Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

3-Daags startpakket Hanoi
Een ontspannen begin is het halve werk

Home / Vietnam / Meerdaagse bouwstenen / 3-Daags startpakket Hanoi
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
bouwsteen!

Vietnam - Ho Chi Minh Stad - Spoorlijn dwars door Saigon - Vietnam per trein Individuele RondreisBegin je reis op een ontspannen manier met het startpakket Hanoi! Dit startpakket is ideaal voor als je niet alles geregeld wilt hebben, maar wel een ontspannen start wilt maken.

Je vervoer vanaf de luchthaven en je eerste overnachtingen in een goed verzorgd, centraal gelegen hotel zijn geregeld, de rest van je vakantie staat open voor eigen invulling. Zo begin je veilig en vol vertrouwen aan je reis in Vietnam, kun je de eerste dagen rustig acclimatiseren en de stad verkennen met actuele informatie.

In dit startpakket is een streetfood en wandeltour inbegrepen. Tijdens dit avondprogramma maak je kennis met de oudste en meest traditionele wijk van Hanoi. Deze wijk, die “36 straatjes” wordt genoemd, is een doolhof van oude straatjes en steegjes. We bezoeken een aantal lokale, gespecialiseerde restaurantjes en eetstalletjes . Er is geen betere manier om de Vietnamese cuisine, cultuur en mensen te leren kennen dan tijdens het proeven van de heerlijke gerechten die zij voor je bereiden.

Deze bouwsteen aan jouw reisplan toevoegen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!