Home / Thailand / Bouwstenen & korte reizen / Go Green fietsen en koken in de Tropen!

Go Green fietsen en koken in de Tropen!

Vanaf: €65
Reisduur: 8 uur
Aanvang: Dageilijks om 08:00 uur
Selecteer
deze
bouwsteen!

We houden allemaal van fietsen, Bangkok en lekker eten. Wat is er dan niet mooier om te doen om deze met elkaar samen te voegen.Tijdens deze dag tour ontdek je het oude Bang Rak, China Town, Thonburi en leer je koken van onze eigen chef kok.

Deze tour laat je het onbekende China Town zien maar ook de kleurrijke bloemenmarkt van Bangkok waarna je de Chao Phraya rivier oversteekt.
Hier bezoek je onder andere de Wat Arun en de tuinen van de Koningin moeder. Kom bij in ons hoofdkwartier waarna je 4 heerlijke Thaise gerechten leer bereiden.
Een tour voor jong en oud als je al het goede van Bangkok in 1 dag wilt mee maken.  Fietsen en koken in de Tropen van Bangkok!

Tijdens de tour maak je gebruik van goede en nieuwe fietsen. Professionele gidsen die goed Engels spreken en er alles aan zullen doen om deze dag onvergetelijk te maken. Ga naar huis met mooie herinneringen en verras je vrienden en familie met je kookkunsten.

Dagprogramma

Deze geweldige ‘Go Green’ – Bangkok Fiets en kook combinatie Tour begint met een geweldige wandeling door de oudste vers markt van Bangkok. Uw gids zal de ingrediënten uitleggen welke gebruikt worden tijdens de kookles later die dag. Eenmaal op de fiets zullen we ons een weg zoeken door het historisch en cultureel rijke Bang Rak. Bang Rak betekent “Dorp van de liefde”.

Onze eerste stop is bij het oude belasting kantoor, waar honderden jaren geleden de handelaren belasting betaalde op de goederen die zij mee brachten vanuit alle hoeken van de wereld. Daarna fietsen we door een Moslim wijk waar de eerste moskee van Bangkok staat en vervolgen we onze weg naar de tweede markt van de dag, gelegen achter het historische Post Kantoor. We parkeren de fietsen en maken een korte wandeling.

Van daaruit gaan we door het doolhof van kleine straten die deel uitmaken van het levendige en bruisende Chinatown. De gids informeert u over China Town haar bewoners en gebruiken.

Na het opsnuiven van de cultuur in China town , is het tijd om verder te gaan in de richting van de rivier voor wat frisse lucht en daarna de geuren van de bloemenmarkt. Niet ver van hier zullen we de machtige Chao Phraya, moeder van alle rivieren, over steken, met de veerboot naar een van de mooiste tempels in Bangkok: Wat Kalayanamitr.

Vervolg je reis met het verkennen van het historische Thonburi we stoppen bij de ongelooflijke Princess Mother Memorial Park, met vele bloementuinen en tentoonstellingen voor u om te ontspannen te genieten. Daarna een bezoek aan Wat Prayoon, en Wat Arun  (indien de tijd het toelaat) tempels. Dit zijn allemaal klassieke voorbeelden van prachtige Thaise tempels en cultuur die niet zullen tegenvallen.

Na ruim 3,5 uur fietsen heb je zeker trek gekregen en we keren dan ook terug naar het startpunt. De chef-kok zal wachten om de honger te stillen en je voor te bereiden op deel 2 van deze dagtour.

In onze airconditioning kookschool gaan de handschoenen uit en de schorten om. Je bent nu helemaal klaar om samen met onze check kok het wonder van de Thaise keuken te ontdekken. Samen met onze chef kok ga je 4 heerlijke gerechten klaar maken.

Tijdens de tour maken de gidsen leuke foto’s die je later thuis kan downloaden en nakijken.

Informatie en prijzen

Tour typePrijs per persoon
Join-in€65
Inclusief
  • Fietshuur
  • Engelstalige gids
  • Maaltijden en snack tijdens de tour
  • Kook lessen
  • Kook boek
  • Schort
Exclusief
  • Transfer naar en van het start punt
  • Niet vermelde entree gelden en maaltijden
  • Fooi en persoonlijke uitgaven.
VervoerNiet inclusief
ReiscodeTDT056

De prijzen zijn geldig t/m 31-10-2018.

Vraag ook naar de speciale prijzen om deze tour op privé basis te doen!

Vrijblijvende offerte

Enthousiast geraakt door het bovenstaande? Bewaar dit onderdeel in 'jouw reisselectie' en wij maken vrijblijvend een reisplan voor je op maat! Klik op de knop hieronder om deze reis te selecteren. Simpel, geen verborgen kosten en altijd naar tevredenheid! Laat je door ons verrassen!

Selecteer deze bouwsteen »
Weet je nog niet precies hoe je je reis in wilt delen?
Geen probleem, onze ervaren reisspecialisten adviseren je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op!
Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!