Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

16-Daagse Hot Deal Sri Lanka Highlights & Beach (Zuid)

Ontdek Sri Lanka met één van onze Hot Deal reizen!

Hot Deal

16-Daagse Hot Deal Sri Lanka Highlights & Beach (Zuid)

Ontdek Sri Lanka met één van onze Hot Deal reizen!

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
16 dagen / 15 nachten
VANAFPRIJS
€ 1385 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Negombo, Polonnaruwa, Dambulla, Kandy, Nuwara Eliya, Ella, Yala National Park, Galle, Kalutara
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Bezoek Sri Lanka voor een super lage prijs!
 • De hoofdlijnen van de reis staan vast, de rest bepaal jij
 • Verblijf in keurige budgethotels op leuke locaties
 • Vitamine Zon opdoen aan het tropische strand van Kalutara
 • Jeep safari in Yala: op zoek naar olifanten en ander wildlife
 • Maak een van de mooiste treinreizen ter wereld!

Introductie

Is je budget beperkt en ben je op zoek naar een voordelige rondreis door Sri Lanka? Dan zijn onze Hot Deal reizen echt wat voor jou!

In de 17e en 18e eeuw was Ceylon, zoals Sri Lanka toen nog heette, een Nederlandse kolonie. De Nederlanders kwamen op verzoek van de koning van Kandy om de Portugezen te verdrijven, maar bleven om te kunnen profiteren van de handel in kaneel. Dat deden ze tot ze in 1796 door de Britten van het eiland werden gejaagd. En ook die zagen de potentiële rijkdom en eisten het gezag op.

Dat Nederlandse en Britse verleden zul je in Sri Lanka nog veel tegenkomen. Maar dat niet alleen. Het eiland heeft uitgestrekte natuur (met mooie brede en lange stranden; je hebt 4 volle dagen aan het strand), wildlife en indrukwekkende bezienswaardigheden. Zoals een van de mooiste treinreizen ter wereld, het uitzicht van Little Adam’s Peak en de spectaculaire Leeuwenrots in Sirigiya, waar een koninklijk fort op de top stond.

Wanneer Zuid-Sri Lanka? We bieden Sri Lanka reizen aan die zijn toegespitst op oost en zuid. Dat heeft alles met het weer te maken. Kies voor het mooie weer van de oost- en noordkust als je tussen april en september reist. Voor de zuid-en westkust als je tussen december en maart reist.

Boek je een Hot Deal rondreis in Sri Lanka, dan verblijf je in eenvoudige maar schone, kleinschalige hotels, maar vaak wel met zwembad. Je reist met een eigen chauffeur. De leukste excursies zijn al geregeld, hoe je de dagen verder invult is helemaal aan jou.

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Heenvlucht naar Colombo, Sri Lanka
Dag 1: Heenvlucht naar Colombo, Sri Lanka
Vandaag gaat je hotdeal reis naar Sri Lanka echt beginnen. Op weg naar al die natuurlijke schatten en prachtige locaties.

De vlucht is niet inbegrepen in de prijs, maar, wij helpen je graag met het zoeken naar een geschikte vlucht.

Tijdens de rondreis word je vergezeld door onze lokale Engelssprekende chauffeur, tevens je gids. En dat is fijn, want zo hoor je meer over de cultuur en de gewoontes van de lokale bevolking.

Dag 2
Aankomst Colombo - Negombo
Dag 2: Aankomst Colombo - Negombo
Ayubowan! Zodra je met je bagage in de aankomsthal staat, word je verwelkomd door je gids en naar Negombo gereden (en dat is maar een kilometer of 10).

Negombo ligt ten noorden van Colombo aan de westkust van het eiland. Voor reizigers en de lokale bevolking is het lange strand de meest aantrekkelijke plek om tijd door te brengen. Het strand ligt deels om de Negombo baai heen. Er leven nog veel vissers en dat zie je aan de vele boten bij de baai en aan de kust.

Honderden jaren geleden zag je er ook veel Nederlanders. In de 17e en 18e eeuw was Ceylon, zoals Sri Lanka toen nog heette, een Nederlandse kolonie. De Nederlanders kwamen op verzoek van de koning van Kandy om de Portugezen te verdrijven, maar bleven om te kunnen profiteren van de handel in kaneel. Dat deden ze tot ze in 1796 door de Britten van het eiland werden gejaagd.

