Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

17-Daagse rondreis Vietnam Belevenis

Ontspannen, maar actieve rondreis die het mooiste van Vietnam op een leuke manier laat zien

Nieuw

17-Daagse rondreis Vietnam Belevenis

Ontspannen, maar actieve rondreis die het mooiste van Vietnam op een leuke manier laat zien

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
17 dagen / 16 nachten
VANAFPRIJS
€ 1855 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Hanoi, Halong Bay, Ninh Binh, Hue, Da Nang, Hoi An, Ho Chi Minh City, Can Tho
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Ontdek het Old Quarter in Hanoi met de cyclo (riksja)
 • Het onvergetelijke uitzicht vanaf Mua Peak in Ninh Binh
 • Maak een cruise op een Vietnamese jonk in Halong Bay
 • Wandel over de Golden Bridge in Da Nang
 • Vaar naar de mooiste drijvende markt van de Mekong Delta

Introductie

Onze 17-Daagse rondreis Vietnam Belevenis is reizigers die actief en in beweging willen blijven op het lijf geschreven. Op deze reis zie je Vietnam vanaf de cyclo (een soort riksja), met de drakenboot, per fiets (in Hanoi en in Hoi An), met de kabelbaan (de langste ter wereld op Ba Na Hills), vanaf een Vietnamese jonk, met de kano, de roeiboot en al wandelend.

Je hoeft natuurlijk geen getrainde topsporter te zijn om volop van deze reis te kunnen genieten. Dit is echt voor iedereen een perfecte manier om heel veel van Vietnam te kunnen zien. Want deze reis gaat van noord, via de kuststrook in Centraal-Vietnam naar het zuiden. Je ziet niet aleen heel veel hoogtepunten, je kunt ook zeker nog een dagje naar het strand, als je dat leuk vindt.

Bij AsiaDirect maken we alle reizen op maat voor je. Wil je dus wat langer aan het strand van Hoi An blijven of lijkt het je juist leuk je reis wat te verlengen op het heerlijke eiland Phu Quoc, dan regelen we dat voor je. Zo wordt Vietnam een nog grotere belevenis.

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Vertrek naar Hanoi, Vietnam
Dag 1: Vertrek naar Hanoi, Vietnam
Je gaat Vietnam nog zien per trein, vanaf de boot en zelfs vanuit een Vietnamese cyclo fietstaxi, maar het begint met de vlucht van vandaag. Op naar het oosten!

Vandaag vertrekken jullie naar Hanoi, de vlucht is niet inbegrepen bij de reis, maar wij kijken met alle plezier met je mee, op zoek naar het beste en voordeligste ticket.

Dag 2
Aankomst in Hanoi
Dag 2: Aankomst in Hanoi
Zo, je staat in Hanoi! Onze chauffeur wacht je op en brengt je naar je hotel. Je hebt alle tijd om even op adem te komen.

De hoofdstad van Vietnam is niet de grootste stad van het land, dat is Ho Chi Minh City, maar wel een erg fijne stad met karakteristieke wijken. De bekendste is het Old Quarter, waar je nu bent. Het barst er van de cafeetjes, koffietentjes en restaurants. Je ziet hier overal Vietnamezen hun zaken afhandelen, of op een krukje op een hoek van een straat een kopje koffie drinken.

Aan het begin van de avond haalt onze gids je op voor een korte cyclo tour door de leukste buurten van Hanoi. De rit eindigt bij het restaurant waar het diner wordt geserveerd.
INCLUSIEF:
Transfer: Van luchthaven naar hotel
Excursie: Hanoi verkennen per cyclo
Accommodatie:
San Palace Hotel (voorheen L'Harmonie Hotel) ***
(Deluxe)
Maaltijden: Diner

Dag 3
Fietsen in Hanoi
Dag 3: Fietsen in Hanoi
Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt kun je er weer helemaal tegenaan deze ochtend. Vandaag ga je een avontuurlijke route fietsen. Je begint fietst langs de Rode rivier, bezoekt marktjes en ziet hoe de lokale bevolking leeft. Je vervolgt je tocht naar een dorp vol bonsai boompjes en bloemen, waar je prachtige foto’s kunt maken.

