Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot Deals
Fair Deals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hot Deals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

17-Daagse budget rondreis Indonesië

Wij regelen je hotels en je vervoer, maar hoe je jouw reis verder invult, bepaal je zelf.

Aanbieding

17-Daagse budget rondreis Indonesië

Wij regelen je hotels en je vervoer, maar hoe je jouw reis verder invult, bepaal je zelf.

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
17 dagen / 16 nachten
VANAFPRIJS
€ 939 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Yogyakarta, Malang, Bromo, Kalibaru, Ketapang, Pemuteran, Ubud, Sanur
VERTREKDATA
Dagelijks
 • De hoofdlijnen van de reis staan vast, de rest bepaal jij!
 • Budgetreis & op maat aanpasbaar
 • De bekendste eilanden van Indonesië: Java en Bali
 • Yogyakarta: twee van de beroemdste tempels ter wereld
 • Het spectaculaire maanlandschap van de Bromo vulkaan
 • Sanur: strand zover als je kunt kijken

Introductie

Deze budget rondreis over de Indonesische eilanden Java en Bali is de perfecte reis voor mensen die niet alles zelf willen regelen, maar wel de vrijheid willen houden over het dagprogramma. Wij regelen je hotels en je vervoer, maar hoe je jouw vakantie verder invult, bepaal je zelf.

De reis begint in Yogyakarta, het culturele en historische hart van Java. Hier staan maar liefst twee van de belangrijkste en grootste tempelcomplexen ter wereld. De boeddhisten bouwden er Borobudur en de hindoes Prambanan. Daar komt bij dat Yogyakarta een leuke en best hippe stad is, waar je gemakkelijk een paar dagen kunt blijven.

Zoals gezegd, er valt heel wat te kiezen. Je kunt naar het buitengewone landschap rond de Bromo vulkaan. Ben ik op de maan? Maar ook naar de wijk Jodipan in Malang waar de huisjes alle kleuren van de regenboog hebben. Of naar Jatiluwih, de grootste rijstterrassen van Bali (en dat zegt wat!). En wat denk je van een bezoek aan een van die prachtige watertempels op Bali en het apenbos in Ubud?

We hebben er alvast rekening mee gehouden dat je ook echt wel een paar dagen zon, zand en zee wilt. Vandaar dat het slotstuk van deze reis zich dagenlang aan het ruim 7 kilometer lange strand van Sanur afspeelt.

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Heenvlucht
Dag 1: Heenvlucht
Je gaat de komende weken van strand naar vulkaan, en van paleis naar tempel. Je reis gaat beginnen!

Vandaag vlieg je naar Yogyakarta met een internationale vlucht. De vlucht is niet inbegrepen in de prijs. Wij helpen je graag met het zoeken naar een geschikte vlucht.

Dag 2
Aankomst in Yogyakarta
Dag 2: Aankomst in Yogyakarta
Welkom op Java, welkom in Yogyakarta. Je bent even onderweg geweest, maar je staat nu dan wel in het historische hart van het eiland, de bron van de Javaanse beschaving en cultuur. Yogyakarta heeft twee van de belangrijkste tempels van het land: Borobudur en Prambanan, die al in de 8e en 9e eeuw zijn gebouw. Het is ook nog altijd het culturele middelpunt van het wajang poppenspel, batik, muziek en dans.

Los daarvan is Yogyakarta een erg leuke en best hippe stad. Het is niet zo groot, maar wel levendig, vooral rond Malioboro. Tegelijkertijd, als je even geen zin hebt in drukte, ben je in een vloek en een zucht de stad uit en sta je zo op het prachtige platteland.
INCLUSIEF:
Transfer: Van luchthaven naar hotel
Accommodatie:
Duta Garden hotel **
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 3
Yogyakarta
Dag 3: Yogyakarta
Er is veel te doen en mee te maken in Yogyakarta. Daarom heb je twee volle dagen om deze stad en de omgeving te ontdekken. Dit zijn onze tips:

Borobudur. Dit is het grootste boeddhistische monument ter wereld. De piramidevormige stoepa is al meer dan 1000 jaar oud, maar heeft aan zeggingskracht niets ingeboet. Deze bestaat uit miljoenen grijze vulkaanstenen en verbeeldt de mythologische berg Meru. De basis wordt gevormd door vierkante platforms met terrassen (de aarde), daarop liggen meerdere cirkelvormige plateaus (de hemel). Het geheel is verbonden met trappen, waarlangs de gelovigen via reliëfs meer leren over de vroege Javaanse cultuur en het boeddhisme.

