Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Wat voor tour zoek je?
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Fair Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Videobellen
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Fair Deals
Wat betekent Fair Deal?
Fair Deal rondreizen
Fair Deal excursies
Ecovriendelijke hotels
Verantwoord reizen
Travelife Partner
Met UNICEF in actie
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

18-daagse rondreis Highlights van Vietnam

Vietnam van zuid naar noord. Een aaneenschakeling van hoogtepunten

18-daagse rondreis Highlights van Vietnam

Vietnam van zuid naar noord. Een aaneenschakeling van hoogtepunten

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
18 dagen / 17 nachten
VANAFPRIJS
€ 2356 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Ho Chi Minh City, Ben Tre, Can Tho, Cai Rang, Hoi An, Cham Islands, Ban Na Hills, Hue, Hanoi, Sapa, Ninh Binh, Halong Bay, Cat Ba Island
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Cruise langs de grillige rotsformaties van Halong Bay
 • Het onweerstaanbaar charmante lampionnen-stadje Hoi An
 • Zwemmen en snorkelen bij de mooie Cham Islands
 • Ontdek de leukste buurt van Hanoi: Old Quarter
 • Met de boot naar de Mekong Delta en de beroemde Cai Rang drijvende markt
 • Grot: Hospital Cave op Cat Ba Island

Introductie

Op de 18-daagse rondreis Highlights van Vietnam reis je van zuid naar noord. Je begint in de waterrijke delta van de Mekong in het zuiden. Hier zoeken kleine stromen, allemaal aftakkingen van de Mekong rivier, een weg naar zee. Het is een moerasgebied met rijke vegetatie, het belangrijkste vervoersmiddel is de boot. Dat ga je goed zien op de bij de lokale bevolking zeer populaire Cai Rang drijvende markt in de Mekong Delta.

Je reis eindigt in het noorden op een cruise door de baai van Halong. Deze heeft een oppervlakte van 1500 vierkante kilometer! Het is een grote in de rotsen uitgesleten zee, waar duizenden kalkstenen pieken nog boven het water uitsteken en nu eilandjes vormen. Alleen de Mekong Delta en Halong Bay maken een bezoek aan dit bijzondere land al de moeite waard! Maar er is meer!

Vietnam heeft een opmerkelijke langwerpige vorm. Het land is in een rechte lijn maar liefst 1.650 kilometer lang (en op z’n smalst maar 50 kilometer). De hele oostkust bestaat uit de Zuid-Chinese Zee. Je bezoekt daar Hoi An (volgense velen het mooiste stadje van Vietnam) en de oude keizerlijke citadel van Hue.

Noord en zuid zijn erg verschillend qua landschap. Los van de 3.200 kilometer kustlijn (!) heeft het noorden een van de mooiste natuurgebieden die je (waar ook ter wereld) kunt zien. Je ziet er woeste bergtoppen en diepe dalen met kronkelende rivieren en rijstvelden.

Blader maar eens rustig door het dagprogramma, dan ontdek je waarom we deze reis Highlights hebben genoemd, het is een aaneenschakeling van hoogtepunten.

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Vertrek naar Vietnam
Dag 1: Vertrek naar Vietnam
Niks vergeten? Kijk voor tips en veelgestelde vragen bij Landeninformatie Vietnam. Alles goed? Op naar Vietnam dan!

Vandaag vertrek je naar Ho Chi Minh City. De vlucht is niet inbegrepen bij de reis, maar wij kijken met alle plezier met je mee, op zoek naar het beste en voordeligste ticket.

Dag 2
Aankomst Ho Chi Minh City
Dag 2: Aankomst Ho Chi Minh City
Aankomst in Vietnam. Onze chauffeur haalt je op en brengt je naar je hotel.

Ho Chi Minh City is de grootste stad van het land en het culturele en zakelijke middelpunt. En interessant omdat hier nog veel valt te zien van de Franse overheersing (de Notre-Dame kathedraal, bijvoorbeeld) en de Vietnamoorlog.

Saigon, sinds 1976 officieel Ho Chi Minh City, is een miljoenenstad, maar een prettige stad. Het charmante is dat het centrale deel zich gemakkelijk te voet laat ontdekken. Er zijn parken, aantrekkelijke restaurants en een gevarieerd nachtleven.

