine die je naar de jaren 60 en 70 transformeert.

Saigon, sinds 1976 officieel Ho Chi Minh City, is een miljoenenstad, maar een prettige stad. Het charmante is dat het centrale deel zich gemakkelijk te voet laat ontdekken. Er zijn parken, aantrekkelijke restaurants en een gevarieerd nachtleven.

Wat kun je deze avond in Saigon doen? Een wandeling door Cho Lon, bijvoorbeeld, het Chinatown van Saigon. Je vindt er de 19e eeuwse Thien Hau Tempel, opgedragen aan de godin van de zee, en de Bin Thay Markt.
INCLUSIEF:
Transfer: Naar het vliegveld. Binnenlandse vlucht van Hoi An naar Ho Chi Minh City. Transfer naar het hotel
Accommodatie:
Avanti Hotel ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 16
Ho Chi Minh City – Cu Chi Tunnels & stadstour
Dag 16: Ho Chi Minh City – Cu Chi Tunnels & stadstour
Dit wordt weer een heerlijke volle dag met veel variatie. In de ochtend vertrek je naar de Cu Chi tunnels (1,5 tot 2 uur rijden). Hier hield de Vietcong zich schuil in de strijd tegen de Amerikanen. De Vietnamezen leefden jarenlang ondergronds in dit gangenstelsel dat op een gegeven moment maar liefst 250 kilometer lang was!

Aan het begin van de middag, als je terug bent in Ho Chi Minh City, is er eerst lunch. Daarna begint de stadstour.

Tijdens deze wandeling bezoek je de belangrijkste bezienswaardigheden van deze historische stad. De Notre Dame kathedraal en het oude postkantoor zijn de beste voorbeelden van Franse architectuur in Saigon.

Het Reunification Palace was de residentie van de president van Zuid-Vietnam in de Vietnamoorlog. Deze oorlog is officieel geëindigd op 30 april 1975, toen tank nummer 843 van het Noord-Vietnamese leger dwars door de gesloten hekken van de residentie reed. Aansluitend: het War Remnants Museum (aanvankelijk Museum van de Amerikaanse Oorlogsmisdrijven genoemd) is een indrukwekkende tentoonstelling over de verschrikkelijke Vietnamoorlog.

Als laatste bezoek je de Ben Thanh Markt. Een grote drukke, maar leuke markt, waar ze echt van alles verkopen. Zoals ze zeggen: alles behalve huizen en auto's.
INCLUSIEF:
Excursie: Bezoek aan de Cu Chi tunnels en stadstour door Ho Chi Minh City
Accommodatie:
Avanti Hotel ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 17
Ben Tre tour – Mui Ne
Dag 17: Ben Tre tour – Mui Ne
Net als het water in de Mekong vervolgen we onze weg steeds zuidelijker en komen we via de Mekong Delta steeds dichter bij zee.

Hier wordt de Mekong uit elkaar getrokken in kleinere stromen, die van deze delta een groen en waterrijk leefgebied hebben gemaakt, waar de mensen een bijrol hebben en de natuur de hoofdrol.

In de Ben Tre provincie maak je een boottocht over de rivier en ga je kijken bij een fabriekje waar ze bakstenen maken, krijg je een kokosnoot workshop en bezoek je een weverij waar ze matten maken. Dat is in een rustig dorpje waar je ook rustig even kunt rondwandelen of gebruik kunt maken van een lokale gemotoriseerde riksja.

Voordat je naar het strand van Mui Ne wordt gebracht, is er nog lunch aan de rivier.
INCLUSIEF:
Transfer: Van hotel in Ho Chi Minh City naar Ben Tre provincie
Excursie: Excursie: Mekong Delta (met boottocht)
Accommodatie:
Aroma Beach Resort and Spa ****
(Superior Sea View)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 18-19
Mui Ne
Dag 18-19: Mui Ne
Je hebt twee volle dagen in Mui Ne. En dat is perfect want Mui Ne is een leuke badplaats aan wat de Vietnamezen de Oost Zee noemen. Er zijn lange stranden (in totaal 15 km) met stroken palmbomen en er is genoeg te beleven zonder dat het er te druk of te rustig wordt. Er zijn meer dan genoeg restaurantjes en bars, en omdat er een goede bries staat, is het een uitstekende locatie voor watersporten als windsurfen en kitesurfen.