Die geschiedenis is nog te zien in Negombo Dutch Fort en aan de kanalen die werden gegraven om de kaneel te vervoeren.
INCLUSIEF:
Transfer: Van het vliegveld naar hotel in Negombo
Accommodatie:
Green Wood Villa ***
(Deluxe)

Dag 3
Fietsen in Negombo
Dag 3: Fietsen in Negombo
Is het geen goed idee om deze ooit Nederlandse stad per fiets goed te ontdekken?

Je gids neemt je 4 uur mee om de interessantste bezienswaardigheden, zoals vis-, groente- en fruitmarkten, de Nederlandse kanalen, en de mooiste tempels en kerken te zien, maar vertelt ondertussen ook alles wat je van Negombo en de rijke geschiedenis wilt weten. Uiteraard wordt er regelmatig gestopt voor een verfrissing en een snack.

De rest van de dag is ter vrije besteding. Tip: het Muthurajawela moeras, een reservaat van brak water vol met mangrove, waar je met een boot doorheen kunt varen. Er leven hier varanen, krokodillen en schildpadden.
INCLUSIEF:
Excursie: Fietsen in Negombo
Accommodatie:
Green Wood Villa ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 4
Negombo - Polonnaruwa
Dag 4: Negombo - Polonnaruwa
Polonnaruwa is een van de oudste koninkrijken in Sri Lanka. Het nam in de 10e eeuw de leidende rol van Anuradhapura over. Gelukkig is van Polonnaruwa relatief veel bewaard gebleven. Er valt dus echt wat te zien.

Tip: Stadstour Polonnaruwa In het rijke glorieuze verleden bestond het koninkrijk uit indrukwekkende paleizen, heiligdommen, kloosters, paviljoenen, parken, vijvers en meren. Mooi voorbeeld daarvan is de 5940 hectare grote Parakrama Samudraya, de zee van Parakrama, genoemd naar koning Parakramabahu die dit enorme reservoir liet bouwen om regenwater in op te vangen zodat er geen water werd verspild.

Van de vele monumenten zijn verder de cirkelvormig Vatadage van de The Sacred Quadrangle, het zwembad (!), de boeddha figuren van Gal Vihara en de restanten van het koninklijk paleis, dat in hoogtijdagen 1.000 kamers telde en uit 7 verdiepingen bestond.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Negombo naar Polonnaruwa
Accommodatie:
Pharo Lake ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 5
Polonnaruwa
Dag 5: Polonnaruwa
Dag ter vrije besteding.

Tip: Sigiriya Rock. Op iets meer dan een uur rijden van Polonnaruwa ligt deze Leeuwenrots.

De rots is 200 meter hoog en heeft een oppervlakte van 1,6 hectare. Bovenop de rots stond ooit een koninklijk fort. Bezoekers liepen via een trap door de open mond van een in de rots uitgehouwen hurkende leeuw naar boven.

Langs de rots voert een 1.200 treden hoge stenen en deels stalen trap je in 1 tot 2 uur naar de top. Dat is al een avontuur op zichzelf, want op sommige stukken is de trap erg smal (maar wel afgeschermd door een hek).

Tijdens de tocht omhoog passeer je, voordat je aankomt bij de massieve stenen leeuwenpoten, die deze plek de bijnaam Leeuwenrots geven, prachtige wandschilderingen en een spiegelwand (zodat de koning naar zichzelf kon kijken).

Let op: de tocht naar de top van de Leeuwenrots is niet aan te raden voor mensen met hoogtevrees of met beperkte mobiliteit!
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Pharo Lake ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 6
Polonnaruwa - Dambulla - Kandy
Dag 6: Polonnaruwa - Dambulla - Kandy
Zet je schrap voor een volle, maar afwisselende dag! Je gaat vandaag via Dambulla naar Kandy.

Dambulla is de grootste en best bewaarde verzameling grottempels van Sri Lanka. De meest opvallende altaartjes zijn een paar duizend jaar geleden onder een ruim 150 meter uitstekende rots gebouwd door koning Valagambahu. De koning schuilde hier tegen vijanden, maar maakte tempels in de grotten toen hij met succes zijn gezag herwon.

In vijf van de pak ‘m beet 80 grotten zijn muurschilderingen te zien die goden en godinnen, koningen en Boeddha verbeelden. In de loop van de jaren hebben latere koningen nog tientallen boeddhabeelden toegevoegd. Om de grottempel te kunnen zien, moet je een stukje omhoog klimmen. Aan de voet van de heuvel vind je de Golden Temple.

