Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hotdeals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hotdeals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
indonesie java.klein 3
Kimberley Woldringh
Indonesië, Oktober 2023

Het is fijn dat de organisatie alles tot in de puntjes heeft geregeld, hotels, activiteiten en een gids. Wij wilde sommige activiteiten inwisselen voor iets anders en dit werd keurig geregeld. Het is te zien dat het bedrijf ervaren is rondom het organiseren van dingen in Indonesie. Een puntje van aandacht is dat de moeilijkheidsgraad van sommige activiteiten niet is vermeld. Zo vroeg ik of de fietsstocht te doen was i.v.m. mijn astma. Er werd mij terug geschreven dat die te doen was, maar er werd niet beschreven dat andere activiteiten wel moeilijk waren, zoals het beklimmen van Bromo en de Ijen krater. Bromo heb ik met veel moeite gered. Ik ben niet naar de Ijen krater gegaan, omdat ik ziek was. De gids bij Ijen had tegen mijn vriendengroep gezegd dat mensen met astma deze klim niet kunnen doen. De klim naar de ijen krater werd beschreven als 10x moeilijk dan de klim bij Bromo. Ik had het wel fijn gevonden als deze informatie van te voren bekend was. Een ander punt van aandacht is dat je moet kunnen overstappen van een grote boot in een kleinere boot om aan land te komen bij Komodo. Voor ons was dit geen probleem, omdat wij jong zijn. Maar deze informatie zou wel nuttig zijn geweest voor ouderen- of mensen die slecht ter been zijn.

Onze reactie: Dank voor je uitgebreide recensie Kimberley. Je snijdt een paar goede punten aan waar we lering uit zullen trekken. We zijn dus blij met je feedback.

» Lees alle ervaringen

Anderen bekeken ook

Meer inspiratie vind je in ons travel blog!