Na de lunch fiets je verder langs de oevers van West Lake. Je stopt bij de Quan Thanh tempel. Deze dateert uit de 11e eeuw en is daarmee een van de oudste tempels van Vietnam. Na het bezoek aan de tempel heb je de mogelijkheid om enkele andere sites te bezoeken, zoals het Mausoleum waar voormalig partijleider Ho Chi Minh opgebaard ligt, zodat de lokale bevolking hem nog dagelijks kan aanbidden.
INCLUSIEF:
Excursie: Fietsen in Hanoi
Accommodatie:
San Palace Hotel (voorheen L'Harmonie Hotel) ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 4
Hanoi - Halong Bay
Dag 4: Hanoi - Halong Bay
Het is tijd voor een zeer bijzondere cruise. Je gaat even een nacht weg uit Hanoi. In een kleine 4 uur word je naar Halong Bay gereden.

De baai heeft een oppervlakte van 1500 vierkante kilometer! Het is een grote in de rotsen uitgesleten zee, waar duizenden kalkstenen pieken nog boven het water uitsteken en nu eilandjes vormen.

Er bestaat geen mooiere manier om dit gebied te zien dan een dag en een nacht met een jonk, een klassiek Vietnamees cruise schip, een tocht door de baai te maken. Het licht en het decor veranderen doorlopend en je mobieltje wordt roodgloeiend van het fotograferen.

Vanmiddag, vanavond, vannacht en morgenochtend vaar je met de jonk door de Bai Tu Long baai van het Halong Bay gebied. Je kunt vanaf de boot zelf het water op met een kano, even gaan zwemmen of met een bamboeboot het drijvend vissersdorp Vung Vieng bezoeken.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Hanoi naar Halong Bay
Excursie: Halong Bay Cruise
Accommodatie:
Oriental Sails Cruise ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 5
Halong Bay - Ninh Binh
Dag 5: Halong Bay - Ninh Binh
Op het moment dat je wakker wordt vaart de boot alweer richting de haven. Toch is er nog alle ruimte om rustig te ontbijten, even een kalksteengrot te bezoeken en nog tijd op het dek door te brengen.

Op de pier staat onze chauffeur klaar om je naar Ninh Binh te brengen. Ninh Binh wordt weleens het Halong Bay van het vasteland genoemd. Hier in de Red River Delta rijzen de grillige rotspieken tot hoog boven de valleien vol rijstvelden.

Je verblijft dicht bij Tam Coc, dat prachtig zelf per fiets te verkennen is.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Halong Bay naar Ninh Binh
Excursie: Halong Bay Cruise
Accommodatie:
Tam Coc Banana Bungalow ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 6
Ninh Binh
Dag 6: Ninh Binh
Je hebt al gemerkt dat er in Ninh Binh veel te zien en doen valt. We hebben een paar afwisselende onderdelen voor je vandaag.

Eerst ga je naar twee van de oudste en meest heilige tempels in dit gebied, de in Hoa Lu gebouwde tempels ter ere van de oprichters van de Dinh en Le dynastieën.

De reis gaat daarna naar Tam Coc, waar je een tocht van 2 uur maakt met een roeiboot (je hoeft zelf niet te roeien). Je vaart tussen de kalksteenrotsen en in en langs meerdere grotten.

Na de lunch bezoek je nog de Bich Dong Pagodes en Mua Cave. Vanaf de top van de Mua berg heb je een onvergetelijk uitzicht over de omgeving. Het is een pittige klim, maar zeer de moeite waard!
INCLUSIEF:
Excursie: Sightseeing in Ninh Binh
Accommodatie:
Tam Coc Banana Bungalow ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 7
Ninh Binh - Nachttrein naar Hue
Dag 7: Ninh Binh - Nachttrein naar Hue
Je hebt de ochtend nog ter vrije besteding in Ninh Binh. Daarna ga je naar het station voor de nachttrein naar Hue.

Je kunt 's ochtends bijvoorbeeld nog een 2,5 uur durende wandeling door de vallei maken. Die leidt langs indrukwekkende rijstvelden en beboste bergen. Ook wandel je door verschillende Sam Khoe dorpjes.

In het begin van de middag brengt onze chauffeur je naar het station van Ninh Binh waar je later de nachttrein naar Hue neemt.
INCLUSIEF:
Transfer: Van je hotel naar het treinstation. Nachttrein naar Hue
Accommodatie:
Nachttrein Ninh Binh - Hue
Maaltijden: Ontbijt

Dag 8
Aankomst in Hue
Dag 8: Aankomst in Hue
Na aankomst op het treinstation van Hue word je opgehaald en naar je hotel gebracht.

