Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

Trinco Blu by Cinnamon  ****

Home / Sri Lanka / Hotels / Trinco Blu by Cinnamon
Selecteer
dit
hotel!

Hotel - Sri Lanka - Trincomalee - Trinco Blue Resort 23Het Trinco Blu in Trincomalee is een luxe 4-sterrenresort aan het strand. Het biedt ruime accommodatie met een zwembad en 3 eetgelegenheden. De moderne kamers met airconditioning zijn uitgerust met thee- en koffiefaciliteiten, kabeltelevisie en een minibar.

Trinco Blu Trincomalee heeft een PADI-gecertificeerd duikcentrum die verschillende watersportactiviteiten organiseert, waaronder snorkelen, vissen en duiken.

In het restaurant Captain’s Deck worden tal van heerlijke Aziatische en continentale gerechten geserveerd. Het Crab Restaurant biedt lekkere visgerechten, met als specialiteit krab. In het Rumhold kun je terecht voor drankjes en hapjes.

Chaaya Blu Trincomalee ligt aan de noordoost kust van Sri Lanka, de op vier na grootste natuurlijke haven ter wereld. Geniet van een adembenemende omgeving!

Geïnteresseerd in dit hotel?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!