Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!
Stagiair Lotte Zeegers BUAS

Stage lopen bij AsiaDirect in tijden van Corona – door Lotte

Home / Blog / Stage lopen bij AsiaDirect in tijden van Corona – door Lotte

Geschreven door Lotte – Laatste update van januari 2021

De eerste kennismaking in Utrecht met mijn stagebegeleider, 08-09-2020

Er gingen verschillende emoties en gedachtes door mij heen toen ik de trein in Utrecht uitstapte. Samen met mede-stagiaire, Kristl, liep ik richting het cafeetje waar we met mijn stagebegeleider van AsiaDirect om 13.00 uur hadden afgesproken. Tijdens het kennismakingsgesprek kregen we meer informatie over het bedrijf en het verloop van de komende vijf maanden. We hoopten allen op één ding, en dat was dat we alsnog naar Bangkok konden afreizen gedurende de stageperiode. Het gesprek was prettig en maakte mij nieuwsgierig naar het verloop van de stage. Op het station zwaaiden we elkaar uit, ervan uitgaande dat we elkaar binnenkort weer face-to-face zouden spreken.

De volgende dag stapte ik om 08.00 uur uit bed. Ik ging ontbijten en startte vervolgens mijn laptop op. Ik zat in mijn studentenkamertje van 10m2 in Breda. Voorlopig zou mijn stage vanuit hier gaan plaatsvinden. Gelukkig heb ik bijna dagelijks contact via Skype met zowel Kristl als Timmy gehad. De momenten dat ik hen sprak gaven mij weer nieuwe energie.

Ik kan deze online stage-ervaring in meerdere opzichten beoordelen. Allereest ben ik dankbaar dat ik in deze COVID-19 periode bij AsiaDirect stage mocht lopen.  Echter was het wel een enorm gemis dat ik deze stage niet kon doen in Bangkok. Ik heb het fysieke contact met collega’s gemist. Gelukkig kon ik ze, ondanks het tijdverschil, dagelijks voor vragen via Skype bereiken. Ik heb elke dag wel even een baalmomentje gehad dat ik niet op kantoor kon werken.

Daarentegen heb ik de afgelopen maanden gelukkig ook veel geleerd. Ik heb geen enkele seconde spijt gehad om stage te lopen bij AsiaDirect. Het is namelijk een superleuke organisatie! Ik ben dankbaar voor deze kans. Ik kijk terug op een fijne stageperiode.

De tijd vloog meestal snel voorbij, omdat de werkzaamheden gevarieerd waren. De dagelijkse werkzaamheden bestonden uit het ondersteunen van de opbouw van de nieuwe website. Ook kreeg ik de verantwoordelijkheid om de social media content bij te houden. Daarnaast heb ik kennis gemaakt met het backoffice systeem van AsiaDirect. Het waren uitdagende en leerzame taken die ik mocht uitvoeren.

Wat ik nu in ieder geval 100% zeker weet, is dat ik in de toekomst zeker nog naar Thailand wil! Ik ben super nieuwsgierig geworden naar het kantoor- en dagelijkse leven in Bangkok. Ik hoop dat ik ooit de kans nog krijg om ‘live’ kennis te maken met mijn (ex)collega’s.

Onze reistips

Vietnam - Lachende Oude Man - Hoi An plattelandstour per fiets
Vietnam
Excursies - 1 dag
Plattelandstour Hoi An per fiets
 • Dagexcursie
 • Leer hoe een lokale groenteboer in Vietnam woont en werkt
 • Deze tour geeft je een kijkje in het doorsnee leven van Vietnamese plattelandsbewoners
per persoon vanaf
€57
Thailand - 3 in 1 - Rondreis Thailand Jungle, Stad en Strand
Thailand
Individuele rondreizen - 11 dagen
11-Daagse rondreis Centraal-Thailand
 • Jungle, stad en strand
 • Zeer divers programma
 • Verken de veelzijdige wereldstad Bangkok
per persoon vanaf
€1017
Thailand - Hua Hin - Strand met uitzicht
Thailand
Strandvakanties - 8 dagen
8-Daagse strandvakantie Bangkok en Hua Hin
 • Eastin Hotel Makkasan en Ibis Hua Hin
 • Combineer de metropool Bangkok met een strandvakantie op Hua Hin
 • Verblijf 2 nachten in het Eastin Hotel Makkasan Bangkok ****
per persoon vanaf
€309
Thailand Bangkok Koninklijk Paleis
Thailand
Meerdaagse bouwstenen - 3 dagen
3-Daags startpakket Bangkok
 • Een ontspannen begin is het halve werk
 • Start je vakantie volledig ontspannen
 • Inclusief transfer vanaf de luchthaven en fietsexcursie
per persoon vanaf
€121
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!