Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Wat voor tour zoek je?
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Fair Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Videobellen
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Fair Deals
Wat betekent Fair Deal?
Fair Deal rondreizen
Fair Deal excursies
Ecovriendelijke hotels
Verantwoord reizen
Travelife Partner
Met UNICEF in actie
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

18-daagse rondreis Tropisch familieavontuur in Sri Lanka

Zwemmen, fietsen, olifanten jeep safari, watervallen, river raften, vuurshow

18-daagse rondreis Tropisch familieavontuur in Sri Lanka

Zwemmen, fietsen, olifanten jeep safari, watervallen, river raften, vuurshow

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
18 dagen / 17 nachten
VANAFPRIJS
Prijs op aanvraag
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Negombo, Kitulgala, Norton Bridge, Kandy, Sigiriya, Minneriya National Park, Pasikudah (strand), Dambulla, Anuradhapura, Colombo
VERTREKDATA
Dagelijks
 • De ongerepte stranden van Pasikudah. Drie volle dagen aan zee
 • Sportief avontuur: river raften op de Kelani rivier
 • Olifanten en apen spotten op jeep safari in Minneriya National Park
 • Wandelen naar watervallen in de hooglanden van Norton Bridge
 • Verbazingwekkend monument: de Leeuwenrots van Sigiriya

Introductie

Deze naam dekt volledig de lading: 18-daagse rondreis Tropisch familieavontuur in Sri Lanka. Geen woord te veel en alles klopt.

Veel reizen in Sri Lanka zijn geschikt voor families. Sri Lanka is niet een heel erg groot eiland, en dat betekent dat je nooit te lang onderweg bent van de ene plek naar de andere. Maar we hebben in deze reis accenten geplaatst die de reis extra gechikt maken voor families. Op tweederde gaan jullie al naar het strand van Pasikudah, niet pas op het laatst. Zo hoeven de jongsten niet te lang op het strand te wachten, en kan er nieuwe energie worden opgedaan voor het laatste stuk van de rondreis. Pasikudah staat bekend omdat het een rustig strand is, maar ook zeer ondiep. Je kunt er tientallen meters het water in lopen, het is dan toch pas een paar centimeter diep.

Niet veel reizen gaan naar de hooglanden van Norton Bridge, waar je mooi kunt wandelen (zonder dat het te zwaar wordt) en naar watervallen kunt (zoals de 126 meter hoge Laxapana waterval). Er zit river raften over de Kelani rivier in het programma, fietsen in Negombo, als je geen hoogtevrees hebt een klim naar de top van de Leeuwenrots in Sigiriya, een vuurshow in Kandy, en een jeep safari in Minneriya, waar nog en apen veel olifanten in het wild leven.

Jullie hebben op deze reis een eigen chauffeur/gids en een eigen minibus.

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Vertrek
Dag 1: Vertrek
Jullie familie droomreis kan beginnen. 18 heerlijke dagen in het warmhartige Sri Lanka gaan van start.

Vandaag vliegen jullie naar Colombo met een internationale vlucht. De vlucht is niet inclusief in de prijs. Wij helpen jullie graag met het zoeken naar een geschikte vlucht.

Tijdens de rondreis worden jullie vergezeld door onze lokale Engelssprekende chauffeur die tevens jullie gids is. Hierdoor krijgen jullie onderweg veel informatie mee over de cultuur en de gewoontes van de lokale bevolking. Zoals bij alle reizen van AsiaDirect, kunnen we deze reis geheel op maat samenstellen.

Dag 2
Luchthaven – Negombo
Dag 2: Luchthaven – Negombo
Ayubowan! Zodra jullie met de bagage in de aankomsthal staan, worden jullie verwelkomd door de gids en naar Negombo gereden (en dat is maar een kilometer of 10).

Negombo ligt ten noorden van Colombo aan de westkust van het eiland. Voor reizigers en de lokale bevolking is het lange strand de meest aantrekkelijke plek om tijd door te brengen. Het strand ligt deels om de Negombo baai heen. Er leven nog veel vissers en dat zie je aan de vele boten bij de baai en aan de kust.

Honderden jaren geleden zag je er ook veel Nederlanders. In de 17e en 18e eeuw was Ceylon, zoals Sri Lanka toen nog heette, een Nederlandse kolonie. De Nederlanders kwamen op verzoek van de koning van Kandy om de Portugezen te verdrijven, maar bleven om te kunnen profiteren van de handel in kaneel. Dat deden ze tot ze in 1796 door de Britten van het eiland werden gejaagd.