Wat kun je deze avond in Saigon doen? Een wandeling door Cho Lon, bijvoorbeeld, het Chinatown van Saigon. Je vindt er de 19e eeuwse Thien Hau Tempel, opgedragen aan de godin van de zee, en de Bin Thay Markt.
INCLUSIEF:
Transfer: Van luchthaven naar hotel
Accommodatie:
Huong Sen Hotel ***
(Deluxe)

Dag 3
Ho Chi Minh City – Cu Chi
Dag 3: Ho Chi Minh City – Cu Chi
In de ochtend vertrek je naar de Cu Chi tunnels (1,5 tot 2 uur rijden). Hier hield de Vietcong zich schuil in de strijd tegen de Amerikanen. De Vietnamezen leefden jarenlang ondergronds in dit gangenstelsel dat op een gegeven moment maar liefst 250 kilometer lang was!

Aan het begin van de middag, als je terug bent in Ho Chi Minh City, is er eerst lunch. Daarna begint de stadstour.

Tijdens deze wandeling bezoek je de belangrijkste bezienswaardigheden van deze historische stad. De Notre Dame kathedraal en het oude postkantoor zijn de beste voorbeelden van Franse architectuur in Saigon.

Het Reunification Palace was de residentie van de president van Zuid-Vietnam in de Vietnamoorlog. Deze oorlog is officieel geëindigd op 30 april 1975, toen tank nummer 843 van het Noord-Vietnamese leger dwars door de gesloten hekken van de residentie reed. Aansluitend: het War Remnants Museum (aanvankelijk Museum van de Amerikaanse Oorlogsmisdrijven genoemd) is een indrukwekkende tentoonstelling over de verschrikkelijke Vietnamoorlog.

Als laatste bezoek je de Ben Thanh Markt. Een grote drukke, maar leuke markt, waar ze echt van alles verkopen. Zoals ze zeggen: alles behalve huizen en auto's.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Ho Chi Minh City naar Chu Chi
Excursie: Cu Chi Tunnels & Stadstour Ho Chi Minh City
Accommodatie:
Huong Sen Hotel ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 4
Ho Chi Minh City – Ben Tre – Can Tho
Dag 4: Ho Chi Minh City – Ben Tre – Can Tho
Net als het water in de Mekong vervolgen we onze weg steeds zuidelijker en komen we via de Mekong Delta steeds dichter bij zee.

Hier wordt de Mekong uit elkaar getrokken in kleinere stromen, die van deze delta een groen en waterrijk leefgebied hebben gemaakt, waar de mensen een bijrol hebben en de natuur de hoofdrol.

In de Ben Tre provincie maak je een boottocht over de rivier en ga je kijken bij een fabriekje waar ze bakstenen maken, krijg je een kokosnoot workshop en bezoek je een weverij waar ze matten maken. Dat is in een rustig dorpje waar je ook rustig even kunt rondwandelen of gebruik kunt maken van een lokale gemotoriseerde riksja.

Lunch wordt in een restaurant aan de rivier geserveerd. Hierna vaar je met een traditionele sampan boot over de kanalen van de Mekong Delta. Na de boottocht word je naar Can Tho gebracht, hoofdstad van de Mekong Delta.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Ho Chi Minh City naar de Mekong Delta
Excursie: Sightseeing: Mekong Delta
Accommodatie:
Green Village Mekong ***
(Bungalow Lake View)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 5
Cai Rang – vlucht naar Hoi An
Dag 5: Cai Rang – vlucht naar Hoi An
Op een pittig vroeg tijdstip begint de dag alweer. Gelukkig is het opstaan wel de moeite waard, want je gaat met een boot over de Mekong rivier naar de beroemdste drijvende markt in Vietnam, die van Cai Rang. Van heinde en ver komen de handelaren hier met de boot naartoe om hun producten aan de man te brengen.

Op weg naar de lunch bezoek je een traditionele noedelsfabriek.

Hierna brengt de chauffeur je naar het vliegveld van Ho Chi Minh City voor de vlucht naar Da Nang. Daar aangekomen word je opgewacht en naar het hotel in Hoi An gereden.