Hue was in de 19e eeuw de keizerlijke hoofdstad van de Nguyen dynastie. Dat voorname voorkomen is de stad nog altijd niet kwijt. De stevig ommuurde citadel is de belangrijkste reden Hue te bezoeken. Binnen die muren en de slotgracht liggen de restanten van tempels, pagodes en Forbidden Purple City, destijds het paleis van de keizer.

Ook in de omgeving van deze fraai aan de Perfume rivier gelegen stad zijn nog tombes, tempels en parken te zien die uit deze tijd stammen. Mooi voorbeeld is de Thien Mu pagode, bijgenaamd Heaven Fairy Lady Pagoda.
INCLUSIEF:
Transfer: Van het treinstation naar je hotel
Accommodatie:
Rosaleen Boutique Hotel ***
(Deluxe)

Dag 9
Stadstour in Hue
Dag 9: Stadstour in Hue
Om meer van Hue te ontdekken hebben we vandaag een stadstour voor je.

Alles wat je per se van Hue moet zien, zie je op deze tour. Die begint met een bezoek aan de keizerlijke Citadel, een ommuurd fort. Via de Ngo Mon Gate ga je Forbidden Purple City in om de Thai Hoa tempel, de Can Thanh tempel en Mieu en Hieu Lam Cac te zien. Daarna rijd je langs de oever van de Perfume rivier naar de Thien Mu pagoda. Hier bezoek je de 7 verdiepingen hoge octogonale toren, het symbool van Hue. Vervolgens neem je een lokale drakenboot terug naar het centrum.
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour Hue
Accommodatie:
Rosaleen Boutique Hotel ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 10
Hue - Da Nang - Hoi An
Dag 10: Hue - Da Nang - Hoi An
Niet in slaap vallen als je van Hue via Da Nang naar Hoi An wordt gereden, want het is een van de mooiste routes (zo niet de mooiste) die je in Vietnam kunt rijden (en ver daarbuiten). Je komt namelijk over de Hai Van Pass, een weg die op het snijpunt van een berggebied en de Zuid-Chinese Zee ligt. Het uitzicht is aan beide kanten geweldig.

Je maakt een lange tussenstop bij de Ba Na Hills. Niet te missen daar is de Golden Bridge. Twee enorme handen houden een 150 meter lange brug vast die dik 1.400 meter boven de zeespiegel een fraai uitzicht biedt.

Deze brug is onderdeel van een soort pretpark dat op de top van de heuvel en tegen de heuvelrug ligt. Fascinerend is een nagebouwd Frans dorp. Je weet niet wat je ziet, maar je waant je zeker niet meer in Vietnam. Er zijn tuinen, een fantasiepark, pagodes, en allerlei attracties die niet zouden misstaan in Disneyland.

Het geheel wordt verbonden met kabelbanen. Het langste stuk telt bijna 6 kilometer (!) en is de langste kabelbaan ter wereld.

Als je dit allemaal hebt ondergaan een meegemaakt, word je naar Hoi An gereden.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Hue via Da Nang naar Hoi An
Excursie: Sightseeing: Ba Na Hills en Golden Bridge
Accommodatie:
Hadana Boutique Resort Hoi An ****
(Deluxe Balcony)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 11
Fietsen & koken in Hoi An
Dag 11: Fietsen & koken in Hoi An
Rond 8.30 uur fiets je van je hotel (met onze gids) naar het dorp Tra Que. Hier ervaar je hoe de lokale boeren wonen en leven. Je krijgt een rondleiding in de biologische groente- en kruidentuinen. Daarna kun je, als je wilt, de boeren meehelpen op het veld. Zo kom je meer te weten over de producten die hier verbouwd worden en hoe er wordt gewerkt.

Eenmaal terug in het dorp, is het tijd voor een welverdiende kruiden-voetmassage gevolgd door een authentieke kookcursus. Je maakt samen met de koks verschillende lokale gerechten, zoals de Tam Huu loempia, Banh Xeo of heerlijke Vietnamese pannenkoeken. Pas nadat je zelf je baksels hebt geproefd, fiets je terug naar het hotel.
INCLUSIEF:
Excursie: Fietsen & koken in Hoi An
Accommodatie:
Hadana Boutique Resort Hoi An ****
(Deluxe Balcony)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 12
Hoi An
Dag 12: Hoi An
Er is voor vandaag geen programma. Wat kun je doen? Dit zijn onze tips:

Ga naar het strand. De leukste stranden, die niet te ver weg zijn, heten An Bang Beach en Cua Dai Beach. De eerste is de populairste. Naast het strand is er een ruim aanbod van restaurants, bars en winkeltjes. In Cua Dai is het strand door erosie wat smaller geworden, maar nog altijd de moeite waard. Rustiger dan An Bang, maar het kost geen moeite er een restaurant te vinden.

