Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Wat voor tour zoek je?
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Fair Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Videobellen
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Fair Deals
Wat betekent Fair Deal?
Fair Deal rondreizen
Fair Deal excursies
Ecovriendelijke hotels
Verantwoord reizen
Travelife Partner
Met UNICEF in actie
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

15-daagse rondreis Dwars door Vietnam (via Mai Chau)

Bevat alle ingrediënten voor een onvergetelijke Vietnam droomreis

15-daagse rondreis Dwars door Vietnam (via Mai Chau)

Bevat alle ingrediënten voor een onvergetelijke Vietnam droomreis

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
15 dagen / 14 nachten
VANAFPRIJS
€ 1987 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Hanoi, Mai Chau, Ninh Binh, Halong Bay, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh City, Mekong Delta
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Fiets door Mai Chau. Een lappendeken van rijstveldjes
 • Vietnamese roots: de keizerlijke citadel van Hue
 • Cruise tussen de grillige rotsformaties van Halong Bay
 • Vietnams populairste stadje: het sfeervolle Hoi An
 • Per boot en Vietnamese cyclo door de Mekong Delta
 • De mooiste valleien van het land zie je in Ninh Binh

Introductie

Dit was onze uitdaging: hoe passen we veel hoogtepunten van Vietnam in 15 dagen? Want niet iedereen heeft veel tijd om te reizen, of de kans om lang van huis te gaan. Maar als je toch eens naar Vietnam wil, omdat het al zo lang op je verlanglijstje staat, kan dat nu in een dikke twee weken. En je hoeft niks te missen!

Deze 15-daagse rondreis Dwars door Vietnam zit als volgt in elkaar. Eerst ga je naar het noorden om de fascinerende rotsformaties van Halong Bay (via een cruise!) en die van Ninh Binh te zien. Maar ook om het platteland op te gaan (met de fiets bijvoorbeeld) om de prachtige valleien te verkennen en de bergvolkeren die hier nog leven van dichtbij mee te maken en te ontmoeten.

Je gaat met de nachttrein van het noorden naar Centraal-Vietnam. Daar zie je in de keizerlijke citadel Hue en in lampionnen-stadje Hoi An op een leuke manier veel van de culturele roots van Vietnam. Van Hue naar Hoi An rijd je over de mooiste kustroute van Vietnam, met aan de linkerkant uitzicht over de Zuid-Chinese Zee en rechts het berglandschap. Je bent in Hoi An trouwens zo dicht bij het strand, dat je er zelfs nog een dagje naartoe kunt!

Voor het laatste deel van deze rondreis vlieg je naar het zuiden. Daar krijgt Ho Chi Minh City (Saigon) alle aandacht die het verdient, ga je naar de bijzondere Cu Chi Tunnels (waar de Vietcong zich in de Vietnamoorlog in een honderden kilometers lang gangenstelsel schuilhield) en is er zelfs nog tijd om per boot en Vietnamese fietstaxi de unieke Mekong Delta te ontdekken.

Deze Dwars door Vietnam rondreis bieden we ook aan met een route via Sapa. Je ontmoet dan ook lokale minderheden, maar je komt dan niet in Mai Chau en Ninh Binh.

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Vertrekdag
Dag 1: Vertrekdag
Je gaat Vietnam nog zien per trein, vanaf de boot en zelfs vanuit een Vietnamese cyclo fietstaxi, maar het begint met de vlucht van vandaag. Op naar het oosten!

Vandaag vertrekken jullie naar Hanoi, de vlucht is niet inbegrepen bij de reis, maar wij kijken met alle plezier met je mee, op zoek naar het beste en voordeligste ticket.

Dag 2
Aankomst Hanoi
Dag 2: Aankomst Hanoi
Zo, je staat in Hanoi! Onze chauffeur wacht je op en brengt je naar je hotel. Je hebt alle tijd om even op adem te komen.

De hoofdstad van Vietnam is niet de grootste stad van het land, dat is Ho Chi Minh City, maar wel een erg fijne stad met karakteristieke wijken. De bekendste is het Old Quarter, waar je nu bent. Het barst er van de cafeetjes, koffietentjes en restaurants. Je ziet hier overal Vietnamezen hun zaken afhandelen, of op een krukje op een hoek van een straat een kopje koffie drinken.