Het oogstrelende stadje Hoi An kan op veel sympathie van bezoekers rekenen. Iedereen voelt zich hier snel thuis. Hoi An bestaat al eeuwen, is rustig en pakt bekenden en onbekenden in met de versieringen in de straten, de smalle kanaaltjes en bruggetjes, de houten Chinese shophouses en soms goed verborgen tempeltjes.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Can Tho naar luchthaven in HCMC, vlucht naar Da Nang, transfer naar hotel in Hoi An
Excursie: Boottocht naar drijvende markt van Cai Rang, bezoek aan noedelsfabriek
Accommodatie:
Hadana Boutique Resort Hoi An ****
(Deluxe Balcony)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 6
Hoi An fietstour
Dag 6: Hoi An fietstour
Aan variatie geen gebrek van vandaag. je verplaatst je te voet, per fiets en met een bamboeboot.

Je fietst langs de Thu Bon rivier het platteland op. Na een kort bezoek aan een familie uit het Cam Thanh dorp, stap je op de bamboeboot voor een tochtje van een uur door het ‘Water Coconut Palm Forest’.

De fietstour vervolgt naar het lokaal zeer bekende groentedorp Tra Que. Hier wordt een breed assortiment aan biologische groentes verbouwd.

Eenmaal terug in Hoi An ga je eerst lunchen. Daarna maak je nog een stadswandeling. Je bezoekt in ieder geval de 400 jaar oude Japanse brug, het eeuwenoude religieuze en sociale Chinees ontmoetingscentrum Phuc Kien Assembly Hall en de lokale vismarkt.
INCLUSIEF:
Excursie: Fietstour omgeving Hoi An, boottocht bamboeboot, wandeltocht Hoi An
Accommodatie:
Hadana Boutique Resort Hoi An ****
(Deluxe Balcony)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 7
Hoi An – Cua Dai pier (snorkelen) – Hoi An
Dag 7: Hoi An – Cua Dai pier (snorkelen) – Hoi An
Is het niet tijd voor een heerlijk dagje aan het strand en op het water? Inderdaad, dat is het.

Je wordt om 8 uur opgehaald en naar de boot op de Cua Dai pier gebracht. Je vaart naar een mooi snorkelgebied bij de Cham Islands. De witte stranden en het helderblauwe water bij de eilanden worden tot de mooiste van Vietnam gerekend. Je hoeft geen snorkelspullen mee te nemen, en ook geen water, snacks of koffie en thee, daar zorgen wij voor.

Als het tijd wordt voor de lunch vaart de kapitein naar het Bai Chong strand. Hier wordt lekkere vis voor je klaargemaakt. Je kunt nog even zwemmen of in een hangmat je eten laten zakken. Rond half vier gaat de boot terug naar de pier (dat is ongeveer 5 kwartier varen). Onze chauffeur brengt je terug naar het hotel.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Hoi An naar de pier, boot naar de Cham Islands, transfer van de pier naar het hotel
Excursie: Snorkelen bij de Cua Dai pier en bezoek aan Bai Chong strand
Accommodatie:
Hadana Boutique Resort Hoi An ****
(Deluxe Balcony)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 8
Hoi An
Dag 8: Hoi An
Dag ter vrije besteding. Dit zijn een paar tips:

Ga nog een dagje naar het strand. De leukste stranden, die niet te ver weg zijn, heten An Bang Beach en Cua Dai Beach. De eerste is de populairste. Naast het strand is er een ruim aanbod van restaurants, bars en winkeltjes. In Cua Dai is het strand door erosie wat smaller geworden, maar nog altijd de moeite waard. Rustiger dan An Bang, maar het kost geen moeite er een restaurant te vinden.

Is dit iets voor jou? Een kookcursus. Leer de trucs om zelf heerlijk Vietnamees te koken. Je gaat mee naar de markt om ingrediënten te kopen en maakt er in de kookschool meerdere gerechten voor je eigen lunch mee.

Laat je liever anderen koken? Overweeg dan een street food tour. Een lokale gids brengt je precies naar die plekken waar ze de Vietnamese lekkernijen verkopen die je anders misschien zou missen.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Hadana Boutique Resort Hoi An ****
(Deluxe Balcony)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 9
Hoi An – Ba Na Hills – Hue
Dag 9: Hoi An – Ba Na Hills – Hue
Niet in slaap vallen als je van Hoi An via Da Nang naar Hue wordt gereden, want het is een van de mooiste routes (zo niet de mooiste) die je in Vietnam kunt rijden (en ver daarbuiten). Je komt namelijk over de Hai Van Pass, een weg die op het snijpunt van een berggebied en de Zuid-Chinese Zee ligt. Het uitzicht is aan beide kanten geweldig.

