Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

2- of 3-Daagse bouwsteen Sapa in luxe homestay
Overweldigende rijstterrassen en gastvrijheid

Home / Vietnam / Meerdaagse bouwstenen / 2- of 3-Daagse bouwsteen Sapa in luxe homestay
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
bouwsteen!

Luckydaisys Homestay in Sapa, VietnamHet noorden van Vietnam kent ongekende schoonheid. Deze bouwsteen laat je de rijstterrassen van Sapa zien op een unieke manier. Ga weg van de gebaande paden en duik het lokale leven in.

Samen met een lokale Hmong gids maak je de mooiste wandeltochten langs en over de rijstterrassen, watervallen en lokale dorpjes. Hoogtepunt is de lunch bij de lokale gids thuis, waar je een bijzondere inkijk in het lokale leven krijgt. Deze plek is een aanrader voor echte avonturiers, maar ook voor families! Er zijn diverse activiteiten, van pittige meerdaagse wandeltochten tot een bezoek aan één van de kleurrijke hilltribe markten of de hoogste berg van Indochina, de Fansipan. De top van de Fansipan is per trein en kabelbaan te bereiken.

Je verblijft in de luxe homestay Luckydaisy’s, gelegen in het plaatsje Ta Van in de Muong Hoa vallei, 12 kilometer buiten Sapa. Je overnacht hier in een luxe villa of loft met uitzicht over de fantastische rijstterrassen! Ben je met meer dan 6 personen, dan kun je in het nieuwe Buffalo House verblijven. De accommodatie is helemaal in stijl van deze regio ingericht, modern, warm en sfeervol.

Elke avond is er een ‘familie diner’, waar je aan deel kunt nemen. Op de lange houten tafel, gedecoreerd met romantische kaarsjes, worden overheerlijke Vietnamese gerechten geserveerd. Ze hebben ook een sfeervol restaurant waar je goed kunt eten. Probeer zeker de specialiteit van het huis, de passion fruit Mojito. Of als het wat frisser is, de warme chocolade met huisgemaakte appeltaart of een soort van Vietnamese glühwein!

Meer weten? Lees hier meer over deze bouwsteen!

Deze bouwsteen aan jouw reisplan toevoegen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!