Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

Phang Nga Bay
Dagtour vanuit Phuket

Home / Thailand / Excursies / Phang Nga Bay
Reisduur: 7 uur
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Een van de verborgen schatten van Thailand: Phang Nga Bay. Een eiland met vriendelijke mensen, glimlachende kinderen op straat en een verbluffende natuur.  

‘s Ochtends word je opgehaald in je hotel in Phuket om vervolgens naar de pier te gaan. Vandaag ga je het prachtige Phang Nga Bay ontdekken, beroemd om zijn steile kalkstenen kliffen die recht uit de zee komen, zijn grotten en verbazingwekkende stranden die eruit zien alsof er nog nooit een mens op gelopen heeft!

De beste manier om deze mysterieuze baai te ontdekken is per kano. Als het weer het toelaat kan je zelfs de ‘hongs’ van het eiland verkennen. Een hong is een verborgen plek in het water en voor de gelukkige erg bijzonder om te verkennen. Hongs kunnen alleen bereikt worden via zeegrotten en zelfs dan is de toegang afhankelijk van de stand van het water. Tijdens vloed zal de ingang (en soms de hele grot) onder water zijn, dus alleen met eb kan je deze hongs bezoeken!

Vervolgens ga je aan boord van een boot waar je kan ontspannen en genieten van het prachtige landschap waardoor je wordt omringt. Uiteraard is een bezoek aan het beroemde ‘James Bond Island’, Koh Tapu, niet te missen!

Terug aan boord wordt er een buffetlunch geserveerd en ga je door naar Lawa Island, een uitstekende plek om te zwemmen, kanoën of gewoon te relaxen op het strand. Hierna brengt de boot je terug naar de pier, vanwaar je per auto naar je hotel in Phuket teruggebracht zal worden.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!