Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

14-Daagse rondreis Noord- en Centraal-Vietnam
Ervaar de rijke cultuur van Vietnam

Home / Vietnam / Individuele rondreizen / 14-Daagse rondreis Noord- en Centraal-Vietnam
Reisduur: 14 dagen / 13 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

‘Xin chào (Hallo), welkom in Vietnam’ is het eerste wat je zult horen bij aankomst. Vietnam is een roemrucht land met een oude historie die meer dan 2000 jaar teruggaat. Tijdens deze individuele rondreis Vietnam zie je in twee weken tijd de mooiste plekken van Noord- en Centraal-Vietnam. Door de vele inbegrepen excursies, kom je alles te weten over dit prachtige land!

Je begint de reis in de prachtige oude stad Hanoi die je beter leert kennen door middel van een stadswandeling en een traditionele ‘cyclo’ tour. Van hieruit reis je verder naar de prachtige natuur en bergvolkeren van Sapa. Uiteraard mag ook een prachtige cruise in Halong Bay niet ontbreken bij een rondreis door dit fascinerende land. De Oriental Sails cruise neemt je mee over het water langs de schitterende karstbergen. Via Hue reis je verder in zuidelijke richting naar het charmante plaatsje Hoi An. Ontspan hier de laatste dagen op het strand of verken de straten van de stad om erachter te komen waarom deze smeltkroes der culturen zo populair is.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!