Die geschiedenis is nog te zien in Negombo Dutch Fort en aan de kanalen die werden gegraven om de kaneel te vervoeren.
INCLUSIEF:
Transfer: Van het vliegveld naar hotel in Negombo
Accommodatie:
Sea Horse Hotel & Spa ****
(Deluxe)

Dag 3
Fietsen in Negombo
Dag 3: Fietsen in Negombo
Is het geen goed idee om deze ooit Nederlandse stad per fiets goed te ontdekken?

De gids neemt jullie 4 uur mee om de interessantste bezienswaardigheden, zoals vis-, groente- en fruitmarkten, de Nederlandse kanalen, en de mooiste tempels en kerken te zien, maar vertelt ondertussen ook alles wat jullie van Negombo en de rijke geschiedenis willen weten. Uiteraard wordt er regelmatig gestopt voor een verfrissing en een snack.

De rest van de dag is ter vrije besteding. Tip: het Muthurajawela moeras, een reservaat van brak water vol met mangrove, waar je met een boot doorheen kunt varen. Er leven hier varanen, krokodillen en schildpadden.
INCLUSIEF:
Excursie: Fietsen in Negombo
Accommodatie:
Sea Horse Hotel & Spa ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 4
Negombo - Kitulgala
Dag 4: Negombo - Kitulgala
Na het ontbijt is het tijd om te gaan raften op de Kelani rivier. Let op! Deze activiteit is afhankelijk van het waterniveau.

De avontuurlijke tocht van 6 kilometer duurt ongeveer anderhalf uur. Jullie passeren verschillende stroomversnellingen, maar krijgen ook zeker tijd om onderweg te genieten van het mooie landschap. En willen jullie even afkoelen? Dan duik je op een rustig stuk gewoon even het water in!
INCLUSIEF:
Transfer: Van Negombo naar Kitulgala
Excursie: Raften in Kitulgala
Accommodatie:
Ebony Riverside Resort ****
(Standard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 5
Kitulgala - Norton Bridge
Dag 5: Kitulgala - Norton Bridge
Op een uurtje rijden van Kitulgala ligt Norton Bridge in de koele hooglanden van Hatton. Een “off the beaten track” plek, waar jullie op een prachtige locatie verblijven.

Voordat jullie hier arriveren maken jullie een stop bij de Aberdeen waterval. De waterval ontspringt uit de Kehelgamu Oya, een belangrijke zijrivier van de Kelani-rivier. Met een hoogte van bijna 100 meter is de waterval de 18e hoogste van het land. Volgens lokale folklore zou er een tunnel lopen tussen de Aberdeen Falls en de nabijgelegen Laxapana-waterval. Om de waterval te bereiken, loop je ongeveer 1,2 kilometer en beklim je een steile trap. Wandelschoenen worden aanbevolen, omdat de rotsen bij de waterval glad kunnen worden. Het gebied is het best te bezoeken tussen oktober en november. En het droogst tussen januari en maart.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Kitulgala naar Norton Bridge
Excursie: Sightseeing Norton Bridge
Accommodatie:
Arsulana Eco Lodge ***
(Luxury room)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 6
Norton Bridge
Dag 6: Norton Bridge
Vandaag staat er allereerst een bezoek aan een van de best bewaarde geimen van Sri Lanka op het programma, het Castlereagh Reservoir.

Het meer ligt verborgen in een vallei en wordt omringd door hoge groene toppen en theeplantages. De locatie is ronduit idyllisch.

Hierna gaan jullie naar de Laxapana-waterval. Het indrukwekkende waterspektakel is met 126 meter de 8ste hoogste waterval van Sri Lanka, maar wat ons betreft een van de mooiste!
INCLUSIEF:
Excursie: Sightseeing Norton Bridge
Accommodatie:
Arsulana Eco Lodge ***
(Luxury room)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 7
Norton Bridge - Kandy
Dag 7: Norton Bridge - Kandy
De reis wordt vervolgd per trein. Vanuit Hatton gaan jullie in twee uur door het glooiende heuvellandschap, met zijn theeplantages en bergen, naar Kandy.

Kandy is de voormalige hoofdstad van de Sri Lankaanse koninklijke dynastie, de belangrijkste hoofdstad van het land vóór de koloniale periode. Het koninkrijk bleef lang onafhankelijk, ook toen andere delen van Ceylon al waren gekolonialiseerd. Het ligt in een heuvelrijke omgeving van regenwoud en theeplantages.
INCLUSIEF:
Transfer: Trein van Hatton naar Kandy
Accommodatie:
Fox Kandy ****
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 8
Kandy (stadstour)
Dag 8: Kandy (stadstour)
Jullie maken vandaag een wandeling met de gids door de stad. Jullie komen langs bruisende markten en gaan via de British Garrison Cemetery naar het Ceylon Tea Museum. In de oude Hanthane-theefabriek leren jullie meer over de geschiedenis van de theeteelt in deze regio.