We vergeten bijna te vertellen dat je vanaf de top een geweldig uitzicht hebt over de omgeving. Het maakt de beleving van een bezoek aan Borobudur perfect.

Als je het niet erg vindt om vroeg op te staan, is deze
Zonsopkomst Borobudur excursie een goed idee!

Prambanan. In de nabije omgeving van Yogya ligt ook nog eens het (na Angkor Wat) grootste hindoeïstische tempelcomplex van de wereld, Prambanan. Het werd gebouwd in de 9e eeuw en bestond na voltooiing uit meer dan 200 tempelgebouwen. Met de Merapi vulkaan in de achtergond is de centrale compound hier de voornaamste plek. Er staan 16 grotere en kleinere tempels op een verhoogd platform. De grootste en mooiste is Candi Shiva Mahadeva met een 47 meter hoge toren. De tempel is rijkelijk versierd met hemelse wezens, garuda’s, apengoden en andere figuren uit het heldenepos Ramayana.

Met deze Prambanan tempel en paleis van de sultan excursie kun je veel van Yogya zien.

LET OP: Borobudur en Prambanan zijn op maandag gesloten!
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Duta Garden hotel **
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 4
Yogyakarta
Dag 4: Yogyakarta
Of je Borobudur en Prambanan op de eerste dag bezoekt, of over twee dagen wilt verdelen, kun je prima zelf bepalen. Dit zijn nog meer tips:

Kraton. Dit is het paleis van de sultan, en bijna een leefgemenschap op zich. Het complex van paviljoens, woongedeeltes, markten en winkels is ommuurd en had ooit tienduizenden bewoners binnen die paleismuren. Het bestaat verder uit luxueuze zalen en tuinen. Het gedeelte waar de sultan nog altijd woont, is vanzelfsprekend niet toegankelijk voor bezoekers.

Het Taman Sari Water Castle was het 18e eeuwse buitenverblijf van de sultan. Het bestond uit aangelegde meren met eilanden, baden, tuinen, paviljoens, zwembaden en een moskee. Zeer bijzonder is Sumur Gumuling, de ondergondse moskee. Je moet alleen even goed zoeken naar de geheime ingang!

Malioboro is het kloppend hart van Yogyakarta, beter gezegd het kloppend winkelhart. Hier vind je niet alleen koopwaar, er is veel street food te vinden, leuke restaurants, en bovendien is het de plek waar de inwoners van Jogja in hun vrije tijd een wandelingetje maken.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Duta Garden hotel **
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 5
Yogyakarta – Malang
Dag 5: Yogyakarta – Malang
Je wordt opgehaald bij je hotel en naar het treinstation gebracht om de Malioboro Express naar Malang te nemen. Een prachtige rit door het oosten van Java. In de loop van de middag ben je dan in je hotel in Malang.

Malang was tijdens de koloniale overheersing door de Nederlanders een geliefd vakantieoord. Enerzijds omdat Malang wat hoger ligt en dus relatief koel is. Maar ook omdat het centrum van Malang ruim is opgezet met tuinen, parken en brede lanen.

Ook hier heb je weer volop de tijd en gelegenheid om zelf je plan te trekken.
INCLUSIEF:
Transfer: Van hotel naar het treinstation, met de Malioboro Express naar Malang & transfer naar hotel
Accommodatie:
Merbabu Guest House **
(Standaard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 6
Malang – Bromo
Dag 6: Malang – Bromo
Dit is de eerste van 5 dagen waarop je van de ene plek naar de andere reist en onderweg de mogelijkheid krijgt om ergens langer of korter te stoppen. Dat kan omdat je je eigen chauffeur hebt (maximaal 10 uur per dag).

Deze chauffeur is geen gids en spreekt daarom geen of niet goed Engels. Uiteraard kent de chauffeur wel als geen ander de weg en weet deze leuke plekjes als lokale restaurants of waar je goede koffie krijgt.

Heb je al veel van Malang gezien? Anders is een stadstour misschien perfect om nog voordat je vertrekt alles van Malang te weten.

Tip: Stadstour Malang

Je trekt met de 'angkot' Malang in. Niet alleen naar de koloniale Kajoetangan straat, maar ook naar de kleine steegjes in Kampung Kajoetangan. Hier krijg je een mooi inkijkje in het dagelijks leven van de bewoners. Je gaat naar het Nederlandse kanaal, naar het historische Alun-Alun plein, naar de Chinese Eng Ang Kiong tempel en de Kebalen markt. Met de trein bezoek je de beroemde Jodipan Colourful Houses. Hier is ook de (inbegrepen) lunch.

