Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Wat voor tour zoek je?
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

21-Daagse rondreis Land van de Rijzende Draak

Drie weken genieten van het mooiste en beste van Vietnam

21-Daagse rondreis Land van de Rijzende Draak

Drie weken genieten van het mooiste en beste van Vietnam

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
21 dagen / 20 nachten
VANAFPRIJS
€ 2380 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Hanoi, Sapa, Halong Bay, Hue, Da Nang, Hoi An, Da Lat, Mui Ne, Ho Chi Minh City, Can Tho
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Cruise door het unieke merengebied vol rotspieken van Halong Bay
 • Het koele heuvellandschap van Dalat
 • Vietnamese roots: de keizerlijke citadel van Hue
 • Kilometers strand en bijzondere zandduinen in Mui Ne
 • Met een boot naar de beroemdste drijvende markt van de Mekong Delta

Introductie

De rijzende draak is een typisch Vietnamees fenomeen. In de mythologie, welteverstaan. In legendes is de draak sterk en machtig, en wordt deze vaak in verband met koningen gebracht (die draken vaak inzetten om het land en volk te beschermen). Volgens de overlevering zou een van de vorsten uit het prille begin van Vietnam zelfs de zoon van een draak zijn en daarmee indirect alle Vietnamezen.

Er zijn talloze verwijzingen naar draken in Vietnam. Zo wordt de Mekong Delta waar de rivier uit elkaar wordt getrokken ook wel de rivier van de negen draken genoemd. Sommigen zien een draak in de vorm van het land. Met het zuiden als waterspuwende kop en het noorden als achterkant van de draak.

Deze reis begint in Hanoi (dat in oude tijden Thang Long, de rijzende draak, werd genoemd) en voert je naar het magistrale Halong Bay (Long betekent draak en verwijst naar de draak die hier in het water zou zijn verdwenen), de rijstterrassen van Sapa naar Centraal-Vietnam, waar je de keizerlijke citadel van Hue, de Golden Bridge, het groene heuvelachtige Dalat en het historische Hoi An goed leert kennen. Het laatste deel speelt zich af in het zuiden, waar Ho Chi Minh City, de Mekong Delta (de rivier van de negen draken) en het strand van Mui Ne een hoofdrol hebben.

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Vertrek naar Hanoi, Vietnam
Dag 1: Vertrek naar Hanoi, Vietnam
Strand, bergen, rijstvelden, zandduinen, rivieren en valleien. Het staat je allemaal te wachten de komende 3 weken. Vandaag begint je reis!

De internationale vluchten zijn exclusief, maar wij kunnen altijd helpen met het regelen van de vluchten, als je dat wilt.

Dag 2
Aankomst in Hanoi
Dag 2: Aankomst in Hanoi
Zo, je staat in Hanoi! Onze chauffeur wacht je op en brengt je naar je hotel. Je hebt alle tijd om even op adem te komen.

De hoofdstad van Vietnam is niet de grootste stad van het land, dat is Ho Chi Minh City, maar wel een erg fijne stad met karakteristieke wijken. De bekendste is het Old Quarter, waar je nu bent. Het barst er van de cafeetjes, koffietentjes en restaurants. Je ziet hier overal Vietnamezen hun zaken afhandelen, of op een krukje op een hoek van een straat een kopje koffie drinken.

Aan het begin van de avond haalt onze gids je op voor een korte cyclo tour door de leukste buurten van Hanoi. De rit eindigt bij het restaurant waar het diner wordt geserveerd.
INCLUSIEF:
Transfer: Van luchthaven naar hotel
Excursie: Cyclo tour en diner
Accommodatie:
May De Ville Old Quarter Hotel ****
(Deluxe)
Maaltijden: Diner

Dag 3
Fietsen in Hanoi
Dag 3: Fietsen in Hanoi
Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt kun je er weer helemaal tegenaan deze ochtend. Vandaag ga je een avontuurlijke route fietsen. Je begint fietst langs de Rode rivier, bezoekt marktjes en ziet hoe de lokale bevolking leeft. Je vervolgt je tocht naar een dorp vol bonsai boompjes en bloemen, waar je prachtige foto’s kunt maken.

