Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Wat voor tour zoek je?
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
Blog artikel 'Stage lopen bij AsiaDirect in tijden van Corona - door Lotte'
Zuidoost-Azië

Stage lopen bij AsiaDirect in tijden van Corona - door Lotte

Lotte » Januari 2021

De eerste kennismaking in Utrecht met mijn stagebegeleider, 08-09-2020
Er gingen verschillende emoties en gedachtes door mij heen toen ik de trein in Utrecht uitstapte. Samen met mede-stagiaire, Kristl, liep ik richting het cafeetje waar we met mijn stagebegeleider van AsiaDirect om 13.00 uur hadden afgesproken. Tijdens het kennismakingsgesprek kregen we meer informatie over het bedrijf en het verloop van de komende vijf maanden. We hoopten allen op één ding, en dat was dat we alsnog naar Bangkok konden afreizen gedurende de stageperiode. Het gesprek was prettig en maakte mij nieuwsgierig naar het verloop van de stage. Op het station zwaaiden we elkaar uit, ervan uitgaande dat we elkaar binnenkort weer face-to-face zouden spreken.

De volgende dag stapte ik om 08.00 uur uit bed. Ik ging ontbijten en startte vervolgens mijn laptop op. Ik zat in mijn studentenkamertje van 10m2 in Breda. Voorlopig zou mijn stage vanuit hier gaan plaatsvinden. Gelukkig heb ik bijna dagelijks contact via Skype met zowel Kristl als Timmy gehad. De momenten dat ik hen sprak gaven mij weer nieuwe energie.

Ik kan deze online stage-ervaring in meerdere opzichten beoordelen. Allereest ben ik dankbaar dat ik in deze COVID-19 periode bij AsiaDirect stage mocht lopen.  Echter was het wel een enorm gemis dat ik deze stage niet kon doen in Bangkok. Ik heb het fysieke contact met collega’s gemist. Gelukkig kon ik ze, ondanks het tijdverschil, dagelijks voor vragen via Skype bereiken. Ik heb elke dag wel even een baalmomentje gehad dat ik niet op kantoor kon werken.

Daarentegen heb ik de afgelopen maanden gelukkig ook veel geleerd. Ik heb geen enkele seconde spijt gehad om stage te lopen bij AsiaDirect. Het is namelijk een superleuke organisatie! Ik ben dankbaar voor deze kans. Ik kijk terug op een fijne stageperiode.

De tijd vloog meestal snel voorbij, omdat de werkzaamheden gevarieerd waren. De dagelijkse werkzaamheden bestonden uit het ondersteunen van de opbouw van de nieuwe website. Ook kreeg ik de verantwoordelijkheid om de social media content bij te houden. Daarnaast heb ik kennis gemaakt met het backoffice systeem van AsiaDirect. Het waren uitdagende en leerzame taken die ik mocht uitvoeren.

Wat ik nu in ieder geval 100% zeker weet, is dat ik in de toekomst zeker nog naar Thailand wil! Ik ben super nieuwsgierig geworden naar het kantoor- en dagelijkse leven in Bangkok. Ik hoop dat ik ooit de kans nog krijg om ‘live’ kennis te maken met mijn (ex)collega’s.

Lotte, auteur van het artikel Stage lopen bij AsiaDirect in tijden van Corona - door Lotte

Lotte

Stagiair
Meer weten over dit onderwerp of reisadvies op maat? Bel direct op +31 (0) 85 006 2044
Meer weten over dit onderwerp of reisadvies op maat? Bel direct op +31 (0) 85 006 2044

Dit artikel met plezier gelezen? Deel het met je vrienden!

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR

Anderen bekeken ook

Meer inspiratie vind je in ons travel blog!