’s Middags kom je aan in de oude koningsstad Kandy. De op een na grootste stad van Sri Lanka. Kandy is een schilderachtige plaats rond het centrale meer en wordt omgeven door groene heuvels. De belangrijkste bezienswaardigheid is zonder enige twijfel de tempel van de heilige tand (en daar ga je morgenochtend naartoe).

In Kandy maak je een wandeling met gids en ga je naar een traditionele vuurshow met Sri Lankaanse muziek en dans.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Polonnaruwa via Dambulla naar Kandy
Excursie: Bezoek aan de Dambulla Rock Cave en stadstour en culturele show in Kandy
Accommodatie:
White Camelot ***
(Standard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 7
Kandy - Nuwara Eliya
Dag 7: Kandy - Nuwara Eliya
De dag begint met een bezoek aan de Tempel van de Heilige Tand. Deze ligt midden in Kandy aan het meer. Die tand zou van Boeddha zijn en wordt gekoesterd als een onbetaalbare schat. Volgens de overlevering geeft de tand de bezitter ervan alle macht over het eiland. Vandaar dat deze zo goed achter slot en grendel wordt bewaard in deze tempel, die binnen de muren van het oude koninklijke paleis ligt. Er zijn dagelijks meerdere rituelen waarin de tand wordt geëerd en op woensdag wordt de tand symbolisch gewassen.

Tijdens de reis naar Nuwara Eliya maak je een stop bij een theefabriek en theeplantage, waar je meer hoort over het theeproces en de verschillende soorten thee die hier worden geproduceerd. Uiteraard kun je ook thee proeven en kopen.

Nuwara Eliya is het hart van het theeland van Sri Lanka. Het ligt op een hoogte van 1900 meter en was vanwege het aangename klimaat ruim 100 jaar geleden al een geliefd toevluchtsoord van de Britten. Met een overvloed aan plantagebungalows, golfbanen, huizen in Engelse landelijke stijl en een heuse renbaan heeft de stad nog steeds een uitgesproken Britse sfeer. De omliggende berghellingen en valleien zijn bedekt met weelderige groene theeplantages, afgewisseld met beekjes en watervallen.

In Nuwara Eliya maak je een wandeling door het stadscentrum, langs het Victoriaanse postkantoor, de oude Hill Club en de golfbaan, voordat je stopt bij de Holy Trinity Church, een schilderachtig Brits gebouw uit het midden van de 19e eeuw.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Kandy naar Nuwara Eliya
Excursie: Bezoek aan Tempel van de Heilige Tandrelikwie in Kandy, theeplantage en stadswandeling
Accommodatie:
Lourdes Hotel ***
(Standard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 8
Nuwara Eliya - Ella
Dag 8: Nuwara Eliya - Ella
Na het ontbijt vertrek je naar het treinstation van Nanu Oya om vervolgens met de trein naar Ella te reizen. Deze treinreis van ongeveer 3 uur staat bekend als een van de mooiste ter wereld. Je passeert oude treinstations die nog volledig handmatig worden bediend en hebt spectaculaire uitzichten op theeplantages, watervallen en groene heuvels. In Ella word je opgewacht door je gids en naar je hotel gebracht.

Het bergachtige dorp Ella wordt beschouwd als één van de mooiste delen van het eiland. Het is beroemd om de Ella Gap, een kloof in de bergen waar je op heldere dagen uitzicht hebt op de oceaan, en de Ravana-waterval. Daarnaast is Ella de uitvalsbasis voor veel wandelexpedities naar het omliggende platteland.

De dag is verder ter vrije besteding.

Let op! Houd er rekening mee dat treinkaartjes slechts 14 dagen van tevoren kunnen worden geboekt. Als er geen treinkaartjes meer beschikbaar zijn, gaat de reis over de weg door het schilderachtige heuvelland. Uiteraard doen we ons uiterste best om de treinkaartjes te regelen. 
INCLUSIEF:
Transfer: Trein van Nuwara Eliya naar Ella
Accommodatie:
Ella’s Edge ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 9
Ella
Dag 9: Ella
Ella heeft de mooiste natuurlijke landschappen van Sri Lanka. We nemen je dus mee op sightseeing, naar je Little Adam's Peak om te beginnen. Dit is Ella’s bekendste bezienswaardigheid. De piek is vanwege de vergelijkbare vorm vernoemd naar Adam’s Peak, een heilige berg op Sri Lanka. Little Adam’s Peak is echter een kortere en gemakkelijkere klim. Het duurt een half uur om naar de top van de 1141 meter hoge piek te klimmen. De wandeling is leuk en duidelijk gemarkeerd. Je slingert door theeplantages en bewondert al klimmend het adembenemende uitzicht op Ella Rock, Ravana Falls en de ogenschijnlijk eindeloze vallei beneden.