Na de lunch fiets je verder langs de oevers van West Lake. Je stopt bij de Quan Thanh tempel. Deze dateert uit de 11e eeuw en is daarmee een van de oudste tempels van Vietnam. Na het bezoek aan de tempel heb je de mogelijkheid om enkele andere sites te bezoeken, zoals het Mausoleum waar voormalig partijleider Ho Chi Minh opgebaard ligt, zodat de lokale bevolking hem nog dagelijks kan aanbidden.
INCLUSIEF:
Excursie: Fietsen in Hanoi
Accommodatie:
May De Ville Old Quarter Hotel ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 4
Hanoi - Sapa
Dag 4: Hanoi - Sapa
Tijd voor een nieuw decor. Wat heet! Van Hanoi word je in alle vroegte met een comfortabele bus naar Sapa gereden. De rit duurt een kleine 6 uur, maar de omgeving wordt als je in de buurt van Sapa komt alsmaar mooier. Daar wacht onze gids je op. Na de lunch brengt deze je naar Luckydaisy's homestay tussen de rijstterassen van de Muong Hoa vallei.

Onze reisspecialist Sanne heeft een blog geschreven over haar bezoek aan Sapa: "Eenmaal bij de homestay Luckydaisy’s aangekomen worden we naar onze Villa gebracht. Wauw wauw wauw! Dit is echt een heel huis met veel licht, overal ramen die uitkijken op de rijstvelden! Heel sfeervol ingericht en van alle (luxe) gemakken voorzien. Hier houden we het wel 2 nachten vol. Er is zelfs een openhaard voor de koude winteravonden. De sfeer van de homestay is fantastisch!"

Je kunt je verblijf hier helemaal zelf plannen. Ga op pad met de locals, maak een wandeling door de omgeving, verken het dorpje of neem een drankje in de Bamboo Bar.

Tip: Het is slim iets warms mee te nemen, want de avonden kunnen hier koel of zelfs koud zijn.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Hanoi naar Sapa
Accommodatie:
Luckydaisy's Homestay Sapa **
(Mountain loft/buffalo house)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 5
Trekking in Sapa
Dag 5: Trekking in Sapa
Met je Hmong gids maak je vandaag een wandeltocht door de omgeving van Ta Van. De tocht leidt langs rijstvelden, dorpjes van Giay en Red Dao minderheden, heuvels, bamboebossen en een waterval.

De gids bespreekt voor vertrek hoeveel je wilt lopen en wat je wilt zien.

Na de wandeltocht kun je uitrusten en nog een avond genieten van je verblijf in de homestay.
INCLUSIEF:
Excursie: Trekking in Sapa
Accommodatie:
Luckydaisy's Homestay Sapa **
(Mountain loft/buffalo house)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 6
Sapa - Hanoi
Dag 6: Sapa - Hanoi
De reis terug naar Hanoi gaat in twee stappen. Allereerst word je naar Sapa gereden per privéauto.

In Sapa heb je tijd om hier bijvoorbeeld lekker rond te hangen, naar een hilltribe dorpje in deze schilderachtige omgeving te wandelen, of als je genoeg hebt gelopen, kun je met de kabelbaan in een kwartier naar de top van de Fansipan berg gaan. Met 3.147 meter de hoogste berg van Vietnam.

Rond 16 uur vertrek je per bus naar Hanoi. Je bagage kun je tot die tijd achterlaten in het kantoor van het busbedrijf.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Sapa naar Hanoi
Accommodatie:
May De Ville Old Quarter Hotel ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 7
Hanoi - Halong Bay
Dag 7: Hanoi - Halong Bay
Zeer waarschijnlijk zit je nog bij te komen van twee bijzondere dagen bij de locals in Sapa, maar niet getreurd, er wacht je alweer een nieuw avontuur. Rond 8 uur vertrek je naar Halong Bay.

De baai heeft een oppervlakte van 1500 vierkante kilometer! Het is een grote in de rotsen uitgesleten zee, waar duizenden kalkstenen pieken nog boven het water uitsteken en nu eilandjes vormen.

