Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hotdeals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hotdeals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×
20% korting op geselecteerde reizen!
Check onze Black Friday deals hier!
Reissector lanceert campagne ‘Just Book It’

Reissector lanceert campagne ‘Just Book It’

Met bescherming van de ANVR

Just Book It

Just Book it ANVR AsiaDirect

Er gloort hoop aan de horizon. We kunnen weer een beetje vooruitkijken en voorzichtig vakantieplannen maken. Uiteraard begrijpen we je twijfel maar vakantie en reizen zitten nu eenmaal in onze aard. En de voorpret is een zeer belangrijk onderdeel daarvan. Dus laten we het vooral van de zonnige kant bekijken. Als je nu een vakantie boekt bij een organisatie die is aangesloten bij de ANVR, zoals AsiaDirect, ben je zeker van:

Durf weer vooruit te kijken en volg je hart. Safe Travels!

De campagne ‘Just book it’

De consument wil niets liever dan zijn koffer pakken en de reissector wil na ruim een jaar praktisch volledig stilliggen, nu wel eens die fantastische reis voor de consument organiseren. Met in het vooruitzicht dat reizen komende zomer weer mogelijk wordt, lanceert de sector de campagne
‘Just Book It’. Met deze gezamenlijke campagne wil AsiaDirect eventuele twijfels bij de consument om nu alvast een vakantie te boeken, wegnemen.

Dat de consument toe is aan vakantie is al eerder bevestigd door onderzoeksbureau GfK. Maar liefst 84% van de Nederlanders liet weten toe te zijn aan vakantie. Uit dit onderzoek kwam ook naar voren dat de consument twijfels heeft om nu alvast een reis te boeken, omdat hij financieel geen risico wil lopen.
AsiaDirect begrijpt die terughoudendheid en wil die twijfels wegnemen, want voorpret en alvast genieten van je komende vakantiereis is net zo belangrijk, weet de reissector.

“Welke landen en bestemmingen komende zomer de grenzen openen, is voor niemand nog duidelijk. Aan welke maatregelen we ons moeten houden, is nog de vraag. Maar ANVR-ondernemingen proberen met ‘Just Book It’ en een stevige beschermingsfactor de consument te verleiden om vooruit te kijken en nu alvast te boeken voor komende zomer”, aldus Frank Oostdam, voorzitter ANVR. “We staan voor een gezamenlijke uitdaging de consument te overtuigen, want boeken kan écht weer.
Dus hebben we ervoor gekozen om dat gezamenlijk met onze reisbedrijven, zoals AsiaDirect aan te pakken.”

ANVR-reisondernemingen blijven de reisadviezen van Buitenlandse Zaken volgen. Dus heeft de consument geboekt en kan de reisonderneming de reis uiteindelijk toch niet uitvoeren, dan ontvangt de reiziger zijn reeds betaalde reissom terug. En verandert het reisadvies van een bestemming naar oranje of rood terwijl je daar bent, dan zorgt de reisonderneming voor repatriëring.
De reissector is van ‘nu dromen, straks reizen’ overgestapt op ‘Just Book It’; nu de consument nog!

Just Book it ANVR 3