Later op de dag bezoek je de Ravana watervallen, 25 meter hoog en één van de breedste watervallen van het land.

Tot slot ga je naar de beeldbepalende Nine Arch Bridge. Het is één van de weinige bruggen die helemaal met stenen en cement is gebouwd (en dus zonder staal).
INCLUSIEF:
Excursie: Sightseeing in Ella
Accommodatie:
Ella’s Edge ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 10
Ella - Yala National Park
Dag 10: Ella - Yala National Park
Het meest populaire nationale park van Sri Lanka ligt aan de zuidkust van het eiland. Yala is bijna 1.000 vierkante kilometer groot, bestaat uit graslanden, bos en moerassen, en vormt het leefgebied van wilde olifanten, luipaarden, makaken, beren en honderden vogelsoorten, waaronder veel watervogels.

Benieuwd wat je gaat zien op je middag-safari met privé jeep? Je weet het nooit, maar dat maakt het spannend.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Ella naar Yala National Park
Excursie: Jeep safari in Yala National Park
Accommodatie:
Lavendish Okrin ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 11
Yala National Park - Galle - Kalutara
Dag 11: Yala National Park - Galle - Kalutara
Later vandaag sta je dan eindelijk met je voeten in het zand op het strand van Kalutara, maar we willen je Galle niet onthouden.

Een van de plekken in Sri Lanka waar je restanten van de Nederlandse koloniale tijd kunt zien is Galle, dat fraai aan een baai in het zuidwesten van Sri Lanka ligt. Het hart van de stad wordt nog altijd gevormd door het fort van Galle dat aan drie zijden is omringd door de oceaan. Het fort is een ommuurd stadsdeel dat door de Portugezen werd geïnitieerd, maar door de Nederlanders in de 17e eeuw is voltooid. Andere nalatenschap van onze voorouders daar is de Groote Kerk (nog altijd een kerk) en het Dutch Hospital (nu een winkelcentrum).

Bij aankomst in Galle maak je een wandeltocht door Galle Fort. Je wandelt langs de wallen, passeert de vuurtoren en de oude Portugese haven en stopt om een aantal van de vele koloniale gebouwen te bekijken, waaronder het huis van de voormalige Nederlandse gouverneur, gebouwd in 1684.

Dan: op weg naar het strand.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Yala via Galle naar Kalutara
Excursie: Stadstour Galle
Accommodatie:
Hibiscus Beach Hotel ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 12
Kalutara
Dag 12: Kalutara
Kalutara ligt aan de zuidelijke westkust van Sri Lanka en staat lokaal bekend omdat er touw en manden worden gemaakt, maar voor jou is de voornaamste reden om te gaan dat er prachtige brede stranden liggen.

Kalutara Beach, Calido Beach en Beruwala Beach zijn de bekendsten. Opvallend is dat Kalutara Beach in twee delen wordt gebroken door de Kalu Ganga rivier die dwars door het stadje en het strand naar zee stroomt.

De stranden hier zijn ongerept en ruig. In het dikke zand liggen schelpen, een rij palmen vormt een natuurlijke afbakening.

Uiteraard kun je er eten en drinken krijgen, maar verwacht geen aaneengesloten reeks van horeca aan het strand.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Hibiscus Beach Hotel ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 13
Kalutara
Dag 13: Kalutara
Deze dag in Kalutara is ter vrije besteding.

Tips. Kalutara Bodhiya (Ihala Maluwa): Dit is de bekendste stoepa van Kalutara. De witte koepel ligt op de plek waar de rivier over het strand de zee instroomt. Aan de binnenkant van de stoepa vind je tientallen muurschilderingen met afbeeldingen uit het leven van Boeddha.

Richmond Castle: Aan het begin van de vorige eeuw gebouwd door een Sri Lankaanse gezagsdrager. De goede man woonde er meer dan 30 jaar met zijn vrouw. Nadat ze kinderloos waren overleden werd het een weeshuis. Dat is het nog altijd, maar je kunt een klein gedeelte bezoeken en in ieder geval door de grote tuin wandelen (hetgeen de lokale bevolking graag doet).