Aan het begin van de avond haalt onze gids je op voor een korte cyclo tour door de leukste buurten van Hanoi. De rit eindigt bij het restaurant waar het diner wordt geserveerd.
INCLUSIEF:
Transfer: Van luchthaven naar hotel
Excursie: Tocht door Old Quarter per cyclo en diner
Accommodatie:
San Palace Hotel (voorheen L'Harmonie Hotel) ***
(Deluxe)
Maaltijden: Diner

Dag 3
Hanoi Stadstour
Dag 3: Hanoi Stadstour
Na je eerste kennismaking met Hanoi gisteren ben je vast benieuwd naar wat deze stad nog meer te bieden heeft. Daarom hebben we vandaag een stadstour voor je georganiseerd.

Die begint met een bezoek aan het mausoleum waar Ho Chi Minh, leider van de Vietnamese onafhankelijkheidsstrijd en de eerste president van het land, opgebaard ligt.

Ook op het programma: de Tempel van de Literatuur. Volgens ons de mooiste tempel van Hanoi. Deze ligt in een groot park en bestaat uit vijvers, poorten en altaartjes. De tempel werd al in 1070 (!) opgericht ter ere van de Chinese wijsgeer Confucius.

Na de lunch ga je naar het Vietnam Museum of Ethnology (om meer te weten te komen over de 54 verschillende etnische groepen die samen Vietnam vormen) en naar de beruchte Hoa Loa gevangenis, waar eerst de Fransen opstandige Vietnamezen opsloten en later Noord-Vietnamezen Amerikaanse krijgsgevangen. Vandaar de bijnaam Hanoi Hilton.
INCLUSIEF:
Excursie: Stadstour Hanoi
Accommodatie:
San Palace Hotel (voorheen L'Harmonie Hotel) ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 4
Hanoi – Mai Chau
Dag 4: Hanoi – Mai Chau
Mai Chau ligt ten westen van Hanoi in een gebied waar de heuvels en bergen steeds meer greep op het landschap krijgen. Je ziet er een lappendeken van kleine gele en groene rijstvelden met wat minderhedendorpjes ertussen. Wat verderop in Moc Chau liggen juist meer theeplantages.

De minderheden die hier leven zijn de White Thai en Black Thai. Ze leven van de rijstbouw, het weven van kleding en het maken van een lokale rijstwijn. Opvallend is dat hun huisjes op palen staan. De grond kan hier erg nat worden, dus geeft een bamboehuis op palen wat bescherming (ook tegen dieren trouwens).

In het dorp Poom Com stop je voor een lunch met (uiteraard) Vietnamese gerechten. ‘s Middags fiets je rustig door de vallei met kleine boerendorpjes. Je ziet hoe er wordt gewerkt en geleefd.

Na de fietstocht heb je wat vrije tijd om rond te kijken in Poom Com of Lac, voordat je naar Mai Hich gaat. Hier komen maar weinig mensen en verblijf je in een typisch Vietnamees huis. Bijzonder en leuk!
INCLUSIEF:
Transfer: Van Hanoi naar Mai Chau
Excursie: Fietsen in de omgeving van Mai Chau
Accommodatie:
Little Mai Chau Home Stay **
(Deluxe mountain view)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 5
Mai Chau – Ninh Binh
Dag 5: Mai Chau – Ninh Binh
De ochtend van deze dag speelt zich nog helemaal in Mai Chau af. Tussen het ontbijt en de lunch maak je een wandeling van zo'n 2,5 uur door de heuvelachtige vallei, waar de rijstvelden afhankelijk van het seizoen een gele of groene kleur hebben. Af en toe doorkruis je een van de kleine Sam Khoe dorpjes.

De lunch is in Mai Hich. Hierna word je naar Ninh Binh in de Red River Delta gereden.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Mai Chau naar Ninh Binh
Excursie: Wandeling door de vallei
Accommodatie:
Tam Coc Banana Bungalow ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 6
Ninh Binh – Tam Coc – Bich Dong
Dag 6: Ninh Binh – Tam Coc – Bich Dong
In Ninh Binh is veel te zien en te doen. We hebben een paar afwisselende onderdelen voor je vandaag.

Eerst ga je naar twee van de oudste en meest heilige tempels in dit gebied, de in Hoa Lu gebouwde tempels ter ere van de oprichters van de Dinh en Le dynastieën.

De reis gaat daarna naar Tam Coc, waar je een tocht van 2 uur maakt met een roeiboot (je hoeft zelf niet te roeien). Je vaart tussen de kalksteenrotsen en in en langs meerdere grotten.