In de middag gaat de reis verder naar Cemoro Lawang, het dorp in de wolken. Het grenst aan de Tengger vulkaankrater en is een van de laatste hindoe nederzettingen op Java.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Malang naar Cemoro Lawang (Bromo)
Accommodatie:
Café Lava *
(Standard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 7
Bromo – Kalibaru
Dag 7: Bromo – Kalibaru
Vandaag kun je het maanachtige landschap van Bromo National Park verkennen. Wil je één van de meest indrukwekkende zonsopgangen ter wereld zien, ga dan vroeg uit de veren!

Mount Bromo is een actieve vulkaan in het Tengger bergmassief. Het is niet alleen een van de hoogste bergen van het land, het heeft ook een van de beste uitzichten van Indonesië, en dat zegt wat. Mount Bromo ligt met nog 4 vulkanen (!) in een krater die de ‘zee van zand’ wordt genoemd, een vreemd ondefinieerbaar landschap, dat net zo goed op de maan zou kunnen zijn. Alle reden om je er ’s ochtends vroeg voor uit je bed te vechten. Mocht je je dat afvragen, Bromo is afgeleid van Brahma, de hindoe god.

Tip: Zonsopkomst bij de Bromo vulkaan.

Om 4 uur word je opgehaald om met een Jeep naar het uitkijkpunt te gaan. Hierna klim je 246 treden omhoog naar de krater van Mt Bromo. Hier schijnt het ochtendlicht op de rook die uit de krater komt. Langzaam wordt het fantastische uitzicht onthuld.

Na dit avontuur word je teruggebracht naar het hotel voor het ontbijt en vervolgt de reis zich naar Kalibaru.

Dit is de tweede dag dat je een eigen chauffeur hebt.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Bromo naar Kalibaru
Accommodatie:
Margo Utomo Eco Resort ***
(Standard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 8
Kalibaru – Ketapang
Dag 8: Kalibaru – Ketapang
Je hoeft vandaag niet ver te reizen. Van Kalibaru naar de ferry in Ketapang is ongeveer een uur rijden. Je hebt tijd om Kalibaru verder te verkennen.

Tip: Wandeling door Kalibaru. Je bezoekt de kruidentuin van Kalibaru waar peper, nootmuskaat, kaneel en kruidnagel groeit. Ook ontdek je Kalibaru Village te voet via de dijk langs de rijstvelden of het dorpspad. En zie je hoe veel Indonesiërs de kost verdienen, met tofu of vee bijvoorbeeld.

Dit is de derde dag dat je een eigen chauffeur hebt.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Kalibaru naar Ketapang
Accommodatie:
Ketapang Indah Hotel ****
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 9
Ketapang – Pemuteran
Dag 9: Ketapang – Pemuteran
Dit is het plan voor vandaag: je gaat met de veerboot van Java naar Bali. Dat is 45 minuten varen. Na aankomst word je naar je hotel in Pemuteran gebracht.

Maar wacht even, je kunt ook voordat je op de boot stapt in alle vroegte naar de Ijen vulkaan gaan. Een aanrader!

Tip: Naar de Ijen vulkaan

Om half 5 ’s ochtends begin je aan een van de mooiste tochten van de reis. Per 4×4 rijd je naar het op 1850 meter hoogte gelegen basiskamp van de Ijen vulkaan. Ontbijt wordt geregeld en kun je onderweg eten. Vanaf het basiskamp wandel je zo’n 3 kilometer naar de top van de berg. Onderweg kom je de lokale ‘zwavelmensen’ tegen. Ze werken in de zwavelmijnen en dragen de grondstof de berg af in grote manden. Eenmaal op de top worden je inspanning beloond met een onvergetelijk mooi uitzicht. Je ziet de groene vulkaankrater en, waar je ook kijkt, een zee van bergtoppen in de wolken.

Let op: bezoekers aan de Ijen vulkaan moeten op Java door een arts een eenvoudige gezondheidscheck laten doen. De Ijen vulkaan is elke eerste vrijdag van de maand gesloten voor bezoekers.

