Home / Myanmar

Myanmar

Mingala Ba! En welkom in het inspirerende Myanmar.

Myanmar wordt in de volksmond nog vaak Birma genoemd, dat refereert aan de lange geschiedenis die het land rijk is. Bij een bezoek aan Myanmar maak je kennis met de enorm vriendelijke bevolking, bezoek je de meest imposante tempels en pagodes en ontdek je de hooglanden van Kalaw waar nog veel minderheden leven. Vaar langs paalwoningen en drijvende tuinen op het Inle Meer en ontdek al fietsend Bagan, een van de mooiste tempelcomplexen ter wereld. 

Myanmar is lang gesloten geweest voor het toerisme, maar is nu klaar om jou te ontvangen! Als je op zoek bent naar authenticiteit, een fantastische keuken, een pure vorm van het boeddhisme en ongerepte natuur dan is een reis naar Myanmar voor jou geschikt!

AsiaDirect is gespecialiseerd in het samenstellen en organiseren van reizen naar Zuidoost-Azië. Met onze lokale Nederlandstalige reisspecialisten kennen wij de mogelijkheden die deze bestemmingen te bieden hebben als geen ander, en adviseren je dan ook graag bij het samenstellen van jouw droomreis!

current cat:myanmar
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!