Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

10-Daagse rondreis Noord-Vietnam
Bergen en baaien

Home / Vietnam / Individuele rondreizen / 10-Daagse rondreis Noord-Vietnam
Reisduur: 10 dagen / 9 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Bergen en baaien is een afwisselend programma waarbij je begint in de bruisende hoofdstad Hanoi. Maak kennis met het rijke verleden van deze prachtige stad die veel intiemer aanvoelt dan de omvang doet vermoeden. Niet alleen zijn er prachtige bezienswaardigheden, het is ook heerlijk om lekker te slenteren en te dolen door de vele kleine straatjes van het oude centrum.

Vervolgens laat je de drukte van de stad achter je  voor de prachtige bergen en natuur van de Sapa provincie. Het is niet voor niks dat dit stadje al een behoorlijke toeristische historie heeft. Al in de tijd van de Franse kolonisatie van Vietnam was Sapa een geliefde plek voor de hi-society van Hanoi om even de stad te verlaten en de rust en schone berglucht op te zoeken. Dit plaatsje zal je soms doen denken aan een Alpen dorpje. Wandelen is de beste manier om Sapa beter te leren kennen, dus staan er hier een aantal mooie en niet al te zware wandelingen langs de enorme rijstterrassen op het programma.

Na Sapa reis je eerst naar Ninh Binh en vervolgens naar Halong Bay, een reis in Vietnam is niet compleet zonder bezoek aan deze prachtige werelderfgoed plek. Het machtige karstgebergte met de prachtige baaien is wellicht het meest onvergetelijke plaatje van Vietnam. Laat je lekker in de watten leggen tijdens een 2-daagse cruise door dit mooie gebied. Nadat de boot is afgemeerd word je teruggebracht naar Hanoi en kun je vanaf daar je reis voortzetten.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!