Er bestaat geen mooiere manier om dit gebied te zien dan een dag en een nacht met een jonk, een klassiek Vietnamees cruise schip, een tocht door de baai te maken. Het licht en het decor veranderen doorlopend en je mobieltje wordt roodgloeiend van het fotograferen.

Vanmiddag, vanavond, vannacht en morgenochtend vaar je met de jonk door Halong Bay. Je kunt vanaf de boot zelf het water op met een kano, even gaan zwemmen of met een bamboeboot een drijvend vissersdorp bezoeken.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Hanoi naar Halong Bay
Excursie: Halong Bay Cruise
Accommodatie:
Oriental Sails Cruise ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 8
Halong Bay - Nachttrein naar Hue
Dag 8: Halong Bay - Nachttrein naar Hue
Op het moment dat je wakker wordt vaart de boot alweer richting de haven. Toch is er nog alle ruimte om rustig te ontbijten, even een kalksteengrot te bezoeken en nog tijd op het dek door te brengen.

Onze chauffeur brengt je zodra je weer voet aan wal hebt gezet naar Hanoi. Daar heb je nog wat tijd om even wat te eten (of proviand te kopen voor in de trein) voordat je op de nachttrein naar Hue stapt.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Halong Bay naar Hanoi treinstation. Nachttrein naar Hue
Excursie: Halong Bay Cruise
Accommodatie:
Nachttrein Hanoi - Hue
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 9
Stadstour in Hue
Dag 9: Stadstour in Hue
Uiteraard halen we je op van het station en brengen we je naar het hotel. Welkom in Hue!

Hue was in de 19e eeuw de keizerlijke hoofdstad van de Nguyen dynastie. Dat voorname voorkomen is de stad nog altijd niet kwijt. De stevig ommuurde citadel is de belangrijkste reden Hue te bezoeken. Binnen die muren en de slotgracht liggen de restanten van tempels, pagodes en Forbidden Purple City, destijds het paleis van de keizer.

Ook in de omgeving van deze fraai aan de Perfume rivier gelegen stad zijn nog tombes, tempels en parken te zien die uit deze tijd stammen. Mooi voorbeeld is de Thien Mu pagode, bijgenaamd Heaven Fairy Lady Pagoda.

's Middags maak je een stadstour in Hue waarop je de belangrijkste bezienswaardigheden bezoekt, waaronder uiteraard de keizerlijke citadel en de Thien Mu Pagode.

Ter afsluiting vaar je met een Dragon Boat terug naar het centrum van Hue.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Hue treinstation naar hotel
Excursie: Stadstour Hue
Accommodatie:
Hue Eco Lodge ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 10
Hue - Da Nang - Hoi An
Dag 10: Hue - Da Nang - Hoi An
Niet in slaap vallen als je van Hue via Da Nang naar Hoi An wordt gereden, want het is een van de mooiste routes (zo niet de mooiste) die je in Vietnam kunt rijden (en ver daarbuiten). Je komt namelijk over de Hai Van Pass, een weg die op het snijpunt van een berggebied en de Zuid-Chinese Zee ligt. Het uitzicht is aan beide kanten geweldig.

Je maakt een lange tussenstop bij de Ba Na Hills. Niet te missen daar is de Golden Bridge. Twee enorme handen houden een 150 meter lange brug vast die dik 1.400 meter boven de zeespiegel een fraai uitzicht biedt.

Deze brug is onderdeel van een soort pretpark dat op de top van de heuvel en tegen de heuvelrug ligt. Fascinerend is een nagebouwd Frans dorp. Je weet niet wat je ziet, maar je waant je zeker niet meer in Vietnam. Er zijn tuinen, een fantasiepark, pagodes, en allerlei attracties die niet zouden misstaan in Disneyland.

Het geheel wordt verbonden met kabelbanen. Het langste stuk telt bijna 6 kilometer (!) en is de langste kabelbaan ter wereld.

