Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

17-Daagse rondreis Best of Myanmar
Alle hoogtepunten in één complete rondreis

Home / Myanmar / Individuele rondreizen / 17-Daagse rondreis Best of Myanmar
Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Wil je graag alle highlights van Myanmar zien? Dan is deze reis de ideale combinatie! Cultuur, natuur en ontspanning, alles komt aan bod in deze complete rondreis.

De reis begint in Mandalay. In deze voormalige hoofdstad van Birma zijn veel koninklijke highlights te bewonderen, waaronder het Mandalay Palace. De volgende stad is Bagan waar in minder dan één eeuw 2000 tempels en pagodes zijn gebouwd. Ook breng je een bezoek aan de 100-jaar oude tamarinde boom en de berg Mt. Popa.

Na Bagan reis je naar Kalaw. Van hieruit maak je een 3-daagse trekking naar Inle Lake. Tijdens de trekking overnacht je in verschillende dorpjes om het authentieke leven van dichtbij mee te maken. Aangekomen in Inle Lake zal je onder andere met een boot de hoogtepunten van het meer verkennen.

Vervolgens vlieg je richting Yangon waar je uiteraard de prachtige Shwedagon Pagode gaat bekijken en de leuke Bogyoke Aung San markt kunt bezoeken. Na 2 dagen sightseeing vlieg je door naar Thandwe. Hier kun je de laatste dagen heerlijk bijkomen op Ngapali Beach. Deze plek staat met zijn palmbomen, witte stranden en helder water garant voor het ultieme vakantiegevoel. Zo vlieg je uitgerust weer naar huis…

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!