Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot deals
Budget
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
Actie: Just book it.
Actie: Reistesten voor een prikkie
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
Blog artikel 'Stage lopen bij AsiaDirect in tijden van Corona - door Marjolein'
Zuidoost-Azië

Stage lopen bij AsiaDirect in tijden van Corona - door Marjolein

Marjolein » Juni 2021

Vanaf begin december 2020 wist ik dat ik stage kon gaan lopen bij AsiaDirect. Helaas niet in Bangkok, gezien de situatie rondom COVID-19 het niet toe mocht laten, maar wel met de hoop dat deze wellicht zou gaan verbeteren en de optie naar Bangkok gaan er zou zijn. Helaas, is de situatie pas recentelijk verbeterd, wat voor jullie als reizigers super is en de mogelijkheid geeft om naar Thailand of een van de andere bestemmingen te reizen, maar wat voor mijn stage net te laat komt.

Ik ging dus de uitdaging aan om vanuit mijn studentenkamer in Chur, Zwitserland, te gaan werken. Ik moet zeggen dat ik al enorm geluk had om in het buitenland te kunnen zijn voor een uitwisseling, en de keuze om te blijven was een makkelijke om te maken gezien de situatie in februari 2021 beter was daar dan in Nederland. De uitdaging was er dus ook op dit punt, ik zat niet in Nederland waar een aantal collega’s zitten. Alles heeft dus compleet online plaats gevonden qua ontmoetingen en contact.

Als stagiair ben ik bezig geweest op de afdeling marketing en product development. Eén van de taken was het toevoegen van hotels aan de tours en excursies schrijven voor de nieuwe website. Daarnaast was ik ook verantwoordelijk voor de social media kanalen en de nieuwsbrief.

Nu ben ik ook bezig geweest met product ontwikkeling voor AsiaDirect. Iets nieuws wat jullie wellicht snel zullen gaan zien en vast fantastisch gaan vinden is dat er verdere uitbreiding plaatsvindt in het tour aanbod. AsiaDirect gaat uitbreiden naar Zuid-Afrika!

De afgelopen 20 weken zijn voorbij gevlogen, en ik weet zeker dat ik een keer naar Thailand wil als het weer mogelijk is! Verder wil ik de collega’s enorm bedanken voor de begeleiding en en het beantwoorden van de vragen die ik had. Het is een enorm leerzame periode geweest.

Marjolein, auteur van het artikel Stage lopen bij AsiaDirect in tijden van Corona - door Marjolein

Marjolein

Stagiair
Meer weten over dit onderwerp of reisadvies op maat? Bel direct op +31 (0) 85 006 2044
Meer weten over dit onderwerp of reisadvies op maat? Bel direct op +31 (0) 85 006 2044

Dit artikel met plezier gelezen? Deel het met je vrienden!

Verder lezen over..

Zuidoost-Azië
Algemene info
Stage

Anderen bekeken ook

Meer inspiratie vind je in ons travel blog!