Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hotdeals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hotdeals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.
Blog artikel 'Top 10 leukste travel sites van 2020'
Zuidoost-Azië

Top 10 leukste travel sites van 2020

Sanne » Maart 2021

Als je op reis wilt ging je eerder naar een reisbureau in de stad of het dorp waar je woonde. Tegenwoordig gaat bijna alles via internet en kies jezelf online je reis uit. Er zijn echter websites en mogelijkheden ten over. Waar begin je? Wij hebben alvast de 10 beste travel sites van 2020 op een rijtje gezet. Hierdoor krijg je gegarandeerd zin om op reis te gaan!

1. CheckOutSam.be

Best travel site van 2019 CheckOutSam

Sam is een echte reisfanaat en met zijn blog probeert hij alle andere reisfanaten te helpen met het plannen van hun reis. Handige tips, leuke weetjes en uiteraard ook heel wat informatie om al dat reizen tot een goed einde te brengen. Tijdens zijn eerste grote reis bezocht hij Zuidoost-Azië en sindsdien heeft deze regio zijn hart veroverd. Lekker eten, een prachtige cultuur, fantastische natuur, leuke mensen en vaak niet zo duur; klinkt als een droom, toch? Benieuwd geworden naar waar Sam geweest is of welke tips hij voor jou heeft? Volg Sam en zijn avonturen op de blog, Checkoutsam.be en Checkoutsam.nl.

2. Azie-Expert.nl

Best travel site van 2019 Azie Expert

Als één website zich Azië expert mag noemen, dan is het wel Azie-Expert.nl. Ties en Sjoerd bieden op hun website heel veel informatie over bijna alle interessante plekken in Azië. Plan je een vakantie in Azië, ga je er binnenkort naar toe of ben je je aan het oriënteren, lees dan de tips, interessante weetjes en interessante artikelen. Sinds kort biedt Azië-Expert ook meerdaagse bouwstenen aan, zoals de 3-daagse tour naar Khao Sok Nationaal Park (Zuid-Thailand) en de 3-daagse trekking op Mt Rinjani (Lombok, Indonesië).

3. Globehopper.nl

Best travel site van 2019 Globehopper

Nummer 3 in de top 10 van beste travel sites 2020 is gereserveerd voor Globehopper. Globehopper.nl biedt veel informatie over diverse landen ter wereld, met heel veel Azië inspiratie. Leuke blogs, praktische informatie, maar ook een persoonlijke vakantiewijzer. Beantwoord 8 eenvoudige vragen en krijg een aantal specifieke reizen die bij jouw wensen passen. De twee reisfanaten achter deze blog schrijven over van alles, zoals de meest bijzondere dieren die je tegen kunt komen op reis of de meest speciale plekken om te overnachten, zoals een gevangenis in Bangkok! Maar ook hoe je de goedkoopste vliegtickets kunt vinden. In een apart tabblad met reisvideo’s krijg je via diverse filmpjes een goede indruk van een land. Zoals een geweldig filmpje van Myanmarese schoolkinderen die een Nederlands liedje leren zingen, wat je allemaal te wachten staat wanneer je naar het paradijselijke Koh Rong in Cambodja gaat of hoe het is om in Halong Bay, Vietnam, te varen. Een informatieve en handige site voor het plannen van jouw droomreis.

4. Followmyfootprints.nl

Thailand Khao Sok Cheow Lan meer meisje met longtailboot

Follow my Footprints is een reisblog vol verhalen over diverse landen ter wereld, waaronder Zuidoost-Azië. De schrijfster achter deze verhalen is Denise Miltenburg en heeft jarenlang ervaring als onder meer reiziger, reisblogger, reisadviseur en schrijfster voor diverse reisgidsen en reisorganisaties. Ze schrijft over haar reizen met en zonder kinderen, over betaalbare reizen en bijzondere plekjes.