Ook gaan jullie naar een traditionele vuurshow met Sri Lankaanse muziek en dans. Hierna wandelen jullie met de gids naar Sri Dalada Maligawa, de tempel van de heilige tand.

Deze ligt midden in Kandy aan het meer. Die tand zou van Boeddha zijn en wordt gekoesterd als een onbetaalbare schat. Volgens de overlevering geeft de tand de bezitter ervan alle macht over het eiland. Vandaar dat deze zo goed achter slot en grendel wordt bewaard in deze tempel, die binnen de muren van het oude koninklijke paleis ligt. Er zijn dagelijks meerdere rituelen waarin de tand wordt geëerd en op woensdag wordt de tand symbolisch gewassen.
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour Kandy
Accommodatie:
Fox Kandy ****
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 9
Kandy - Minneriya National Park - Sigiriya
Dag 9: Kandy - Minneriya National Park - Sigiriya
Op de kaart ziet Sri Lanka er uit als een avocado. Vandaag reizen jullie naar het centrale deel boven de 'pit', de Horton Plains hoogvlakte. Onze chauffeur en gids brengt jullie eerst naar het hotel in Sigiriya.

Deze streek wordt weleens Sri Lanka's Culturele Driehoek genoemd omdat 3 historische locaties op de punten van de driehoek liggen. Het gebied combineert historische tempels, natuur en wildlife, vooral olifanten.

En dat wil je met eigen ogen zien. Daarom kunnen jullie in de middag naar Minneriya National Park voor een jeep safari van 2 tot 3 uur! Hier zien jullie niet alleen kuddes olifanten grazen en baden, maar ook opvallende vogels, apen en herten. Afhankelijk van waar de olifanten zich bevinden, kan het programma afwijken door naar het nabijgelegen Kaudulla National Park of Eco Park te gaan. Na de safari worden jullie teruggebracht naar het hotel in Sigiriya.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Kandy naar Sigiriya
Excursie: Jeep safari in Minneriya National Park
Accommodatie:
Cassandra Culture Resort *****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 10
Sigiriya - Hiriwadunna Village - Dambulla - Sigiriya
Dag 10: Sigiriya - Hiriwadunna Village - Dambulla - Sigiriya
Een nadere kennismaking met de Sri Lankanen volgt als jullie in het Hiriwaduna Traditional Village en Paranagama meer te weten komen over de traditionele levensstijl van de landelijke dorpjes. Bij het Habarana meer zien jullie hoe hier op authentieke wijze gevist worden.

Hierna gaat de reis verder naar het bijzondere Dambulla. Dambulla is de grootste en best bewaarde verzameling grottempels van Sri Lanka. De meest opvallende altaartjes zijn een paar duizend jaar geleden onder een ruim 150 meter uitstekende rots gebouwd door koning Valagambahu. De koning schuilde hier tegen vijanden, maar maakte tempels in de grotten toen hij met succes zijn gezag herwon.

In vijf van de pak ‘m beet 80 grotten zijn muurschilderingen te zien die goden en godinnen, koningen en Boeddha verbeelden. In de loop van de jaren hebben latere koningen nog tientallen boeddhabeelden toegevoegd. Om de grottempel te kunnen zien, moet je een stukje omhoog klimmen. Aan de voet van de heuvel vind je de Golden Temple.
INCLUSIEF:
Excursie: Bezoek aan Hiriwadunna Village en Dambulla Rock Cave & Golden Temple
Accommodatie:
Cassandra Culture Resort *****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 11
Sigiriya - Pasikudah
Dag 11: Sigiriya - Pasikudah
In het totaal platte, grotendeels door oerwoud overwoekerde landschap van Sigiriya wacht veel bezoekers een overrompelende verrassing: de Leeuwenrots. De rots is 200 meter hoog en heeft een oppervlakte van 1,6 hectare. Bovenop de rots stond ooit een koninklijk fort. Bezoekers liepen via een trap door de open mond van een in de rots uitgehouwen hurkende leeuw naar boven.

Langs de rots voert een 1.200 treden hoge stenen en deels stalen trap je in 1 tot 2 uur naar de top. Dat is al een avontuur op zichzelf, want op sommige stukken is de trap erg smal (maar wel afgeschermd door een hek).