Dit is de vierde dag dat je een eigen chauffeur hebt.
INCLUSIEF:
Transfer: Van het hotel naar de haven, per veerboot naar Bali en transfer naar het hotel
Accommodatie:
Kubuku Eco Dive Lodge & Yoga **
(Deluxe Garden View)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 10
Pemuteran
Dag 10: Pemuteran
Dag ter vrije besteding. Dit zijn onze tips:

Ga snorkelen bij Menjagan eiland. Je wordt per boot naar Menjagan eiland gebracht, waar je niet alleen het meeste onderwaterleven kunt zien, maar ook het mooiste. Blikvangers hier zijn de anemoonvissen, beter bekend als Nemo vissen.

Maak een wandeling door de jungle van Bali met een echte park ranger. Op een trekking door het Bali National Park. hoor je alles wat je wilt weten over de planten die hier groeien en de dieren die hier leven, zoals langstaartapen, leguanen en een keur aan tropische vogels.

De Ulun Danu tempel is een van de belangrijkste hindoetempels van Bali, en in ieder geval een van de mooiste. De watertempel ligt prachtig en sereen aan de rand van het Bratan meer in de bergen van Bedugul. De lucht hier is koel en daardoor hangt er vaak een mystieke mist op het meer en rond de tempel. De kleine tempel bestaat maar uit een paar stoepa's en pagodes, en meer lijkt niet nodig want het oogt perfect.

Ook kun je dolfijnen spotten in Lovina. Als je ergens rond Bali dolfijnen in het wild kunt zien, dan is het hier. Je vaart met de boot naar een gebied waarvan de lokale kenners denken dat je ze die dag zult zien. Het is geen dierentuin, dus je weet het nooit, maar de kans is groot dat je echt dolfijnen ziet.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Kubuku Eco Dive Lodge & Yoga **
(Deluxe Garden View)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 11
Pemuteran – Ubud
Dag 11: Pemuteran – Ubud
De karavaan trekt verder naar Ubud. Ook vandaag kun je onderweg aanleggen waar je graag wilt. Dit is de laatste dag dat je een eigen chauffeur hebt.

Onze tips:

Jatiluwih rijstterrassen. Dit zijn de grootste rijstterrassen van Bali en veel mooier ga je ze op het eiland niet zien.

De Taman Ayun tempel van Megwi. Deze grote en geliefde tempel ligt -voor de afwisseling- helemaal op het land, al zijn er grote vijvers aangelegd om toch het idee van een (voor Bali zo typische) watertempel te bevorderen. De vier 'tuinen' met pagodes, beelden en kenmerkende Balinese poorten liggen in een park, en dat maakt het geheel alleen maar mooier.

Het apenbos van Ubud (Sacred Monkey Forest Sanctuary) is het leefgebied van honderden makaken. Volgens de overleveringen beschermen de apen de tempels die hier liggen. Die gedachte past in het hindoeïstische streven naar een harmonieuze verhouding tussen de natuur en de mens. Je kunt rondwandelen door dit mooie stuk jungle.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Pemuteran naar Ubud
Accommodatie:
Sri Aksata Ubud Resort ***
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 12
Ubud
Dag 12: Ubud
Ubud is zonder twijfel één van de bekendste stadjes van Bali. Het wordt vaak gezien als het culturele, religieuze en artistieke middelpunt van het eiland. Het trekt sinds mensenheugenis kunstenaars en hindoes aan, en het ligt prachtig in het regenwoud, tussen rijstvelden en ravijnen.

Deze dag is ter vrije besteding. Dit zijn een paar tips.

Maak een fietstour. In een halve dag zie je veel van het platteland van Bali. Je fietst langs rijstvelden en tijdloze dorpjes. Omdat je meestal bergafwaarts trapt is het voor jong en oud goed te doen.

Fris en avontuurlijk is wildwater raften op de Ayung rivier. Als het regenseizoen voorbij is zijn sommige 'rapids' pittig, maar niet gevaarlijk en goed te doen met professionele begeleiding.

Je bent al dagen lekker Indonesisch aan het eten, dus misschien wil je dat ook zelf kunnen om later thuis te demonstreren. Dan is een kookcursus ideaal. Je gaat mee naar de markt om de juiste producten te kopen en leert vervolgens hoe je ermee kunt toveren in de keuken.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Sri Aksata Ubud Resort ***
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 13
Ubud
Dag 13: Ubud
Dag ter vrije besteding.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Sri Aksata Ubud Resort ***
(Superior)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 14
Ubud – Sanur
Dag 14: Ubud – Sanur
Het strand van Sanur is lang en zacht, het water niet al te diep en zeker niet te koud. Hier en daar liggen op het strand nog van die typische jukung (of cadik) vissersboten. Feitelijk zijn het kano's met aan beide kanten een steun voor de balans.