Na de lunch bezoek je nog de Bich Dong Pagodes en Mua Cave. Vanaf de top van de Mua berg heb je een onvergetelijk uitzicht over de omgeving. Het is een pittige klim, maar zeer de moeite waard!
INCLUSIEF:
Excursie: Dagtour Ninh Binh
Accommodatie:
Tam Coc Banana Bungalow ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 7
Ninh Binh – Halong Bay
Dag 7: Ninh Binh – Halong Bay
Ninh Binh en Halong Bay, waar je vandaag op een cruise stapt, worden nogal eens vergeleken. De rotspieken zijn hetzelfde, alleen staan die van Ninh Binh in valleien en die van Halong Bay in het water.

De baai heeft een oppervlakte van 1500 vierkante kilometer! Het is een grote in de rotsen uitgesleten zee, waar duizenden kalkstenen pieken nog boven het water uitsteken en nu eilandjes vormen.

Er bestaat geen mooiere manier om dit gebied te zien dan een dag en een nacht met een jonk, een klassiek Vietnamees cruise schip, een tocht door de baai te maken. Het licht en het decor veranderen doorlopend en je mobieltje wordt roodgloeiend van het fotograferen.

Vanmiddag, vanavond, vannacht en morgenochtend vaar je met de jonk door Halong Bay. Je kunt vanaf de boot zelf het water op met een kano, even gaan zwemmen of met een bamboeboot een drijvend vissersdorp bezoeken.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Ninh Binh naar Halong Bay
Excursie: Halong Bay Cruise
Accommodatie:
Oriental Sails Cruise ****
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Dag 8
Halong Bay – Hanoi – Hue
Dag 8: Halong Bay – Hanoi – Hue
Op het moment dat je wakker wordt vaart de boot alweer richting de haven. Toch is er nog alle ruimte om rustig te ontbijten, even een kalksteengrot te bezoeken en nog tijd op het dek door te brengen.

Onze chauffeur brengt je zodra je weer voet aan wal hebt gezet naar Hanoi. Daar heb je nog wat tijd om even wat te eten (of proviand te kopen voor in de trein) voordat je op de nachttrein naar Hue stapt.
INCLUSIEF:
Transfer: Nachttrein naar Hue
Accommodatie:
Nachttrein Hanoi - Hue
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 9
Hue
Dag 9: Hue
Uiteraard halen we je op van het station en brengen we je naar het hotel. Welkom in Hue!

Hue was in de 19e eeuw de keizerlijke hoofdstad van de Nguyen dynastie. Dat voorname voorkomen is de stad nog altijd niet kwijt. De stevig ommuurde citadel is de belangrijkste reden Hue te bezoeken. Binnen die muren en de slotgracht liggen de restanten van tempels, pagodes en Forbidden Purple City, destijds het paleis van de keizer.

Ook in de omgeving van deze fraai aan de Perfume rivier gelegen stad zijn nog tombes, tempels en parken te zien die uit deze tijd stammen. Mooi voorbeeld is de Thien Mu pagode, bijgenaamd Heaven Fairy Lady Pagoda.

's Middags maak je een stadstour in Hue waarop je de belangrijkste bezienswaardigheden bezoekt, waaronder uiteraard de keizerlijke citadel en de Thien Mu Pagode.

Ter afsluiting vaar je met een Dragon Boat terug naar het centrum van Hue.
INCLUSIEF:
Transfer: Van treinstation naar hotel
Excursie: Stadstour Hue
Accommodatie:
Rosaleen Boutique Hotel ***
(Deluxe)

Dag 10
Hue – Hoi An
Dag 10: Hue – Hoi An
Voordat je naar Hoi An verder reist, bezoek je de Tu Duc tombe. Tu Duc was de langstzittende keizer van de Nguyen dynastie. Tegen het einde van zijn leven, in het tweede deel van de 19e eeuw, besloot hij dat er een tombe moest komen ter ere van hem. Het resulteerde in dit mausoleum en de bijbehorende tempel.

Onderweg van Hue naar Hoi An neem je de mooiste kustweg van Vietnam. Allereerst langs het strand van Lang Co, daarna de Hai Van Pass. Alleen het stuk van 21 kilometer over de Hai Van Pass is de autorit al waard. De pas doorkruist een uitloper van een rotsgebergte die ver in zee pas wordt opgeslokt door het water. Zo vormt het gebergte hier ook de Da Nang baai. Aan de linkerkant zie je de Zuid-Chinese Zee, aan je rechterhand schitteren de bergen.

