Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hotdeals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hotdeals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
Blog artikel '10 leukste travel sites van 2022'
Zuidoost-Azië

10 leukste travel sites van 2022

Julia » Oktober 2023

Terug van weggeweest, de 10 leukste travel sites van aankomend jaar. Wil je inspiratie opdoen voor je volgende reis? Wij hebben alvast de 10 beste travel sites van 2022 op een rijtje gezet. Hierdoor krijg je gegarandeerd zin om op reis te gaan! 

1. CheckOutSam.be

CheckOutSam

Sam is een echte globetrotter, hij is dol op reizen en door middel van zijn reisblog wil hij ook anderen inspireren. Van Thailand tot Duitsland Sam heeft overal handige tips voor. Van geld besparen en must-see’s tot alle informatie die je nodig hebt om goed voorbereid op reis te gaan. Werkelijk alles wat je wilt weten is te vinden op Check Out Sam. Sinds 2020 is hij ook begonnen met het vergelijken van reisproducten, zodat je met de juiste producten zorgeloos op reis kunt. Dus mocht je nog reisvragen hebben, Check Out Sam! 

2. Wereldgast.nl

Thailand Bangkok in de tuktuk

Op de website van Wereldgast kan je informatie vinden over handige reistips, interessante top-10 lijstjes, bestemmingen en reisroutes. Alles wat je nodig hebt voor het plannen van je droomreis. De website is erg gebruiksvriendelijk, het is makkelijk om rond te navigeren en erg overzichtelijk. Zoek je een nieuwe reisroute of interessant leesvoer? Sla dan absoluut wereldgast.nl niet over.

3. Ikwilmeerreizen.nl

ikwilmeerreizen 1

Mirjam en Annemarie zijn twee enthousiaste reisfanaten en hebben een enorme passie voor reizen en dat is terug te lezen op hun blog ‘Ik wil meer reizen’. Door middel van hun handige tips en ervaring zorgen zij dat jij alles uit je volgende reis kan halen. Waar kan je het beste surfen? Wat is de ideale reisroute? Hoe maak ik de mooiste reisfoto’s? Op deze website zul je antwoorden vinden op al je vragen. 

4. Reis-Expert.nl

Halong Bay Vietnam

Ga je binnenkort naar Azië reizen of ben je je aan het oriënteren? Neem dan eens een kijkje op de website Reis-Expert van Ties en Sjoerd. Reis-Expert biedt heel veel informatie over bijna alle interessante plekken in Azië. Lees de tips, interessante weetjes en artikelen. Ook praktische informatie over bijvoorbeeld visa, vervoer en accommodaties zijn te vinden op deze website. Het is niets voor niets dat zij zich Reis expert noemen.

5. Reishonger.nl

eilanden van Indonesie 1 1

Reishonger, wie heeft dat nou niet? Deze inspirerende website is net even wat anders dan de andere reissites. Door middel van verschillende thema’s kan je gemakkelijk jouw reisvoorkeur kiezen. Of dat nu ‘Solo travelling’ of ‘Off the beaten track’ is, het aanbod is ruim. De website is voorzien van informatieve blogs, inspirerende reisverhalen en interessante interviews. Ook leuk, Reishonger heeft een eigen Youtube kanaal met super leuke vlogs en reisvideo’s. Zeker de moeite waard om het Youtube-kanaal te bezoeken! 

6. GlobeHopper.nl

India Taj Mahal

GlobeHopper biedt veel informatie over diverse landen ter wereld, zo ook Azië. De website staat vol met leuke tips, praktische informatie, leuke blogs en persoonlijke verhalen. Weet je nog niet welke vakantie het beste bij jou past? Geen zorgen, beantwoord 8 eenvoudige vragen en je krijgt een aantal specifieke reizen die bij jouw wensen passen. Van de meest gekke dieren die je tegen kan komen op reis tot de mooiste rooftop bars van Bangkok, deze website staat boordevol leesvoer en voor ieder wat wils. 

7. Suggestme.com

suggestme

Ben je op zoek naar inspiratie over vakantiebestemmingen in de hele wereld? Dan kan de informatieve en Nederlandstalige website Suggestme.com een leuke bron van inspiratie zijn. Je vindt er informatie over de mooiste plekken en bezienswaardigheden over de meeste bestemmingen. Van landen tot steden en van eilanden tot bekende meren. Bij elke bestemming vind je ook een handig overzicht van het reisaanbod van de bekendste reisaanbieders.

8. FollowMyFootprints.nl

jungle rafts river kwai

Denise Miltenburg is de schrijfster achter de inspirerende reisverhalen die staan op de reisblog Follow my Footprints. Al meer dan 15 jaar plaatst zij verhalen, foto’s en video’s van de mooiste plekken ter wereld op haar reisblog. Ook geeft ze handige tips over de leukste eettentjes en beach clubs. Of houd je van all-inclusive vakanties zonder geen massatoerisme of hoogbouw, sfeervolle adults only resorts of juist geschikt voor kinderen. Je vindt het allemaal op Follow my Footprints!

9. ReisgraagKids.nl

Thailand Koh Lipe Tropsich strand

Op vakantie gaan met kinderen is een hele onderneming. Accommodaties met speeltuin, zwembad en, kinderbuffet? Waar moet je beginnen met zoeken? Op de website Reisgraag Kids wordt het je makkelijk gemaakt. Op deze website vind je kindvriendelijke rondreizen, bestemmingen en accommodaties voor het hele gezin. De accommodaties zijn vrijwel altijd voorzien van alle gemakken, zoals babybedjes, kinderdisco, kinderzwembad en speeltuin. Reisgraag Kids maakt kinderproof boeken een stuk makkelijker, je moet nog wel zelf een bestemming kiezen en dat is niet zo makkelijk met zoveel aanbod! 

10. Ikbenopreis.nl

krabi vakantie tips thailand

Ik ben op reis is een fijne, overzichtelijke travel site. De website staat boordevol informatie verdeeld in verschillende hoofdstukken. Reisroutes, bestemmingen, reistips en reisverhalen geschreven door reislustige avonturiers. Omdat de website zo’n groot aanbod van verschillende bestemmingen heeft, is er voor ieder wat wils. Dus wil je inspiratie op doen voor je volgende reis? Neem dan zeker even een kijkje op de website Ikbenopreis.nl. 

Julia, auteur van het artikel 10 leukste travel sites van 2022

Julia

Meer weten over dit onderwerp of reisadvies op maat? Bel direct op +31 (0) 85 006 2044
Meer weten over dit onderwerp of reisadvies op maat? Bel direct op +31 (0) 85 006 2044

Dit artikel met plezier gelezen? Deel het met je vrienden!

Anderen bekeken ook

Meer inspiratie vind je in ons travel blog!