Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

17-Daagse budget rondreis Indonesië
Het beste van Java en Bali on a budget

Home / Indonesië / Individuele rondreizen / 17-Daagse budget rondreis Indonesië
Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Deze budget rondreis door de Indonesische eilanden Java en Bali is de perfecte reis voor mensen die niet alles zelf willen regelen, maar wel de vrijheid willen houden over het dagprogramma. Wij regelen je hotels en je vervoer, maar hoe je jouw vakantie verder invult, is aan jou zelf.

De reis begint in Jogjakarta waar je verblijft in een comfortabel en zeer centraal gelegen hotel. Deze oude stad heeft enorm veel te bieden met haar paleizen en koloniale architectuur. Ook is dit de ideale uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een dag tour naar de beroemde Borobudur tempel.

Van hieruit ga je naar Malang, een stad die ten onrechte vaak wordt overgeslagen, want al in de koloniale tijd was Malang geliefd als vakantieoord vanwege de mooie ligging en het relatief koele klimaat. Malang is de perfect uitvalsbasis voor een excursie naar de indrukwekkende Bromo of één van de andere vulkanen in de regio.

TIP! Op iedere reisdag heb je voor de duur van 10 uur een auto met chauffeur tot je beschikking. Met de chauffeur kun je overleggen waar op de route je wilt stoppen. Zo haal je het maximale uit je reis!

Van hieruit gaat de reis verder naar het exotische Bali waar je verblijft in het schilderachtige Ubud. Verken de prachtige binnenlanden om vervolgens de reis af te sluiten met een paar heerlijke dagen aan een schitterend wit zandstrand van Sanur.

Enthousiast? Neem dan snel contact met ons op!

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!