Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Duurzaam & verantwoord reizen
×

Profiteer nú van de Azië Oktober gekte!

Boek deze maand een 8-daagse stad- en strandvakantie Bangkok en Hua Hin met vertrek in maart 2019 voor €199 p.p. bij 4 personen (€249 p.p. bij 2 personen). Dat is ruim 40% korting !
BEKIJK DEZE AANBIEDING Houd mij op de hoogte van de laatste hot deals!

10-Daagse rondreis Noord-Vietnam
Bergen en baaien

Home / Vietnam / Individuele rondreizen / 10-Daagse rondreis Noord-Vietnam
Reisduur: 10 dagen / 9 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Bergen en baaien is een afwisselende programma waarbij je begint in de bruisende hoofdstad Hanoi. Maak kennis met het rijke verleden van deze prachtige stad die veel intiemer aanvoelt dan de omvang doet vermoeden. Niet alleen zijn er prachtige bezienswaardigheden, het is ook heerlijk om lekker te slenteren en te dolen door de vele kleine straatjes van het oude centrum.

Vervolgens laat je de drukte van de stad achter je  voor de prachtige bergen en natuur van de Sapa provincie. Het is niet voor niks dat dit stadje al een behoorlijke toeristische historie heeft, want al in de tijd van de Franse kolonisatie van Vietnam was Sapa een geliefde plek voor de hi-society van Hanoi om even de stad te verlaten en de rust en schone berglucht op te zoeken. Het is niet voor niks dat dit plaatsje je soms doet denken aan een Alpen dorpje. Wandelen is de beste manier om Sapa beter te leren kennen dus staan er hier een aantal mooie en niet al te zware wandelingen op het programma.

Na Sapa reis je eerst naar Ninh Binh en vervolgens Halong Bay, een reis in Vietnam is niet compleet zonder bezoek aan deze prachtige werelderfgoed plek. Het machtige karstgebergte met de prachtige baaien is wellicht wel het meest onvergetelijke plaatje van Vietnam. Laat je lekker in de watten leggen tijdens een twee-daagse cruise door dit mooie gebied. Nadat de boot is afgemeerd word je teruggebracht naar Hanoi en kun je vanaf daar je reis voortzetten.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!