Tijdens de tocht omhoog passeer je, voordat je aankomt bij de massieve stenen leeuwenpoten, die deze plek de bijnaam Leeuwenrots geven, prachtige wandschilderingen en een spiegelwand (zodat de koning naar zichzelf kon kijken).

Let op: de tocht naar de top van de Leeuwenrots is niet aan te raden voor mensen met hoogtevrees of met beperkte mobiliteit!

Na het bezoek aan de Leeuwenrots reizen jullie verder naar Pasikudah. Onderweg zien jullie hoe het landschap weer totaal verandert. Af en toe wordt er onderweg gestopt om even van lokale lekkernijen te proeven of foto's te maken.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Sigiriya naar Pasikudah
Excursie: Bezoek aan de Leeuwenrots
Accommodatie:
Amethyst Resort ****
(Sea View)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 12-14
Pasikudah
Dag 12-14: Pasikudah
Pasikudah ligt aan de oostkust van Sri Lanka en is een rustigste badplaats. Er is hier veel strand, en afgezien van een aantal resorts, is dat het wel zo'n beetje. Al kun je er tegenwoordig ook een kajak of snorkelspullen krijgen, en uiteraard hier en daar wat eten of drinken.

Dat strand is zeer de moeite waard. Er ligt hier een van de langste stukken ondiepe rifkust ter wereld. Het is mogelijk om ver, echt ver de zee in te lopen, omdat het water maar een paar centimeter diep is en de stroming zwak. Zeker als je dit vergelijkt met de surfstranden verderop in Sri Lanka.

Op een minuut of 20 rijden van Pasikudah ligt Kalkudah Beach, dat nog rustiger is en voor een echt Robinson Crusoe gevoel zorgt.

Jullie hebben 3 volle dagen om het allemaal zelf te ontdekken en volop te genieten van een bijzondere strandlocatie.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Amethyst Resort ****
(Sea View)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 15
Pasikudah - Anuradhapura
Dag 15: Pasikudah - Anuradhapura
Vind je ook niet dat de naam Anuradhapura iets mysterieus heeft? Wij wel, en het klopt ook wel, want Anuradhapura heeft meer geschiedenis dan de meeste andere plekken op de wereld.

In Anuradhapura (jullie rijden er vanaf Pasikudah in ongeveer 4 uur naartoe), woonde drieduizend jaar geleden al mensen. Dat blijkt mede uit meer dan 2.500 jaar oude geschriften die hier gevonden zijn. De stad is de bron van het Theravada boeddhisme en was 1.500 jaar lang de hoofdstad van het Singalese Rajarata rijk.

Omdat Anuradhapura dus ook een boeddhistisch middelpunt was, stonden er veel tempels, waarvan er gelukkig veel in redelijk goede staat bewaard zijn gebleven. Anuradhapura staat daarom in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van de Verenigde Naties.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Pasikudah naar Anuradhapura
Accommodatie:
Rajarata Hotel ****
(Standard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 16
Anuradhapura (stadstour)
Dag 16: Anuradhapura (stadstour)
Dat willen jullie natuurlijk allemaal weleens met eigen ogen zien. Daarom neemt de gids jullie mee naar de beroemdste stoepa hier, de Ruwanweliseya. De eerste versie werd al 140 jaar voor Christus gebouwd. De stoepa is meer dan 100 meter hoog en dat is uitzonderlijk voor zo'n oud monument. Het bevat meerdere relikwieën van Boeddha (die je overigens niet kunt zien), en heeft daarom de status van een belangrijk boeddhistisch heiligdom.

Ook gaan jullie naar de heilige vijgenboom Jaya Sri Maha Bodhi. Deze stamt af van de boom in India waaronder Boeddha verlicht zou zijn geraakt, en is daarom van grote religieuze waarde voor boeddhisten. De boom is meer dan 2.300 jaar oud en de oudste gedocumenteerde boom op aarde.
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour Anuradhapura
Accommodatie:
Rajarata Hotel ****
(Standard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 17
Anuradhapura - Colombo (stadstour)
Dag 17: Anuradhapura - Colombo (stadstour)
Jullie laatste bestemming op deze rondreis is Colombo.

Colombo is de commerciële hoofdstad van Sri Lanka, tevens de grootste stad met zo’n 6 miljoen inwoners. Binnen de grenzen van Groter Colombo ligt ook Sri Jayawardenepura Kotte, de wetgevende hoofdstad. Sri Lanka heeft dus min of meer twee hoofdsteden, maar omdat ze binnen hetzelfde district liggen wordt toch vaak Colombo als hoofdstad genoemd.