Als je dit allemaal hebt ondergaan een meegemaakt, word je naar Hoi An gereden. Het oogstrelende stadje kan op veel sympathie van bezoekers rekenen. Iedereen voelt zich hier snel thuis. Hoi An bestaat al eeuwen, is rustig en pakt bekenden en onbekenden in met de versieringen in de straten, de smalle kanaaltjes en bruggetjes, de houten Chinese shophouses en soms goed verborgen tempeltjes.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Hue via Da Nang naar Hoi An
Excursie: Bezoek aan Ba Na Hills en Golden Bridge
Accommodatie:
Phu Thinh Boutique Resort & Spa ***
(Deluxe pool view)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 11
Fietsen & koken in Hoi An
Dag 11: Fietsen & koken in Hoi An
Rond 8.30 uur fiets je van je hotel (met onze gids) naar het dorp Tra Que. Hier ervaar je hoe de lokale boeren wonen en leven. Je krijgt een rondleiding in de biologische groente- en kruidentuinen. Daarna kun je, als je wilt, de boeren meehelpen op het veld. Zo kom je meer te weten over de producten die hier verbouwd worden en hoe er wordt gewerkt.

Eenmaal terug in het dorp, is het tijd voor een welverdiende kruiden-voetmassage gevolgd door een authentieke kookcursus. Je maakt samen met de koks verschillende lokale gerechten, zoals de Tam Huu loempia, Banh Xeo of heerlijke Vietnamese pannenkoeken. Pas nadat je zelf je baksels hebt geproefd, fiets je terug naar het hotel.
INCLUSIEF:
Excursie: Fietsen & koken in Hoi An
Accommodatie:
Phu Thinh Boutique Resort & Spa ***
(Deluxe pool view)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 12
Hoi An - Dalat
Dag 12: Hoi An - Dalat
Vandaag vlieg je in de middag via Da Nang naar Dalat.

Dalat staat bekend om het milde klimaat. Dat is niet alleen prettig voor de mensen die er wonen en verblijven, het is ook goed voor de natuur.

Loop hier even over de markt en je ziet een enorme diversiteit aan groente en fruit. Het een smaakt nog lekkerder dan het ander.

Dalat ligt tussen heuvels vol naaldbomen, aarbeienvelden en watervallen (in sommigen kun je abseilen!),

Je ziet er veel villa’s in Franse stijl. Tijdens de koloniale overheersing bouwden veel Fransen hier een buitenhuis.
INCLUSIEF:
Transfer: Van hotel naar luchthaven. Vlucht van Da Nang naar Dalat. Transfer naar hotel
Accommodatie:
The Orchid Villa Dalat ***
(Deluxe mountain view)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 13
Dalat
Dag 13: Dalat
Dalat is leuk om verder te verkennen met iemand die er goed de weg weet en je naar de mooiste plekjs kan brengen. Daarom ga je vandaag met een lokale gids op pad. Je kunt vooraf bespreken wat je gaat zien.

Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het zomer paleis van Bao Dai, de laatste keizer van Vietnam. Of ga met de kabelbaan naar de heuvel waar de Truc Lam Pagode staat.

Ook het fascinerende ‘crazy house’ en de kathedraal van Dalat mogelijkheden. Net als de prachtige botanische tuinen vol orchideeën.
INCLUSIEF:
Excursie: Tour Dalat
Accommodatie:
The Orchid Villa Dalat ***
(Deluxe mountain view)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 14
Dalat - Mui Ne
Dag 14: Dalat - Mui Ne
En dan nu naar het strand! In 3 tot 4 uur brengt onze chauffeur je naar Mui Ne. Hoog tijd voor een paar stranddagen.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Dalat naar Mui Ne
Accommodatie:
Allez Boo Resort ****
(Premier superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 15
Mui Ne
Dag 15: Mui Ne
Je hebt twee volle dagen in Mui Ne. En dat is perfect want Mui Ne is een leuke badplaats aan wat de Vietnamezen de Oost Zee noemen. Er zijn lange stranden (in totaal 15 km) met stroken palmbomen en er is genoeg te beleven zonder dat het er te druk of te rustig wordt. Er zijn meer dan genoeg restaurantjes en bars, en omdat er een goede bries staat, is het een uitstekende locatie voor watersporten als windsurfen en kitesurfen.