Is dit iets voor jou? Een kookcursus. Leer de trucs om zelf heerlijk Vietnamees te koken. Je gaat mee naar de markt om ingrediënten te kopen en maakt er in de kookschool meerdere gerechten voor je eigen lunch mee.

Laat je liever anderen koken? Overweeg dan een street food tour. Een lokale gids brengt je precies naar die plekken waar ze de Vietnamese lekkernijen verkopen die je anders misschien zou missen.

De bamboeboot. Je kunt ook een tour doen, waarin je leert hoe je de unieke Vietnamese ronde bamboeboot bestuurt en je samen met lokale vissers vis probeert te vangen. Of verken Hoi An op zijn Hollands, per fiets!
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Hadana Boutique Resort Hoi An ****
(Deluxe Balcony)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 13
Hoi An - Ho Chi Minh City
Dag 13: Hoi An - Ho Chi Minh City
Vandaag vlieg je naar Ho Chi Minh City. Dat is waarschijnlijk aan het eind van de middag, dus dan heb je nog lekker wat tijd in Hoi An.

Ho Chi Minh City is de grootste stad van het land en het culturele en zakelijke middelpunt. En interessant omdat hier nog veel valt te zien van de Franse overheersing (de Notre-Dame kathedraal, bijvoorbeeld) en de Vietnamoorlog.

Saigon, sinds 1976 officieel Ho Chi Minh City, is een miljoenenstad, maar een prettige stad. Het charmante is dat het centrale deel zich gemakkelijk te voet laat ontdekken. Er zijn parken, aantrekkelijke restaurants en een gevarieerd nachtleven.
INCLUSIEF:
Transfer: Vlucht van Da Nang naar Ho Chi Minh City. transfer naar het vliegveld in Da Nang en van het vliegveld in HCMC naar je hotel
Accommodatie:
Avanti Hotel ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 14
Cu Chi Tunnels & Ho Chi Minh City stadstour
Dag 14: Cu Chi Tunnels & Ho Chi Minh City stadstour
Dit wordt weer een heerlijke volle dag met veel variatie. In de ochtend vertrek je naar de Cu Chi tunnels (1,5 tot 2 uur rijden). Hier hield de Vietcong zich schuil in de strijd tegen de Amerikanen. De Vietnamezen leefden jarenlang ondergronds in dit gangenstelsel dat op een gegeven moment maar liefst 250 kilometer lang was!

Aan het begin van de middag, als je terug bent in Ho Chi Minh City, is er eerst lunch. Daarna begint de stadstour.

Tijdens deze wandeling bezoek je de belangrijkste bezienswaardigheden van deze historische stad. De Notre Dame kathedraal en het oude postkantoor zijn de beste voorbeelden van Franse architectuur in Saigon.

Het Reunification Palace was de residentie van de president van Zuid-Vietnam in de Vietnamoorlog. Deze oorlog is officieel geëindigd op 30 april 1975, toen tank nummer 843 van het Noord-Vietnamese leger dwars door de gesloten hekken van de residentie reed. Aansluitend: het War Remnants Museum (aanvankelijk Museum van de Amerikaanse Oorlogsmisdrijven genoemd) is een indrukwekkende tentoonstelling over de verschrikkelijke Vietnamoorlog.

Als laatste bezoek je de Ben Thanh Markt. Een grote drukke, maar leuke markt, waar ze echt van alles verkopen. Zoals ze zeggen: alles behalve huizen en auto's.
INCLUSIEF:
Excursie: Bezoek aan de Cu Chi tunnels en stadstour Ho Chi Minh City
Accommodatie:
Avanti Hotel ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 15
Ho Chi Minh City - Mekong Delta
Dag 15: Ho Chi Minh City - Mekong Delta
Net als het water in de Mekong vervolgen we onze weg steeds zuidelijker en komen we via de Mekong Delta steeds dichter bij zee.

Hier wordt de Mekong uit elkaar getrokken in kleinere stromen, die van deze delta een groen en waterrijk leefgebied hebben gemaakt, waar de mensen een bijrol hebben en de natuur de hoofdrol.

In de Ben Tre provincie maak je een boottocht over de rivier en ga je kijken bij een fabriekje waar ze bakstenen maken, krijg je een kokosnoot workshop en bezoek je een weverij waar ze matten maken. Dat is in een rustig dorpje waar je ook rustig even kunt rondwandelen of gebruik kunt maken van een lokale gemotoriseerde riksja.