De stad ligt aan de westkust van het eiland aan zee. In de 17e eeuw leverden de Nederlanders en de Portugezen hevig strijd om de macht in dit gebied, waar veel kaneel werd geproduceerd. Het Old Dutch Hospital is een van de oudste gebouwen in het stadsdeel dat nog Fort wordt genoemd. Het is allang geen ziekenhuis meer, maar een uitgaanscentrum met restaurants en winkels.

Verschillende kathedralen in de stad wijzen er nog op dat de Portugezen hier de scepter zwaaiden. Colombo is wat dat betreft erg divers. Er zijn kerken, moskeeën en boeddhistische tempels. We noemen de Gangaramaya tempel. Deze is relatief modern, combineert Sri Lankaanse, Chinese, Indiase en Thaise architectuur en ligt fraai aan het Beira meer. Snuisterijen en street food vind je op de heerlijk rommelige openlucht markt Pettah.

Op de stadstour die jullie vandaag maken staan onder meer de Wolvendaalkerk, een meer dan 360 jaar oud Nederlands gebouw uit het koloniale tijdperk, en de grote moskee Jami Ul-Alfar, met een snoepachtige rood-wit gestreepte buitenkant op het programma.

Ook gaan jullie naar de 350 meter hoge Lotus Tower, het Onafhankelijkheidsplein, de Cinnamon Gardens en de Gangaramaya tempel, een van de belangrijkste boeddhistische tempels in Colombo.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Anuradhapura naar Colombo
Excursie: Stadstour Colombo
Accommodatie:
Colombo Court Hotel ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 18
Vertrek naar de luchthaven
Dag 18: Vertrek naar de luchthaven
In Colombo komt een einde aan jullie mooie familiereis. Met koffers volle herinneringen brengt de chauffeur jullie naar het vliegveld voor jullie vlucht naar huis.
INCLUSIEF:
Transfer: Van het hotel naar het vliegveld
Maaltijden: Ontbijt

Routekaart 18-daagse rondreis Tropisch familieavontuur in Sri Lanka

Prijsinformatie

Prijzen zijn beschikbaar op aanvraag.

Inclusief

 • Overnachtingen tijdens rondreis in goede middenklasse hotels
 • Dagelijks ontbijt
 • Privé transfers
 • Privé vervoer met Engelssprekende chauffeur/gids tijdens rondreis
 • Treinreis van Hatton naar Kandy
 • Overige service zoals vermeld in het programma
 • Wildwaterraften in Kithulgala
 • Sightseeing in Norton Bridge
 • Bezoek aan culturele show Kandy en Temple of the Tooth Relic
 • Jeep safari in Minneriya National Park
 • Bezoek aan Dambulla Rock Cave & Golden Temple
 • Bezoek aan Hiriwadunna Village
 • Bezoek aan Sigiriya Rock
 • Stadstour in Anuradhapura
 • Stadstour in Colombo

Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Visumkosten voor Sri Lanka
 • Niet inclusieve maaltijden en drankjes
 • Verzekeringen, persoonlijke uitgaven en fooien
 • Gebruik van vervoer met Engelssprekende privé chauffeur/gids na 18:00 uur
 • Optionele excursies en activiteiten
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Negombo
Sea Horse Hotel & Spa ****
Deluxe
Kitulgala
Ebony Riverside Resort ****
Standard
Eco Top Keuze
Kitulgala
Arsulana Eco Lodge ***
Luxury room
Kandy
Fox Kandy ****
Superior
Sigiriya
Cassandra Culture Resort *****
Deluxe
Pasikudah
Amethyst Resort ****
Sea View
Anuradhapura
Rajarata Hotel ****
Standard
Colombo
Colombo Court Hotel ****
Deluxe
18-daagse rondreis Tropisch familieavontuur in Sri Lanka
REISDUUR
18 dagen / 17 nachten
VANAFPRIJS
Prijs op aanvraag
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Negombo, Kitulgala, Norton Bridge, Kandy, Sigiriya, Minneriya National Park, Pasikudah (strand), Dambulla, Anuradhapura, Colombo
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 6 Michel, Reisspecialist Thailand en Vietnam
Reisexpert Michel

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
Norton Bridge
sri lanka kitulgala river raft
Sri Lanka Minneriya National Park Jeep Safari 1
sri lanka hatton laxapana waterval
Pasikudah Sri Lanka
Sri Lanka Sigiriya
sri lanka negombo boten vissers
Pasikudah Sri Lanka

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's