Je maakt een lange tussenstop bij de Ba Na Hills. Niet te missen daar is de Golden Bridge. Twee enorme handen houden een 150 meter lange brug vast die dik 1.400 meter boven de zeespiegel een fraai uitzicht biedt.

Deze brug is onderdeel van een soort pretpark dat op de top van de heuvel en tegen de heuvelrug ligt. Fascinerend is een nagebouwd Frans dorp. Je weet niet wat je ziet, maar je waant je zeker niet meer in Vietnam. Er zijn tuinen, een fantasiepark, pagodes, en allerlei attracties die niet zouden misstaan in Disneyland.

Het geheel wordt verbonden met kabelbanen. Het langste stuk telt bijna 6 kilometer (!) en is de langste kabelbaan ter wereld.

Als je dit allemaal hebt ondergaan een meegemaakt, word je naar Hue gereden.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Hoi An naar Hue
Excursie: Bezoek aan Ba Na Hills
Accommodatie:
Rosaleen Boutique Hotel ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 10
Hue – Hanoi
Dag 10: Hue – Hanoi
Hue was in de 19e eeuw de keizerlijke hoofdstad van de Nguyen dynastie. Dat voorname voorkomen is de stad nog altijd niet kwijt. De stevig ommuurde citadel is de belangrijkste reden Hue te bezoeken. Binnen die muren en de slotgracht liggen de restanten van tempels, pagodes en Forbidden Purple City, destijds het paleis van de keizer.

De tour door Hue begint met een boottocht over de Perfume rivier. Alles wat je per se van Hue moet zien, zie je op deze tour. Om te beginnen de Thien Mu pagoda. Hier bezoek je de 7 verdiepingen hoge octogonale toren, het symbool van Hue. Ook bezoek je de keizerlijke Citadel, een ommuurd fort. Via de Ngo Mon Gate ga je Forbidden Purple City in om de Thai Hoa tempel, de Can Thanh tempel en Mieu en Hieu Lam Cac te zien.

In de middag gaat de tour verder met een uitgebreid bezoek aan de tombes van de keizers Tu Duc & Khai Dinh. De Engelssprekende gids vertelt je ook over de filosofie van de keizer en hoe dit het leven aan het hof beïnvloed heeft.

Aansluitend word je naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Hanoi. Eenmaal daar word je naar je hotel gereden.
INCLUSIEF:
Transfer: Naar de luchthaven, vlucht naar Hanoi en transfer naar hotel
Excursie: Boottocht en highlights Hue
Accommodatie:
Hotel De Rond ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 11
Hanoi
Dag 11: Hanoi
De hoofdstad van Vietnam is niet de grootste stad van het land, dat is Ho Chi Minh City, maar wel een erg fijne stad met karakteristieke wijken. De bekendste is het Old Quarter, waar je nu bent. Het barst er van de cafeetjes, koffietentjes en restaurants. Je ziet hier overal Vietnamezen hun zaken afhandelen, of op een krukje op een hoek van een straat een kopje koffie drinken.

Klinkt goed, toch? Om de mooiste plekjes van Hanoi te zien, hebben we vandaag een stadstour voor je georganiseerd.

Die begint met een bezoek aan het mausoleum waar Ho Chi Minh, leider van de Vietnamese onafhankelijkheidsstrijd en de eerste president van het land, opgebaard ligt.

Ook op het programma: de Tempel van de Literatuur. Volgens ons de mooiste tempel van Hanoi. Deze ligt in een groot park en bestaat uit vijvers, poorten en altaartjes. De tempel werd al in 1070 (!) opgericht ter ere van de Chinese wijsgeer Confucius.

Na de lunch ga je naar het Vietnam Museum of Ethnology (om meer te weten te komen over de 54 verschillende etnische groepen die samen Vietnam vormen) en naar de beruchte Hoa Loa gevangenis, waar eerst de Fransen opstandige Vietnamezen opsloten en later Noord-Vietnamezen Amerikaanse krijgsgevangen. Vandaar de bijnaam Hanoi Hilton.
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour Hanoi
Accommodatie:
Hotel De Rond ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 12
Hanoi – Sapa
Dag 12: Hanoi – Sapa
Tijd voor een nieuw decor. Wat heet! Van Hanoi word je in alle vroegte met een comfortabele bus naar Sapa gereden. De rit duurt een kleine 6 uur, maar de omgeving wordt als je in de buurt van Sapa komt alsmaar mooier. Daar wacht onze gids je op. Na de lunch brengt deze je naar Luckydaisy's homestay tussen de rijstterassen van de Muong Hoa vallei.