Er is nog iets dat je moet weten. Mui Ne heeft een bijzonder natuurverschijnsel. Er liggen namelijk uitgestrekte witte en rode zandduinen die tegen de tijd dat de zon ondergaat spectaculaire vergezichten opleveren.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Allez Boo Resort ****
(Premier superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 16
Mui Ne
Dag 16: Mui Ne
Dag ter vrije besteding.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Allez Boo Resort ****
(Premier superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 17
Mui Ne - Ho Chi Minh City
Dag 17: Mui Ne - Ho Chi Minh City
Je vervolgt je reis verder naar het zuiden voor twee hele verschillende ervaringen. Later de Mekong Delta, nu eerst Ho Chi Minh City.

Ho Chi Minh City is de grootste stad van het land en het culturele en zakelijke middelpunt. En interessant omdat hier nog veel valt te zien van de Franse overheersing (de Notre-Dame kathedraal, bijvoorbeeld) en de Vietnamoorlog.

Saigon, sinds 1976 officieel Ho Chi Minh City, is een miljoenenstad, maar een prettige stad. Het charmante is dat het centrale deel zich gemakkelijk te voet laat ontdekken. Er zijn parken, aantrekkelijke restaurants en een gevarieerd nachtleven.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Mui Ne naar Ho Chi Minh City
Accommodatie:
Prague Hotel ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 18
Cu Chi Tunnels & Ho Chi Minh City stadstour
Dag 18: Cu Chi Tunnels & Ho Chi Minh City stadstour
Dit wordt weer een heerlijke volle dag met veel variatie. In de ochtend vertrek je naar de Cu Chi tunnels (1,5 tot 2 uur rijden). Hier hield de Vietcong zich schuil in de strijd tegen de Amerikanen. De Vietnamezen leefden jarenlang ondergronds in dit gangenstelsel dat op een gegeven moment maar liefst 250 kilometer lang was!

Aan het begin van de middag, als je terug bent in Ho Chi Minh City, is er eerst lunch. Daarna begint de stadstour.

Tijdens deze wandeling bezoek je de belangrijkste bezienswaardigheden van deze historische stad. De Notre Dame kathedraal en het oude postkantoor zijn de beste voorbeelden van Franse architectuur in Saigon.

Het Reunification Palace was de residentie van de president van Zuid-Vietnam in de Vietnamoorlog. Deze oorlog is officieel geëindigd op 30 april 1975, toen tank nummer 843 van het Noord-Vietnamese leger dwars door de gesloten hekken van de residentie reed. Aansluitend: het War Remnants Museum (aanvankelijk Museum van de Amerikaanse Oorlogsmisdrijven genoemd) is een indrukwekkende tentoonstelling over de verschrikkelijke Vietnamoorlog.

Als laatste bezoek je de Ben Thanh Markt. Een grote drukke, maar leuke markt, waar ze echt van alles verkopen. Zoals ze zeggen: alles behalve huizen en auto's.
INCLUSIEF:
Excursie: Cu Chi Tunnels & Ho Chi Minh City stadstour
Accommodatie:
Prague Hotel ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 19
Ho Chi Minh City - Mekong Delta
Dag 19: Ho Chi Minh City - Mekong Delta
Net als het water in de Mekong vervolgen we onze weg steeds zuidelijker en komen we via de Mekong Delta steeds dichter bij zee.

Hier wordt de Mekong uit elkaar getrokken in kleinere stromen, die van deze delta een groen en waterrijk leefgebied hebben gemaakt, waar de mensen een bijrol hebben en de natuur de hoofdrol.

In de Ben Tre provincie maak je een boottocht over de rivier en ga je kijken bij een fabriekje waar ze bakstenen maken, krijg je een kokosnoot workshop en bezoek je een weverij waar ze matten maken. Dat is in een rustig dorpje waar je ook rustig even kunt rondwandelen of gebruik kunt maken van een lokale gemotoriseerde riksja.