Kosgoda Turtle Hatchery: In dit reservaat worden zeeschildpad eieren uitgebroed en als de kleintjes zeewaardig zijn, worden ze weer in zee uitgezet. Kosgoda ligt op ongeveer een uur rijden van Kalutara.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Hibiscus Beach Hotel ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 14
Kalutara
Dag 14: Kalutara
Je logeert in Kalutara aan het strand in Hibiscus Beach Hotel & Villas. Dit resort heeft iets statigs. Als je van het strand, langs het zwembad en een lange rij villa's naar het onberispelijke, ietwat koloniale hoofdgebouw wandelt, voel je dat statige. Daar merk je verder niks meer van als je in dat heerlijke zwembad over zee uitkijkt of op een van de ligbedden van de zon geniet.

Naast het zwembad en een kleine fitness heeft het Hibiscus ook mogelijkheden voor spa- en schoonheidsbehandelingen. Je kunt er ook tafeltennissen, pool en darts spelen, badmintonnen en tennissen.

Het restaurant serveert gerechten uit Sri Lanka en van buiten de grenzen. Als je in een romantische bui bent, kun je aan het strand dineren.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Hibiscus Beach Hotel ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 15
Kalutara
Dag 15: Kalutara
Deze dag in Kalutara is ter vrije besteding.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Hibiscus Beach Hotel ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 16
Helaas weer terug naar huis
Dag 16: Helaas weer terug naar huis
Helaas is het vandaag tijd om afscheid te nemen van Sri Lanka.

Je wordt op tijd door onze chauffeur naar de luchthaven gebracht.
INCLUSIEF:
Transfer: Ban Kalutara naar het vliegveld
Maaltijden: Ontbijt

Routekaart 16 Daagse Hotdeal Sri Lanka Highlights Beach

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 1385
3 personen€ 1385
4 personen€ 1190
5 personen€ 1190
6+ personen€ 1060
Prijzen zijn beschikbaar t/m 14-10-2024.
Bovengenoemde vanafprijzen zijn geldig bij vertrek tussen 01-05-2024 en 30-06-2024.
Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Overnachtingen tijdens rondreis in goede middenklasse hotels
 • Dagelijks ontbijt (met uitzondering van dag 1 en 2)
 • Privé transfers
 • Privé vervoer met Engelssprekende chauffeur/gids tijdens rondreis
 • Treinreis van Nuwara Eliya naar Ella
 • Overige service zoals vermeld in het programma
 • Excursies en entreegelden zoals vermeld in programma
 • Fietsen in Negombo
 • Bezoek aan de Dambulla Rock Cave
 • Stadstour en culturele show in Kandy
 • Bezoek aan Tempel van de Heilige Tandrelikwie in Kandy
 • Bezoek aan een theeplantage
 • Stadswandeling door Nuwara Eliya
 • Sightseeing in Ella
 • Jeepsafari in Yala National Park
 • Stadstour Galle

Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Visum voor Sri Lanka
 • Niet inclusieve maaltijden
 • Verzekeringen, persoonlijke uitgaven en fooien
 • Gebruik van vervoer met chauffeur/gids na 18:00 uur
 • Vervoer en chauffeur/gids tijdens het strandverblijf
 • Vroeg inchecken en laat uitchecken
 • Optionele excursies en activiteiten
 • Entreegelden voor Sigiriya Rock (30 USD)
 • Entreegelden voor Polonnaruwa (25 USD)
 • Kookdemonstratie in Unawatuna (30 USD)
 • Boekingskosten: €15 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Negombo
Green Wood Villa ***
Deluxe
Polonnaruwa
Pharo Lake ***
Deluxe
Kandy
White Camelot ***
Standard
Nuwara Eliya
Lourdes Hotel ***
Standard
Ella
Ella’s Edge ***
Deluxe
Yala
Lavendish Okrin ***
Deluxe
Kalutara
Hibiscus Beach Hotel ****
Deluxe
16-Daagse Hot Deal Sri Lanka Highlights & Beach (Zuid)
REISDUUR
16 dagen / 15 nachten
VANAFPRIJS
€ 1385 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Negombo, Polonnaruwa, Dambulla, Kandy, Nuwara Eliya, Ella, Yala National Park, Galle, Kalutara
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 5 Jeroen, Zuidoost-Azië specialist
Reisexpert Jeroen

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
Sri Lanka Negombo ondergaande zon met bootjes
Sri Lanka Nuwara Eliya Theeplantages
Negombo 1
sri lanka ella little adams peak
Yala National Park 7
Sri Lanka Dambulla Gouden Boeddha
Sigiriya 6
Polonnaruwa

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's