Onze reisspecialist Sanne heeft een blog geschreven over haar bezoek aan Sapa: "Eenmaal bij de homestay Luckydaisy’s aangekomen worden we naar onze Villa gebracht. Wauw wauw wauw! Dit is echt een heel huis met veel licht, overal ramen die uitkijken op de rijstvelden! Heel sfeervol ingericht en van alle (luxe) gemakken voorzien. Hier houden we het wel 2 nachten vol. Er is zelfs een openhaard voor de koude winteravonden. De sfeer van de homestay is fantastisch!"

Je kunt je verblijf hier helemaal zelf plannen. Ga op pad met de locals, maak een wandeling door de omgeving, verken het dorpje of neem een drankje in de Bamboo Bar.

Tip: Het is slim iets warms mee te nemen, want de avonden kunnen hier koel of zelfs koud zijn.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Hanoi naar Sapa per bus, transfer naar Ta Van
Accommodatie:
Luckydaisy's Homestay Sapa **
(Buffalo House)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 13
Sapa
Dag 13: Sapa
Met je Hmong gids maak je vandaag een wandeltocht door de omgeving van Ta Van. De tocht leidt langs rijstvelden, dorpjes van Giay en Red Dao minderheden, heuvels, bamboebossen en een waterval.

De gids bespreekt voor vertrek hoeveel je wilt lopen en wat je wilt zien.

Na de wandeltocht kun je uitrusten en nog een avond genieten van je verblijf in de homestay.
INCLUSIEF:
Excursie: Wandeltocht Ta Van (Sapa)
Accommodatie:
Luckydaisy's Homestay Sapa **
(Buffalo House)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 14
Sapa – Hanoi
Dag 14: Sapa – Hanoi
De reis terug naar Hanoi gaat in twee stappen. Allereerst word je naar Sapa gereden per privéauto.

In Sapa heb je tijd om hier bijvoorbeeld lekker rond te hangen, naar een hilltribe dorpje in deze schilderachtige omgeving te wandelen, of als je genoeg hebt gelopen, kun je met de kabelbaan in een kwartier naar de top van de Fansipan berg gaan. Met 3.147 meter de hoogste berg van Vietnam.

Rond 16 uur vertrek je per bus naar Hanoi. Je bagage kun je tot die tijd achterlaten in het kantoor van het busbedrijf.
INCLUSIEF:
Transfer: Met privéauto terug naar Sapa en met luxe bus naar Hanoi
Accommodatie:
Hotel De Rond ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 15
Hanoi – Ninh Binh
Dag 15: Hanoi – Ninh Binh
Sapa en Ninh Binh zijn de twee mooiste gebieden vol rijstterrassen en bergen in Noord-Vietnam. In Sapa ben je geweest, vandaag zie je meer van Ninh Binh.

Je maakt er een tocht met een roeiboot (je hoeft zelf niet te roeien) tussen de kalksteenrotsen en in en langs meerdere grotten.

Je hoeft weliswaar niet zelf te roeien, maar het maakt toch hongerig. In een restaurant in de buurt komen lokale specialiteiten op tafel.

Daarna staat de Bai Dinh tempel op de agenda, het grootste boeddhistische tempelcomplex in Vietnam. Er staan 500 Arhat-beelden in lange gallerijen. Je ziet er vijvers, meerdere pagodes en het grootste bronzen boeddhabeeld van het land. Je kunt ook de in het oogspringende 13 verdiepingen tellende Bao Thap Tower op voor een schitterend uitzicht over het hele complex.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Hanoi naar Ninh Binh
Excursie: Dagtour Ninh Binh
Accommodatie:
Tam Coc Banana Bungalow ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 16
Ninh Binh – Hai Phong – Halong Bay
Dag 16: Ninh Binh – Hai Phong – Halong Bay
Het slotstuk van deze rondreis is memorabel en speelt zich af op een cruise door Halong Bay.

De baai heeft een oppervlakte van 1500 vierkante kilometer! Het is een grote in de rotsen uitgesleten zee, waar duizenden kalkstenen pieken nog boven het water uitsteken en nu eilandjes vormen.

