Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

3-Daagse bouwsteen Halong Bay en Bai Tu Long Bay
Geniet 3 dagen van de adembenemende natuur

Home / Vietnam / Meerdaagse bouwstenen / 3-Daagse bouwsteen Halong Bay en Bai Tu Long Bay
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Selecteer
deze
bouwsteen!

Hotel - Vietnam - Halong Bay - Oriental Sail Cruise16Halong Bay is zonder enige twijfel de plek die je echt niet mág missen tijdens iedere reis naar Vietnam. Pak je spullen en stap in de bus om vervolgens aan te komen bij Halong International Cruise Port waar je aan boord gaat van de Oriental Sails! 

Tijdens deze bouwsteen maak je een fantastische tocht tussen de eilandjes van dit fotogenieke landschap van uit de zee rijzende karstbergen. Ook vaar je door Vung Vieng Fishing Village, een van de grootste vissersdorpen in Halong Bay. Uiteraard liggen er genoeg kano’s klaar zodat je de prachtige natuur van dichtbij kan verkennen, kan je gaan zwemmen of een bezoekje brengen aan een lokaal vissersdorpje. Geniet van prachtige zonsop- en ondergangen en sluit je dag af met een heerlijk feestmaal aan boord en probeer inktvissen te vangen! Begin je ochtend met Tai Chi oefeningen op het dek en breng een bezoek aan de prachtige grot ‘Thien Canh Son Cave’. Ongetwijfeld een bijzondere ervaring die zeker op jouw lijstje moet staan!

Deze bouwsteen aan jouw reisplan toevoegen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!