Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

Beklim de vulkaan Mt. Popa
Dagexcursie vanuit Bagan

Home / Myanmar / Excursies / Beklim de vulkaan Mt. Popa
Reisduur: 1 dag
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Myanmar Mt PopaMt. Popa is een vulkaan van 737 meter hoog en is een van de heiligste plekken van Myanmar. Bovenop de vulkaan vind je een tempel ter ere van de ‘nats’. De nats zijn 37 verschillende geesten die o.a. het water en bomen vertegenwoordigen. Om bij deze tempel te komen moet je 777 treden beklimmen, met onderweg hier en daar wat apen die je proberen te vergezellen. 

Je gids haalt je rond 08:00 uur op in je hotel in Bagan om naar de vulkaan te rijden. Onderweg maak je een stop bij een palmplantage, waar je leert hoe de lokale bewoners palmsuiker maken.

Hierna vervolgt de tocht zich naar de Mt. Popa, een 737 meter hoge vulkaan met een spectaculair aanzicht. De berg is gevormd uit een vulkaan die zo’n 250.000 jaar geleden is uitgebarsten. De wandeling van zo’n 30 minuten naar de top van de berg is steil, maar het wordt koeler naarmate je hoger bent en de uitzichten zijn werkelijk fantastisch! ‘s Middags kan je, als je wilt, gaan paardrijden door het bos wat zich hier dichtbij bevindt (exclusief).

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!