Er is nog iets dat je moet weten. Mui Ne heeft een bijzonder natuurverschijnsel. Er liggen namelijk uitgestrekte witte en rode zandduinen die tegen de tijd dat de zon ondergaat spectaculaire vergezichten opleveren.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Aroma Beach Resort and Spa ****
(Superior Sea View)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 20
Vertrek
Dag 20: Vertrek
Aan alle goede dingen komt een eind, zegt men, en dus ook aan deze Vietnam Compleet rondreis.

Je wordt op tijd naar het vliegveld gebracht. We hopen dat je genoten hebt en zien je graag weer terug! Al onze reizen zijn op maat, dus als je bijvoorbeeld meer strand wilt, laat het ons weten.
INCLUSIEF:
Transfer: Van het hotel naar de luchthaven
Maaltijden: Ontbijt

Routekaart 20-daagse rondreis Vietnam Compleet

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 2345 € 2227
3 personen€ 2112 € 2006
4 personen€ 1907 € 1811
5 personen€ 1811 € 1720
6+ personen€ 1717 € 1631
Prijzen zijn beschikbaar t/m 01-12-2024.
Bovengenoemde vanafprijzen zijn geldig bij vertrek tussen 10-05-2024 en 30-11-2024.
Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Privé vervoer met airco auto of minibus
 • Engelssprekende gids bij excursies
 • Boottocht
 • 2 dagen / 1 nacht Halong Bay Cruise
 • Ontbijt zoals vermeld
 • Lunch zoals vermeld
 • Diner zoals vermeld
 • Accommodatie als aangegeven of vergelijkbaar
 • Excursies en entreegelden als in programma
 • Vlucht van Dan Nang naar Ho Chi Minh City
 • Nachttrein van Ninh Binh naar Dong Hoi
 • Luxe limousine bus Hanoi – Sapa – Hanoi

Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Visum. Lees hier meer over het aanvragen van een visum.
 • Niet vermelde onderdelen
 • Persoonlijk uitgaven
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Hanoi
San Palace Hotel (voorheen L'Harmonie Hotel) ***
Deluxe
Sapa
Luckydaisy's Homestay Sapa **
Buffalo house
Halong Bay
Oriental Sails Cruise ****
Deluxe
Ninh Binh
Chez Loan Hotel ***
Superior
Ninh Binh
Nachttrein Ninh Binh - Dong Hoi
Phong Nha
Phong Nha Lake House Resort ***
Bungalow Lake View
Hue
Rosaleen Boutique Hotel ***
Deluxe
Hoi An
Hadana Boutique Resort Hoi An ****
Deluxe Balcony
Ho Chi Minh City
Avanti Hotel ***
Deluxe
Mui Ne
Aroma Beach Resort and Spa ****
Superior Sea View
20-Daagse rondreis Vietnam Compleet
REISDUUR
20 dagen / 19 nachten
VANAFPRIJS
€ 2345 € 2227
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Hanoi, Sapa, Halong Bay, Ninh Binh, Dong Hoi, Phong Nha, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh City, Mekong Delta, Mui Ne
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 6 Michel, Reisspecialist Thailand en Vietnam
Reisexpert Michel

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
vietnam sapa moeder en kinderen familie
vietnam hanoi tran quoc pagode
Mui Ne 7
vietnam sapa mu cang chai rijstterrassen
Ninh Binh
Vietnam Hoi An ronde boot varen 02
vietnam halong bay
halong 4 1

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's