In de loop van de middag ben je dan in Hoi An. Het oogstrelende stadje kan op veel sympathie van bezoekers rekenen. Iedereen voelt zich hier snel thuis. Hoi An bestaat al eeuwen, is rustig en pakt bekenden en onbekenden in met de versieringen in de straten, de smalle kanaaltjes en bruggetjes, de houten Chinese shophouses en soms goed verborgen tempeltjes.

Ter kennismaking maak je een stadswandeling. Je bezoekt in ieder geval de 400 jaar oude Japanse brug, het eeuwenoude religieuze en sociale Chinees ontmoetingscentrum Phuc Kien Assembly Hall en de lokale vismarkt.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Hue naar Hoi An
Excursie: Bezoek aan de Tu Duc tombe, stadswandeling Hoi An
Accommodatie:
Hadana Boutique Resort Hoi An ****
(Deluxe Balcony)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 11
Hoi An
Dag 11: Hoi An
Er is voor vandaag geen programma. Wat kun je doen? Dit zijn onze tips:

Ga naar het strand. De leukste stranden, die niet te ver weg zijn, heten An Bang Beach en Cua Dai Beach. De eerste is de populairste. Naast het strand is er een ruim aanbod van restaurants, bars en winkeltjes. In Cua Dai is het strand door erosie wat smaller geworden, maar nog altijd de moeite waard. Rustiger dan An Bang, maar het kost geen moeite er een restaurant te vinden.

Is dit iets voor jou? Een kookcursus. Leer de trucs om zelf heerlijk Vietnamees te koken. Je gaat mee naar de markt om ingrediënten te kopen en maakt er in de kookschool meerdere gerechten voor je eigen lunch mee.

Laat je liever anderen koken? Overweeg dan een street food tour. Een lokale gids brengt je precies naar die plekken waar ze de Vietnamese lekkernijen verkopen die je anders misschien zou missen.

De bamboeboot. Je kunt ook een tour doen, waarin je leert hoe je de unieke Vietnamese ronde bamboeboot bestuurt en je samen met lokale vissers vis probeert te vangen. Of verken Hoi An op zijn Hollands, per fiets!
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Hadana Boutique Resort Hoi An ****
(Deluxe Balcony)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 12
Hoi An – Ho Chi Minh City
Dag 12: Hoi An – Ho Chi Minh City
Vandaag vlieg je naar Ho Chi Minh City. Dat is waarschijnlijk aan het eind van de middag, dus dan heb je nog lekker wat tijd in Hoi An.

Ho Chi Minh City is de grootste stad van het land en het culturele en zakelijke middelpunt. En interessant omdat hier nog veel valt te zien van de Franse overheersing (de Notre-Dame kathedraal, bijvoorbeeld) en de Vietnamoorlog.

Saigon, sinds 1976 officieel Ho Chi Minh City, is een miljoenenstad, maar een prettige stad. Het charmante is dat het centrale deel zich gemakkelijk te voet laat ontdekken. Er zijn parken, aantrekkelijke restaurants en een gevarieerd nachtleven.
INCLUSIEF:
Transfer: Binnenlandse vlucht van Hoi An naar Ho Chi Minh City. Transfer naar het vliegveld en naar het hotel in HCMC
Accommodatie:
Avanti Hotel ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 13
Ho Chi Minh City – Cu Chi tunnels tour
Dag 13: Ho Chi Minh City – Cu Chi tunnels tour
Dit wordt weer een heerlijke volle dag met veel variatie. In de ochtend vertrek je naar de Cu Chi tunnels (1,5 tot 2 uur rijden). Hier hield de Vietcong zich schuil in de strijd tegen de Amerikanen. De Vietnamezen leefden jarenlang ondergronds in dit gangenstelsel dat op een gegeven moment maar liefst 250 kilometer lang was!

Aan het begin van de middag, als je terug bent in Ho Chi Minh City, is er eerst lunch. Daarna begint de stadstour.

Tijdens deze wandeling bezoek je de belangrijkste bezienswaardigheden van deze historische stad. De Notre Dame kathedraal en het oude postkantoor zijn de beste voorbeelden van Franse architectuur in Saigon.

Het Reunification Palace was de residentie van de president van Zuid-Vietnam in de Vietnamoorlog. Deze oorlog is officieel geëindigd op 30 april 1975, toen tank nummer 843 van het Noord-Vietnamese leger dwars door de gesloten hekken van de residentie reed. Aansluitend: het War Remnants Museum (aanvankelijk Museum van de Amerikaanse Oorlogsmisdrijven genoemd) is een indrukwekkende tentoonstelling over de verschrikkelijke Vietnamoorlog.