Er bestaat geen mooiere manier om dit gebied te zien dan een dag en een nacht met een jonk, een klassiek Vietnamees cruise schip, een tocht door de baai te maken. Het licht en het decor veranderen doorlopend en je mobieltje wordt roodgloeiend van het fotograferen.

In een kleine 4 uur word je naar Halong Bay gereden. Vanmiddag, vanavond, vannacht en morgenochtend vaar je met de jonk door de Bai Tu Long baai van het Halong Bay gebied. Je kunt vanaf de boot zelf het water op met een kano, even gaan zwemmen of met een bamboeboot het drijvend vissersdorp Vung Vieng bezoeken.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Ninh Binh naar Halong Bay per shuttlebus
Excursie: Halong Bay
Accommodatie:
Calypso Cruise Halong Bay ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 17
Cat Ba Island – Hanoi
Dag 17: Cat Ba Island – Hanoi
Op het moment dat je wakker wordt vaart de boot alweer richting de haven. Toch is er nog alle ruimte om rustig te ontbijten, tijd op het dek door te brengen en om de Hospital Cave op het eiland Cat Ba te bezoeken. Hier werden tijdens de Vietnamoorlog gewonden verzorgd.

Na de cruise word je naar Hanoi gebracht.
INCLUSIEF:
Transfer: Per shuttlebus van de pier terug naar Hanoi
Excursie: Sightseeing: Hospital Cave
Accommodatie:
Hotel De Rond ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 18
Vertrek Hanoi
Dag 18: Vertrek Hanoi
Vietnam kent geen geheimen meer voor je. Denk nog eens terug aan wat je in 18 dagen allemaal niet hebt gezien en meegemaakt. Wedden dat je nog best even wilt blijven?

Niet dat dat een probleem is, want wij kunnen deze en al onze andere reizen helemaal op maat maken. Wil je dus langer aan het strand verblijven, of een extra dagje in Hanoi, laat het ons weten!
INCLUSIEF:
Transfer: Van hotel naar luchthaven
Maaltijden: Ontbijt

Routekaart 18-daagse rondreis Highlights van Vietnam

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 2356
3 personen€ 2067
4 personen€ 1889
5 personen€ 1789
6+ personen€ 1711
Prijzen zijn beschikbaar t/m 15-06-2025.
Bovengenoemde vanafprijzen zijn geldig bij vertrek tussen 14-06-2024 en 15-06-2025.
Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Goede 3 en 4-sterren hotels
 • Dagelijks ontbijt
 • Lunch zoals vermeld
 • Diner zoals vermeld
 • Privé transport met airco auto of minivan
 • Engelssprekende gids
 • 2 dagen / 1 nacht Halong Bay cruise
 • Boottour in Trang An, Hue en Ben Tre
 • Excursies zoals aangegeven in het reisprogramma
 • Excursies en entreegelden als in programma
 • Binnenlandse vluchten Ho Chi Minh City – Da Nang en Hue – Hanoi
 • Limousine bus van Hanoi – Sapa – Hanoi

Exclusief

 • Internationale vliegtickets
 • Reisverzekering
 • Niet vermelde onderdelen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Visumkosten
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Ho Chi Minh City
Huong Sen Hotel ***
Deluxe
Can Tho
Green Village Mekong ***
Bungalow Lake View
Hoi An
Hadana Boutique Resort Hoi An ****
Deluxe Balcony
Hue
Rosaleen Boutique Hotel ***
Deluxe
Hanoi
Hotel De Rond ****
Deluxe
Sapa
Luckydaisy's Homestay Sapa **
Buffalo House
Ninh Binh
Tam Coc Banana Bungalow ***
Deluxe
Ha Long Bay
Calypso Cruise Halong Bay ****
Deluxe
18-daagse rondreis Highlights van Vietnam
REISDUUR
18 dagen / 17 nachten
VANAFPRIJS
€ 2356 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Ho Chi Minh City, Ben Tre, Can Tho, Cai Rang, Hoi An, Cham Islands, Ban Na Hills, Hue, Hanoi, Sapa, Ninh Binh, Halong Bay, Cat Ba Island
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 12 Charuda, Reisspecialist Thailand en Cambodja
Reisexpert Charuda

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
Cai Rang Floating Market Can Tho 1
Cai Rang Floating Market Can Tho 2
vietnam cat ba island
vietnam hoi an
vietnam halong bay jonk
vietnam hoi an an bang beach strand
vietnam sapa rijstterrassen
Vietnam Hoi An ronde boot varen 02

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's