5. ReisgraagKids.nl

Thailand Koh Lipe Tropsich strand

Vind hier de beste familiereizen voor het hele gezin! Accommodaties en rondreizen op de mooiste bestemmingen. De website ReisgraagKids is opgezet door een gezin met inmiddels 3 kinderen die graag reizen naar kindvriendelijke plekken. Ze geven tips voor accommodaties waar je je als gezin zeker welkom zal voelen! Deze plekken zijn vrijwel altijd voorzien van een kinderzwembad en speeltuin maar vaak zijn er nog meer faciliteiten voor kinderen aanwezig zoals speelgoed, (voldoende) babybedjes, babyfoons, een kinderbuffet en kinderdisco. Kijk hier welk land hun favoriet is voor een rondreis met kleine kinderen!

6. TipsThailand.nl

Best travel site van 2019 ThailandTips

Sander en Mariska zijn het brein achter Tipsthailand. Doordat ze zelf regelmatig naar Thailand reizen, kom je op deze site bijna alles te weten over wat je moet bezichtigen als je voor een reis naar Thailand kiest. Erg leuk om inspiratie op te doen tijdens het uitstippelen van je rondreis door Thailand. Ze hebben zelfs een reisgids ontworpen die je kunt downloaden. Neem een smartphone, tablet of laptop mee op reis en lees de reisgids waar je maar wilt. De gids staat boordevol praktische informatie over wat te regelen voor vertrek, wat je wel of niet mee moet nemen, maar ook leuke, niet te missen highlights.

7. Goedkoperondreis.com

Best travel site van 2019 Goedkoperondreis

Op nummer 7 staat Goedkoperondreis.com. Deze uitgebreide site, geeft boordevol informatie over interessante bestemmingen over de hele wereld, waaronder uiteraard Zuidoost-Azië. Ze laten de highlights zien, maar geven ook veel praktische informatie zoals waar je een rondreis kunt boeken, waar je aan moet denken voordat je op reis gaat, waar je het beste je vliegtickets kunt boeken of waar je moet zijn voor het uitstippelen van een individuele rondreis op maat.

8. Ikbenopreis.nl

Best travel site van 2019 Ikbenopreis

Deze travel site Ikbenopreis zit boordevol informatie in de vorm van blogs en reisverslagen. De artikelen zijn geschreven door reislustige auteurs. Lees waarom zij zo enthousiast worden wanneer ze hun favoriete land bezoeken. Met de handige zoekfunctie kun je eenvoudig alle informatie over een bepaald onderwerp vinden, bijvoorbeeld een continent of één van de vele reisthema’s zoals cultuur, backpacken, wildlife of strand. Ook leuk is om hun Facebook pagina in de gaten te houden, hier delen ze de meest bijzondere plekken om te bezoeken. Je krijgt meteen zin om op reis te gaan!

9. Thailand-reis.nl

Best travel site van 2019 Thailand Reis

Thailand-reis.nl richt zich zoals de naam al aangeeft op reizen naar en door Thailand. Je vindt er allerlei praktische informatie zoals de beste reistijd, klimaat, inentingen, feestdagen, welke bezienswaardigheden er zijn en meer. Ook bieden ze verschillende reizen van verschillende reisorganisaties aan, van individuele reizen tot aan groepsreizen.

10. Rondreizen.net

Best travel site van 2019 Rondreizennet

Rondreizen.net is de ideale site om reizen te vergelijken. In de zoekfunctie, vul je eenvoudig in waar je naar toe wilt, wat voor soort reis je zoekt (individueel, groepsreis etc.), wanneer en hoelang. Dan rollen er een aantal reizen uit van verschillende reisorganisaties. Wie weet is jouw droomreis op deze manier zo geboekt!

Sanne, auteur van het artikel Top 10 leukste travel sites van 2020

Sanne

Reisspecialist Indonesië en Thailand
Meer weten over dit onderwerp of reisadvies op maat? Bel direct op +31 (0) 85 006 2044
Meer weten over dit onderwerp of reisadvies op maat? Bel direct op +31 (0) 85 006 2044

Dit artikel met plezier gelezen? Deel het met je vrienden!