Als laatste bezoek je de Ben Thanh Markt. Een grote drukke, maar leuke markt, waar ze echt van alles verkopen. Zoals ze zeggen: alles behalve huizen en auto's.
INCLUSIEF:
Excursie: Bezoek aan de Cu Chi tunnels, stadstour door Ho Chi Minh City
Accommodatie:
Avanti Hotel ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 14
Ho Chi Minh City – Mekong Delta
Dag 14: Ho Chi Minh City – Mekong Delta
Het is de laatste volle dag, maar nog wel een erg leuke, want je gaat naar de Mekong Delta.

Hier wordt de Mekong uit elkaar getrokken in kleinere stromen, die van deze delta een groen en waterrijk leefgebied hebben gemaakt, waar de mensen een bijrol hebben en de natuur de hoofdrol.

In de Ben Tre provincie maak je een boottocht over de rivier en ga je kijken bij een fabriekje waar ze bakstenen maken, krijg je een kokosnoot workshop en bezoek je een weverij waar ze matten maken. Dat is in een rustig dorpje waar je ook rustig even kunt rondwandelen of gebruik kunt maken van een lokale gemotoriseerde riksja.
INCLUSIEF:
Excursie: Mekong Delta Tour
Accommodatie:
Avanti Hotel ***
(Deluxe)
Maaltijden: Ontbijt, lunch

Dag 15
Vertrek vanuit Ho Chi Minh City
Dag 15: Vertrek vanuit Ho Chi Minh City
Aan alle goede dingen komt een eind, zegt men, en dus ook aan deze Vietnam rondreis.

Je wordt op tijd naar het vliegveld gebracht. We hopen dat je genoten hebt en zien je graag weer terug! Al onze reizen zijn op maat, dus als je bijvoorbeeld meer strand wilt, laat het ons weten.
INCLUSIEF:
Transfer: Van hotel naar luchthaven
Maaltijden: Ontbijt

Routekaart 15-daagse rondreis dwars door Vietnam via Mai Chau

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 1987
3 personen€ 1709
4 personen€ 1566
5 personen€ 1453
6+ personen€ 1380
Prijzen zijn beschikbaar t/m 15-06-2025.
Bovengenoemde vanafprijzen zijn geldig bij vertrek tussen 14-06-2024 en 15-06-2025.
Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Privé transport met airco auto of minivan
 • Engelssprekende gids
 • 2 dagen / 1 nacht Halong Bay cruise
 • Boot tour
 • Ontbijt zoals vermeld
 • Lunch zoals vermeld
 • Diner op dag 2, 4, en 7
 • Accommodatie zoals vermeld of vergelijkbaar
 • Excursies en entreegelden als in programma
 • Binnenlandse vluchten zoals opgenomen in programma (Da Nang – Ho Chi Minh)
 • Treintickets zoals opgenomen in programma (Hanoi – Hue)

Exclusief

 • Internationale vliegtickets
 • Reisverzekering
 • Niet vermelde onderdelen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Visum. Lees hier meer over het aanvragen van een visum.
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Hanoi
San Palace Hotel (voorheen L'Harmonie Hotel) ***
Deluxe
Eco Top Keuze
Mai Chau
Little Mai Chau Home Stay **
Deluxe mountain view
Ninh Binh
Tam Coc Banana Bungalow ***
Deluxe
Halong Bay
Oriental Sails Cruise ****
Deluxe
Ecovriendelijk
Hanoi
Nachttrein Hanoi - Hue
Deluxe
Hue
Rosaleen Boutique Hotel ***
Deluxe
Hoi An
Hadana Boutique Resort Hoi An ****
Deluxe Balcony
Ho Chi Minh City
Avanti Hotel ***
Deluxe
15-daagse rondreis Dwars door Vietnam (via Mai Chau)
REISDUUR
15 dagen / 14 nachten
VANAFPRIJS
€ 1987 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Hanoi, Mai Chau, Ninh Binh, Halong Bay, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh City, Mekong Delta
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 25 Rutger,
Reisexpert Rutger

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
Vietnam Non La
Mekong Delta 9
vietnam ninh binh bich dong pagode
vietnam hoi an japanse brug
vietnam mekong delta chau doc visser zonsopkomst
Little Mai Chau Home Stay
vietnam ninh binh mua peak tam coc
vietnam halong bay jonk

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's