Lunch wordt in een restaurant aan de rivier geserveerd. Hierna vaar je met een traditionele sampan boot over de kanalen van de Mekong Delta. Na de boottocht word je naar Can Tho gebracht, hoofdstad van de Mekong Delta.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Ho Chi Minh naar Can Tho
Excursie: Mekong Delta tour
Accommodatie:
Green Village Mekong ***
(Bungalow lake view)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 20
Mekong Delta - Ho Chi Minh City
Dag 20: Mekong Delta - Ho Chi Minh City
Op een pittig vroeg tijdstip begint de dag alweer. Gelukkig is het opstaan wel de moeite waard, want je gaat met een boot over de Mekong rivier naar de beroemdste drijvende markt in Vietnam, die van Cai Rang. Van heinde en ver komen de handelaren hier met de boot naartoe om hun producten aan de man te brengen. Hier is ook de lunch.

Hierna staat de chauffeur weer klaar en word je naar Ho Chi Minh City gebracht voor -helaas- alweer je laatste nacht in Vietnam.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Can Tho naar Ho Chi Minh City
Excursie: Mekong Delta tour
Accommodatie:
Prague Hotel ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 21
Helaas weer terug naar huis
Dag 21: Helaas weer terug naar huis
Dit is het, het zit erop. Jammer, maar helaas.

Je wordt uiteraard naar de luchthaven gebracht voor je vlucht naar de volgende bestemming of terug naar huis.

Bij AsiaDirect is het mogelijk deze reis te verlengen, bijvoorbeeld als je langer op Phu Quoc wilt blijven (of een andere locatie in Vietnam).
INCLUSIEF:
Transfer: Van hotel naar luchthaven
Maaltijden: Ontbijt

Routekaart 21-daagse rondreis Land van de reizende draak

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 2380
3 personen€ 2138
4 personen€ 2008
5 personen€ 1928
6+ personen€ 1861
Prijzen zijn beschikbaar t/m 06-11-2024.
Bovengenoemde vanafprijzen zijn geldig bij vertrek tussen 06-11-2023 en 08-12-2023.
Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Accommodatie als aangegeven of vergelijkbaar
 • Engelssprekende gids bij excursies
 • Maaltijden zoals vermeld in het programma
 • Privé vervoer met chauffeur met airco auto of minibus
 • Vlucht Da Nang – Dalat
 • Nachttrein van Hoi An naar Hue
 • Excursies en entreegelden zoals vermeld in programma
 • Riksja tour en welkomstdiner
 • Fietsen in Hanoi
 • 2-daagse Halong Bay Cruise
 • Stadstour in Hue
 • Fietsen & koken in Hoi An
 • Stastour in Dalat
 • Bezoek aan de Cu Chi tunnels en stadstour door Ho Chi Minh City
 • 2-daagse Mekong Delta tour

Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Visum. Lees hier meer over het aanvragen van een visum.
 • Niet vermelde onderdelen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Hanoi
May De Ville Old Quarter Hotel ****
Deluxe
Sapa
Luckydaisy's Homestay Sapa **
Mountain loft/buffalo house
Halong Bay
Oriental Sails Cruise ****
Deluxe
Ecovriendelijk
Hanoi
Nachttrein Hanoi - Hue
Hue
Hue Eco Lodge ****
Deluxe
Hoi An
Phu Thinh Boutique Resort & Spa ***
Deluxe pool view
Dalat
The Orchid Villa Dalat ***
Deluxe mountain view
Mui Ne
Allez Boo Resort ****
Premier superior
Ho Chi Minh City
Prague Hotel ***
Deluxe
Can Tho
Green Village Mekong ***
Bungalow lake view
21-Daagse rondreis Land van de Rijzende Draak
REISDUUR
21 dagen / 20 nachten
VANAFPRIJS
€ 2380 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Hanoi, Sapa, Halong Bay, Hue, Da Nang, Hoi An, Da Lat, Mui Ne, Ho Chi Minh City, Can Tho
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 6 Michel, Reisspecialist Thailand en Vietnam
Reisexpert Michel

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
vietnam halong bay boot
vietnam hanoi tran quoc pagode 0
vietnam sapa moeder en kinderen familie
can tho 6 1
vietnam
vietnam mui ne strand
vietnam mui ne zandduinen
vietnam sapa rijstterrassen

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's