Sanur heeft een kilometer of 7 kust, en een groot deel daarvan kun je bewandelen via de Sanur boardwalk. Met wat geluk zie je dat er jonge zeeschildpadden worden uitgezet in zee, maar anders is er genoeg langs het strand te beleven. Er zijn bars, restaurants en winkels. Ga bijvoorbeeld lekker street food eten bij de Sindhu avondmarkt.
INCLUSIEF:
Transfer: Van Ubud naar Sanur
Accommodatie:
Swastika Bungalows ***
(Standard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 15-16
Sanur
Dag 15-16: Sanur
Dit is mooi: je moet helemaal niks. Deze dagen zijn ter vrije besteding, maar dit zijn onze tips:

Zonsopkomst: De sfeer in Sanur is chill (en waar niet op Bali) en als je een beetje vroeg uit bed bent, kun je hier een geweldige zonsopkomst meemaken. Stel het je alvast voor: hier en daar kwetterende vogels, het strand is stil, er waait een fijn ochtendbriesje, in de verte zie je de Mount Agung vulkaan. Ideaal om zo je dag te beginnen, toch?

Watersport: In en rond Sanur is er meer dan genoeg watersport te doen. Snorkelen, waterskiën, parasailing, of met de onvermijdelijke bananenboot. Je kunt ook gewoon aan het strand op een terras gaan zitten en het allemaal aankijken.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Swastika Bungalows ***
(Standard)
Maaltijden: Ontbijt

Dag 17
Sanur – Denpasar vliegveld
Dag 17: Sanur – Denpasar vliegveld
Helaas, jammer, wat een pech. Je reis is klaar. Het was ongetwijfeld geweldig en smaakt naar meer....

Onze chauffeur brengt je naar het vliegveld van Denpasar.
INCLUSIEF:
Transfer: Van hotel naar luchthaven van Denpasar
Maaltijden: Ontbijt

Routekaart 17 Daagse budget rondreis Indonesie

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 939
3 personen€ 817
4 personen€ 847
5 personen€ 847
6+ personen€ 728
Prijzen zijn beschikbaar t/m 31-03-2025.
Bovengenoemde vanafprijzen zijn geldig bij vertrek tussen 22-05-2024 en 30-06-2024.
Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Accommodaties zoals vermeld in het programma
 • Ontbijt op alle dagen
 • Transport over land met airconditioning gedurende het programma
 • Eigen chauffeur (max 10 uur per dag op dag 6, 7, 8, 9 en 11
 • Trein Yogyakarta – Malang
 • Veerboot Java-Bali

Exclusief

 • Visumkosten (indien van toepassing)
 • Internationale vluchten en belastingen
 • Persoonlijke uitgaven (zoals drankjes, fooi, souvenirs)
 • Optionele excursies en activiteiten
 • Niet inclusieve maaltijden
 • Reisverzekeringen
 • Hoogseizoentoeslag die wordt toegevoegd per boekingsperiode
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Yogyakarta
Duta Garden hotel **
Standaard
Malang
Merbabu Guest House **
Standaard
Bromo
Café Lava *
Standard
Eco Top Keuze
Kalibaru
Margo Utomo Eco Resort ***
Standard
Ketapang (Banyuwangi)
Ketapang Indah Hotel ****
Superior
Pemuteran
Kubuku Eco Dive Lodge & Yoga **
Deluxe Garden View
Ubud
Sri Aksata Ubud Resort ***
Superior
Sanur
Swastika Bungalows ***
Standard
17-Daagse budget rondreis Indonesië
REISDUUR
17 dagen / 16 nachten
VANAFPRIJS
€ 939 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Yogyakarta, Malang, Bromo, Kalibaru, Ketapang, Pemuteran, Ubud, Sanur
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 12 Charuda, Reisspecialist Thailand en Cambodja
Reisexpert Charuda

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
indonesie yogyakarta borobudur tempel
Indonesie Bali Sanur Strand 1
indonesie java wajang poppen wayang yogyakarta
indonesie bali bratan ulun danu tempel
indonesie bali pemuteran nemo vis clownfish
indonesie yogyakarta borobudur tempel
indonesie java mount bromo
indonesie java kalibaru

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's