Lunch wordt in een restaurant aan de rivier geserveerd. Hierna vaar je met een traditionele sampan boot over de kanalen van de Mekong Delta. Na de boottocht word je naar Can Tho gebracht, hoofdstad van de Mekong Delta.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Ho Chi Minh City naar Can Tho
Excursie: Mekong Delta tour
Accommodatie:
Green Village Mekong ***
(Bungalow lake view)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 16
Mekong Delta - Ho Chi Minh City
Dag 16: Mekong Delta - Ho Chi Minh City
Op een pittig vroeg tijdstip begint de dag alweer. Gelukkig is het opstaan wel de moeite waard, want je gaat met een boot over de Mekong rivier naar de beroemdste drijvende markt in Vietnam, die van Cai Rang. Van heinde en ver komen de handelaren hier met de boot naartoe om hun producten aan de man te brengen. Hier is ook de lunch.

Hierna staat de chauffeur weer klaar en word je naar Ho Chi Minh City gebracht voor -helaas- alweer je laatste nacht in Vietnam.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Can Tho naar Ho Chi Minh City
Excursie: Mekong Delta tour
Accommodatie:
Prague Hotel ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 17
Helaas weer terug naar huis
Dag 17: Helaas weer terug naar huis
Dit is het, het zit erop. Jammer, maar helaas.

Je wordt uiteraard naar de luchthaven gebracht voor je vlucht naar de volgende bestemming of terug naar huis.

Bij AsiaDirect is het mogelijk deze reis te verlengen, bijvoorbeeld als je langer op Phu Quoc wilt blijven (of een andere locatie in Vietnam).
INCLUSIEF:
Transfer: Van hotel naar de luchthaven
Maaltijden: Ontbijt

Routekaart 17-daagse rondreis Vietnam belevenis

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 1855
3 personen€ 1652
4 personen€ 1514
5 personen€ 1431
6+ personen€ 1359
Prijzen zijn beschikbaar t/m 01-11-2023.
Bovengenoemde vanafprijzen zijn geldig bij vertrek tussen 12-10-2023 en 01-11-2023.
Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Accommodatie als aangegeven of vergelijkbaar
 • Engelssprekende gids bij excursies
 • Maaltijden zoals vermeld in het programma
 • Privé vervoer met chauffeur met airco auto of mini-van
 • Vlucht Da Nang – Ho Chi Minh
 • Nachttrein van Ninh Binh naar Hue
 • Excursies en entreegelden zoals vermeld in programma
 • Riksja tour en welkomstdiner
 • Fietsen in Hanoi
 • 2-daagse Halong Bay Cruise
 • Sightseeing in Ninh Binh
 • Stadstour in Hue
 • Fietsen & koken in Hoi An
 • Bezoek aan de Cu Chi tunnels en stadstour door Ho Chi Minh City
 • 2-daagse Mekong Delta tour

Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Visum. Lees hier meer over het aanvragen van een visum.
 • Niet vermelde onderdelen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Hanoi
San Palace Hotel (voorheen L'Harmonie Hotel) ***
Deluxe
Halong Bay
Oriental Sails Cruise ****
Deluxe
Ninh Binh
Tam Coc Banana Bungalow ***
Deluxe
Ecovriendelijk
Ninh Binh
Nachttrein Ninh Binh - Hue
Hue
Rosaleen Boutique Hotel ***
Deluxe
Hoi An
Hadana Boutique Resort Hoi An ****
Deluxe Balcony
Ho Chi Minh City
Avanti Hotel ***
Deluxe
Can Tho
Green Village Mekong ***
Bungalow lake view
Ho Chi Minh City
Prague Hotel ***
Deluxe
17-Daagse rondreis Vietnam Belevenis
REISDUUR
17 dagen / 16 nachten
VANAFPRIJS
€ 1855 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Hanoi, Halong Bay, Ninh Binh, Hue, Da Nang, Hoi An, Ho Chi Minh City, Can Tho
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 18 Timmy, Marketing specialist
Reisexpert Timmy

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
vietnam da nang hoi an hue golden bridge ba na hills
vietnam hanoi old quarter
vietnam hue citadel hien nhon gate 2
shutterstock 363946115 hoi an during sunset vietnam town ancient hoian night river indochina old amazing asia buildings channel dawn herit
Hanoi
vietnam halong bay jonk
vietnam hoi an lampionnen
vietnam mekong delta boer bang grass 1

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's