Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

3-Daagse bouwsteen Halong Bay en Cat Ba
Eén van de '7 Wonders of Nature' en op de UNESCO-werelderfgoedlijst!

Home / Vietnam / Meerdaagse bouwstenen / 3-Daagse bouwsteen Halong Bay en Cat Ba
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
bouwsteen!

Vietnam Cat Ba TourIn het noordwesten van Vietnam ligt een plek waar je ongeveer 3500 vreemd gevormde rotsen uit de zee ziet rijzen: Halong Bay. Sinds 2012 is dit een van de ‘7 Wonders of Nature’ en het staat sinds 1992 op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Daarmee is dit een niet te missen highlight tijdens je reis door Vietnam. Veel mensen wonen hier op drijvende huizen en komen zelden tot bijna nooit van hun leven aan land. Het is hier zo adembenemend mooi, dat je camera binnen een aantal minuten al vol zit met prachtige foto’s! 

Tijdens deze bouwsteen begin je met het varen door Halong Bay en Lan Ha Bay. Hier bezoek je de Light and Dark Cave, waar je doorheen kan gaan kajakken of in een bamboeboot kan gaan zitten die wordt geroeid door een lokale inwoner. Ook krijg je de eerste dag een kookdemonstratie en kan je de prachtige zonsondergang bewonderen terwijl je geniet van happy hour.

De volgende dag vaar je door naar Viet Hai Village. Hier stap je op de fiets en bezoek je een klein, afgelegen dorpje in het hart van een nationaal park. Ook vandaag ga je kajakken tussen de bijzondere karstgebergtes en ga je zwemmen bij de Three Peaches Beaches (Ba Trai Dao-stranden).

Op de laatste dag ga je de Army Hospital Cave bezoeken op Cat Ba Island, een belangrijke plek met veel historie. 

Deze bouwsteen aan jouw reisplan toevoegen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!